duszack 24.08.06, 15:06 Wpisujcie nazwy uczelni jakie skonczyliscie. Takze te ktore radzicie skonczyc aby znalesc prace w brazny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tneduts Re: UCZELNIE!!! Wpisujcie jakie skonczyliscie. 28.08.06, 21:57 pozdr kolejne forum o logistyce, ciekawe ile sie utrzyma ;) No ale wracając do tematu,ja kończe właśnie zaoczne studia licencjackie na kierunku ZiM o spec logistyka w Gdańskiej Wyzszej Szkole Humanistycznej (www.gwsh.gda.pl. Co moge o tej uczelni powiedzieć, a no tyle, że chyba żle wybrałem bo uczelnia poziomem na spec log nie zachwyca a wręcz przeciwnie.Oferuje co prada praktyki w firmach branzowych ale to i tak mało i niewiele pomaga. Do tego jeszcze fakt, że zaocznie, a nie dziennie studiuję. Zaoczne to jednak kicha i pracodawcy(ci dobrzy z duzych firm a nie krzaki) zle na to patrzą. Co prawda pracuję ale nie w branzy więc się nie liczy. tak więc jak ktoś chce studiowac to tylko dziennie a pracować dorywczo a nie na odwrót Odpowiedz Link
max754 Re: UCZELNIE!!! Wpisujcie jakie skonczyliscie. 09.10.06, 18:05 witam, obecnie coraz bardzeij poszukuje się w tej branży osób z pogranicza filozofii - kierunków bardzie jhumanistycznych czyli ludzi z "otwartymi umysłami" czego sam doświadczyłem na sobie (pedagogika, zarządzanie zasobami ludzkimi podyplomowo - oba na UJ). I taki trend obserwuje również w każdym dziale firmy w której pracuje (oczywiście logistyka) jak i w innych z tej dziedziny. Choć sa i takie ktore jeśli chcą rozwinąć działspedycji poszukują osób z doświadczeniem - więc i tak wykształcenie nie jest tutj takie ważne - niestety. Odpowiedz Link
sunny25 Re: UCZELNIE!!! Wpisujcie jakie skonczyliscie. 31.01.07, 19:12 Faktycznie masz racje. Ja pracuje w branzy od pol roku, mam wyksztalcenie ekonomiczne.Ale najbardziej na interview docenili moje zainteresowanie sztuka i fakt ze mam tate artyste. Mam pytanko, chcialbym podniesc swoje kwalifikacje w optymalizacji zapasow magazynowych. Jakie byscie polecili szkolenia czy warsztaty na ktorych faktycznie mozna sie czegos nauczyc? Z gory dzieki za odpowiedz. Pozdrawiam Odpowiedz Link