romanpidlaszuk 18.04.07, 19:59 www.sport.pl/pilka/1,80056,4068551.html 1 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asher6 Re: Euro 2012 dla Polski i Ukrainy!!! 21.06.07, 20:31 w Polsce znajda się pieniądze na nowe autostrady i stadiony a na Ukrainie jak to będzie ? Oligarchowie złoża składki ? Odpowiedz Link
swoboda_slowa Re: Euro 2012 dla Polski i Ukrainy!!! 22.06.07, 06:04 w Polsce znajda się pieniądze na nowe autostrady i stadiony a na Ukrainie jak to będzie ? Oligarchowie złoża składki ? ------------------- To jest raczej pytanie do Ukraincow znad Dniepru. ;) Ja jestem o Euro 2012 spokojny. Polska i Ukraina sa czescia Europy i poradza sobie z organizacja Euro, tak jak poradzila sobie np. Portugalia. Oczywiscie "zyczliwi", ktorym nie pasuje Polska i Ukraina w Europie- beda sypac w kola piasek, robic wszystko aby sie Polakom i Ukraincom nie udalo, ale moim zdaniem to beda syzyfowe prace. Odpowiedz Link
asher6 Re: Euro 2012 dla Polski i Ukrainy!!! 23.06.07, 17:09 > To jest raczej pytanie do Ukraincow znad Dniepru. ;) no ale jak to? nie interesujesz się co się dzieje w twoim kraju ? Odpowiedz Link
romanpidlaszuk Re: Euro 2012 dla Polski i Ukrainy!!! 23.06.07, 17:40 > To jest raczej pytanie do Ukraincow znad Dniepru. ;) no ale jak to? nie interesujesz się co się dzieje w twoim kraju ? --------------------- 1.Rzeczywiscie dla Ukrainca z Polski Ukraina jest bliskim mu krajem, podobnie jak dla Polaka z Ukrainy Polska jest bliskim mu krajem. 2.Interesuje sie tym co sie dzieje w Ukrainie, ale nie jestem expertem w tej dziedzinie i dlatego nie wyrywam sie do wypowiadania sie na ten temat. Niech wypowiadaja sie ci, ktorzy go lepiej znaja. Odpowiedz Link
asher6 Re: Euro 2012 dla Polski i Ukrainy!!! 24.06.07, 11:57 właśnie się wydało że ta swoboda słowa to ty ! Odpowiedz Link
romanpidlaszuk Re: Euro 2012 dla Polski i Ukrainy!!! 24.06.07, 17:04 właśnie się wydało że ta swoboda słowa to ty ! ------------------------------- Mozliwosci sa dwie, albo jest tak jak mowisz, albo poprawilem czyjas wypowiedz. Odpowiedz Link