romanpidlaszuk 06.11.07, 05:59 імпреза: ХХХI МОЛОДІЖНИЙ ЯРМАРОК термін: 17.11.2007 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markochmeleski Re: ХХХI Molodizhnyj Jarmarok / 06.11.07, 06:17 Od 14 listopada naczynajetsia "Pidlaska osyń" Odpowiedz Link
markochmeleski Re: ХХХI Molodizhnyj Jarmarok / 06.11.07, 06:17 sory od 16 listopada musit Odpowiedz Link
romanpidlaszuk Re: ХХХI Molodizhnyj Jarmarok / 06.11.07, 06:21 Od 14 listopada naczynajetsia "Pidlaska osyń" -------------------------------- Zdorow Marko! Super, szkoda tulko szto ukrainski imprezy w Polszczi zachodiat na sebe w toj samoyj den, szto nema jakojis wspolpracy kob ne robiti imprez w toj samyj den. Baczu szto wzhe je informacja w Nad Buhom i Narwoju nadbuhom.free.ngo.pl/0047.html Odpowiedz Link
markochmeleski Re: ХХХI Molodizhnyj Jarmarok / 06.11.07, 06:28 Lubo czuty że chtoś ne śpit(raznica czasu).Dobre że wobszcze sztoś robicia,500km w pulszczy to szcze daleko i odna impreza druhiej ne bude miszaty tak lietom w odnym czasowi je dużo ukraińskich zachidów ale rozkiniony po ciełej pulszczy to sobi ne miszajut.Ja swoi "Orleński Weczurki" budu robiw tydeń po imprezi w Dubiczach,a deń pered imprezoj w Czeromusi Odpowiedz Link
romanpidlaszuk Re: ХХХI Molodizhnyj Jarmarok / 06.11.07, 06:41 Lubo czuty że chtoś ne śpit(raznica czasu).Dobre że wobszcze sztoś robicia,500km w pulszczy to szcze daleko i odna impreza druhiej ne bude miszaty tak lietom w odnym czasowi je dużo ukraińskich zachidów ale rozkiniony po ciełej pulszczy to sobi ne miszajut.Ja swoi "Orleński Weczurki" budu robiw tydeń po imprezi w Dubiczach,a deń pered imprezoj w Czeromusi ------------------------ Moze i tak. Odpowiedz Link
romanpidlaszuk "Wurlanski Weczurki"- super!!! 06.11.07, 06:45 Lubo czuty że chtoś ne śpit(raznica czasu).Dobre że wobszcze sztoś robicia,500km w pulszczy to szcze daleko i odna impreza druhiej ne bude miszaty tak lietom w odnym czasowi je dużo ukraińskich zachidów ale rozkiniony po ciełej pulszczy to sobi ne miszajut. ---------------------- Moze i tak. *** Ja swoi "Orleński Weczurki" budu robiw tydeń po imprezi w Dubiczach,a deń pered imprezoj w Czeromusi ------------------------ Super, powodzenia!!! Kob szcze tak toje uwieczniti w inretnecie na youtube.com czy video.google.com , a szcze do toho pud haslom "Wurla" czy "Wurlanski Weczurki", to by bulo szczos! :) Odpowiedz Link
romanpidlaszuk "Wurlanski Weczurki"- super!!! 06.11.07, 06:48 Lubo czuty że chtoś ne śpit(raznica czasu).Dobre że wobszcze sztoś robicia,500km w pulszczy to szcze daleko i odna impreza druhiej ne bude miszaty tak lietom w odnym czasowi je dużo ukraińskich zachidów ale rozkiniony po ciełej pulszczy to sobi ne miszajut. ---------------------- Moze i tak. *** Ja swoi "Orleński Weczurki" budu robiw tydeń po imprezi w Dubiczach,a deń pered imprezoj w Czeromusi ------------------------ Super, powodzenia!!! Kob szcze tak toje uwieczniti w inretnecie na youtube.com czy video.google.com , a szcze do toho pud haslom "Wurla" czy "Wurlanski Weczurki", to by bulo szczos! :) P.S. Marko, roby reklamu toji imprezy na podlaskich forach: Bilostok, Bielsk, Hajnuvka, Simjatyczi, Wurla, Pluticzi, Ukrainci Pidlasza! Odpowiedz Link
markochmeleski Re: "Wurlanski Weczurki"- super!!! 06.11.07, 06:59 Ja wsim roci robiw imprezu perwszy raz.Zaangażowałoś musit z sorok czołowiek,sered ich i polaki.Relacja była w 4 nomerowi nad buhom.Muszu pochwalityś,szczo to była inicjatywa oddolna,bez wkładu hminy z wójtom na czele.My samyje złożylisia,pomuh nam SUP i jak umieli tak zrobili.W nowum roci impreza nasza została wpisana do kalendara ukraińskich imprez na pidlaszu orhanizowanych czerez Sielsku Radu Wurli,Udkarski Hurtok "Meniok" z Wurli pod patronatom SUP.Dopomohu zawdiaki SUP daść MSWiA.Z swojej storony choczu zapewnity wystup jakohoś wydatnoho hurtka np."Horpyny". Budmo optymistami Odpowiedz Link
romanpidlaszuk Re: "Wurlanski Weczurki"- super!!! 06.11.07, 07:05 Ja wsim roci robiw imprezu perwszy raz.Zaangażowałoś musit z sorok czołowiek,sered ich i polaki.Relacja była w 4 nomerowi nad buhom.Muszu pochwalityś,szczo to była inicjatywa oddolna,bez wkładu hminy z wójtom na czele.My samyje złożylisia,pomuh nam SUP i jak umieli tak zrobili.W nowum roci impreza nasza została wpisana do kalendara ukraińskich imprez na pidlaszu orhanizowanych czerez Sielsku Radu Wurli,Udkarski Hurtok "Meniok" z Wurli pod patronatom SUP.Dopomohu zawdiaki SUP daść MSWiA.Z swojej storony choczu zapewnity wystup jakohoś wydatnoho hurtka np."Horpyny". Budmo optymistami ---------------------------- Tulko pohratulowati takym ludiom!!! Czy ne warto jaknajbulsz z toji imprezy uwieczniti i rozreklamowati w interneti? Je tyje stattji w Nad Buhom I Narwoju: nadbuhom.free.ngo.pl/art_0630.html nadbuhom.free.ngo.pl/art_0631.html Odpowiedz Link