oleczka1307
25.05.14, 13:41
Cześć,
Mam na imię Ola mam niecałe 21 lat i szukam koleżanki/przyjaciółki ze Skierniewic lub Warszawy. Szukam osoby z którą mogłabyłm spotkać się, pójść do kina, na spacer, zakupy, czy na jakąś dyskoteke lub do pabu. Poplotkować na różne tematy, porozmawiać szczerze i otwarcie o babskich sprawach, zwierzyć sie z poroblemów. Szukam przyjaciólki, która będzie dla mnie wsparciem, będzie szczera, będzie przy mnie nawet w ciężkich sytuacjach, potrafi się bawić nie patrząc na innych ludzi, robić zwariowane rzeczy niezależnie w jakim miejscu się znajduje. Będzie potrafiła zadzwonić do mnie, tylko po to żeby się zapytać co robię, jak się mam. Będzie miała zawsze da mnie czas.
Niestety do tej pory nie miałam szczęścia źle wybierałam znajomych mam ich sporo, ale zazwyczaj nie mają czasu, pracują albo mają jakieś inne zajęcia. Często wyjeżdżałam za granice i niestety sporo znajomości nie przetrwało przez to. Tak naprawdę zdałam sobie sprawę, że jestem bardzo samotną osobą - niby wokół sporo osób, ale nikt tak naprawdę, nie wie, co się dzieje ze mną w środku.
Dlatego jeśli jesteś zainteresowana to pisz, a napewno odpiszę