Dodaj do ulubionych

Szukam koleżanki/przyjaciółki Skierniewice/Warszaw

25.05.14, 13:41
Cześć,
Mam na imię Ola mam niecałe 21 lat i szukam koleżanki/przyjaciółki ze Skierniewic lub Warszawy. Szukam osoby z którą mogłabyłm spotkać się, pójść do kina, na spacer, zakupy, czy na jakąś dyskoteke lub do pabu. Poplotkować na różne tematy, porozmawiać szczerze i otwarcie o babskich sprawach, zwierzyć sie z poroblemów. Szukam przyjaciólki, która będzie dla mnie wsparciem, będzie szczera, będzie przy mnie nawet w ciężkich sytuacjach, potrafi się bawić nie patrząc na innych ludzi, robić zwariowane rzeczy niezależnie w jakim miejscu się znajduje. Będzie potrafiła zadzwonić do mnie, tylko po to żeby się zapytać co robię, jak się mam. Będzie miała zawsze da mnie czas.
Niestety do tej pory nie miałam szczęścia źle wybierałam znajomych mam ich sporo, ale zazwyczaj nie mają czasu, pracują albo mają jakieś inne zajęcia. Często wyjeżdżałam za granice i niestety sporo znajomości nie przetrwało przez to. Tak naprawdę zdałam sobie sprawę, że jestem bardzo samotną osobą - niby wokół sporo osób, ale nikt tak naprawdę, nie wie, co się dzieje ze mną w środku.
Dlatego jeśli jesteś zainteresowana to pisz, a napewno odpiszę smile
Obserwuj wątek
    • lost_soul2 Re: Szukam koleżanki/przyjaciółki Skierniewice/Wa 27.10.14, 09:57
      Hej, nadal aktualne? smile)
    • paulina3452 Re: Szukam koleżanki/przyjaciółki Skierniewice/Wa 07.11.14, 17:27
      Witam Cię Olu , twoje ogłoszenie już duszy czas jest na tej stronie ale może jakimś szczęśliwym trafem przeczytasz , jestem dziewczyną z pod Wawy ale dość dużo czasu przebywam w Warszawie i długo dość tam mieszkałam ,z miłą chęciom bym Cię poznałam ja również nie mam nikogo z kim mogłabym porozmawiać jestes dość zwariowaną dziewczyną ale moje życie zrobilo sie szare jak stracilam swoja przyjaciółke ,która stała sie moim wrogiem jest mi dość ciężko bo zawsze bylam dla niej kiedy tylko chciala zawsze znalazlam czas ,nie będę Cie oszukiwać jestem młodsza od Ciebie ale nie znaczy ,że tak jak moje rówieśniczki mam pstro w głowie jestem zwariowana owszem na swój sposob ale zalezy w jakie chwili kiedy potrzebna jest rozmowa zawsze nie tylko kogos wyslucham aale i postaram sie pomóc mam 17 lat jeśli chcesz odpisz czekam .Paulinka
    • aneta3456 Re: Szukam koleżanki/przyjaciółki Skierniewice/Wa 30.12.14, 00:41
      Hej smile Aktualne?
    • aneta3456 Re: Szukam koleżanki/przyjaciółki Skierniewice/Wa 30.12.14, 00:43
      Hej smile Jestem Aneta. Mam 19 lat...Aktualne? smile
    • ewa4499 Re: Szukam koleżanki/przyjaciółki Skierniewice/Wa 21.06.15, 18:44
      Cześć wink.Szukasz jeszcze tej przyjaciółki/koleżanki?coś o mnie jestem szczera, przyjacielska.a skąd dokładnie jesteś?czym się zajmujesz?

Czekam na odpowiedz
      • mania1990 Re: Szukam koleżanki/przyjaciółki Skierniewice/Wa 16.03.19, 22:15
        Aktualne? Też szukam koleżanki przyjaciółki.
        • mania1990 Re: Szukam koleżanki/przyjaciółki Skierniewice/Wa 16.03.19, 22:15
          Jestem z okolic Skierniewic
        • gasiola_26 Re: Szukam koleżanki/przyjaciółki Skierniewice/Wa 16.03.19, 22:25
          Podaj kontakt do siebie smile
        • stasi1 Re: Szukam koleżanki/przyjaciółki Skierniewice/Wa 19.10.19, 21:33
          to było 5 lat temu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka