1spag 12.07.06, 16:47 ...tyle ze nie jestem kobietą, choć tak na szybko popatrzyłem i .... trochę mnie zaciekawiły poruszane tu kwestie, osobiście myślę że to fajny pomysł Pozdrawiam 1spag Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet_pink Re: DostałEm zaproszenie na to forum.... 12.07.06, 17:02 ej nie no...przecież facet też może szukać przyjaciółki prawda? Odpowiedz Link
1spag Re: DostałEm zaproszenie na to forum.... 12.07.06, 18:07 sprobuj to powiedziec mojej zonie ))))))) Odpowiedz Link
gacusia1 Re: DostałEm zaproszenie na to forum.... 12.07.06, 18:31 No niechby MOJ sprobowal poszukac sobie PRZYJACIOLKI!!!!!!!!!!! To ja znalazlabym sobie PRZYJACIELA!!! Odpowiedz Link
be.em Re: DostałEm zaproszenie na to forum.... 14.07.06, 10:19 mój toleruje jednego przyjaciela z latexu na baterie Odpowiedz Link
1spag Re: DostałEm zaproszenie na to forum.... 14.07.06, 18:15 be.em napisała: > mój toleruje jednego przyjaciela z latexu na baterie Chodzą na piwo i gadają o dziewczynach i samochodach? ;D Odpowiedz Link
be.em Re: DostałEm zaproszenie na to forum.... 14.07.06, 21:15 dobierają się do mnie wspólnie Odpowiedz Link
nosmoking1 Re: DostałEm zaproszenie na to forum.... 12.07.06, 18:13 Ciesze sie ze nie bedziemy rozpatrywac problemow tylko z kobiecego punktu widzenia bo meska opinia zawsze sie przyda. A jak napisalam, mezczyzni sa zawsze mile widziani . Odpowiedz Link
gacusia1 Najlepszym przyjacielem kobiety jest GEJ 12.07.06, 18:36 I to nie tylko moja opinia.Taki facet,to tez troche kobieta.Gdy pojdziecie na zakupy,to nie bedzie Ci sciemnial,ze cudnie Ci w sukience,w ktorej faktycznie wygladasz koszmarnie,powie faktycznie jak sprawa wyglada.Ma w sobie wrazliwosc kobieca i meskie podejscie do zycia.Nie grozi nigdy z jego strony dwuznacznosc wypowiedzi w sferze damsko-meskich relacji.Ogolnie same ZA. Ale w CZYSTA przyjazn kobiety i mezczyzny absolutnie nie uwierze! Odpowiedz Link
1spag Re: Najlepszym przyjacielem kobiety jest GEJ 12.07.06, 18:40 gacusia1 napisała: > Ale w CZYSTA przyjazn kobiety i mezczyzny absolutnie nie uwierze! hahahhaa Ja tez absolutnie nie wierze w przyjazn mesko-damską czy też damsko-męską, prawie zawsze kończy się ona czymś więcej, ( lub tylko łóżkiem a wtedy może być rozczarowanie )) Odpowiedz Link
sweet_pink Re: Najlepszym przyjacielem kobiety jest GEJ 12.07.06, 19:52 a tam gadacie...to zależy co znaczy przyjaźn dla was...ja mam przyjaciela...czysto przyjaciela i bynajmniej nie geja...widzimy się rzadko...tak raz na półroku...znamy sie od bardzo dawna i możemy na siebie liczyć. ale skoro macie takie zdanie to mysle, że możemy spag'owi zaproponowac tu babskie koleżeństwo, co wy na to? Odpowiedz Link
1spag Re: Najlepszym przyjacielem kobiety ma być MĄŻ 13.07.06, 08:50 sweet_pink napisała: > a tam gadacie...to zależy co znaczy przyjaźn dla was...ja mam > przyjaciela...czysto przyjaciela i bynajmniej nie geja...widzimy się > rzadko...tak raz na półroku...znamy sie od bardzo dawna i możemy na siebie licz > yć. > ale skoro macie takie zdanie to mysle, że możemy spag'owi zaproponowac tu > babskie koleżeństwo, co wy na to? no babskie koleżeństwo to brzmi rozsądniej niż przyjaciółka ))) Odpowiedz Link
sweet_pink Re: Najlepszym przyjacielem kobiety ma być MĄŻ 13.07.06, 09:11 trzebaby w nazwie forum dopisać /koleżanki Odpowiedz Link
hultaj78 Re: Najlepszym przyjacielem kobiety jest GEJ 13.07.06, 10:38 Ale to co, to znaczy, że jak tu będą i faceci i dziewczyny, to nie będziemy się mogli zaprzyjaźnić między-płciowo, bo zaraz jakiś seks z tego wyjdzie? Odpowiedz Link
1spag Re: Najlepszym przyjacielem kobiety jest GEJ 13.07.06, 18:43 a kto tu mowi o jakmis seksie ??? chodziło tu o CZYSTA przyjazn pojednyczej kobiety z innym mezczyzna. Moja ta CZYSTA przyjazn skonczyla sie malzenstwem )) oczywiscie po tzw. (cóż za glupie słowo) "chodzeniu" Odpowiedz Link
yoric Re: DostałEm zaproszenie na to forum.... 12.07.06, 21:24 Hmmm... ja też przed chwilą dostałem zaproszenie. Kontekst jest dziwny, bo przyjaciółki mi nie brak (mam dwie... no, może dobre koleżanki), za to ostatnio udzielam się prawie wyłącznie na Forum "Brak Seksu w Małżeństwie"... Czy na pewno jestem dobrym adresatem zaproszenia? Pozdr Odpowiedz Link
eunika Re: DostałEm zaproszenie na to forum.... 12.07.06, 21:35 hmmmm, moe zaproszenie bylo na kredyt i teraz musisz sie wykazac...? Odpowiedz Link
yoric Re: DostałEm zaproszenie na to forum.... 13.07.06, 11:22 Nie chce mi się Pozdrawiam Odpowiedz Link