lawanda 30.07.06, 12:49 i dostawać. Takie prawdziwe, w kopertach. Pisać, o tym, co mi na sercu leży, o smutkach, radościach. Czekać, z niecierpliwością zaglądać do skrzynki. Czy jest ktoś chętny? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samki22 Re: A ja bym chciała listy pisać 30.07.06, 13:05 ja ja ja!!!!!!!!!!!!!!!!pewnie, ze bym chciała.niewiem tylko czy sie nadaje na koleżankę do korespondencji,ale bardzo chetnie to takie inne od maili,gg i wogóle.ta doza niepewnosci, oczekiwanie.......super a nie wszystko od razu Odpowiedz Link
nosmoking1 Re: A ja bym chciała listy pisać 31.07.06, 08:35 Czasy pisania listow wspominam bardzo milo. Najpierw korespondowalam z kolezanka z sanatorium chyba przez dobre 5 lat. Potem z dwiema kolezankami z koloni przez okolo 2 lata. Na urodziny i swieta zawsze wysylalysmy sobie kartki i zawsze z niecierpliwoscia zagladalysmy do skrzynek pocztowych. To byly czasy...a teraz kazdy od niechcenia wysle sms albo krotkiego maila i na tym sie konczy Odpowiedz Link
kuriozalna Re: A ja bym chciała listy pisać 31.07.06, 13:55 Ja tez kiedys pisalam wiele listow, ale teraz w dobie internetu i smsow komu by sie chcialo Odpowiedz Link
jasminar Re: A ja bym chciała listy pisać 01.08.06, 19:33 no ja bym była chetna bo juz mi te smsy maile itp obrzydły,a kiedys pisywałam z pasją Odpowiedz Link
gugitsa Re: A ja bym chciała listy pisać 02.08.06, 19:53 chcesz? moze sie wymienimy adresami? powaznie mowie! Odpowiedz Link
lotos.flower Re: A ja bym chciała listy pisać 03.08.06, 20:08 no ja tez bardzo chętnie zainteresowanym moge wysłać adres na priv Odpowiedz Link
lawanda Re: A ja bym chciała listy pisać 04.08.06, 06:09 Ja nadal chętna. Zapraszam priv. Odpowiedz Link
gugitsa Re: A ja bym chciała listy pisać 05.08.06, 23:19 dorotus, napisze jutro, w przerwie miedzy praca a wychowywaniem dzidziulka. Odpowiedz Link
malenkajalenka Re: A ja bym chciała listy pisać 14.08.06, 18:17 ja piszę listy, dużo i często mam nawet korespondencyjną przyjaciółkę, z którą piszemy listy od 7 lat, a ani razu się nie widziałyśmy!!! Piszemy do siebie prawie że codziennie, listy wysyłamy mniej więcej co 3 lub 4 tygodnie, koperty mają minimum 20 kartek) I nie czekamy na odpowiedź, po prostu piszemy i wysyłamy, a jak dostaniemy list, to jest radocha... Wysyłamy tez sobie mnostwo pocztówek, zdjęć, a nawet herbatek w saszetkach!! Bo obie uwielbiamy.. Dużo innych rzeczy wysylamy sobie w kopertach, wszystko czym sie chcemy podzielic.. Koperty tez nie mogą być banalne, zawsze są.. "artystyczne"... kolorowe, śliczne.. Jednak pisania nie mam dość, mam jeszcze dwie kolezanki, do ktorych pisze, ale jest to cos innego, nie ma w tym tyle magii. Poznalysmy sie przez listy i teraz sie czesto odwiedzamy! Poza tym co jakis czas listy do mamy, do dziadkow... Ale jestem bardzo otwarta i ciekawa ludzi, bardzo chetnie poznam nowe "korespondenycjne" przyjaciolki" ) Mam duze serduszko ))) Odpowiedz Link
mimarika Re: A ja bym chciała listy pisać 06.09.06, 19:33 Dziewczyny, chętnie napiszę list ) To prawda, że poczta elektroniczna nie ma takiego "klimatu". Jeśli ktoś chętny - z radością napiszę) Odpowiedz Link
efffe Re: A ja bym chciała listy pisać 16.09.06, 21:22 i ja się podłączę do tematu to miłe uczucie że ktoś jeszcze też chciałby prowadzić prawdziwą korespondencję i wysyłać listy - wreszcie wiem że nie jestem sama w swoich pragnieniach Odpowiedz Link
mimarika Re: A ja bym chciała listy pisać 24.09.06, 14:07 chciałybyście listy pisać?? Wiele z Was wyraziło chęć do korespondecnj, więc z radością do 3 osób wysłałam papierowe listy. Niestety jak dotąd żadna z Pań nie odpisała... Odpowiedz Link
kama9935 Re: A ja bym chciała listy pisać 02.10.06, 08:05 Witam, cierpię na brak przyjaciół, trochę z mojej winy ,chętnie z kimś nawiąże korespondencje,mam 35 lat.... Odpowiedz Link
ullenkaa76 Re: A ja bym chciała listy pisać 02.10.06, 08:51 Ja z chęcią mogę z kims korespondować.))) Mam 30 lat i 4 miesiecznego synka ( no i męża oczywiście ).Osoby zainteresowane proszę o mail na priv. Buźka. Odpowiedz Link
tidumek Re: A ja bym chciała listy pisać 24.10.06, 09:30 Hej, jestem na tym forum od niedawna i dopiero teraz zobaczyłam ten wątek (bardzo ciekawy zresztą). Też bym chętnie popisała i pootrzymywała takie prawdziwe listy. Zawsze to miło będzie spodziewać się w skrzynce czegoś więcej, niż tylko rachunki. ) Pozdrawiam Odpowiedz Link