marysia9615 28.11.06, 18:02 Dopiero teraz mam czas dla siebie.Jestem osobą po przejściach,mam 3 dzieci ktoe samotnie wychowuje od wielu lat.Nareszcie mogę poznawać internet i ludzi.Nazwa tego forum budzi we mnie nadzieję że tu może być moje miejsce. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gacusia1 Re: Czy znajde przyjaciółkę? 28.11.06, 18:16 Witaj!Wow,3 dzieci samotnie-odwazna kobieta z Ciebie! Odpowiedz Link
76kitka Re: Czy znajde przyjaciółkę? 28.11.06, 19:16 Witaj w klubie, razem sympatyczniej. Jestem Aneta, mieszkam pod Warszawą, mam synka Odpowiedz Link
kasja78 Re: Czy znajde przyjaciółkę? 28.11.06, 20:00 a ja z dwójka i z pomocą męża czasem nie daje rady-witam Odpowiedz Link
zaba772 Re: Czy znajde przyjaciółkę? 28.11.06, 22:46 Ja tez witam Cie serdecznie I trzymam za Ciebie kciuki Odpowiedz Link
edelka Re: Czy znajde przyjaciółkę? 29.11.06, 08:34 witaj jest tu miło, więc zaglądam na to forum Może i Tobie przypadnie do gustu A Ciebie podziwiam Sama z trójką dzieciaczków Pozdrawiam Odpowiedz Link
said_no_more Re: Czy znajde przyjaciółkę? 29.11.06, 13:00 wierze w prawdziwe przyjaciolki!!!!! Tobie rowniez tego zycze!! poznasz ja moze tutaj, a moze juz gdzies jest? Odpowiedz Link
monitorka2 Re: Czy znajde przyjaciółkę? 30.11.06, 16:53 marysia9615 napisała: > Dopiero teraz mam czas dla siebie.Jestem osobą po przejściach,mam 3 dzieci > ktoe samotnie wychowuje od wielu lat.Nareszcie mogę poznawać internet i > ludzi.Nazwa tego forum budzi we mnie nadzieję że tu może być moje miejsce. HEJ!ja jestem tu nowa nigdy nie pisalam na forum.Chętnie poznam. Odpowiedz Link
monitorka2 Re: Czy znajde przyjaciółkę? 30.11.06, 17:28 . > HEJ!ja jestem tu nowa nigdy nie pisalam na forum.Chętnie poznam.Przepraszam ,że wtryniłam się w post mojej poprzedniczki.Bardzo serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link
edelka Re: Czy znajde przyjaciółkę? 30.11.06, 18:05 witaj) a może napisz coś o sobie, skąd jesteś, co porabiasz i to co chcez nam o sobie opowiedzieć Odpowiedz Link
monitorka2 Re: Czy znajde przyjaciółkę? 30.11.06, 20:55 Witajcie!jestem z małego miasta,mój nic trochę wiąze się z moją pracą.Mam 30 kilka lat.Samotnie wychowuję synka mój były wyjechał (zarabiać na dom)i woda sodowa mu uderzyła do głowy.Od pół roku przejrzałam na oczy i otrząsnęłam.Niestety mieliśmy wspólnych przyjaciół i straciłam kontakt.Jestem teraz sama i może tutaj poznam fajnych ludzi.Dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link
irgna Re: Czy znajde przyjaciółkę? 01.12.06, 10:15 Skąd jesteś marysia9615, ja jestem z W-wy. I bardzo chętnie wypiłabym kawkę, nie tylko wirtualnie. A może ktoś ma jeszcze ochotę na kawkę lub herbatkę? Odpowiedz Link
dotsi Re: Czy znajde przyjaciółkę? 01.12.06, 18:09 a w jakich porach pijasz kawke ? Dotsi 35 lat 1 syn pozdr. Odpowiedz Link
irgna Re: Czy znajde przyjaciółkę? 01.12.06, 18:23 Jak tylko mam ochotę i czas Irgna 36 lat 2 córki Odpowiedz Link
dotsi Re: Czy znajde przyjaciółkę? 02.12.06, 18:35 Ja z checią moge się umówic na kawkę w realu, nie pracuje (jakoś nikt mnie nie chce) i mam nadmiar czasu..... Napisz do mnie prywatnie to może uda nam sie umówić Odpowiedz Link