qulik1 15.11.07, 16:35 Dziewczyny! Wszystkie, które mają ochotę się wyrwać od wszystkiego, spotkać, poplotkować, spędzić fajnie czas - piszcie. Umówimy coś. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zemfiroczka Re: No to ustawiamy spotkanie - Warszawa 15.11.07, 20:44 Zgłaszam się Ja jestem otwarta i na datę i na miejsce. Mapę i dużo wolnego czasu u mnie spokojnie się znajdzie zagadka_78- jestes? Odpowiedz Link
zagadka_78 jestem, jestem 16.11.07, 10:03 Ze względu na to, że to forum jest forum publicznym proponuję tu ustalić tylko pasującą wszystkim datę, a szczegółowe miejsce spotkania i sposób rozpoznania się ustalić mailowo. Ze względu na pracę, poszukiwania pracy i zajęcia pozapracowe u mnie odpada zupełnie poniedziałek i wtorek, a środa jest wolna od 18.30. Miejsce - lewobrzeżna Warszawa, bliżej centrum, choć i Ursynów może być. Odpowiedz Link
qulik1 Re: jestem, jestem 16.11.07, 10:15 Jak dla mnie środa jest ok. Zagadka, napisałam do Ciebie wczoraj maila ale ktoś mi odpisał ze to jakaś pomyłka i ża ma to konto od 2 tyg...? Odpowiedz Link
zagadka_78 do qulik1 16.11.07, 10:58 To ja odpisałam, bo mam to konto 2 tygodnie, a mail przyszedł nie z adresu "qulik1" ale "ludzie". Masz na gazecie 2 konta? Odpowiedz Link
qulik1 Re: do qulik1 19.11.07, 10:06 Nie wiem czy w ogole mam maila w gazecie... Pisz do mnie na tego maila z ktorego Ci wyslalam wiadomość. Ja tylko tego uzywam. Ustawilam sobie tez w forum, że maile beda do mnie wlasnie na to konto wychodzić. Odpowiedz Link
zemfiroczka No to ustawiamy spotkanie - Warszawa 16.11.07, 15:57 Środa może być. Ja jestem ze Środmieścia. Zatem okolice centrum, Ursynów jesli niedaleko metra gdzieś będzie. Około 18.30? hmmm też może być Odpowiedz Link
zagadka_78 Re: No to ustawiamy spotkanie - Warszawa 19.11.07, 10:25 już zarezerwowałam w kalendarzu qulik1, jesteś stąd, to może zaproponuj jakieś miejsce nie wiem, jak Wy, ale preferowałabym miejsce, gdzie serwują ciepłe napoje, a nie samo piwo propozycje przesyłajcie na maile, żebysmy nie miały nieproszonych gości Odpowiedz Link
qulik1 Re: Niestety ten tydzień odpada... 19.11.07, 10:33 Sorki wielkie, ale wyskoczył mi wyjazd do Krakowa. Bede tam siedzieć do końca tygodnia. Może w następną środę? Odpowiedz Link
qulik1 Chyba, że jutro po 18... 19.11.07, 10:34 No chyba, że jeszcze jutro po 18-ej... Odpowiedz Link
zagadka_78 przyszły tydzień 19.11.07, 14:24 Jutro mi odpada, zasadniczo w każdym tygodniu u mnie pn i wtorek odpadają. Przyszła środa? Odpowiedz Link
zemfiroczka Re: przyszły tydzień 19.11.07, 18:12 To co, stawiamy ostatecznie na środę 28-go? Macie jakieś propozycje miejsca? bo ja się nie znam Odpowiedz Link
qulik1 Jednak ten tydzien... 20.11.07, 09:16 Ja nie mogę z ta pracą. Jednak w tym tygodniu zostaję a jadę najprawdopodobniej w przyszłym... To jeśli ta środa Wam pasuje to może być gdzieś w centrum Odpowiedz Link
zagadka_78 hurra! 20.11.07, 13:33 Skoro jesteś tutejsza, to zaproponuj jakiś lokal - napisz na maila, coby nikt nas nie śledził Ja o 18 kończę zajęcia w okolicach Świętokrzyskiej. Odpowiedz Link
zemfiroczka Re: hurra! 20.11.07, 15:36 a ja w oklicy swietokrzyskiej mieszkam Aga czekamy na propozycje Odpowiedz Link
mallwina Re: Chyba, że jutro po 18... 01.02.08, 10:19 Czesc Dziewczyny! I jak po spotkaniu? Odbylo sie? Odpowiedz Link
zemfiroczka Re: Chyba, że jutro po 18... 01.02.08, 11:26 mallwina napisała: > Czesc Dziewczyny! I jak po spotkaniu? Odbylo sie? Odbyło się...ciut dawno temu juz. Po drodze było drugie. Dziewczyny czy z trzeciego coś wyszlo? pozdr Odpowiedz Link
zemfiroczka Re: Ominęło mnie niestety:( 02.12.07, 16:09 Wikipati witaj nic straconego jeszcze, przeciez im nas więcej tym lepiej Myślę, że Qulik i Zagadka będą tego samego zdania Odpowiedz Link
zagadka_78 witaj! 03.12.07, 09:02 Mam nadzieję, że uda nam się spotkać w poszerzonym gronie Odpowiedz Link
agnik77 Re: witaj! 03.12.07, 14:43 witam się i mam nadzieję że przygarniecie mnie na najbliższe spotkanie pozdrawiam kinga Odpowiedz Link
zemfiroczka Re: witaj Kinga 03.12.07, 15:41 witamy w gronie rozumiem, że jesteś z Wawy? Odpowiedz Link
wikipati No ładnie:) 03.12.07, 20:24 Ja widzę,że tu się niezła grupa "pod wezwaniem" montuje Odpowiedz Link
zagadka_78 po prostu PIĘKNIE 04.12.07, 10:27 Proponuję spotkanie, ale nie w ten weekend... bo wyjeżdżam POtem kiedykolwiek, byle wieczorem. Odpowiedz Link
qulik1 Witam po przerwie 04.12.07, 15:32 Witam nowe koleżanki. Tak jak Zagadka i Zemifroczka napisały bardzo chętnie zwiększymy "grupę pod wezwaniem" Ja ten tydzień mam lekko męczący z powodu remontu w mieszkaniu ale od weekendu juz jestem wolna. Jeśli zagadka nie może to może być od poniedziałku. Piszcie na emaila to się jakoś umówimy. O i jeszcze jedno ps: napiszcie mi cos o sobie to się tak wstępnie zapoznamy. Pozdrawiam. Qulik Odpowiedz Link
mallwina Re: Ominęło mnie niestety:( 03.02.08, 09:03 Ja tez niestety za pozno Ale moze nie koniecznie? Planujecie kolejne? Mozna sie wprosic? Odpowiedz Link
zemfiroczka Re: Ominęło mnie niestety:( 03.02.08, 19:41 mallwina napisała: > Ja tez niestety za pozno Ale moze nie koniecznie? Planujecie > kolejne? Mozna sie wprosic?\ Qulik, Zagadka- kroimy coś w tym miesiącu? U mnie na razie jeszcze nie bardzo, bo usiąść nie ma na czym- dlatego proponuję gdzieś w Wawie na mieście, ale pod koniec lutego lub na początku marca to już ja zapraszam. Dziewczyny!- odbiór Odpowiedz Link
zagadka_78 spotkanie? 12.02.08, 08:46 Dawno mnie tu nie było, ale tak jest, jak się ma młyn w pracy, siedzi w niej 10h przed kompem przez 2 miesiące, to potem w domu omija się własnego szerokim łukiem. Im więcej osób, tym trudniej się umówić, więc proponuję spotykać się w takich podgrupach, które uda się zmontować i nie będzie to powodować wielokrotnego przekładania terminu. Teraz mam czas, więc jak ktoś jeszcze go ma, to proszę o mailika. Odpowiedz Link
bajeczka3 Re: spotkanie? 02.04.08, 17:13 Mi by pasowalo jestem tu nowa, 31 l. Warszawa Odpowiedz Link