olusias77 17.05.08, 23:38 Szukam przyjaciółki, takiej na dobre i złe, na wypłakanie i pocieszanie, na zakupy i kawkę. Cudne forum, tyle wspaniałych dziewczyn! Myślałam że tylko ja taka samotna a tu tyle bratnich dusz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasminda Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 06.07.08, 23:19 hej, i jak: znalazłaś? Odpowiedz Link
olusias77 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 20.07.08, 15:49 niestety jeszcze nie Odpowiedz Link
jasmi.nowa Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 25.07.08, 10:27 a ile masz lat ? bo też jestem z Lublina Odpowiedz Link
jasmi.nowa Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 25.07.08, 10:30 aha już wiem : ) no niestety dzieli nas troche lat : P Szkoda. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
czarny-krasnoludek Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 18.08.08, 21:07 Witam Ja jestem z Lublina : ) chętnie pogadam, wysłucham : ) doradzę, też czuje się czasem samotna, jestem w podobnym wieku, zapraszam na pogaduchy : ) Odpowiedz Link
daliax Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 18.08.08, 23:24 Ja też z waszych okolic. Chętnie pogadam, popiszę, spotkam się. GG: 9281782 Pozdrawiam Odpowiedz Link
abasia471 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 26.08.08, 18:36 Ja też jestem z Lublina i chętnie bym pogadała, ale już półwiekowa kobita jestem, więc nie wiem czy się nadaję. Jak ktoś ma ochotę pogadać ze mną, to proszę o kontakt. Pozdrówka dla wszystkich. Odpowiedz Link
jasmi_nowa Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 23.10.08, 19:34 Chętnie poznam inne Lublinianki : ) Jestem studentką : ) Odpowiedz Link
limet-ka001 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 29.10.08, 18:01 hej ja też szukam przyjaciółki.... mimo że mieszkam w lublinie już 3 rok-bo tyle studiuję to jestem bardzooo samotna((( a naprawdę fajna ze mnie babka:_))))) i zależy mi na prawdziwej przyjaźni.pozdrawiam Odpowiedz Link
jasmi_nowa Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 12.11.08, 23:28 eh nie wiem gdzie tu są jakies wiadomosci prywatne ; ] jesli chcesz daj jakies namiary Odpowiedz Link
olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:03 hej ja tez szukam takiej przyjaciółki, mam 25 lat jestem z Lublina i chetnie zaprzyjaznilabym sie zkims z Lublina bo wszystkie dobre kumpele ze studiow po ich skonczeniu powyjezdzaly z lublina do innych miast i teraz nie mam tu teraz zadnych przyjacioł i tez czuje sie troche samotna a chcialabym czasami spotkac sie z jakas fajna kumpela pojsc z nia na piwo, do kina czy na zakupr, wiec czekam wiadomosc od ciebie moj num. kom to 665575654 Odpowiedz Link
olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:03 hej ja tez szukam takiej przyjaciółki, mam 25 lat jestem z Lublina i chetnie zaprzyjaznilabym sie zkims z Lublina bo wszystkie dobre kumpele ze studiow po ich skonczeniu powyjezdzaly z lublina do innych miast i teraz nie mam tu teraz zadnych przyjacioł a chcialabym czasami spotkac sie z jakas fajna kumpela pojsc z nia na piwo, do kina czy na zakupr, wiec czekam wiadomosc od ciebie moj num. kom to 665575654 Odpowiedz Link
olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:12 ja tez szukam przyjaciółkitez jestem z lublina mam meza dobra prace i do szczescia brakuje mi tylko dobrych przyjaciol zaraz po skonczeniu studiów stracilam najblizsze kumpele bo wszystkie zaraz po studiach powyjezdzaly z Lublina wiec teraz bardzo mi ich brakuje chcialabym miec taka kumpele z ktora moglabym czesto spotykac sie i pogadac tak od serca, chetnie pogadam z toba na gg albo spotkam sie w realumoj e-meil to olaslovik@wp.pl napisz jak najszybciej czekam na odpowiedź Odpowiedz Link
olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:08 ja tez szukam przyjaciółkitez jestem z lublina dwa lata temu skonczyclam studia i zaraz po ich skonczeniu stracilam najblizsze kumpele bo wszystkie zaraz po studiach powyjezdzaly z Lublina wiec teraz barezo brakuje mi jakiejs przyjaciolki z ktora moglabym czasami spotkac i pogadac tak od serca, chetnie pogadam z toba na gg albo spotkam sie w realumoj e-meil to olaslovik@wp.pl czekam na odpowiedź Odpowiedz Link
olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:02 hej ja tez szukam takiej przyjaciółki, mam 25 lat ale jak ty masz wiecej to nic,nie przeszkadza mi to,bo w pracy mam przyjaciolke 50letnia jestem z Lublina i chetnie zaprzyjaznilabym sie zkims z Lublina bo wszystkie dobre kumpele ze studiow po ich skonczeniu powyjezdzaly z lublina do innych miast i teraz nie mam tu teraz zadnych przyjacioł a chcialabym czasami spotkac sie z jakas fajna kumpela pojsc z nia na piwo, do kina czy na zakupy, wiec czekam wiadomosc od ciebie moj nnume kom to 665575654 Odpowiedz Link
olaslowik2.pl ja teżzSzukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:01 hej ja tez szukam takiej przyjaciółki, mam 25 lat jestem z Lublina i chetnie zaprzyjaznilabym sie zkims z Lublina bo wszystkie dobre kumpele ze studiow po ich skonczeniu powyjezdzaly z lublina do innych miast i teraz nie mam tu teraz zadnych przyjacioł a chcialabym czasami spotkac sie z jakas fajna kumpela pojsc z nia na piwo, do kina czy na zakupr, wiec czekam wiadomosc od ciebie moj nnume kom to 665575654 Odpowiedz Link
olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:11 ja tez szukam przyjaciółkitez jestem z lublina mam meza dobra prace i do szczescia brakuje mi tylko dobrych przyjaciol zaraz po skonczeniu studiów stracilam najblizsze kumpele bo wszystkie zaraz po studiach powyjezdzaly z Lublina wiec teraz bardzo brakuje mi ich brakuje chcialabym miec taka kumpele z ktora moglabym czesto spotykac sie i pogadac tak od serca, chetnie pogadam z toba na gg albo spotkam sie w realumoj adres e-meil to olaslovik@wp.pl napisz jak najszybciej czekam na odpowiedź Odpowiedz Link
olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 21:59 hej ja tez szukam takiej przyjaciółki, mam 25 lat jestem z Lublina i chetnie zaprzyjaznilabym sie zkims z Lublina bo wszystkie dobre kumpele ze studiow po ich skonczeniu powyjezdzaly z tąd do innych miast i nie mam tu teraz zadnych przyjacioł a chcialabym czasami spotkac sie z jakas fajna kumpela,pojsc z nia na piwo,pogadac , wiec czekam wiadomosc od ciebie moj num. kom to 665575654 Odpowiedz Link
atkabe8519 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 05.02.09, 17:35 ja tez z Lublina. studentka 23 lata,troche niesmiała,i troche samotna.macie ochote na jakies babskie spotkanko to piszcie atabe85@o2.pl POZDRAWIAM!!! Odpowiedz Link
black-ccola Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 20.09.09, 19:15 czesc.. moze chcesz sie poznac tez jestem samotna i szukam przyjaciolki.mam 20 lat i jestemz lublina.pozdrawiam paula.. Odpowiedz Link
kinia1919 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 01.03.10, 08:48 hej jestem z lublina i mogę poznać fajną dziewczynę z ktorą można pogadać o wszystkim, zaprzyjaźnic się i wogóle ;P Odpowiedz Link
olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 21:32 hej ja tez szukam przyjaciółki, ostatnio brakuje mi przyjaciół bo wszystkie przyjaciółki ze studiów zaraqz po ich skończeniu powyjezdzaly do innych miast a w pracy mam mało osób mniej wiecej w moim wieku z ktorymi sie przyjaznie wiec czekam na wiadomość od ciebie moj numer kom665575654 a gg to 989956 Odpowiedz Link
black-ccola Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 13.09.09, 15:30 siemka...)jestem z lublina . mam 20 lat nie mam kolezanek chcialabym poznac kogos na kogo mozna bedzie liczyc w trudnych chwilach . z kim mozna bedzie wyjsc gdzies poplotkowac itp...;p jesslli jestescie samotne jak ja i ccialbyscie wkoncu poznac kogos zwariowanegoi sympatycznego ooddzzyywac sie..xDD pozdro Odpowiedz Link
paulina_86 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 07.11.09, 22:37 hej! Znalazłam twoje ogłoszenie na forum. Mam na imię Paulina i studiuje od roku w Lublinie. Również tak jak ty poszukuje przyjaciółki, czuje że nie znalazłam jeszcze takiej , która naprawdę zasługiwałaby na to miano. Jeśli masz ochotę to się odezwij chętnie poznam nową osobę, która ma ochotę czasem gdzieś wyjść chociażby na spacer Pozdrawiam Odpowiedz Link
olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:15 ja tez szukam przyjaciółkitez jestem z lublina mam meza dobra prace i do szczescia brakuje mi tylko dobrych przyjaciol zaraz po skonczeniu studiów stracilam najblizsze kumpele bo wszystkie zaraz po studiach powyjezdzaly z Lublina wiec teraz bardzo brakuje mi ich brakuje chcialabym miec taka kumpele z ktora moglabym czesto spotykac sie i pogadac tak od serca, chetnie pogadam z toba na gg albo spotkam sie w realumoj e-meil to olaslovik@wp.pl Odpowiedz Link
olka.88 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 14.05.10, 22:29 hej,mam 21 lat i szukam kolezanki na imprezy, zakupy itd, ja niestety mieszkam 50 km od lublina ale czasem mozemy sie spotkac Odpowiedz Link
olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:11 ja tez szukam przyjaciółkitez jestem z lublina mam meza dobra prace i do szczescia brakuje mi tylko dobrych przyjaciol zaraz po skonczeniu studiów stracilam najblizsze kumpele bo wszystkie zaraz po studiach powyjezdzaly z Lublina wiec teraz bardzo brakuje mi ich brakuje chcialabym miec taka kumpele z ktora moglabym czesto spotykac sie i pogadac tak od serca, chetnie pogadam z toba na gg albo spotkam sie w realumoj e-meil to olaslovik@wp.pl napisz jak najszybciej czekam na odpowiedź Odpowiedz Link
olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:09 ja tez szukam przyjaciółkitez jestem z lublina zaraz po skonczeniu studiów stracilam najblizsze kumpele bo wszystkie zaraz po studiach powyjezdzaly z Lublina wiec teraz bardzo brakuje mi jakiejs przyjaciolki z ktora moglabym czasami spotkac i pogadac tak od serca, chetnie pogadam z toba na gg albo spotkam sie w realumoj e-meil to olaslovik@wp.pl napisz jak najszybciej czekam na odpowiedź Odpowiedz Link
bzonia Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 06.04.10, 18:46 Hej, ja też szukam przyjaciółki, przyjaciółek również Mam 17 lat i chodzę do LO. Lubię muzykę, dobre filmy oraz doskonale się bawić. Jeżeli chcecie ze mną popisać to piszcie na bzonia@onet.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
ika1819 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 01.09.10, 21:06 Hejka , teraz ide na studia i szukam jakiejs fajnej kolezanki z Lublina, z którą mogłabym sie umawiac czasami na kawe, kino czy jakies zakupy. Mam 19 lat i jestes to moj nr gg 10137664 Odpowiedz Link
marrta_25 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 08.05.10, 18:17 Ja też Niestety wszystkie moje koleżani rozjechały się po świecie i nagle zostałam sama Mam 25 lat, fajnie było by znaleźć jakąś fajną koleżankę do pośmiania się i pogadania. Bordzo chętnie wyskoczę na kawkę, piwo, koncert albo zwykły spacer. Mój mail: marta717@onet.eu. Pozdrawiam desperatki takie jak ja Odpowiedz Link
catherine.88 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 13.05.10, 00:14 Hej ja również poszukuje przyjaciółki mam 22 lata i studiuje w Lublinie. Mój adres e-mail: catherine_1988@o2.pl Odpowiedz Link
smerfetka346 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 09.06.10, 17:05 Hej. Ja też poszukuję przyjaciół. Mam 21 lat, jestem z Lublina, ale studiuję w innym mieście, przez co ucierpiały moje znajomości chociażby z liceum. A idą wakacje, więc miło było by mieć jakąś fajną babską grupę albo chociażby koleżankę, z którą można by wesoło spędzić czas, na kawie, spacerze, w kinie czy to na imprezie Adres mejlowy: szoko89@wp.pl Odpowiedz Link
meg-26 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 01.07.10, 12:20 Cześć. Mam 26 lat i dołączam do tematu. Poszukuję szczerej przyjaźni, dziewczyny, z którą można porozmawiać o wszystkim i niczym, szczerej, otwartej. Piszcie meg-s@o2.pl, odpowiem na wszystkie emaile. Lublin, Puławy, okolice Odpowiedz Link
anna.b.88 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 26.09.10, 16:10 Chętnie się zaznajomię lub zaprzyjaźnię z kimś z Lublina, najlepiej 22 lata lub coś koło tego Spędzam w Lublinie prawie cały rok, od połowy września do lipca, studiuje tam. Mam wielu znajomych, zabieganych współlokatorów i wspaniałego faceta ale brakuje mi jakieś osoby, przyjaciółki, kogoś z kim można gdzieś wyjść, miło spędzić czas, pogadać. Odzywać się! anusia146@wp.pl Odpowiedz Link
blondynka93 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 13.08.10, 19:25 Ja też szukam takie przyjaciółki z Lbn. ((: Chętne piszcie 13200798 ;P Odpowiedz Link
0.karolla Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 15.11.10, 13:21 Ja równiez szukam koleżanki z Lublina lub okolic. Mam 24 lata. Jest ktoś chetny???? ) Odpowiedz Link
atabe851 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 05.08.11, 17:48 Ktoś tu zagląda jeszcze?jakby coś to i do mnie piszcie, atabe85@o2.pl Mam 26 lat Odpowiedz Link
mritula Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 02.05.11, 02:51 Moja samotność jest inna niżby mogło się wydawać. Kochający mąż, wspaniałe dzieci, kiedy ja sama jeszcze czuję się dzieckiem .... Wszyscy odsunęli się bo pracuję całymi dniami w dodatku na swoim. Wiem jestem ciężka...trudna ale ludzka. Moje życie to towarzystwo, nie umiem inaczej żyć ... mąż za granicą dwójka dzieci ... dobija mnie to całe goowno .... nie chcę zmieniać swojej stabilizacji,ale tak też żyć już nie umiem!!! Nie oczekuję przyjaźni na śmierć i życie ...mritula@wp.pl Odpowiedz Link
atorod86 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 07.07.11, 20:23 Witam, ja również jestem z Lublina i nie mam przyjaciółek, ponieważ po studiach kontakty się osłabiły, większość osób powyjeżdżała a na nowych studiach (zaocznych) wszyscy są z odległych miejscowości. Mam 25 lat i chętnie wyszłabym z przyjaciółkami na szoping, drinka, czy chociażby na pogaduchy o naszych codziennych zmaganiach z życiem 8156037 mój gadulec Odpowiedz Link
piksela Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 11.07.11, 10:28 Dwie różne wróżki przepowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, więc spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na smierc.org i otrzymałam znów tę samą datę! Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik? Odpowiedz Link
kasia.winiarska123 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 28.10.15, 15:32 Hej dziewczyny mam 18 lat szukam takiej szczerej koleżanki przyjaciułki od serca mieszkam w Lublinie od 3 prawie lat lecz nie poznałam tu nikogo fajnego a moje przyjaciułki i koledzy mieszkają w ruznych częsciach polski więc kontakt tak jak by się urwał jesli była by tutaka to pisac na nr tele wiek tak do 30 mój nt tele mam też fb 883733811 pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link