Dodaj do ulubionych

Szukam przyjaciółki od serca z Lublina...

17.05.08, 23:38
Szukam przyjaciółki, takiej na dobre i złe, na wypłakanie i pocieszanie, na
zakupy i kawkę. Cudne forum, tyle wspaniałych dziewczyn! Myślałam że tylko ja
taka samotna a tu tyle bratnich dusz.
Obserwuj wątek
    • jasminda Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 06.07.08, 23:19
      hej, i jak: znalazłaś? smile
      • olusias77 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 20.07.08, 15:49
        niestety jeszcze niesad
        • jasmi.nowa Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 25.07.08, 10:27
          a ile masz lat ? bo też jestem z Lublina
          • jasmi.nowa Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 25.07.08, 10:30
            aha już wiem : ) no niestety dzieli nas troche lat : P Szkoda. Pozdrawiam.
            • czarny-krasnoludek Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 18.08.08, 21:07
              Witam Ja jestem z Lublina : ) chętnie pogadam, wysłucham : )
              doradzę, też czuje się czasem samotna, jestem w podobnym wieku,
              zapraszam na pogaduchy : )
              • daliax Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 18.08.08, 23:24
                Ja też z waszych okolic. Chętnie pogadam, popiszę, spotkam się.
                GG: 9281782
                Pozdrawiam
                • abasia471 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 26.08.08, 18:36
                  Ja też jestem z Lublina i chętnie bym pogadała, ale już półwiekowa
                  kobita jestem, więc nie wiem czy się nadaję. Jak ktoś ma ochotę
                  pogadać ze mną, to proszę o kontakt. Pozdrówka dla wszystkich.
                  • jasminda Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 11.09.08, 21:53
                    dołączam się smile
                    • jasmi_nowa Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 23.10.08, 19:34
                      Chętnie poznam inne Lublinianki : ) Jestem studentką : )
                      • limet-ka001 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 29.10.08, 18:01
                        hej ja też szukam przyjaciółki.... mimo że mieszkam w lublinie już
                        3 rok-bo tyle studiuję to jestem bardzooo samotnasad((( a naprawdę
                        fajna ze mnie babka:_))))) i zależy mi na prawdziwej
                        przyjaźni.pozdrawiam
                        • jasmi_nowa Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 12.11.08, 23:28
                          eh nie wiem gdzie tu są jakies wiadomosci prywatne ; ] jesli chcesz daj jakies namiary
                        • olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:03
                          hej ja tez szukam takiej przyjaciółki, mam 25 lat jestem z Lublina i chetnie
                          zaprzyjaznilabym sie zkims z Lublina bo wszystkie dobre kumpele ze studiow po
                          ich skonczeniu powyjezdzaly z lublina do innych miast i teraz nie mam tu teraz
                          zadnych przyjacioł i tez czuje sie troche samotna a chcialabym czasami spotkac
                          sie z jakas fajna kumpela pojsc z nia na piwo, do kina czy na zakupr, wiec
                          czekam wiadomosc od ciebie moj num. kom to 665575654
                      • olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:03
                        zadnych przyjacioł a chcialabym czasami spotkac sie z jakas fajna kumpela pojsc
                        z nia na piwo, do kina czy na zakupr, wiec czekam wiadomosc od ciebie moj num.
                        kom to 665575654
                      • olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:12
                        ja tez szukam przyjaciółkismiletez jestem z lublina mam meza dobra prace i do
                        szczescia brakuje mi tylko dobrych przyjaciolsmile zaraz po skonczeniu studiów
                        stracilam najblizsze kumpele bo wszystkie zaraz
                        po studiach powyjezdzaly z Lublina wiec teraz bardzo mi ich brakuje
                        chcialabym miec taka
                        kumpele z ktora moglabym czesto spotykac sie i pogadac tak od serca, chetnie
                        pogadam z toba na gg albo spotkam sie w realusmilemoj e-meil to olaslovik@wp.pl
                        napisz jak najszybciej
                        czekam na odpowiedźsmile
                    • olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:08
                      ja tez szukam przyjaciółkismiletez jestem z lublina dwa lata temu skonczyclam
                      studia i zaraz po ich skonczeniu stracilam najblizsze kumpele bo wszystkie zaraz
                      po studiach powyjezdzaly z Lublina wiec teraz barezo brakuje mi jakiejs
                      przyjaciolki z ktora moglabym czasami spotkac i pogadac tak od serca, chetnie
                      czekam na odpowiedźsmile
                  • olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:02
                    hej ja tez szukam takiej przyjaciółki, mam 25 lat ale jak ty masz wiecej to
                    nic,nie przeszkadza mi to,bo w pracy mam przyjaciolke 50letniasmile jestem z
                    Lublina i chetnie zaprzyjaznilabym sie zkims z Lublina bo wszystkie dobre
                    kumpele ze studiow po ich skonczeniu powyjezdzaly z lublina do innych miast i
                    teraz nie mam tu teraz zadnych przyjacioł a chcialabym czasami spotkac sie z
                    jakas fajna kumpela pojsc z nia na piwo, do kina czy na zakupy, wiec czekam
                    wiadomosc od ciebie moj nnume kom to 665575654
                • olaslowik2.pl ja teżzSzukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:01
                  zadnych przyjacioł a chcialabym czasami spotkac sie z jakas fajna kumpela pojsc
                  z nia na piwo, do kina czy na zakupr, wiec czekam wiadomosc od ciebie moj nnume
                  kom to 665575654
              • olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:11
                po studiach powyjezdzaly z Lublina wiec teraz bardzo brakuje mi ich brakuje
                chcialabym miec taka
                kumpele z ktora moglabym czesto spotykac sie i pogadac tak od serca,
                chetnie
                pogadam z toba na gg albo spotkam sie w realusmilemoj adres e-meil to
                olaslovik@wp.pl napisz jak najszybciej
                czekam na odpowiedźsmile
          • olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 21:59
            ich skonczeniu powyjezdzaly z tąd do innych miast i nie mam tu teraz zadnych
            przyjacioł a chcialabym czasami spotkac sie z jakas fajna kumpela,pojsc z nia na
            piwo,pogadac , wiec czekam wiadomosc od ciebie moj num. kom to 665575654
        • atkabe8519 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 05.02.09, 17:35
          ja tez z Lublina. studentka 23 lata,troche niesmiała,i troche samotna.macie
          ochote na jakies babskie spotkanko to piszcie atabe85@o2.pl POZDRAWIAM!!!
          • black-ccola Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 20.09.09, 19:15
            czesc..wink moze chcesz sie poznac tez jestem samotna i szukam przyjaciolki.mam 20
            lat i jestemz lublina.pozdrawiam paula..wink
        • kinia1919 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 01.03.10, 08:48
          hej wink jestem z lublina i mogę poznać fajną dziewczynę z ktorą można
          pogadać o wszystkim, zaprzyjaźnic się i wogóle ;P smile
          • olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 21:32
            hej ja tez szukam przyjaciółki, ostatnio brakuje mi przyjaciół bo wszystkie
            przyjaciółki ze studiów zaraqz po ich skończeniu powyjezdzaly do innych miast a
            w pracy mam mało osób mniej wiecej w moim wieku z ktorymi sie przyjaznie wiec
            czekam na wiadomość od ciebie moj numer kom665575654 a gg to 989956
      • black-ccola Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 13.09.09, 15:30
        siemka...)jestem z lublina . mam 20 lat nie mam kolezanek chcialabym poznac
        kogos na kogo mozna bedzie liczyc w trudnych chwilach .wink z kim mozna bedzie
        wyjsc gdzies poplotkowac itp...;p jesslli jestescie samotne jak ja i ccialbyscie
        wkoncu poznac kogos zwariowanegoi sympatycznego ooddzzyywac sie..xDD pozdro kiss
        • paulina_86 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 07.11.09, 22:37
          hej! Znalazłam twoje ogłoszenie na forum. Mam na imię Paulina i studiuje od roku
          w Lublinie. Również tak jak ty poszukuje przyjaciółki, czuje że nie znalazłam
          jeszcze takiej , która naprawdę zasługiwałaby na to miano. Jeśli masz ochotę to
          się odezwijsmile chętnie poznam nową osobę, która ma ochotę czasem gdzieś wyjść
          chociażby na spacersmile Pozdrawiam
          • olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:15
            chcialabym miec taka
        • olka.88 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 14.05.10, 22:29
          hej,mam 21 lat i szukam kolezanki na imprezy, zakupy itd, ja
          niestety mieszkam 50 km od lublina ale czasem mozemy sie spotkac
      • olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:11
        chcialabym miec taka
        napisz jak najszybciej
        czekam na odpowiedźsmile
    • olaslowik2.pl Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 30.03.10, 22:09
      ja tez szukam przyjaciółkismiletez jestem z lublina zaraz po skonczeniu studiów
      po studiach powyjezdzaly z Lublina wiec teraz bardzo brakuje mi jakiejs
      przyjaciolki z ktora moglabym czasami spotkac i pogadac tak od serca, chetnie
      napisz jak najszybciej
      czekam na odpowiedźsmile
    • bzonia Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 06.04.10, 18:46
      Hej, ja też szukam przyjaciółki, przyjaciółek również wink Mam 17 lat i chodzę do LO. Lubię muzykę, dobre filmy oraz doskonale się bawić. Jeżeli chcecie ze mną popisać to piszcie na bzonia@onet.pl Pozdrawiam smile
      • ika1819 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 01.09.10, 21:06
        Hejka , teraz ide na studia i szukam jakiejs fajnej kolezanki z
        Lublina, z którą mogłabym sie umawiac czasami na kawe, kino czy jakies
        zakupy. Mam 19 lat i jestes wink to moj nr gg 10137664
    • marrta_25 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 08.05.10, 18:17
      Ja teżsmile Niestety wszystkie moje koleżani rozjechały się po świecie i nagle zostałam samasad Mam 25 lat, fajnie było by znaleźć jakąś fajną koleżankę do pośmiania się i pogadania. Bordzo chętnie wyskoczę na kawkę, piwo, koncert albo zwykły spacer. Mój mail: marta717@onet.eu. Pozdrawiam desperatki takie jak jasmile

• catherine.88 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 13.05.10, 00:14
        Hej smile ja również poszukuje przyjaciółki mam 22 lata i studiuje w
        Lublinie. Mój adres e-mail: catherine_1988@o2.pl
        • smerfetka346 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 09.06.10, 17:05
          Hej. Ja też poszukuję przyjaciół. Mam 21 lat, jestem z Lublina, ale studiuję w
          innym mieście, przez co ucierpiały moje znajomości chociażby z liceum. A idą
          wakacje, więc miło było by mieć jakąś fajną babską grupę smile albo chociażby
          koleżankę, z którą można by wesoło spędzić czas, na kawie, spacerze, w kinie czy
          to na imprezie smile
          Adres mejlowy: szoko89@wp.pl
          • meg-26 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 01.07.10, 12:20
            Cześć. Mam 26 lat i dołączam do tematu. Poszukuję szczerej przyjaźni,
            dziewczyny, z którą można porozmawiać o wszystkim i niczym, szczerej, otwartej.
            Piszcie meg-s@o2.pl, odpowiem na wszystkie emaile. Lublin, Puławy, okolice
        • anna.b.88 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 26.09.10, 16:10

Chętnie się zaznajomię lub zaprzyjaźnię z kimś z Lublina, najlepiej 22 lata lub coś koło tego smile

Spędzam w Lublinie prawie cały rok, od połowy września do lipca, studiuje tam. Mam wielu znajomych, zabieganych współlokatorów i wspaniałego faceta ale brakuje mi jakieś osoby, przyjaciółki, kogoś z kim można gdzieś wyjść, miło spędzić czas, pogadać.

Odzywać się!
          anusia146@wp.pl
    • blondynka93 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 13.08.10, 19:25
      Ja też szukam takie przyjaciółki z Lbn. ((:
      Chętne piszcie 13200798 ;P
    • 0.karolla Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 15.11.10, 13:21
      Ja równiez szukam koleżanki z Lublina lub okolic. Mam 24 lata. Jest ktoś chetny???? smile)
      • atabe851 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 05.08.11, 17:48
        Ktoś tu zagląda jeszcze?jakby coś to i do mnie piszcie, atabe85@o2.pl Mam 26 latsmile
    • mritula Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 02.05.11, 02:51
      Moja samotność jest inna niżby mogło się wydawać. Kochający mąż, wspaniałe dzieci, kiedy ja sama jeszcze czuję się dzieckiem .... Wszyscy odsunęli się bo pracuję całymi dniami w dodatku na swoim. Wiem jestem ciężka...trudna ale ludzka. Moje życie to towarzystwo, nie umiem inaczej żyć ... mąż za granicą dwójka dzieci ... dobija mnie to całe goowno .... nie chcę zmieniać swojej stabilizacji,ale tak też żyć już nie umiem!!!
      Nie oczekuję przyjaźni na śmierć i życie ...mritula@wp.pl
      • atorod86 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 07.07.11, 20:23
        Witam, ja również jestem z Lublina i nie mam przyjaciółek, ponieważ po studiach kontakty się osłabiły, większość osób powyjeżdżała a na nowych studiach (zaocznych) wszyscy są z odległych miejscowości. Mam 25 lat i chętnie wyszłabym z przyjaciółkami na szoping, drinka, czy chociażby na pogaduchy o naszych codziennych zmaganiach z życiemsmile 8156037 mój gadulecsmile
    • piksela Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 11.07.11, 10:28
      Dwie różne wróżki przepowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci.
      Przestraszyłam się, więc spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia
      na smierc.org
      i otrzymałam znów tę samą datę! sad
      Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?
    • kasia.winiarska123 Re: Szukam przyjaciółki od serca z Lublina... 28.10.15, 15:32
      Hej dziewczyny mam 18 lat szukam takiej szczerej koleżanki przyjaciułki od serca mieszkam w Lublinie od 3 prawie lat lecz nie poznałam tu nikogo fajnego a moje przyjaciułki i koledzy mieszkają w ruznych częsciach polski więc kontakt tak jak by się urwał jesli była by tutaka to pisac na nr tele wiek tak do 30 mój nt tele mam też fb 883733811 pozdrawiam Kasia
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka