Dodaj do ulubionych

TWÓRCY wyjątkowych przedmiotów poszukiwani...

22.11.11, 12:06
witam,
Funkcjonująca na rynku stacjonarna i internetowa Galeria Sztuki,
nawiąże współpracę z TWÓRCAMI wyjątkowych przedmiotów.

Oferujemy stałe i atrakcyjne warunki współpacy,
oraz dostęp do szerokiej bazy naszych klientów.

Podstawą naszych zainteresowań jest malarstwo, biżuteria, ceramika, szkło i rzeźba, choć nie zamykamy się na inne obszary działalności artystycznej.

Proszę o przesłanie krótkiej informacji oraz max. 5 zdjęć lub linku do galerii.
pozdrawia zespół Galerii ;)
Obserwuj wątek
    • mari.ella Re: TWÓRCY wyjątkowych przedmiotów poszukiwani... 20.03.12, 17:46
      www.ceramika-mj.pl/strona-glowna.html
    • be-rare Re: TWÓRCY wyjątkowych przedmiotów poszukiwani... 22.03.12, 22:49
      A co to za galeria? Jakiś link by się przydał skoro już funkcjonuje w internecie :)
    • lamia322 Re: TWÓRCY wyjątkowych przedmiotów poszukiwani... 16.05.12, 19:31
      Witam
      Nie wiem, czy to co robię, to jest to czego Państwo szukają, ale zapraszam do oglądania moich prac na www.tandolino.pl
      Pozdrawiam :-)
    • goslar Re: TWÓRCY wyjątkowych przedmiotów poszukiwani... 25.05.12, 13:06
      proszę wejść na sollena-pearls.blogspot.com
      Mail do mnie goslar@gazeta.pl
      Pozdrawiam,
      Maria
    • boskadekadencja Re: TWÓRCY wyjątkowych przedmiotów poszukiwani... 03.06.12, 17:28
      Witam
      Na stronie www.boska-dekadencja.pl iwww.boskadekadencja. blogspot.com
      można zobaczyc częsć mojego dorobku. Zapraszam i pozdrawiam Beata Paciorek
    • axolotl969 Re: TWÓRCY wyjątkowych przedmiotów poszukiwani... 02.07.12, 22:50
      witam, mogłabym zaoferować ręcznie robione kolczyki lecz interesowałoby mnie także sprzedanie moich rysunków. mogę przesłać zdjęcia na maila.
    • lamia322 Re: TWÓRCY wyjątkowych przedmiotów poszukiwani... 02.07.12, 23:15
      Odezwałam się do Państwa, ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Czyżby moje prace nie były godne uwagi? Czy może Państwo nie macie żadnej galerii, i nie poszukujecie osób, które robią ładne rzeczy własnymi łapkami, wkładając w to całe swoje serducho :-) Pozdrawiam :-)
    • mia.handmade.art Re: TWÓRCY wyjątkowych przedmiotów poszukiwani... 28.07.12, 15:58
      Zapraszamy do przeglądu naszych prac i przesłania oferty wspólpracy na maila.
      Kontakt i prace na naszym blogu.
      mia-handmade.blogspot.com/
    • jbf-bizuteriaartystyczna Re: TWÓRCY wyjątkowych przedmiotów poszukiwani... 06.08.12, 18:47
      Witam serdecznie

Zapraszam na mojego bloga z ręcznie robioną biżuterią :)
      jbf-bizuteria-joannakozaczek.blogspot.com/
    • adriannakoszowska Re: TWÓRCY wyjątkowych przedmiotów poszukiwani... 07.08.12, 10:54
      Witam. Zapraszam do mojej galerii zdjęć: www.photoblog.pl/preciousstone/129119122
      Pozdrawiam.
    • nasj Re: TWÓRCY wyjątkowych przedmiotów poszukiwani... 21.08.12, 00:04
      lenlandia.istore.pl/
    • basia1104 Re: TWÓRCY wyjątkowych przedmiotów poszukiwani... 30.08.12, 20:43
      Od jakiegoś czasu robię biżuterię. Zapraszam do obejrzenia. Kilka wzorów mam na swoim blogu: www.robionezesrebra.blogspot.com
    • d.robak22 Re: TWÓRCY wyjątkowych przedmiotów poszukiwani... 21.01.16, 14:51
      Artyści handmade poszukiwani!
      Nowo powstały sklep internetowy z ofertą handmade - Prestige-Design poszukuje do współpracy zdolnych rękodzielników! Portal obejmie swym zasięgiem całą Skandynawię. Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie zgłoszenia z krótkim opisem swojej działalności oraz co najmniej trzema zdjęciami prezentującymi wykonane przez siebie prace na adres: d.robak@prestige-design.pl. Dołącz do grupy naszych artystów i wypromuj swoje dzieła w prestiżowym sklepie internetowym!
    • clearstone_jewelry Re: TWÓRCY wyjątkowych przedmiotów poszukiwani... 18.04.23, 09:51
      Zapraszam na swojego instagrama: ClearStone_Jewelry lub vinted: kingaa142
      Niedługo pojawi się dużo nowości.
      Robię wyjątkową biżuterię z kamieni naturalnych, z dodatkiem srebra lub elementów pozłacanych.
    • yamiraartstudio Re: TWÓRCY wyjątkowych przedmiotów poszukiwani... 13.07.23, 16:24
      Fotografia i biżuteria ze srebra i kamieni naturalnych. Zapraszam:
      www.instagram.com/yamira_art_studio/
    • mishmashstudio Re: TWÓRCY wyjątkowych przedmiotów poszukiwani... 07.08.23, 21:35
      Projektuję i wykonuję biżuterię. Specjalność to pierścionki zaręczynowe. Zapraszam na insta lub fb. MishMashStudio. Jest tam kilka realizacji. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka