trenza 23.06.12, 08:51 Ręcznie robiona biżuteria jest robiona z myślą o aktywnych kobietach ceniących sobie dobry i nowoczesny wygląd. Zapraszam do odwiedzenia mojego funpagea na facebooku :) www.facebook.com/pages/TrenzaBizu/164530220324958 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuurak Re: Ręcznie robiona biżuteria 25.06.12, 09:50 Odwiedziłem :). Całkiem nieźle prowadzony. Odpowiedz Link
jan.suchodolski Re: Ręcznie robiona biżuteria 27.06.12, 17:57 miły fanpage :) pozdrawiam. Odpowiedz Link
barbiel12 Re: Ręcznie robiona biżuteria 13.07.12, 11:32 Witam, biżuteria ręcznie robiona jest zawsze piękniejsza niż ta maszynowa, wyroby ręczne mają przynajmniej swoją duszę i unikatowość. Zawsze będę chwalić ludzi którzy sami wytwarzają takie cudeńka, więc Brawo! Mogę jeszcze polecić stronkę twórcy, którą ostatnio odkryłam. Sama już kupiłam tam kolczyki, robią furorę w towarzystwie w którym się w nich pojawię. Warto zaglądnąć szczególnie, że teraz mają promocje:) www.hamset.eu Odpowiedz Link
b-rare Re: Ręcznie robiona biżuteria 13.07.12, 15:45 Reklama jest mało skuteczna, jeśli link jest podany z błędem. A co do głównego wątku - bardzo ładne wykorzystanie skręconego sznurka :) Odpowiedz Link
trenza Re: Ręcznie robiona biżuteria 13.07.12, 21:06 A dziękuję :) pierścionki też bardzo ładne. Pozdrawiam i zapraszam do zakupów :) Odpowiedz Link
kuurak Re: Ręcznie robiona biżuteria 28.08.12, 11:41 Pewnie, nie ma to jak biżuteria artystyczna. Choć trzeba przyznać, że masowa produkcja czasem też potrafi zaskoczyć :) Na przykład obrączki ślubne Stelmacha --> www.jubiler-zietek.pl/obraczki_lublin.html < Odpowiedz Link
masertiger Re: Ręcznie robiona biżuteria 24.03.14, 09:51 Cześć, Ja polecam ręcznie biżuterie ze sklepu www.falcone.com.pl/ , mają bardzo fajne ceny i promocje i duży asortyment. Odpowiedz Link
masertiger Re: Ręcznie robiona biżuteria 24.03.14, 09:52 Cześć, Ja polecam ręcznie biżuterie ze sklepu www.falcone.com.pl/ , mają bardzo fajne ceny, promocje ciekawy designe i duży asortyment. Odpowiedz Link
mia.handmade.art Re: Ręcznie robiona biżuteria 13.07.12, 20:08 Zapraszamy do obejrzenia naszych prac! www.mia-handmade.blogspot.com/ Odpowiedz Link
b-rare Re: Ręcznie robiona biżuteria 23.07.12, 06:05 Listonoszka z różowym kwadratem jest boska! A za sutaszem jakoś nie przepadam - na jakimś forum kiedyś pisaliśmy, żeby ktokolwiek tył swojej pracy pokazał... ale chyba póki nie kupię to nie zobaczę. Odpowiedz Link
klivvia Re: Ręcznie robiona biżuteria 10.04.14, 17:29 Zapraszam do obejrzenia mojej strony: www.klivvia.pl, a także moich prac przedstawionych na forum. Uwielbiam technikę haftu sutaszowego, robiąc nową rzecz mam pomysły na trzy kolejne. Nikogo nie naśladuję, poszukuję ciągle nowych zestawień, splotów i kształtów.Szkoda tylko, że tak trudno sprzedać swoje marzenia. Odpowiedz Link
basia1104 Re: Ręcznie robiona biżuteria 30.08.12, 20:57 Ja też tak uważam i zapraszam do obejrzenia moich projektów na www.robionezesrebra.blogspot.com Odpowiedz Link
mal.pietrucha Re: Ręcznie robiona biżuteria 27.11.12, 13:54 Witam na stronie, gdzie prezentuje moje "dokonania"- biżuterię dla Pań. Od niedawna moją pasją stało się tworzenie oryginalnej biżuterii. Zafascynowałam się pracochłonną techniką sutasz, w której to technice tworzę kolczyki. Sutasz to rodzaj biżuterii szytej, w której ważna jest precyzja oraz dokładność. Kamienie, koraliki otulane są tęczą kolorowych jedwabnych sznurków. Biżuteria wykonywana przeze mnie techniką sutasz nadaje się do noszenia nie tylko okazjonalnie ale i do codziennego stroju któremu dodaje blasku. www.facebook.com/GOha.Bizuteria Odpowiedz Link
42andzia Re: Ręcznie robiona biżuteria 29.11.12, 11:43 No nawet nawet podoba mi się, ale moja znajoma robi ładniejszą. Ale każdy ma inny gust. Odpowiedz Link
pixie.d Re: Ręcznie robiona biżuteria 05.03.13, 08:38 Polecam młodą projektantkę wyjątkowej biżuterii: eve-of-art.blogspot.com/ Odpowiedz Link
panucy Re: Ręcznie robiona biżuteria 18.06.13, 09:49 Super, podoba mi się ja też próbuję swoich sił i korzystam z wzorów i akcesorii w tym sklepie www.planetap.pl/bizuteria-chicochica-zrob-to-sam-c-260_270.html Odpowiedz Link
saasgas18 Ręcznie robiona biżuteria Agika Art 12.07.13, 10:20 Zapraszam tutaj agika-art.blogspot.com/ Odpowiedz Link
nadija.polonsky Re: Ręcznie robiona biżuteria 13.04.14, 22:19 Moja przyjaciółka robi cudną biżuterię : elfarotesoro.blogspot.com www.facebook.pl/elfarotesoro Nie wiem czy działa juz jej strona: www.elfarotesoro.pl Odpowiedz Link
brudos Re: Ręcznie robiona biżuteria 01.08.14, 11:03 Hej dziewczyny, a może któraś mi podpowie gdzie można się nauczyć robienia biżuterii? Pomysłów mam multum ale gorzej z wykonaniem bo chciałbym nauczyć się robić pierścionki i bransolety głównie z metalu... Odpowiedz Link
grazyna_s1 Re: Ręcznie robiona biżuteria 03.08.14, 20:10 Ja również robię biżuterię. Zachwyciły mnie kiedyś sznury koralikowo - szydełkowe, spróbowałam jak to się robi i dotąd dziergam koralikami na różne sposoby. A jak? Tak: www.facebook.com/grazyna.szczepaniak.58/media_set?set=a.258683690883821.63112.100002265766211&type=1 Mam już sporo komplecików, naszyjników i bransolet, że chętnie ich się pozbędę i sprzedam. Zapraszam na PW. Odpowiedz Link
m.czary.mary Re: Ręcznie robiona biżuteria 12.08.14, 19:53 Ja też trochę tworzę na duże i małe rączki. Wpadnijcie na mojego FB www.facebook.com/niteczkoweczarymary Odpowiedz Link
to-b-art Re: Ręcznie robiona biżuteria 10.09.14, 13:06 Zapraszamy na bizuteriazmodeliny.wordpress.com Odpowiedz Link
ankha_ha Re: Ręcznie robiona biżuteria 14.10.14, 20:01 My również zapraszamy serdecznie do zapoznania się z nami i naszymi wyrobami ;) Mamy nadzieję, że zaszczycicie nas swoją obecnością: angeltears.tk/ Odpowiedz Link
to-b-art Re: Ręcznie robiona biżuteria 04.11.14, 16:13 Promocja - 50 % trwa tylko do niedzieli! Spiesz się! Zapraszamy do składania zamówień! (przesyłka 7.50 zł) bizuteriazmodeliny.wordpress.com/ Odpowiedz Link
indabeat933 Re: Ręcznie robiona biżuteria 16.12.14, 15:39 Gorąco polecam sklep z biżuterią ręczną www.falcone.com.pl/ . Duży wybór, fajne produkty, szybka wysyłka. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
d.robak22 Re: Ręcznie robiona biżuteria 21.01.16, 14:27 Artyści handmade poszukiwani! Nowo powstały sklep internetowy z ofertą handmade - Prestige-Design poszukuje do współpracy zdolnych rękodzielników! Portal obejmie swym zasięgiem całą Skandynawię. Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie zgłoszenia z krótkim opisem swojej działalności oraz co najmniej trzema zdjęciami prezentującymi wykonane przez siebie prace na adres: d.robak@prestige-design.pl. Dołącz do grupy naszych artystów i wypromuj swoje dzieła w prestiżowym sklepie internetowym! Odpowiedz Link
umorisa Re: Ręcznie robiona biżuteria 23.02.16, 11:29 Moja przygoda z ręcznie robioną biżuterią dopiero się zaczyna, więc chętnie posłucham waszych opinii na temat moich prac:) Zajrzyjcie na bloga: www.umorisa.pl/ lub Facebooka: www.facebook.com/U-Morisa-Do-It-Yourself-1712396458978910/?ref=hl Odpowiedz Link
genusiabompke Re: Ręcznie robiona biżuteria 25.02.16, 10:52 Uwielbiam biżuterię handmade :) Ostatnio kupiłam sobie kolczyki sutaszowe stąd handmadeanddiy.blog.pl Odpowiedz Link
clearstone_jewelry Re: Ręcznie robiona biżuteria 18.04.23, 09:51 Zapraszam na swojego instagrama: ClearStone_Jewelry lub vinted: kingaa142 Niedługo pojawi się dużo nowości. Robię wyjątkową biżuterię z kamieni naturalnych, z dodatkiem srebra lub elementów pozłacanych. Odpowiedz Link