Dodaj do ulubionych

Ręcznie robiona biżuteria

23.06.12, 08:51
Ręcznie robiona biżuteria jest robiona z myślą o aktywnych kobietach ceniących sobie dobry i nowoczesny wygląd. Zapraszam do odwiedzenia mojego funpagea na facebooku :)
www.facebook.com/pages/TrenzaBizu/164530220324958
Obserwuj wątek
    • kuurak Re: Ręcznie robiona biżuteria 25.06.12, 09:50
      Odwiedziłem :). Całkiem nieźle prowadzony.
    • jan.suchodolski Re: Ręcznie robiona biżuteria 27.06.12, 17:57
      miły fanpage :) pozdrawiam.
    • barbiel12 Re: Ręcznie robiona biżuteria 13.07.12, 11:32
      Witam, biżuteria ręcznie robiona jest zawsze piękniejsza niż ta maszynowa, wyroby ręczne mają przynajmniej swoją duszę i unikatowość. Zawsze będę chwalić ludzi którzy sami wytwarzają takie cudeńka, więc Brawo! Mogę jeszcze polecić stronkę twórcy, którą ostatnio odkryłam. Sama już kupiłam tam kolczyki, robią furorę w towarzystwie w którym się w nich pojawię. Warto zaglądnąć szczególnie, że teraz mają promocje:) www.hamset.eu
      • b-rare Re: Ręcznie robiona biżuteria 13.07.12, 15:45
        Reklama jest mało skuteczna, jeśli link jest podany z błędem.
        A co do głównego wątku - bardzo ładne wykorzystanie skręconego sznurka :)
        • trenza Re: Ręcznie robiona biżuteria 13.07.12, 21:06
          A dziękuję :) pierścionki też bardzo ładne. Pozdrawiam i zapraszam do zakupów :)
      • kuurak Re: Ręcznie robiona biżuteria 28.08.12, 11:41
        Pewnie, nie ma to jak biżuteria artystyczna. Choć trzeba przyznać, że masowa produkcja czasem też potrafi zaskoczyć :) Na przykład obrączki ślubne Stelmacha --> www.jubiler-zietek.pl/obraczki_lublin.html <
        • masertiger Re: Ręcznie robiona biżuteria 24.03.14, 09:51
          Cześć,

Ja polecam ręcznie biżuterie ze sklepu www.falcone.com.pl/ , mają bardzo fajne ceny i promocje i duży asortyment.
        • masertiger Re: Ręcznie robiona biżuteria 24.03.14, 09:52
          Cześć,

Ja polecam ręcznie biżuterie ze sklepu www.falcone.com.pl/ , mają bardzo fajne ceny, promocje ciekawy designe i duży asortyment.
    • mia.handmade.art Re: Ręcznie robiona biżuteria 13.07.12, 20:08
      Zapraszamy do obejrzenia naszych prac!
      www.mia-handmade.blogspot.com/
      • b-rare Re: Ręcznie robiona biżuteria 23.07.12, 06:05
        Listonoszka z różowym kwadratem jest boska! A za sutaszem jakoś nie przepadam - na jakimś forum kiedyś pisaliśmy, żeby ktokolwiek tył swojej pracy pokazał... ale chyba póki nie kupię to nie zobaczę.
        • klivvia Re: Ręcznie robiona biżuteria 10.04.14, 17:29
          Zapraszam do obejrzenia mojej strony: www.klivvia.pl, a także moich prac przedstawionych na forum. Uwielbiam technikę haftu sutaszowego, robiąc nową rzecz mam pomysły na trzy kolejne. Nikogo nie naśladuję, poszukuję ciągle nowych zestawień, splotów i kształtów.Szkoda tylko, że tak trudno sprzedać swoje marzenia.
    • basia1104 Re: Ręcznie robiona biżuteria 30.08.12, 20:57
      Ja też tak uważam i zapraszam do obejrzenia moich projektów na www.robionezesrebra.blogspot.com
    • mal.pietrucha Re: Ręcznie robiona biżuteria 27.11.12, 13:54
      Witam na stronie, gdzie prezentuje moje "dokonania"- biżuterię dla Pań.
      Od niedawna moją pasją stało się tworzenie oryginalnej biżuterii. Zafascynowałam się pracochłonną techniką sutasz, w której to technice tworzę kolczyki. Sutasz to rodzaj biżuterii szytej, w której ważna jest precyzja oraz dokładność. Kamienie, koraliki otulane są tęczą kolorowych jedwabnych sznurków.

Biżuteria wykonywana przeze mnie techniką sutasz nadaje się do noszenia nie tylko okazjonalnie ale i do codziennego stroju któremu dodaje blasku.
      www.facebook.com/GOha.Bizuteria
    • 42andzia Re: Ręcznie robiona biżuteria 29.11.12, 11:43
      No nawet nawet podoba mi się, ale moja znajoma robi ładniejszą. Ale każdy ma inny gust.
    • haftowniczek Re: Ręcznie robiona biżuteria 18.02.13, 13:42
      bardzo fajny page :)
    • pixie.d Re: Ręcznie robiona biżuteria 05.03.13, 08:38
      Polecam młodą projektantkę wyjątkowej biżuterii: eve-of-art.blogspot.com/
    • panucy Re: Ręcznie robiona biżuteria 18.06.13, 09:49
      Super, podoba mi się ja też próbuję swoich sił i korzystam z wzorów i akcesorii w tym sklepie www.planetap.pl/bizuteria-chicochica-zrob-to-sam-c-260_270.html
    • saasgas18 Ręcznie robiona biżuteria Agika Art 12.07.13, 10:20
      Zapraszam tutaj agika-art.blogspot.com/
    • nadija.polonsky Re: Ręcznie robiona biżuteria 13.04.14, 22:19
      Moja przyjaciółka robi cudną biżuterię :
      elfarotesoro.blogspot.com
      www.facebook.pl/elfarotesoro

Nie wiem czy działa juz jej strona:
      www.elfarotesoro.pl
    • brudos Re: Ręcznie robiona biżuteria 01.08.14, 11:03
      Hej dziewczyny, a może któraś mi podpowie gdzie można się nauczyć robienia biżuterii? Pomysłów mam multum ale gorzej z wykonaniem bo chciałbym nauczyć się robić pierścionki i bransolety głównie z metalu...
    • grazyna_s1 Re: Ręcznie robiona biżuteria 03.08.14, 20:10
      Ja również robię biżuterię. Zachwyciły mnie kiedyś sznury koralikowo - szydełkowe, spróbowałam jak to się robi i dotąd dziergam koralikami na różne sposoby. A jak?
      Tak:
      www.facebook.com/grazyna.szczepaniak.58/media_set?set=a.258683690883821.63112.100002265766211&type=1
      Mam już sporo komplecików, naszyjników i bransolet, że chętnie ich się pozbędę i sprzedam. Zapraszam na PW.
    • m.czary.mary Re: Ręcznie robiona biżuteria 12.08.14, 19:53
      Ja też trochę tworzę na duże i małe rączki. Wpadnijcie na mojego FB
      www.facebook.com/niteczkoweczarymary
    • to-b-art Re: Ręcznie robiona biżuteria 10.09.14, 13:06
      Zapraszamy na bizuteriazmodeliny.wordpress.com
    • ankha_ha Re: Ręcznie robiona biżuteria 14.10.14, 20:01
      My również zapraszamy serdecznie do zapoznania się z nami i naszymi wyrobami ;)

Mamy nadzieję, że zaszczycicie nas swoją obecnością: angeltears.tk/
      • to-b-art Re: Ręcznie robiona biżuteria 04.11.14, 16:13
        Promocja - 50 % trwa tylko do niedzieli! Spiesz się!

Zapraszamy do składania zamówień! (przesyłka 7.50 zł)
        bizuteriazmodeliny.wordpress.com/
    • indabeat933 Re: Ręcznie robiona biżuteria 16.12.14, 15:39
      Gorąco polecam sklep z biżuterią ręczną www.falcone.com.pl/ . Duży wybór, fajne produkty, szybka wysyłka. Pozdrawiam :)
    • grazka801 Re: Ręcznie robiona biżuteria 20.12.14, 22:41
      piękne rzeczy!
    • d.robak22 Re: Ręcznie robiona biżuteria 21.01.16, 14:27
      Artyści handmade poszukiwani!
      Nowo powstały sklep internetowy z ofertą handmade - Prestige-Design poszukuje do współpracy zdolnych rękodzielników! Portal obejmie swym zasięgiem całą Skandynawię. Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie zgłoszenia z krótkim opisem swojej działalności oraz co najmniej trzema zdjęciami prezentującymi wykonane przez siebie prace na adres: d.robak@prestige-design.pl. Dołącz do grupy naszych artystów i wypromuj swoje dzieła w prestiżowym sklepie internetowym!
    • umorisa Re: Ręcznie robiona biżuteria 23.02.16, 11:29
      Moja przygoda z ręcznie robioną biżuterią dopiero się zaczyna, więc chętnie posłucham waszych opinii na temat moich prac:)
      Zajrzyjcie na bloga: www.umorisa.pl/
      lub Facebooka: www.facebook.com/U-Morisa-Do-It-Yourself-1712396458978910/?ref=hl
      • genusiabompke Re: Ręcznie robiona biżuteria 25.02.16, 10:52
        Uwielbiam biżuterię handmade :) Ostatnio kupiłam sobie kolczyki sutaszowe stąd handmadeanddiy.blog.pl
    • clearstone_jewelry Re: Ręcznie robiona biżuteria 18.04.23, 09:51
      Zapraszam na swojego instagrama: ClearStone_Jewelry lub vinted: kingaa142
      Niedługo pojawi się dużo nowości.
      Robię wyjątkową biżuterię z kamieni naturalnych, z dodatkiem srebra lub elementów pozłacanych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka