Dodaj do ulubionych

hand made bizuteria

25.07.12, 14:35
witam wszytskich i zapraszam na mojego raczkujacego bloga na ktorym pokazuje to co udalo mi sie stworzyc ;-)
www.hand-made-bizu.bloog.pl
Obserwuj wątek
    • b-rare Re: hand made bizuteria 27.07.12, 00:21
      Ładne prace :)
    • mia.handmade.art Re: hand made bizuteria 28.07.12, 15:43
      Mobilizacji życzę:)
      zapowiada się ciekawa twórczość
      w chwili wolnej zapraszamy do nas!!
      mia-handmade.blogspot.com/
    • 42andzia Re: hand made bizuteria 27.10.12, 10:55
      Ale blog jest pusty, a szkoda, chciałam pooglądać co ciekawego tworzysz:)
    • mal.pietrucha Re: hand made bizuteria 06.11.12, 10:15
      Witam,

Od niedawna moją pasją stało się tworzenie oryginalnej biżuterii. Zafascynowałam się pracochłonną techniką sutasz, w której to technice tworzę kolczyki.Sutasz to rodzaj biżuterii szytej, w której ważna jest precyzja oraz dokładność. Kamienie, koraliki otulane są tęczą kolorowych jedwabnych sznurków.

www.facebook.com/GOha.Bizuteria
      Biżuteria wykonywana prze ze mnie techniką sutasz nadaje się do noszenia nie tylko okazjonalnie ale i do codziennego stroju któremu dodaje blasku.

Do kolczyków proponuję bransoletki wykonane ze sznurków i ozdobione koralikami. Prosta, ale efektowna forma urozmaici każdy strój.
      • trznadelek12 Re: hand made bizuteria 06.12.12, 16:24
        Każdego, kto szuka oryginalnej ręcznie robionej biżuterii zachęcam do odwiedzenia tej stronki: www.facebook.com/WARSAW.POINT.GALLERY
    • lamia322 Re: hand made bizuteria 10.12.12, 12:18
      Witam
      Ja też zapraszam do mojego sklepiku internetowego, wszystko co tam zobaczycie wykonałam własnymi "łapkami" :)

Może się komuś spodoba :)

W tym tygodniu rabaciki na zakupy:)

Pozdrawiam i zapraszam do oglądania :)
    • lamia322 Re: hand made bizuteria 10.12.12, 12:19
      Witam
      Ja też zapraszam do mojego sklepiku internetowego,www. tandolino.pl wszystko co tam zobaczycie wykonałam własnymi "łapkami" :)

Może się komuś spodoba :)

W tym tygodniu rabaciki na zakupy:)

Pozdrawiam i zapraszam do oglądania :)
    • anka-biz Re: hand made bizuteria 16.12.12, 08:49
      pochwal się na www.Forum-Bizuteria.com - tam jest sporo osób, które to docenią
    • d.robak22 Re: hand made bizuteria 21.01.16, 14:43
      Artyści handmade poszukiwani!
      Nowo powstały sklep internetowy z ofertą handmade - Prestige-Design poszukuje do współpracy zdolnych rękodzielników! Portal obejmie swym zasięgiem całą Skandynawię. Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie zgłoszenia z krótkim opisem swojej działalności oraz co najmniej trzema zdjęciami prezentującymi wykonane przez siebie prace na adres: d.robak@prestige-design.pl. Dołącz do grupy naszych artystów i wypromuj swoje dzieła w prestiżowym sklepie internetowym!
    • endriu_www Re: hand made bizuteria 14.11.19, 23:57
      W takim razie odświeżę temat... jeśli szukacie oryginalnej i naturalnej biżuteri, koniecznie zerknijcie na @happyhands.homemade sklep: zitolo.com/pl/happyhands.

[URL=https://zitolo.com/pl/happyhands] biżuteria naturalna [/URL]
    • r.komolibio Re: hand made bizuteria 03.04.22, 18:46
      Zapraszam wszystkich do odwiedzenia strony NUBE JEWELS, biżuteria handmade to głównie pierścionki z koralików, piękna biżuteria, która ostatnimi czasy to modny trend i całkiem oryginalna biżuteria na prezent! Pierścionki elastyczne wykonywane są na gumce/żyłce jubilerskiej. Do produkcji często stosujemy perełki i naturalne minerały. Zmysłowa biżuteria dla każdej z pań nie zależnie od stylu.

Pozdrawiam!

nubejewels.com/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka