hand-made-by-me 25.07.12, 14:35 witam wszytskich i zapraszam na mojego raczkujacego bloga na ktorym pokazuje to co udalo mi sie stworzyc ;-) www.hand-made-bizu.bloog.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mia.handmade.art Re: hand made bizuteria 28.07.12, 15:43 Mobilizacji życzę:) zapowiada się ciekawa twórczość w chwili wolnej zapraszamy do nas!! mia-handmade.blogspot.com/ Odpowiedz Link
42andzia Re: hand made bizuteria 27.10.12, 10:55 Ale blog jest pusty, a szkoda, chciałam pooglądać co ciekawego tworzysz:) Odpowiedz Link
mal.pietrucha Re: hand made bizuteria 06.11.12, 10:15 Witam, Od niedawna moją pasją stało się tworzenie oryginalnej biżuterii. Zafascynowałam się pracochłonną techniką sutasz, w której to technice tworzę kolczyki.Sutasz to rodzaj biżuterii szytej, w której ważna jest precyzja oraz dokładność. Kamienie, koraliki otulane są tęczą kolorowych jedwabnych sznurków. www.facebook.com/GOha.Bizuteria Biżuteria wykonywana prze ze mnie techniką sutasz nadaje się do noszenia nie tylko okazjonalnie ale i do codziennego stroju któremu dodaje blasku. Do kolczyków proponuję bransoletki wykonane ze sznurków i ozdobione koralikami. Prosta, ale efektowna forma urozmaici każdy strój. Odpowiedz Link
trznadelek12 Re: hand made bizuteria 06.12.12, 16:24 Każdego, kto szuka oryginalnej ręcznie robionej biżuterii zachęcam do odwiedzenia tej stronki: www.facebook.com/WARSAW.POINT.GALLERY Odpowiedz Link
lamia322 Re: hand made bizuteria 10.12.12, 12:18 Witam Ja też zapraszam do mojego sklepiku internetowego, wszystko co tam zobaczycie wykonałam własnymi "łapkami" :) Może się komuś spodoba :) W tym tygodniu rabaciki na zakupy:) Pozdrawiam i zapraszam do oglądania :) Odpowiedz Link
lamia322 Re: hand made bizuteria 10.12.12, 12:19 Witam Ja też zapraszam do mojego sklepiku internetowego,www. tandolino.pl wszystko co tam zobaczycie wykonałam własnymi "łapkami" :) Może się komuś spodoba :) W tym tygodniu rabaciki na zakupy:) Pozdrawiam i zapraszam do oglądania :) Odpowiedz Link
anka-biz Re: hand made bizuteria 16.12.12, 08:49 pochwal się na www.Forum-Bizuteria.com - tam jest sporo osób, które to docenią Odpowiedz Link
d.robak22 Re: hand made bizuteria 21.01.16, 14:43 Artyści handmade poszukiwani! Nowo powstały sklep internetowy z ofertą handmade - Prestige-Design poszukuje do współpracy zdolnych rękodzielników! Portal obejmie swym zasięgiem całą Skandynawię. Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie zgłoszenia z krótkim opisem swojej działalności oraz co najmniej trzema zdjęciami prezentującymi wykonane przez siebie prace na adres: d.robak@prestige-design.pl. Dołącz do grupy naszych artystów i wypromuj swoje dzieła w prestiżowym sklepie internetowym! Odpowiedz Link
endriu_www Re: hand made bizuteria 14.11.19, 23:57 W takim razie odświeżę temat... jeśli szukacie oryginalnej i naturalnej biżuteri, koniecznie zerknijcie na @happyhands.homemade sklep: zitolo.com/pl/happyhands. [URL=https://zitolo.com/pl/happyhands] biżuteria naturalna [/URL] Odpowiedz Link
r.komolibio Re: hand made bizuteria 03.04.22, 18:46 Zapraszam wszystkich do odwiedzenia strony NUBE JEWELS, biżuteria handmade to głównie pierścionki z koralików, piękna biżuteria, która ostatnimi czasy to modny trend i całkiem oryginalna biżuteria na prezent! Pierścionki elastyczne wykonywane są na gumce/żyłce jubilerskiej. Do produkcji często stosujemy perełki i naturalne minerały. Zmysłowa biżuteria dla każdej z pań nie zależnie od stylu. Pozdrawiam! nubejewels.com/ Odpowiedz Link