nie_wazka 15.07.06, 10:04 Tutaj prosze wklejać swoje oferty:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nie_wazka Re: Mam do sprzedania, oferuję... 15.07.06, 10:04 witam serdecznie Autor: phiphi182 Data: 15.07.06, 07:56 Witam Wczoraj odkrylam to forum. Nie wiem czy dobrze umieszczam ta inf, jezeli Moderatorka stwierdzi, ze jednak zle, to prosze o przeniesienie, albo jakas inf. Sprzedaje mineraly, przekladki srebrne i metalowe oraz filigrany. www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4227200&p=2&p=0 Zapraszam serdecznie Odpowiedz Link
clover119 Re: Mam do sprzedania, oferuję... 13.08.06, 20:56 No dobra. Ja więc mam do zaoferowania to: 1.img104.imageshack.us/my.php?image=koralikirazemir8.jpg 2.img209.imageshack.us/my.php?image=koralikirazem2sf2.jpg Przy każdym koraliku jest napisana ilość sztuk. Te koraliki kiedyś sama kupiłam, bo maiła zamiar coś z nich zrobić. Jak widać nic nie wyszło więc postanowiłam je sprzedać. Mi się już nie przydadzą a są bardzo ładne więc może ktoś inny zrobi z nich coś pięknego ;)) wszystkie oferty proszę wysyłać do mnie na e-mail : clover119@gazeta.pl pozdrawiam. Odpowiedz Link
b-rare Tanie bransoletki, kolczyki modułowe, charms itp. 07.06.12, 17:30 Mam do sprzedania bransoletki rzemykowe, makramowe, bazy kolczyków modułowych, koraliki modułowe szklane i porcelanowe, bazy charms, zawieszki i wiele innych. Przykładowe ceny to: - bransoletka rzemykowa już od 1zł; - baza kolczyków modułowych 3zł; - zawieszki akrylowe 1zł. Zainteresowanych proszę o kontakt przez e-mail: be.rare.pl(na)gmail.com lub śledzenie moich aukcji: allegro.pl/my_page.php?uid=25449722 W mojej ofercie jest również biżuteria autorska www.be-rare.pl Odpowiedz Link
marysia176 Re: Mam do sprzedania, oferuję... 11.04.07, 16:46 Sklep z koralikami, półfabrykatami: www.tacakoralikow.pl Bardzo miła obsługa, wysyłka błyskawiczna, a towar pierwsza klasa. Polecam sklep, bo często tam kupuje i zawsze jestem bardzo pozytywnie zaskoczona i zadowolona. W dodatku samemu można wybrać gratis! www.tacakoralikow.pl <na stronie też kurs obrazkowy z poradami dla początkujących> Pozdrawiam Maria Odpowiedz Link
mellia99 www.nauszko.pl 12.02.09, 22:29 Witam serdecznie, kilka dni temu wystartowałam ze swoim własnym sklepem z ręcznie robionymi kolczykami własnego projektu. Bardzo proszę o opinie i komentarze :) Odpowiedz Link
agdar.srebro Re: Mam do sprzedania, oferuję... 07.11.09, 01:18 skupuje odpady srebrne ,zamieniam na druty,krązki i inne elementy do produkcji bizuterii srebrnej.kontakt pracownia.srebra@op.pl Odpowiedz Link
ptir_majowka WARSZTAT TWORZENIA BIŻUTERII - oferta 11.05.10, 14:43 Pracownia Twórczości i Rozwoju „Majówka” i Ośrodek Edukacji Kulturalnej w Warszawie zapraszają na: WARSZTAT TWORZENIA BIŻUTERII Warsztaty skierowane są do osób, które chcą: - zdobyć nowe umiejętności - w interesujący sposób spędzić wolny czas - rozwijać hobby - nauczyć się tworzenia oryginalnych, niepowtarzalnych ozdób ze srebra, kamieni półszlachetnych i minerałów W czasie warsztatu każdy uczestnik zaprojektuje, wykona i otrzyma na własność biżuterię Czas trwania warsztatu: 5 godz. Ilość osób w grupie: 5 Dłuższy czas trwania warsztatu i małe grupy pozwalają poświęcić dużo uwagi i udzielić niezbędnych wskazówek oraz pomocy indywidualnie każdemu uczestnikowi Koszt warsztatu: 175 zł od osoby W cenę wliczone są: - kamienie naturalne, minerały, surowce i srebrne elementy – wszystko w szerokim wyborze - narzędzia - poczęstunek: kawa, herbata, ciasteczka Wszystkie elementy wykorzystywane do montażu biżuterii wykonane są ze srebra próby 925, co wyklucza ryzyko uczulenia Oferta specjalna: Każda osoba uczestnicząca w warsztacie będzie mogła zamówić wykonaną przez osobę prowadzącą warsztaty artystyczną biżuterię srebrną (według projektu własnego lub twórczyni) z 10% bonifikatą Zapraszam 22 maja 2010 r. (sobota) od godz. 10 do 15.00. do Ośrodka Edukacji Kulturalnej mieszczącego się w Budynku Spółdzielni Budowlano-Mieszkaniowej „Grenadierów” w Al. Stanów Zjednoczonych 40 w Warszawie (przy Trasie Łazienkowskiej, przystanek autobusowy „Przyczółek Grochowski”) Zgłoszenia oraz pytania prosimy kierować na adres e-mail: maja.andrunik@gmail.com lub pod nr tel. 888 364 059. Więcej informacji o Pracowni Twórczości i Rozwoju „Majówka” oraz Ośrodku Edukacji Kulturalnej znajduje się na stronach: pracowniamajowka.pl sbm-grenadierow.com.pl/oek Prowadząca warsztat: Maja Andrunik Kwalifikacje i kompetencje: Mam 14 letnie doświadczenie w pracy w zawodzie jubilera. Tworzę biżuterię srebrną, o różnych stylach i technikach, według autorskich projektów a także według projektów klientów. Wykorzystuję kamienie szlachetne, minerały i inne surowce naturalne. Pracowałam w wielu gdańskich oraz warszawskich pracowniach jubilerskich. Dzięki wieloletniej pracy w zawodzie jubilera zdobyłam szerokie umiejętności i duże doświadczenie zawodowe. Jestem również absolwentką psychologii społecznej w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie. Ukończyłam specjalizację „szkolenia”, co daje mi kwalifikacje i kompetencje do pracy z ludźmi, w formie szkoleniowo – warsztatowej. Serdecznie zapraszam Odpowiedz Link
ajusia7 Re: Mam do sprzedania, oferuję... 15.08.06, 11:42 ja mam coś takiego do zaoferowania search.ebay.pl/search/search.dll?cgiurl=http%3A%2F%2Fcgi.ebay.pl%2Fws%2F&fkr=1&from=R8&satitle=naszyjnik+szyde%C5%82kowy&category0= Odpowiedz Link
zu_za Re: Mam do sprzedania, oferuję... 15.08.06, 22:13 Dodaję się do listy "oferujących" :) na allegro Odpowiedz Link
agus774 Re: Mam do sprzedania, oferuję... 08.09.09, 16:25 Witam :) Mam do zaoferowania biżuterie ręcznie robioną i nie tylko,zapraszam na mojego bloga www.agus74.8log.pl/ Wszystkie tam zaprezentowane rzeczy mojego autorstwa można kupić lub zamówić. Zapraszam też na strony: szafa.pl/c1098016-kolczyki-frywolitki.html oraz: www.swistak.pl/a5321963,Kolczyki-frywolitkowe-OKAZJA-.html Odpowiedz Link
clover119 Re: Mam do sprzedania, oferuję... 22.08.06, 20:36 www.allegro.pl/item122002189_cloisonne_lampwork_hand_made_koraliki_114_szt_.html O.o wstawiłam aukcję na allegro. Więc jak co to zapraszam ;)) Odpowiedz Link
1matylda Re: Mam do sprzedania, oferuję... 19.09.07, 19:17 Mam do sprzedania wlasnoreczne kolczyki jesli ktos by byl zainteresowany wygladem chcetnie przesle fotki.. moj email kowalmn@poczta.onet.pl cena od 7 zl Odpowiedz Link
madzio-linka Re: Mam do sprzedania, oferuję... 16.11.08, 23:48 Mam do sprzedania wlasnoreczne kolczyki jesli ktos by byl zainteresowany wygladem chcetnie przesle fotki.. moj email magdar88@vp.pl cena od 5 zl Odpowiedz Link
agdar.srebro Re: Mam do sprzedania, oferuję... 04.11.09, 23:32 przetapiam złom srebrny na druciki obraczki itp.Prowadze tez kursy lutowania srebra złota itp Odpowiedz Link
koralikus www.koralik.us - promocyjne ceny do końca tygodnia 30.08.06, 19:28 trochę nowości w dziale lampwork, kashmiri i silverfoil oraz wiele produktów w bardzo atrakcyjnych cenach:) Odpowiedz Link
zu_za impresjaart.pl - twórz i baw się! 11.09.06, 17:49 Zapraszam :) Impresjaart.pl :: MURANO Odpowiedz Link
phiphi182 duzo nowosci !! 13.09.06, 08:26 Wiam Wprowadzilam na moje allegro (nick - phiphi182) - srebrne przekladki Bali - piekne kamienie -agaty, jadeity, amazonity, awenturyn, akwamaryn, granaty, RUBINY !!! ...... - perły - szklo bedzie niebawem - torebeczki do bizu - drewno tez bedzie !! i wiele fajnych rzeczy zapraszam Odpowiedz Link
bazardekoracji www.bazardekoracji.pl 27.10.06, 11:55 Nowy sklep internetowy dla osób z wyobraźnią, tworzących nie tylko biżuterię :) Szeroki wybór koralików, kamienie, zapięcia, sznurki, linki i inne akcesoria do biżuterii, a także dodatki ślubne, taśmy dekoracyjne, dekoracje okienne, aplikacje, nici, pasmanteria i wiele innych produktów. Takiego sklepu jeszcze nie było! Serdecznie zapraszamy! www.bazardekoracji.pl Odpowiedz Link
koralikus www.koralik.us - czyli Wyprzedaż 04.11.06, 21:29 Wielka Wyprzedaż Wszystkiego przed zmianą serwera. Kamienie, lampworki, muszle w śmiesznych cenach. Zapraszamy! www.koralik.us Odpowiedz Link
roberti.ori Re: korale z kokosu 18.02.07, 22:30 oferuje do sprzedaży korale luzem z kokosu, istnieje mozliwość ugadania się , jestem otwarty na propozycje , korale znajdziecie na www.roberti.pl Odpowiedz Link
max_r Re: Mam do sprzedania, oferuję... 03.04.07, 18:10 W tym tygodniu w BIZU nowościach - bajecznie kolorowe filcowe korale :) wanilia _ miód _ oranż _ karmazyn _ róż _ fuksja _ cyklamen lawenda _ wrzos _ kobalt _ turkus _ limonka _ cynamon _ kawa _ stal bizu.pl/asortyment/kategoria/id/37/page/all Odpowiedz Link
voiceofsoul Biżuteria ręcznie robiona. 21.05.07, 21:27 witam chciałbym zaprosić wszystkie bielskie panie na stronkę www.lotos.art.prv.pl gdzie można znalezc biżuterię z kamieni naturalnych ręcznie wykonywaną. pozdrawiam i zapraszam Grzegorz Odpowiedz Link
teksturka Tekstura - biżuteria artystyczna 29.05.07, 23:47 Zapraszam na stronkę, gdzie w zakupach pomaga LATAJĄCA Krowa Teksturowa:) www.tekstura.com.pl Odpowiedz Link
henrim Re: Mam do sprzedania, oferuję... 02.06.07, 04:06 A ja chciałabym polecić Wam też sympatyczne drobiazgi: www.handicraft.net.pl/index.php?cPath=37&osCsid=c436fe1a446832668b44b95285584771 Pozdrawiam P.S.Jutro jest dzisiaj. Odpowiedz Link
beawis Szczypce jubilerskie okrągłe... 30.07.07, 12:48 ...sprzedam, mam już takie, ktoś kupił przez pomyłkę drugie: www.allegro.pl/show_item.php?item=220937846 Odpowiedz Link
anka2515 Re: Mam do sprzedania, oferuję... 17.08.07, 14:14 jestem konsultantka firmy Kolczykowo i mam do zaoferowania kolczyki,naszyjniki ,bransoletki i breloczki do komórek i kluczy z korali,pereł i srebra.ceny od 15 zł.Zainteresowanych proszę o kontakt na blondynka32poczta.onet.pl ,tel. 781500337 lub gg 8050504 warto polecam biżuterię ślubną i na indywidualne zamówienia. Odpowiedz Link
aleksandra-kajewska Re: Mam do sprzedania, oferuję... 18.08.07, 01:00 Kolorowo, oryginalnie, niedrogo, ozdobnie - zapraszam do sklepu z niepowtarzalna szklana bizuterią www.luna-art.eu Odpowiedz Link
phiphi182 Skarby Natury ...... zapraszam Biżuteryjki 21.08.07, 14:56 Witam Serdecznie Zapraszam Wszystkie Biżuteryjki do Skarbów Natury. Znajdziecie tam ciekawe minarały, korale i przekładki srebrne, szkło, drewno, perły oraz wiele innych materiałów do biżuterii. w razie pytań proszę o kontakt na gazetowy. www.skarbynatury.pl/ zapraszam serdecznie Kasia Grynda Odpowiedz Link
nini6 Thing - A - Ma - Jig deluxe sprzedam 16.10.07, 15:13 Sprzedam jak w tytule, urządzenie praktycznie nieużywane, kompletne. Cena sklepowa 65 zł ja sprzedam za 50 zł + koszty przesyłki. Zainteresowanym prześlę dokładny opis na maila. Odpowiedz Link
gucio_47 Re: Thing - A - Ma - Jig deluxe sprzedam 04.06.08, 11:02 Witam Chciałbym się dowiedzieć czy sprawa jest jeszcze aktualna Pozdrawiam gucio_47 Odpowiedz Link
galeriaturkusowa Biżuteria Artystyczna www.galeriaturkusowa.pl 29.10.07, 15:16 Witam serdecznie:) Chciałbym zaprosić do sklepu z biżuterią ręcznie robioną www.galeriaturkusowa.pl . W tym sklepie każda kobieta znajdzie coś dla siebie:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
kinia_g1 ----- Szkatuła kamieni ---- 04.11.07, 21:31 Witam. Chciałabym wszystkich chętnych zaprosić do odwiedzenia Szkatuły kamieni, która oferuje różnorakie kamienie, bursztyn, ceramikę, szkło weneckie,perły, skorupę kokosową, elementy do produkcji biżuterii itp. Oferta jest stale poszerzana o nowe pozycje. Zapraszam gorąco na moje aukcje na Allegro. www.allegro.pl/show_user.php?search=kinia_g1 Odpowiedz Link
aagaa85 prześliczne kolczyki w atrakcyjnych cenach! 29.03.08, 10:37 Zapraszam na moją stronę: abijoux.vgh.pl Co prawda nadal jest w budowie ale na bierząco coś nowego tam wrzucam ;) Odpowiedz Link
jill5 Re: prześliczne kolczyki w atrakcyjnych cenach! 17.04.08, 18:57 Mam do zaoferowania ręcznie robiony, unikalny naszynik z naturalnym, pięknie wybarwionym pawim piórem. Pióro zawieszone jest na srebrnej przywieszce, całość znajduje sie na podwójnej turkusowo-błękitnej wstędze. Naszyjnik posiada eleganckie zapięcie. Będzie wyglądał efektowne zarówno noszony pojedynczo jak i opleciony podwójnie. Długość naszyjnika to 70 cm plus 5cm łańuszek do regulacji długości przy zapięciu. www.allegro.pl/show_item.php?item=345412862 Odpowiedz Link
pyszczek_jamnika Ciekawe kolczyki decoupage i inne! 03.05.08, 12:36 Witam, zapraszam do odwiedzenia mojej strony internetowej, na której wciąż pojawiają sie nowości. wszystkie po 18 zł. dla osób zainteresowanych mogę wystawić przedmioty na allegro. Kontakt/pytania - oryginalne.kolczyki@gmail.com oryginalne.kolczyki.wa.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
madziulka0701 Mój świat biżuterii 06.06.08, 16:48 Witam serdecznie! Zapraszam do odwiedzenia mojej strony z ręcznie robioną przeze mnie biżuterią na każdy dzień, nastrój...Zachęcam do zakupów! Adres strony: www.koraliki.neostrada.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
akacja68 Zapraszam do mnie.... 27.06.08, 07:47 Razem z córkami bawimy się rękodziełem artystycznym. Na naszej stronce można zobaczyć kolczyki, bransoletki i przedmioty zdobione metodą decupage. www.galeria_akacji.republika.pl Odpowiedz Link
88marig JEDYNE TAKIE KOLCZYKI !!! 08.08.08, 17:39 Przepraszam-wstawiłam temat w złym miejscu. Już się poprawiam :) www.allegro.pl/item414651255_jedyne_nie_tylko_na_allegro_przepiekne_kolczyki.html Zapraszam na aukcję. Wszystko jest tam opisane Odpowiedz Link