czuk1 21.03.07, 20:39 Zapraszam na forum - "OPINIE O HOSPICJACH" Adres : forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=46594 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zeng Re: Zapraszam na forum - Opinie o Hospicjach 21.03.07, 21:42 a ja mam do sprzedania zasilacz komputerowy. Ale ide z nim na allegro a nie tutaj. Czy to wyglada jak miejsce do reklamy ? Odpowiedz Link
maria88 Re: Zapraszam na forum - Opinie o Hospicjach 25.03.07, 11:42 Nie masz racji a ponadto jesteś niegrzeczny. Właśnie na tymofrum będziemy dązyć do tego by osoba umierająca, samotna znalazłasię pod dobrą opieką. Wejdż na to forum i, poczytaj. Odpowiedz Link
iza_socjolog Re: Zapraszam na forum - Opinie o Hospicjach 25.03.07, 11:44 Witam, temat nie jest łatwy.. jednak pragnę stworzyć małą publikację na temat radzenia sobie rodzin w sytuacjach gdy pojawia sie niespodziewanie nieuleczalna choroba jednego z jej członków. Chciałabtm bardzo porozmawiac z takimi ludżmi, badź poprosic o wypełnienie kwestionariusza ... wszytkie wiadomosci zostaną wykorzystane tylko w celu naukowym oraz przy zachowaniu anonimowości respondentów ... proszę o pomoc .. proszę o kontakt mailowy.. dziekuje iza Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Zapraszam na forum - Opinie o Hospicjach 05.04.07, 20:17 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19654 Odpowiedz Link
zeng Re: Zapraszam na forum - Opinie o Hospicjach 29.04.07, 20:49 czuk1 naprawdę chcesz na swoim forum takich idiotów, którym trzy razy trzeba wszystko powtarzać ? Daj sobie spokój bo raz zrobiłeś reklamę tego forum, kto był zainteresowany ten już to przeczytał a nowi ludzie też mają Twoją reklamę na samej górze. Z samej powagi tematu i szacunku dla ludzi którzy tu muszą być przestań robić tutaj reklamy. Odpowiedz Link
kacha214 Re: Zapraszam na forum - Opinie o Hospicjach 29.04.07, 22:24 faktycznie to forum nie jest miejscem na reklame..... Odpowiedz Link
czuk1 Re: Zapraszam na forum - Opinie o Hospicjach 06.05.07, 02:48 To nie jest reklama tylko zaproszenie więc chyba zasadnicza róznica. Właśnie o g o d n ą śmierć i umieranie trzeba niestety w wielu jeszcze wątkach występować. Odpowiedz Link
awgolemono Re: Zapraszam na forum - Opinie o Hospicjach 17.04.16, 00:23 Moje doświadczenia z Hospicjum w Jaworznie są niestety bardzo złe. Etycznie pełna porażka, a teraz próba przejęcia majątku osoby zmarłej - to nasze przeżycia stamtąd. Nie wystarczy mówić piękne słowa, potrzebne są jeszcze piękne czyny. A próba zdobycia majątku pacjenta i jego rodziny nie jest pięknym czynem. Jest niegodna dla miejsca takiego jak hospicjum. Gdzie tu moralność, gdzie etyka. Świadkami w staraniach hospicjum stał się prawnik sprowadzony przez hospicjum i... psycholog hospicyjny. Sprawa bez precedensu. Jeśli mieliście podobnie - podzielcie się. Mój telefon: 602-571-495 Odpowiedz Link