Dodaj do ulubionych

Odeszli oboje... tata, 3 m-ce później mama...

02.02.08, 23:42
Chyba gorszych ciosów od życia nie mogłam dostać. Bałam się śmierci rodziców
odkąd byłam dzieckiem. Nie ma ich, zostałam sama...
Obserwuj wątek
    • sonja12 Re: Odeszli oboje... tata, 3 m-ce później mama... 03.02.08, 21:10
      Witaj, doskonale cię rozumiem, ja rok temu w jednym miesiącu
      pochowałam ojca i mamę. Brak słów, aby opisać to co przezywam. Już
      minął rok od smierci mamy, coraz bardziej mi jej brakuje, najgorzej
      jest w swięta, cały czas staram się wypełnic pracą, ale tęsknota
      jest straszna.A kiedy zmarli twoi rodzice? Zycie jest okrutne.
      • stephanie22 Re: Odeszli oboje... tata, 3 m-ce później mama... 09.02.08, 19:25
        Tata zmarł 8 października ub.r. a mama 16 stycznia tego roku. Straszne przeżycie.
        • aniawx Re: Odeszli oboje... tata, 3 m-ce później mama... 09.02.08, 22:12
          Trzymaj sie dzielnie... W końcu musie sie to jakoś poukładać...
          • stephanie22 Re: Odeszli oboje... tata, 3 m-ce później mama... 11.02.08, 22:11
            Nie mam rodzeństwa, zostało mi prawie 2-letnie dziecko, które jest jedyną
            nadzieją. W mężu nie mam oparcia. Jak płaczę to mówi, że przesadzam, że się
            nakręcam. A teraz od trzech dni się do mnie nie odzywa. Jest mi ciężko, ale się
            nie poddaję. Może nadejdą wkrótce dla mnie te lepsze dni...
    • docisz Re: Odeszli oboje... tata, 3 m-ce później mama... 22.02.08, 10:05
      witam.
      bardzo mi przykro, wiem co czujesz. tez nie mam juz obydwojga rodziców a mam
      zaledwie 22lata. ojciec zmarł w 2006 w listopadzie, a mamusia 11.09.2007.
      niedługo minie pół roku... też strasznie tęsknię. szczególnie za mamą. z ojcem
      były tylko problemy. a mama była dla mnie wszystkim. został mi tylko dziadek, ma
      81 lat. wole nie myśleć co się stanie gdy go kiedys zabraknie bo zostane całkiem
      sama. obydwoje rodzice byli jedynakami, ja tez jestem. wydaje mi się, że całe
      życie spędzę sama. dom bez nich jest taki pusty. staram się nie myśleć za dużo
      bo wtedy jest źle. prubuje tłumić te uczucia, ale nie wiem ile jeszcze dam rade...
      trzymaj się mocno
      pozdrawiam
      Dominika
      • stephanie22 Re: Odeszli oboje... tata, 3 m-ce później mama... 22.02.08, 23:19
        Dzisiaj mam 30 urodziny i nawet nie miałam ochoty ich specjalnie obchodzić. Nie
        odczekali by ten dzień uczczić ze mną, ale wiem że mnie kochali i że byłam dla
        nich wszystkim. Mnie pozostał żal, że jestem za młoda by stracić rodziców.
        Tobie Dominiko również życzę siły w dalszym życiu. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka