sss9 22.10.06, 14:27 wiadomosci.onet.pl/1421876,11,item.html głosuje cała internetowa Polska i póki co, nie jest chętna. ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vitalia Re: SONDA - Czy Śląsk powinien mieć autonomię? 22.10.06, 21:06 76 do 21 na nie ....tak na tą chwilę wygląda sondaż .... Odpowiedz Link
sss9 Re: SONDA - Czy Śląsk powinien mieć autonomię? 23.10.06, 07:53 vitalia napisała: > 76 do 21 na nie ....tak na tą chwilę wygląda sondaż .... dziwna sprawa z tym sondażem, przez cały dzień, niezależnie od ilości biorących udział w sondzie, podane przez ciebie wartości nie zmieniały się. Odpowiedz Link
soso3 Re: SONDA - Czy Śląsk powinien mieć autonomię? 23.10.06, 11:21 sss9 napisał: > wiadomosci.onet.pl/1421876,11,item.html > głosuje cała internetowa Polska i póki co, nie jest chętna. ;) Cała internetowa Polska jest w tej kwestii tak miarodajna jak Pakistan, Brazylia tudzież Węgry względnie Słowacja. Odpowiedz Link
sss9 Re: SONDA - Czy Śląsk powinien mieć autonomię? 23.10.06, 11:26 soso3 napisał: > sss9 napisał: > > > wiadomosci.onet.pl/1421876,11,item.html > > głosuje cała internetowa Polska i póki co, nie jest chętna. ;) > > Cała internetowa Polska jest w tej kwestii tak miarodajna jak Pakistan, > Brazylia tudzież Węgry względnie Słowacja. a mimo to, takiemu arnoldzikowi nie przeszkadza fakt, że w jego sondach bierze udział kilkunastu (kilkudziesięciu?) internautów. przeciwnie, cieszy się jak dzidzi, bo jego przyboczni debilianie głosują tak jak tego się spodziewa. to jest dopiero "miarodajność". :) Odpowiedz Link
soso3 Re: SONDA - Czy Śląsk powinien mieć autonomię? 23.10.06, 12:35 sss9 napisał: > soso3 napisał: > > > sss9 napisał: > > > > > wiadomosci.onet.pl/1421876,11,item.html > > > głosuje cała internetowa Polska i póki co, nie jest chętna. ;) > > > > Cała internetowa Polska jest w tej kwestii tak miarodajna jak Pakistan, > > Brazylia tudzież Węgry względnie Słowacja. > > a mimo to, takiemu arnoldzikowi nie przeszkadza fakt, że w jego sondach bierze > udział kilkunastu (kilkudziesięciu?) internautów. przeciwnie, cieszy się jak > dzidzi, bo jego przyboczni debilianie głosują tak jak tego się spodziewa. to > jest dopiero "miarodajność". :) Aaaaa, czyli Arnold tak Ci dopiął, że nie interesuje Cię merytoryka, ale fakt, że jest sonda, której wyniki są inne od tych u Arnolda? No cóż, każdy ma takie radości na jakie zasługuje. I jeszcze jedno - kim jesteś, żeby tak od razu nazywac uczestników sond Arnolda debilianami? Rozumiem, że siebie za "debiliana" nie masz? Odpowiedz Link
soso3 Re: SONDA - Czy Śląsk powinien mieć autonomię? 23.10.06, 12:36 soso3 napisał: > > Aaaaa, czyli Arnold tak Ci dopiął, Powinno być "dopiekł" - mój błąd. Odpowiedz Link
sss9 Re: SONDA - Czy Śląsk powinien mieć autonomię? 23.10.06, 12:45 dopiął mi? a czym? :))) zwyczajnie robi dla mnie za komika-partacza. Odpowiedz Link
soso3 Re: SONDA - Czy Śląsk powinien mieć autonomię? 23.10.06, 13:18 sss9 napisał: > dopiął mi? a czym? :))) zwyczajnie robi dla mnie za komika-partacza. Przywołując Arnolda, którego nazywasz komikiem-partaczem, przy okazji sondy na onecie chciałeś oczywiście obnażyć komizm i partactwo tej drugiej? Odpowiedz Link
sss9 Re: SONDA - Czy Śląsk powinien mieć autonomię? 23.10.06, 13:21 och, dość już o tym. nie warto. wiadomo, że wiarygodność takich internetowych sond jest wielce wątpliwa, mnie bardziej niż sam wynik zdziwiło to, że te proporcje w ogóle się nie zmieniały, i to przez cały dzień. Odpowiedz Link
soso3 Re: SONDA - Czy Śląsk powinien mieć autonomię? 23.10.06, 13:25 sss9 napisał: > och, dość już o tym. nie warto. > > wiadomo, że wiarygodność takich internetowych sond jest wielce wątpliwa, mnie > bardziej niż sam wynik zdziwiło to, że te proporcje w ogóle się nie zmieniały, > i > to przez cały dzień. To własnie najlepszy dowód na wiarygodność tego rodzaju sond. Odpowiedz Link
pit-zeolit Re: SONDA - Czy Śląsk powinien mieć autonomię? 29.05.07, 17:27 sss9 napisał: > wiadomosci.onet.pl/1421876,11,item.html > głosuje cała internetowa Polska i póki co, nie jest chętna. ;) To znaczy, że nie wszyscy jeszcze zgłupieli z poprawności politycznej w RP. Jak jeszcze zaglądną na Silesian i przeczytają posty co poniektórych zwolenników "autonomii" to tym bardziej im się oczy otworzą. Odpowiedz Link
pit-zeolit Jest jedna nadzieja na "autonomię" 29.05.07, 19:12 Gdy wszystkie szlyzjery przejdą na islam to Krystian Gonczarsky załatwi u Osamy to, że wywalczy im autonomię. Bo na tych zdegenerowanych dobrobytem Mnimców nie ma co liczyć, chyba że powstanie tam Kalifat......co wcale nie jest nieprawdopodobne. Odpowiedz Link
pit-zeolit Re: Jest jedna nadzieja na "autonomię" 29.05.07, 19:56 A Jerzy Ździsław niech szybko przechodzi na islam, bo przejdą mu koło nosa wszystkie laury i zaszczyty po przegonieniu pogańskich goroli i uzyskaniu niepodległości przez Schloonck. Odpowiedz Link