tow.stalin 05.06.07, 09:10 www.znak.com.pl/eurodialog/ed/2/engelmayer.html.po Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pit-zeolit Re: jedyny zadowolony polak :) 05.06.07, 09:46 No to jest nas dwóch Koba. Bo ja też jestem zadowolony. Z bolszewickim pozdrowieniem Pit Odpowiedz Link
pit-zeolit Koba a Ty jesteś zadowolony ? 05.06.07, 10:58 To może z tym Madziarem jest nas trzech. Odpowiedz Link
tow.stalin Re: Koba a Ty jesteś zadowolony ? 05.06.07, 12:48 pit-zeolit napisał: > To może z tym Madziarem jest nas trzech. no to jesteśmy 3 węgrów zadowolonych, że sa polakami. może by tak ogłośić nabór do stowarzyszenia madziarów zadowolonych, że są polakami? Odpowiedz Link
tbb1 ja też jestem zadowolony :-) 05.06.07, 13:28 Ja jestem b. zadowolony, wręcz szczęśliwy :-) Odpowiedz Link
pit-zeolit Re: ja też jestem zadowolony :-) 05.06.07, 13:52 tbb1 napisał: > Ja jestem b. zadowolony, wręcz szczęśliwy :-) No to jest nas już czterech, przyszłość rysuje się różowo. Pozdr. Pit Odpowiedz Link
999s Re: ja też jestem zadowolony :-) 14.06.07, 22:27 w sumie zdałoby sie zaokrąglić do pięciu... Odpowiedz Link
pit-zeolit Jak myślisz Koba ? 05.06.07, 18:13 Czy nasz admin Some jest zadowolony ? Trza by Go spytać. Odpowiedz Link
sss9 Re: Some jesteś zadowolony ? 06.06.07, 16:22 o ile się orientuję, nie mieszka w tzw. subway'u i nie pracuje na szmacie u potomków polskich Żydów, więc chyba nie ma powodów do narzekań na marny byt. ;) Odpowiedz Link
somepoint210 Pit jest ewidentnie niezadowolony:) 06.06.07, 16:43 Ale bylem kiedys w takim "pociagu" u jednej z moich ukochanych (w celach edukacyjnych, by poznac roznice kulturowe:). Niezaprzeczalnym plusem subwayu jest mozliwosc szlifowania formy przed nastepnym Golf Tour Pro:) Odpowiedz Link
pit-zeolit Ale dziś to jestem zadowolony. 12.06.07, 16:49 Arnold proces wytacza. Oj bydzie się działo. Odpowiedz Link
tow.stalin Re: Ale dziś to jestem zadowolony. 14.06.07, 08:21 pit-zeolit napisał: > Arnold proces wytacza. Oj bydzie się działo. który arnold i o jaką sprawę idzie, picie? okrutniem ciekawy, czy to nie jest przypadkiem nasz arni :) Odpowiedz Link
pit-zeolit Re: Ale dziś to jestem zadowolony. 14.06.07, 08:38 tow.stalin napisała: który arnold i o jaką sprawę idzie, picie? okrutniem ciekawy, czy to nie jest > przypadkiem nasz arni :) Te sam drogi Koba. Zajrzyj na Katowice są tam 2 wątki o redaktorze Pietraszewskim. Ubaw jest niezły. Pozdr. Pit Odpowiedz Link
tow.stalin Re: Ale dziś to jestem zadowolony. 14.06.07, 10:25 pit-zeolit napisał: > tow.stalin napisała: > > który arnold i o jaką sprawę idzie, picie? okrutniem ciekawy, czy to nie jest > > przypadkiem nasz arni :) > > > Te drogi Koba. Zajrzyj na Katowice są tam 2 wątki o redaktorze > Pietraszewskim. Ubaw jest niezły. > > Pozdr. > > Pit hohihih\\hohhahhehhehih :) to się nazywa psychoza :) Odpowiedz Link
pit-zeolit Re: Ale dziś to jestem zadowolony. 14.06.07, 10:38 tow.stalin napisała: hohihih\\hohhahhehhehih :) to się nazywa psychoza :) No ciekawym tego procesu. Niby Arni taki patriota, a jakoś nie chce aby Pietraszewski przed sądem odszczekał te kalumnie rzucone na ślaski "naród". Naród bez kryminalistów złodziei i kurew. Po prostu chodzący ideał. Odpowiedz Link
somepoint210 Re: jedyny zadowolony polak :) 06.06.07, 16:47 tow.stalin napisała: > www.znak.com.pl/eurodialog/ed/2/engelmayer.html.po Boj sie Boga, toz teraz Engelmayera "prawdziwki slaskie" nie tylko wrzuca na index, ale oglosza persona non grata w Kolonowskiem;) Odpowiedz Link