Dodaj do ulubionych

Nowa Hurtownia odzieży używanej LEJDIS KUTNO

30.12.13, 20:36

www.hurtownialejdis.strefa.pl
Cennik (mieszanka ubrań z francji,szwaicari,austri,oraz hiszpani)
Super Oferta HURTOWNI LEIDIS (POLECAMY)
Ekstra CREAM (100% firmowe ubrania addidas,nike,puma,H&M ,mexx,esprit hugo boss, wrangler,levis,tommy hilfinger,Solivier,zara.) 20ZŁ/KG
Mix damski ( Extra Cream 30 % ,70% czyste markowe ubrania na wieszaki) 8zł/kg
Mix męski (Extra Cream 30%, 70 % czyste markowe ubrania na wieszaki) 8ł/kg
Mix damsko męski (Extra Cream 30%, 70 % czyste markowe ubrania na wieszaki) 9zł/kg
Mix damsko-męski (90 % czyste markowe ubrania na wieszaki,10 % extra Cream) 6zł/kg
MOŻLIWOŚĆ WYBORU DOWOLNEGO ASORTYMENTU NA ŻYCZENIE KLIENTA
Niesort FRANCJA-HISZPANIA 5,2zł/kg
AUSTRIA-SZWAJCARIA 5,2zł/kg
Minimalny zakup 5 kg
Możliwość sprawdzenia każdego kupowanego worka oraz odrzut nieodpowiadających rzeczy !!!
ZAPRASZAMY WESZELKIE INFORMACJIE UDZIELIMY TELEFONICZNIE.
tel 0728-192-925
Obserwuj wątek
    • rozczaro-wana100 Re: Nowa Hurtownia odzieży używanej LEJDIS KUTNO 13.04.14, 19:09
      NIE POLECAM!!!!!!! Na początku byli bardzo mili i otrzymałam od nich ładny towar. Niestety z kolejną dostawą było gorzej-towar był zniszczony, podarty, zmechacony i z brakami (nie wart pieniędzy jakie za niego zapłaciłam). Poprosiłam o wymianę, zresztą zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Niestety na wymianę czekałam ponad miesiąc i się nie doczekałam. Obiecywali, że przyjadą i wymienią i tak schodził dzień za dniem, tydzień za tygodniem i nic. Po miesiącu proszenia i dzwonienia codziennie w końcu udało się, ale musiała sama jechać po towar. Niestety znów rozczarowanie, ponieważ umówiliśmy się na wymianę i nie otrzymałam całości towaru. Resztę mieli wysłać pocztą i oczywiście nie wysłali. Jednym słowem są niesłowni i nie umieją uszanować klienta. Współpraca z nimi jest ryzykowna-nie polecam.
      • sortowniacream Re: Nowa Hurtownia odzieży używanej LEJDIS KUTNO 13.10.18, 20:16
        WITAM. OD POŁOWY LISTOPADA ZACZYNAM SORTOWANIE ODZIEŻY NA SORTOWNI W ANGLII, SZUKAM KILKU KLIENTÓW DO WSPÓŁPRACY. TOWAR NAPRAWDĘ CREAM. WIĘCEJ INF NA MAILA sortowniacream@gmail.com. proszę zostawić nr tel zadzwonię z ofertą
    • rozczaro-wana100 Re: Nowa Hurtownia odzieży używanej LEJDIS KUTNO 12.09.17, 14:33
      Ujawniając dane klientów (imię i nazwisko oraz adres) łamiecie ustawę dotyczącą ochrony danych osobowych. Za to jest kara- nałożona grzywna lub pozbawienie wolności. Zgodnie z treścią art. 49 ust. ustawy o ochronie danych osobowych kto przetwarza w zbiorze dane osobowe, choć ich przetwarzanie nie jest dopuszczalne albo do których przetwarzania nie jest uprawniony, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Wystarczy zgłosić sprawę do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych. Więc na waszym miejscu usunęłabym wpis z danymi osobowymi tej pani albo możecie mieć poważne konsekwencja. W związku z powyższym natychmiastowo proszę usunąć wpis z danymi osobowymi.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka