Dodaj do ulubionych

Polecam Hurtownie Lejdis Kutno

26.01.14, 18:31
Odzież mają spoko ceny super kupowałam już 4 razy i jestem strasznie zadowolona, Zamówiłam na próbę przysłali wszytko ok później zamówiłam towar i wysortowali mi co chciałam odebrałam osobiście zostałam mile zaskoczona ponieważ powiedzieli że jak znajdę coś co nie nadaje się do sprzedania z dziurką lub brudne przy następnym zamówieniu mam oddać i nie uwierzycie przy następneym zakupie oddałam kilka rzeczy i wymienili mi na inne .Naprawdę polecam jestem mile zaskoczona
Obserwuj wątek
    • beata3066 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 10.02.14, 09:50
      polecam hurtownie Lejdis Kutno.
      Odzież mają bardzo fajną, modną i nie zniszczoną.
      Jeśli trafi się towar uszkodzony np. z dziurką nie ma problemu wymieniają.
      Biorę od nich towar i jestem bardzo zadowolona.
      Zawsze są ładne, markowe i modne ciuchy.
      Serdecznie polecam.....
      • rozczaro-wana100 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 13.04.14, 19:05
        A ja nie polecam.Na początku byli bardzo mili i otrzymałam od nich ładny towar. Niestety z kolejną dostawą było gorzej-towar był zniszczony, podarty, zmechacony i z brakami (nie wart pieniędzy jakie za niego zapłaciłam). Poprosiłam o wymianę, zresztą zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Niestety na wymianę czekałam ponad miesiąc i się nie doczekałam. Obiecywali, że przyjadą i wymienią i tak schodził dzień za dniem, tydzień za tygodniem i nic. Po miesiącu proszenia i dzwonienia codziennie w końcu udało się, ale musiała sama jechać po towar. Niestety znów rozczarowanie, ponieważ umówiliśmy się na wymianę i nie otrzymałam całości towaru. Resztę mieli wysłać pocztą i oczywiście nie wysłali. Jednym słowem są niesłowni i nie umieją uszanować klienta. Współpraca z nimi jest ryzykowna-nie polecam.
      • beata3066 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 16.10.14, 15:09
        Zgadzam się z wszystkimi negatywnymi opiniami na temat tej hurtowni. Kupiłam u nich towar na próbę przysłali dość fajny. Od razu pierwsze co to prosili o pozytywny wpis na forum na ich temat. Niestety następny towar okazał się porażką i pomyłką. Niestety nie odzyskałam ani towaru ani kasy. Jednym słowem zostałam oszukana. Nawet telefonów nie odbierali.Dla mnie tak postępują tylko ZŁODZIEJE. Bogacą się na ludzkiej krzywdzie powinni za to odpowiedzieć. Ale jak nie tu na ziemi to w innym życiu będzie im to wynagrodzone.
    • rozczaro-wana100 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 13.04.14, 19:04
      Na początku byli bardzo mili i otrzymałam od nich ładny towar. Niestety z kolejną dostawą było gorzej-towar był zniszczony, podarty, zmechacony i z brakami (nie wart pieniędzy jakie za niego zapłaciłam). Poprosiłam o wymianę, zresztą zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Niestety na wymianę czekałam ponad miesiąc i się nie doczekałam. Obiecywali, że przyjadą i wymienią i tak schodził dzień za dniem, tydzień za tygodniem i nic. Po miesiącu proszenia i dzwonienia codziennie w końcu udało się, ale musiała sama jechać po towar. Niestety znów rozczarowanie, ponieważ umówiliśmy się na wymianę i nie otrzymałam całości towaru. Resztę mieli wysłać pocztą i oczywiście nie wysłali. Jednym słowem są niesłowni i nie umieją uszanować klienta. Współpraca z nimi jest ryzykowna-nie polecam.
    • rozczaro-wana100 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 13.04.14, 19:06
      A ja nie polecam. Na początku byli bardzo mili i otrzymałam od nich ładny towar. Niestety z kolejną dostawą było gorzej-towar był zniszczony, podarty, zmechacony i z brakami (nie wart pieniędzy jakie za niego zapłaciłam). Poprosiłam o wymianę, zresztą zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami. Niestety na wymianę czekałam ponad miesiąc i się nie doczekałam. Obiecywali, że przyjadą i wymienią i tak schodził dzień za dniem, tydzień za tygodniem i nic. Po miesiącu proszenia i dzwonienia codziennie w końcu udało się, ale musiała sama jechać po towar. Niestety znów rozczarowanie, ponieważ umówiliśmy się na wymianę i nie otrzymałam całości towaru. Resztę mieli wysłać pocztą i oczywiście nie wysłali. Jednym słowem są niesłowni i nie umieją uszanować klienta. Współpraca z nimi jest ryzykowna-nie polecam.
      • katrinka26 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 17.04.14, 16:33
        Dokładnie. Nie polecam tej hurtowni, zamówiłam towar niestety nie okazał się taki jak zapewniała Pani obsługująca firmę. Sporo podartych i brudnych ciuszków nie wspominając o fasonach z przed epoki. Na pewno odzież ta nie jest creamem. Na dodatek zamówiłam na próbę 10 kg a wysłano mi 7,85 kg. Odesłałam towar jednak do dzisiaj nie otrzymałam zwrotu pieniędzy lub towaru najwyższej jakości w zamian za tamten niewypał jak mi obiecywano. Dzwoniłam wiele razy ale nikt nie odbierał. Pozostaje mi zgłosić sprawę na Policji i tak też uczynię. Z całego serca odradzam współpracy z tą firmą...
        • rozczarowanalejdis Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 28.04.14, 20:04
          nie polecam tej hurtowni. zamówilam towar niestety nie okazał sie taki jak zapewniała pani obsługująca firmę. na towar czekałam miesiac, zwodzili, klamali, po miesiacu przyszła paczka a w niej nie to co zamawiałam. towar śmierdzacy, zniszczony, z przed epoki.. nie zadna francja, hiszpania tylko śmierdzacy niemiec. banda oszustów. uwazajcie i nie zamawiajcie od nich towaru!!! sa nie godni polecenia, stracicie tylko pieniadze.. wysyłają rzeczy nie takie jak zostały zamówione!! dzwoniłam wiele razy ale nikt nie odbiera telefonu.
          • rozczarowanalejdis Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 28.04.14, 20:17
            nie polecam hurtowni lejdis kutno to banda oszustow wysylaja calkiem inny towar niz zapewniaja to nie zaden creame tylko niemiecki obsmiergly szmelc na towar czekalam 3 tygodnie dostalam calkiem co innego niz zamawialam wszystko smierdzace przestarzale zniszczone nadajace sie na smietnik w momencie kiedy chciałam zwrócic towar tak jak obiecywali przestali odbierać ode mnie telefon. uwazajcie na tych oszustów!! nie zamawiajcie od nich towaru!!!
            • rozczarowanalejdis Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 28.04.14, 20:23
              nie polecam tej hurtowni to oszusci klamcy kretacze to nie zaden towar z francji ani hiszpanii to towar nadajacy sie na smieci i nigdy nie przysylaja tego co opisuja ostrzegam to oszusci szkoda tylko waszych pieniedzy i nerwow wtopicie tylko pieniadze ktore wyrzucicie na smietnik
              • sklepodziezowy343 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 29.04.14, 10:39
                POLECAM SERDECZNIE HURTOWNIĘ LEJDIS W KUTNIE TOWAR REWELACYJNY MILI UPRZEJMI ZATOWAROWAŁEM U NICH SKLEP NA OTWARCIE I NIE ŻAŁUJĘ!!! DO PANI ROZCZAROWANEJLEJDIS WIDOCZNIE NIE MA PANI POJECIA O TOWARZE I O JAKOSCI UBRAN W NIEMCU NIGDY NIE ZNAJDZIE PANI ZARA MANGO PULL BEAR STRADIVARIUS O TYCH MARKACH TO PANI PEWNIE NIGDY NIE SLYSZALA! POLECAM SERDECZNIE POD KAZDYM WZGLEDEM MOZNA SIE Z NIMI DOGADAC WYMIENIAJA TOWAR JAK SIE ZNAJDZIE USZKODZONY, TOWAR MODNY I NA CZASIE, POLECAM
                • rozczaro-wana100 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 13.05.14, 15:10
                  do pani sklepodziezowy343.
                  Cudownie że na otwarcie dali pani piękny towar, bo tak właśnie robią. Na zachęcenie dają super towar, a później to już porażka. Zgadzam się z panią rozczarowanąlejdis każda kolejna partia towaru od nich to brudne śmierdzące łachy, podarte, zniszczone i z epoki kamienia łupanego. Sama byłam świadkiem jak oddałam taką partię śmierdzieli (dosłownie w śmietniku można znaleźć lepsze łachy),a pan z hurtowni Lejdis powiedział, ze wyśle to dalej- następnym klientom.
                  Poza tym najgorsze jest to, że nie odbierają telefonów. To już jest chwyt dziadowski. Wlepiają ludziom szmelc i nie zwracają kasy. A tacy byli mili i słodcy na początku współpracy. Serdecznie nie polecam uważajcie na nich.
                  • sklepodziezowy343 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 20.05.14, 11:49
                    do pani rozczaro-wana100
                    ODKĄD OTWORZYŁAM SKLEP Biorę od tych ludzi co tydzień po 250 kg MAJĄ SUUUPER TOWAR na czasie MNÓSTWO ORYGINALNYCH RZECZY MODNYCH i nigdy nie miałam z nimi problemu widocznie z Panią jest coś nie tak. wymieniają towar jeżeli znajdę jakąś dziurkę czy plamę jestem osoba wyrozumiała bo przy takiej ilości towaru JAKA ONI PENIE PRZERABIAJĄ nie sa w stanie wszystkiego zauważyć!!!!! A JAK PANI MA JAKIŚ PROBLEM Z SOBĄ TO NIECH SIĘ PANI WYŻYWA GDZIE INDZIEJ A NIE NA FORACH PSUJE PANI PORZĄDNYM UCZCIWYM LUDZIOM OPINIE którzy ciężko pracują!!!!! ponadto z tego co rozmawiałam z właścicielami O TEJ ŚMIESZNEJ OPINII to Pani ich oszukała oddając rzeczy z cenowkami ze swojego sklepu wpierajac im ze sa to brudne rzeczy i wymienila pani na nowy towar bo tamten jak sie domyslam sie nie sprzedal. WIEC OSZUSTKĄ JEST PANI!!!A NIE ONI I NIE DZIWIE SIE ZE NIECHCĄ Z PANIA WSPÓŁPRACOWAC!!!!!!!!! NIE ZNAM ŻADNEJ HURTOWNI KTÓRA ZAMÓWIENIA PODSTOSOWUJE POD KLIENTA I WYMIENIA TOWAR PRZY NASTĘPNYCH DOSTAWACH!!!!

SERDECZNIE POLECAM HURTOWNIĘ LEJDIS NAPRAWDĘ WARTO Z NIMI WSPÓŁPRACOWAĆ I NIE CZYTAJCIE TAKICH OPINII OSZUSTÓW KTÓRZY CHCIELI SIĘ POZBYC TOWARU KTÓRY SIE NIE SPRZEDAŁ KAŻDY BY TAK CHCIAŁ ŻEBY ODDAWAĆ TO CO SIĘ NIE SPRZEDA!!!!!!!!!!!!W NASTĘPNYM TYGODNIU JAK BĘDĘ U NICH TO DAM ZNAC WAM JAK PRZEBIEGŁA TRANZAKCJA I WYPYTAM SIE O CIEBIE OSZUSTKO TRZEBA PRZESTRZEC INNE HURTOWNIE PRZED TOBĄ ZEBY ROWNIEŻ NIE WSPÓŁPRACOWALI Z TOBĄ!!!!

POLECAM RAZ JESZCZE LEJDIS
                    • rozczaro-wana100 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 20.05.14, 12:01
                      Do sklep odzieżowy343. Podejrzewam, że ten wpis pod pseudonimem "sklep odzieżowy 343" robią sami właściciele hurtowni LEJDIS (żeby poprawić swoją pozycję)
                      Super bo ja nikogo nie obrażam wydając swoją opinie na forum i to prawdziwą, a tu proszę zostałam wyzwana od oszustki. Super bo ja sobie to prześle dalej i zgłoszę na policję -obrażanie mienia. Nie życzę sobie takich uwag z Waszej strony. Poza tym to nie jest tylko moje zdanie bo takich opinii na wasz temat jest więcej od innych osób tez. Opinie będę Wam psuć dalej na wszystkich forach jakie tylko istnieją i będą co jakiś czas ją uaktualniać dopóki się nie rozliczycie. Wyzywacie mnie od oszustki, a kto nie oddał mi całego towaru. Ten jest oszustem-nie jesteście uczciwi i postaram się żeby inni o tym wiedzieli, żeby nie zrobili takiego głupstwa jak ja. Pozdrawiam.
                    • rozczaro-wana100 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 20.05.14, 12:07
                      do sklepodzieżowy343.
                      Mało jeszcze wiesz o rynku z odzieżą używaną. Ale w taki sposób jak ty to prowadzisz nie wróże ci długiej przyszłości z tą twoja hurtownią LEJDIS.........
                      Kasujecie kasę a wciskanie ludziom szmelc, szmelc i jeszcze raz szmelc. Nie oddajecie ani kasy ani towaru, nie odbieracie telefonów i jeszcze ubliżacie na forum.
                      Nie jesteście tacy cwani jak wam się wydaje.
                      Zobaczymy kto będzie górą.........
                      Powodzenia...........................
                      • magda_2014 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 26.05.14, 15:36
                        Zgadzam się całkowicie z opisem pani rozczaro-wana100 i innych osób.
                        Ta hurtownia LEJDIS to ZŁODZIEJE. Mnie też oszukali wysłali szmelc, a jak im odesłałam "to coś" co mi przysłali nazywając to towarem to nie oddali mi ani kasy ani innego towaru w zamian. Na dodatek nie odbierają telefonów. Słodko mówią za pierwszym razem, a potem maja klienta w nosie chcą tylko zgarnąć kasę i wcisnąć ludziom szmelc. Nazywają to Creamem chyba nie maja zielonego pojęcia co to znaczy i jak wyglądają takie ubrania, bo to co oni oferują to są po prostu "szmaty". Nawet towar z Niemiec jest lepszy. Właściciele to partacze, kłamcy i oszuści.
                        OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED NIMI. Nie kupujcie u nich towaru bo stracicie kasę.
                        ZŁODZIEJE, ZŁODZIEJE i jeszcze raz ZŁODZIEJE. Omijajcie ich szerokim łukiem.
                        ZAPAMIĘTAJ: HURTOWNIA LEJDIS KUTNO TO OSZUŚCI. Nie polecam.
                    • rozczaro-wana100 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 20.05.14, 14:39
                      Do sklepodzieżowy343 - dotyczy Pańskiej opinii (cytat)-" ponadto z tego co rozmawiałam z właścicielami O TEJ ŚMIESZNEJ OPINII to Pani ich oszukała oddając rzeczy z cenowkami ze swojego sklepu wpierajac im ze sa to brudne rzeczy i wymienila pani na nowy towar bo tamten jak sie domyslam sie nie sprzedal. WIEC OSZUSTKĄ JEST PANI!!!A NIE ONI I NIE DZIWIE SIE ZE NIECHCĄ Z PANIA WSPÓŁPRACOWAC!!!!!!!!! NIE ZNAM ŻADNEJ HURTOWNI KTÓRA ZAMÓWIENIA PODSTOSOWUJE POD KLIENTA I WYMIENIA TOWAR PRZY NASTĘPNYCH DOSTAWACH!!!! " -Drogi panie z hurtowni Lejdis jest pan śmieszny robiąc takie wpisy pod pseudonimem "niby" kogoś ze sklepu. A odnośnie tego, że ponoć był towar super i oddałam bo nie mogłam sprzedać,( co jest bzdurą) to czemu oddałam skoro to taka "rewelka".? Jakby był towar dobry to nie byłoby zwrotu. Także swoimi wypowiedziami zaprzecza pan sam sobie. To jest śmieszne. Źle traktujecie klientów i zdajecie sobie z tego sprawę, nie jesteście uczciwi, dlatego próbujecie się bronić pozytywnymi wpisami. Za późno opinie pójdą za wami wszędzie. Tak się nie traktuje ludzi. Jedyne co potraficie to kręcić-ale ludzi a nie interes. Nie wróże wam długiej przyszłości z takim podejściem do klienta. W końcu ktoś was odda do sądu.
      • sortowniacream Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 13.10.18, 20:22
        WITAM. OD POŁOWY LISTOPADA ZACZYNAM SORTOWANIE ODZIEŻY NA SORTOWNI W ANGLII, SZUKAM KILKU KLIENTÓW DO WSPÓŁPRACY. TOWAR NAPRAWDĘ CREAM. WIĘCEJ INF NA MAILA sortowniacream@gmail.com. proszę zostawić nr tel zadzwonię z ofertą
    • lapciuszek Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 25.05.14, 15:55
      Jak najbardziej polecam ta hurtownie.Wspolpracuje z nia od lutego i co tydzien sie u nich zaopatruje. Towar jest bardzo dobry ja zawsze osobiście go wybieram i jestem bardzo zadowolona.Cena bardzo atrakcyjna jak na Cream!!! Najwazniejsze jest to, ze jeżeli znajdzie się w towarze ciuszek uszkodzony to zawsze wymieniany jest na inny. Nigdy nie miałam takiej sytuacji aby nie wymieniono mi uszkodzonego czy przybrudzonego towaru.

Do osób rozczarowanych i zawiedzionych:

Od początku prowadzenia swojej działalności odwiedziałam wiele hurtowni i prawda jest taka ze żadna hurtownia wysyłając towar w pełni nie zaspokoi naszych oczekiwań . Każdy człowiek ma inne gusta i jednemu towar się podoba a innemu nie. Każdy zna najlepiej swoich klientów więc najlepiej jest osobiście wybierac towar do sklepu. Niezrozumiałe są dla mnie te negatywne komentarze no ale cóż tak to już jest jak się samemu nie dba o interesy tylko idzie na latwizne, a winę zawsze najlepiej jest zrzucić na kogoś.
      • rozczaro-wana100 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 26.05.14, 08:38
        Do łapciuszek:
        Bardzo mnie cieszy fakt, że pani z nimi współpracuje od lutego i towar jest ok skoro pozwalają pani go wybrać ( to nie dziwi). Natomiast ja też z nimi współpracowałam od lutego i pierwszy towar jak najbardziej był ok natomiast następny to PORAŻKA. Myślę, że pierwszy raz dostałam ładny bo chcieli zachęcić klienta. Natomiast kolejny był okropny brudny, zniszczony dosłownie szmaty nie nadające się do niczego. Poza tym okłamywali mnie obiecując wymianę na która musiałam długo długo czekać i tak nie oddali wszystkiego. Można rzec nazwać po imieniu okradli mnie. Zostałam bez towaru i bez kasy. Dla mnie to krętacze, nie są słowni. Wciskają szmaty,a potem nie oddają ani kasy ani towaru. A najlepsze jest to, że nie odbierają telefonów. No sorki ale firma której zależy na kliencie -nie oszukuje tego klienta. Z całego serca nie polecam ich. Uważajcie na nich bo stracicie dużo. A przede wszystkim oprócz kasy nerwy i zdrowie. Według mnie te wszystkie pozytywne wpisy robią sami właściciele hurtowni LEJDIS, żeby poprawić swoją reputacje. Niestety za późno. Opini negatywnych jest więcej, bo nie ja jedna zostałam przez nich przekręcona. Nawet ostatnio dzwoniąc do nich pani z hurtowni powiedziała, że mi nie odda towaru, bo dokonałam negatywnego wpisu na ich temat na forum, ale ja napisałam tylko i wyłącznie prawdę.(Sami oceńcie jak to można nazwać). Chcę żeby inni o tym wiedzieli,chce wszystkich ostrzec-UWAŻAJCIE na nich. Wzbogacają się na ludzkiej krzywdzie-a to jest chwyt poniżej pasa. NIE KUPUJCIE U NICH DOBRZE WAM RADZĘ-jest tyle fajnych hurtowni i słownych, że szkoda sobie marnować czas i zdrowie na nich.
        • modosfera Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 27.05.14, 15:15
          Ja z zapytaniem do rozczarowanej100 i nie tylko:

Szukam dobrego dostawcy, czy może Pani mi polecić dobrą już sprawdzoną hurtownię.
          Jestem od niedawna i nie do końca zadowolona z zakupów, a raczej moi Klienci.
          Proszę w miarę możliwości o podpowiedź,
          tanietanieubieranie@gmail.com
        • katrinka26 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 02.06.14, 11:48
          zgadzam się w 100% to banda oszustów. Najgorsze że winę chcą zawsze złożyć na klienta oni nie mają sobie nigdy nic do zarzucenia. Każdy ma prawo do zwrotu nie ma znaczenia tu gust, preferencje czy inne czynniki, działamy legalnie jako firmy więc w ciągu 10 dni mam prawo do odstąpienia od umowy na odległość i zwrotu towaru nawet jeśli jest on używany!!! pamiętajcie o tym. Pan obsługujący firmę jest bardzo nietaktowny, wręcz chamski jak tylko człowiek życzy sobie zwrotu pieniędzy, nie odzywa się tygodniami a potem wielkie oburzenie bo przecież on był za granicą... Żenada przez duże Ż!!!!!
      • rozczaro-wana100 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 29.07.14, 13:21
        Do właścicieli hurtowni LEJDIS.
        Drodzy Państwo jak się okazuje oszukaliście nie tylko mnie. Takich osób znalazło się więcej.
        Poczyniliśmy odpowiednie kroki w związki z Waszym OSZUSTWEM.
        Każdy kto kradnie i jest nieuczciwy wobec innych musi ponieść odpowiednią karę.
        Mam nadzieję, że taka kara dosięgnie również Was.
        Nikt nie lubi być rolowany i lekceważony a w dodatku sponsorować ZŁODZIEI.
        DO WSZYSTKICH OSZUKANYCH PRZEZ LEJDIS!!!!!!
        Już zgłosiliśmy oszustwo i kradzież i jest wszczęte postępowanie. Jeśli jest ktoś jeszcze kto został oszukany przez Lejdis proszę o info....
        • katrinka26 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 29.07.14, 18:16
          witam, ja również należę do osób oszukanych, proszę o kontakt na email: ruzwelt83@interia.pl
          • 15.03nadusia Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 10.08.14, 08:14
            Witam ja tez zostałam oszukana i zgłosiłam już sprawę na policję
            • katrinka26 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 10.08.14, 13:46
              witam też się nad tym zastanawiam bo ten człowiek nie odbiera ode mnie telefonów, jest to oszust a w dodatku opryskliwy cham, czy policja coś zrobiła w tej sprawie? czy odzyskł Pan/Pani pieniądze?
        • cytrynka30 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 20.08.14, 10:22
          Ja również sponsorowałam złodziei.
          W kwietniu zamówiłam towar na próbę zanim pojawiły się negatywne posty na temat hurtowni.
          Przelałam z góry płatność na konto i do tej pory ani pieniędzy ani towaru. Rozczarowana jestem niesamowicie jak można być takim oszustem.
          Miałam zgłosić sprawę na policję ale jeszcze czekałam na zwrot. Pisałam i dzwoniłam. Najpierw paczka zaginęła a potem już tylko wymówki. Właściciel pseudo hurtowni zapewniał o zwrocie pieniędzy i przepraszał ale ma dużo zamówień . Już teraz wiem, że to zwykły oszust.
          • niesort-irlandia2014 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 20.08.14, 11:05
            CYTRYNAK 30 ZAPRASZAM PO ODZIEZ Z IRLANDII
      • beata3066 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 16.10.14, 15:17
        Do łapciuszek:
        Ktokolwiek pod tym hasłem się kryje, jak nie ma nic mądrego do powiedzenia to niech nie mówi.
        Pewnie że jeśli się towar wybiera to można być zadowolonym i pod warunkiem że ten towar się dostanie.
        Gorzej jak się dostaje towar w ciemno (tzw.szmaty) lub się go nie dostanie wcale.
        Też wtedy łapciuszek byłby taki mądry i broniłby bandy złodziei
        • niesort-irlandia2014 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 16.10.14, 15:21
          DO BEATA 3066
          ZAPRASZAM PO UBRANIA BEZPOSREDNIO DO IRLANDII
          BEZ ZADNYCH POSREDNIKOW
          PROSZE O MEILA WYSLE OFERTE
        • hurtownialejdis Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 21.10.14, 14:25
          Do wszystkich czytających!!!!!!!!
          absolutnie nie będę wchodziła w polemikę z oszustką i krętaczką, która to pod wszystkimi negatywami stoi Beata Półgrabia ze Zduńskiej Woli która to szuka Hurtowni żeby je naciągnąć!!!! Nasza hurtownia prosperuje bardzo dobrze każdy klient zawsze do nas wraca co ważne mamy jeszcze lepszej jakości towar niż na początku! Zachęcam do współpracy i
          PRZESTRZEGAM INNE HURTOWNIE PRZED PANIĄ BEATĄ PÓŁGRABIĄ ZE ZDUŃSKIEJ WOLI.
          • rozczaro-wana100 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 12.09.17, 13:51
            Ujawniając dane klientów (imię i nazwisko oraz adres) łamiecie ustawę dotyczącą ochrony danych osobowych. Za to jest kara- nałożona grzywna lub pozbawienie wolności. Zgodnie z treścią art. 49 ust. ustawy o ochronie danych osobowych kto przetwarza w zbiorze dane osobowe, choć ich przetwarzanie nie jest dopuszczalne albo do których przetwarzania nie jest uprawniony, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. Wystarczy zgłosić sprawę do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych. Więc na waszym miejscu usunęłabym wpis z danymi osobowymi tej pani albo możecie mieć poważne konsekwencja.
            • rozczaro-wana100 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 12.09.17, 13:58
              pewnie nawet o tym nie wiedzą, że taka ustawa obowiązuje, bo przecież to oszuści.Chcąc oczyścić swoje imię ujawniają dane klientów-tym bardziej są niebezpieczni. Nigdy nie wiadomo czy kogoś nie oszukają a potem na forum ogłoszą dane klienta (żeby się go pozbyć). To jest chwyt poniżej pasa. Trzeba na nich uważać. Popieram panią roczaro-waną 100 i na pani miejscu zgłosiła bym tą sprawę do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych.
        • lapciuszek Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 27.10.14, 02:31
          Jak wiadomo, każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii i po to właściwie jest forum. Niezrozumiałe jest dla mnie naskakiwanie na moja osobę tylko i wyłącznie dlatego, że mój wcześniejszy post był pozytywna opinia na temat tej hurtowni. Rozumiem, może jest i Pani rozgoryczona , zła na wszystko i na wszystkich dookoła ale to nie jest powód by obrażać innych ludzi .
          Tak czy inaczej nie po to jest ten wątek na forum.
          Ja swojego zdania na temat tej hurtowni nie zmienię. Dobrze mi się z nią współpracuje i każdemu proponuje aby sam się przejechał i przekonał jak sprawa w rzeczywistości wygląda.
          Towar maja bardzo fajny co najważniejsze modny, dużo znanych marek i nie chodzi tutaj o sieciówki. Wiadomo, czasami jest lepsza, czasami troszeczkę gorsza dostawa ale nigdy mi się nie zdarzyło dostać "szmat" jak to Pani nazwała.
          Pisałam już wcześniej, że nie najlepszym pomysłem jest kupowanie towaru na odległość z jakiejkolwiek hurtowni. W tej branży zawsze trzeba samemu dbać o własne interesy, niestety czasami ruszyć "tyłek" i sprawdzić co się kupuje. Niejednokrotnie przerabiałam kupowanie towaru nie widząc go wcześniej na oczy i klops! Nigdy nie spełniał on moich oczekiwań. Prawda jest taka, że większość hurtowni czeka tylko na klientów na odległość, ponieważ zawsze mogą wcisnąć to co się innym nie sprzedało.
          Dobra rada Pani Beato. Proponuje poszukać hurtowni bliżej miejsca zamieszkania i osobiście kontrolować zamówiony towar. No chyba, że ma Pani ochotę dalej pluć jadem i oczerniać wszystkie hurtownie w naszym kraju. Niech mi Pani wierzy, to syzyfowa praca. Każda hurtownia ma swoich stałych klientów, zawsze będą nowi i żadna negatywna opinia która Pani napisze pod tym czy tez innym loginem nie zmieni zdana tych którzy tam kupują i nie odstraszy innych przed kupowaniem. Więc niech się Pani zastanowi czy właściwie te Pani wszystkie wypociny maja jakikolwiek sens?.

Pozdrawiam,
          ŁapCiuszek.
    • niesort-irlandia2014 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 04.06.14, 17:56
      witam

niesort z własnych skupów w Irlandii

cena 1.70 euro/kg.
      • 15.03nadusia Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 28.02.15, 11:00
        DO WSZYSTKICH OSZUKANYCH!!!!!!!!!!!
        musimy wystąpić o pozew zbiorowy wtedy pseudo hurtownię Lejdis spotka zasłużona kara.Moja sprawa jest już w toku ale adwokatka doradziła mi że możemy złożyć pozew grupowy i dostaną większą karę.Ich Urząd Skarbowy też jest powiadomiony także wszystkie inne instancję więc długo już nie będą się cieszyć dobrym samopoczuciem i wstawiać szczęśliwych zdjęć na Fb. Banda oszustów!!!!!!!!!!!!!!!!
        • lapciuszek Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 06.03.15, 22:57
          ALE MA PANI TUPET!

Jak widać musi być Pani nieźle nawiedzona, skoro śledzi Pani prywatne życie właścicieli hurtowni na FB.
          Dała Pani ludziom wiele do myślenia... Jednak to z Panią musi byc coś nie tak a nie z hurtownia i właśnie tym postem pokazała Pani jaką jest osobą. Zdolna do wszystkiego.
          Szczerze współczuję firmom, które są zmuszone z Pani współpracowac.
          • rozczaro-wana100 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 12.09.17, 14:04
            a tu was ruszyło, że ktoś śledzi was na FB? Ale wy wypisujecie na forum dane klientów i to jest ok wg was? Masakra jacy jesteście bezczelni. Takich typów jeszcze nie spotkałam. Ale jak to mówią prawda wypłynie na wierzch. Oszuści zawsze dostają swoją nagrodę. Uwierzcie mi drodzy czytający naprawdę są OSZUSTAMI!!!!!! zresztą świadczą o tym ich wpisy. Tonący brzytwy się chwyta-nie mając żadnych pozytywnych argumentów na swoją obronę ujawnili dane osoby. To jest dowód na to, że nie mają żadnych skrupułów i trzeba na nich uważać.
          • rozczaro-wana100 Re: Polecam Hurtownie Lejdis Kutno 12.09.17, 14:08
            ten cały "łapciuszek" to właściciele hurtowni Karolina i Patryk. Na swoją obronę robią pod pseudonimem pozytywne wpisy i oczerniają ludzi-niewinnych i oszukanych. Na ludzkiej krzywdzie chcieli się dorobić!!!!!!!!!!!!!! Do tego trzeba mieć głowę na karku. Oszuści !!!!!!!!!!!!!!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka