kzk22 26.06.08, 21:19 Witam!! Poszukuje hurtowni z ekskluzywną odzieża używaną znanych marek takich jak chanell,dior, najlepiej francuska i tylko damska. Prosze o kontakt na e-mail:kzk22@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annasieradzan Re: POSZUKUJE HURTOWNI Z EKSKLUZYWNą ODZIEżA UżYW 02.01.09, 18:35 witam serdecznie..nazywam sie anna sieradzan..wiem,ze moze pani nie odpowiedzieć na mojego maila, ale zaryzykuję... strasznie zależy mi na adresie hurtowni z ekskluzywna odzieżą uzywaną..\ciężko pracowaliśmy z mężem za granica, i marzy nam się coś swojego...jesteśmy z Koszalina-może więc nic nie stanie na przeszkodzie aby Pani pomogła nam tą informacją...byłabym wdzięczna i to bardzo...chciałabym w końcu polepszyc nasz byt i zrobić w końcu coś swojego...dziękuję i poz\drawian ..anna sieradzan Odpowiedz Link
murzyn707 Re: POSZUKUJE HURTOWNI Z EKSKLUZYWNą ODZIEżA UżYW 03.02.09, 18:44 Witam, posiadam w ofercie odzież typu cream damski-męski, dziecięcy - odzież markowa min.mexx, s.oliver, next, większość jest nowa. Są to ubrania tego typu jakie zobaczy Pani w każdym ekskluzywnym sklepie. Jeżeli będzie Pani zainteresowana współpracą, proszę o kontakt kom.609821293. Odpowiedz Link