kowaleczka1 19.01.13, 22:28 Szukam osób chętnych na wyjazd do Holandii. Chodzi mi głównie o wspólne wynajęcie mieszkania, razem zawsze taniej. Planuje wyjazd na wiosnę. Mam własny samochód. Chętnych zapraszam do kontaktu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulin-a1993 Re: Szukam chętnych na wyjazd 22.01.13, 13:55 hey mam na imie paulina mam 19 lat i bardzo poszukuje pracy własnie holandii ..tez boje sie pojechac sama a razem razniej.Moj numer telefonu:726129979.Jestem godna zaufania i podejme sie kazdej pracy .Jak by co pisz albo dzwon bede bardzo zadowolona Odpowiedz Link
tomeczek28 Re: Szukam chętnych na wyjazd 29.01.13, 15:53 czaesc ja bym byl zaineresowany Odpowiedz Link
tomeczek28 Re: Szukam chętnych na wyjazd 29.01.13, 15:54 czesc ja bym byl zainteresowany Odpowiedz Link
terminatorexi Re: Szukam chętnych na wyjazd 29.01.13, 20:48 jestem chętny na wyjand.pytania pisz tutaj na forum. Odpowiedz Link
marcinek10000 Re: Szukam chętnych na wyjazd 03.02.13, 16:45 jestem zainteresowany wyjazdem Odpowiedz Link
redz1222 Re: Szukam chętnych na wyjazd 04.02.13, 16:16 Hej Kowaleczko:) jestem zainteresowany twoja propozycja.poza mna chec wyjazdu zglosilo dwoch moich kolegow. wszyscy w podobnym wieku-33lata, wiec okres hulanki mamy juz za sobą:) jezeli twoja oferta jest nadal aktualna to prosze o kontakt. serdecznie pozdrawiam, radek ps moj numer tel.500296911 Odpowiedz Link
pretec7 Re: Szukam chętnych na wyjazd 06.02.13, 15:58 Cześć Marcin 28l z Bygoszczy,widzę że dużo chętnych jest :) jestem na etapie zbierania środków finansowych na wyjazd i wiosna odpowiada mi nr gg kontaktowy 8313075 lub email :pretec@o2.pl gdy cos konkretnego ustalimy to wymienie się nr. tel,pozdrawiam. Odpowiedz Link
8azalia22 SZUKAM CHETNYCH NA WYJAZD DO PRACY 19.02.13, 14:14 Witam Szukam chetnych i zdeterminowanych koleżanek do szybkiego poszukania i zorganiazowania wyjazdu do pracy za granice ,najlepsza byłaby skandynawia ale nie koniecznie.W grupie zawsze można szybciej coś znależć i jest rażniej,a może ma ktoś namiary na faja prace tylko nie chce jechać sam,mieszkam pod Krakowem,piszcie-zkowalczyk3@o2.pl,pozdrawiam Odpowiedz Link
duza111 Re: Szukam chętnych na wyjazd 19.02.13, 17:33 hej ja z 2 koleżankami byłybyśmy chętne, jeśli nadal jesteś zainteresowana to pisz na mail duza11@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
djluqas Re: Szukam chętnych na wyjazd 02.03.13, 00:47 witam zainteresowany jestem ofertą prosze odezwac sie na e-mail djluqas1@op.pl w celu ustalenia co do wyjazdu pozdrawiam ;) Odpowiedz Link
olabeata11 Re: Szukam chętnych na wyjazd 02.03.13, 15:24 Dzień dobry jesteśmy zainteresowani ofertą-mężczyzna 55 +kobieta 55 znajomość języka angielskiego niemieckiego pozdrawiam Toni Odpowiedz Link
frantz11 Re: Szukam chętnych na wyjazd 05.03.13, 22:25 Cześć chętnie bym wyjechał do pracy w holi jednak nie mam nic załatwionego. Może masz jakiś pomysł na pomoc w tym zakresie? Pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link
miki_222 Re: Szukam chętnych na wyjazd 05.03.13, 22:45 Razem z kolegą jesteśmy chętni do pracy właśnie w Holandii albo w Danii, w sumie to obojętne. Tylko najgorsze jest to, że agencje pracy pobierają niezłą kasę w czasie wyjazdu... Chcieliśmy jechać już albo po Wielkanocy. Odpowiedz Link
andziaa35 dzień dobry 07.03.13, 18:59 jestem zainteresowana z kolezanka wyjazdem. proszę o więcej szczegół pracy :) zostawiam numer telefonu 797-760-399 Odpowiedz Link
jurcyn69 Re: Szukam chętnych na wyjazd 10.03.13, 19:16 Witaj Razem z moją narzeczoną chętnie wybieramy się na wiosnę do pracy w Holandii. Jesteśmy oboje czyści gospodarni i pracowici. mamy również swój samochód i doświadczenie w płynnym poruszaniu się po drogach zarówno kraju jak i europy. Nasz kontakt to tel. 500 360 777 gg. 50 29215 Pozdrawiamy Karinka i Jurek Odpowiedz Link
jchur Re: Szukam chętnych na wyjazd 15.03.13, 18:05 Jestem chętny może nawet bardziej niż chętny,ale co z pracą? Odpowiedz Link
maarit7 Re: Szukam chętnych na wyjazd 20.08.15, 09:40 Witam, za około miesiąc wybieram się do pracy do Holandii. W związku z tym poszukuję towarzyszki, która tak jak ja planuje wyjazd za granicę, najlepiej z województwa podlaskiego + komunikatywny angielski. Razem zawsze raźniej. Zainteresowane osoby Proszę o kontakt pod adresem: maarit7@o2.pl Odpowiedz Link
pete-r11 Re: Szukam osob z ktorymi moglbym wyjechac 18.10.15, 12:33 Witam szukam osob z ktorymi moglbym wyjechac do pracy w Holandi problem u mnie stanowi bariera jezykowa prosze osoby ktore wyjezdzaja jeszcze w tym roku o kontakt bardzo zalezy mi na pracy nr 790364312 Piotrek jestem z podkarpacia . Odpowiedz Link
pomorzanka93 Re: Szukam chętnych na wyjazd 12.11.16, 14:55 Czeeeść! Chcesz zmienić swoje życie,chciałabyś wyjechać do pracy za granice,a nie masz z kim? Jesteśmy w 3 i mamy po 23l. i szukamy 4 koleżanki,aby było raźniej. Jeśli masz od 22-25 lat jesteś sympatyczna, szalona i bezkonfliktowa oraz żadna praca Ci nie straszna to właśnie Ciebie szukamy. Coś o nas,tak jak wspomniałam:mamy po 23 lata,pracowałyśmy już za granicą(Holandia) i zamierzamy wyjechać jeszcze raz też do Holandii.Praca typowo na dłuższy okres czasu. Najpierw będziemy mieszkać na mieszkaniu oferowanym przez biuro(agencyjnym) a później zamierzamy pójść na prywatne mieszkanie.. Nie szukamy cichej zbłądzonej szarej myszki,która jedzie tylko do pracy.Szukamy osoby która jedzie również po przygodę :)Wszelkie pytania proszę kierować na maila,również proszę o kilka zdań o sobie.Na pewno odpiszę-najpierw musimy się zapoznać a potem,omówimy co i jak konkretnie. kolezankaholandia@interia.pl P.s Nie ma się czego bać-jesteśmy w miare normalne ;)) hehe Odpowiedz Link