szczotekkk
03.02.16, 16:13
Uwaga na firme XPO logistic (byle ND logistic lub Norbert Dentressangle) Oss , posrednicy to Otto oraz E&A .Praca przy zbieraniu zamowien. Typowy oboz pracy , jesli lubisz zapierdalac non stop , nie odzywac sie do nikogo i byc gnojonym jesli w chociaz jeden dzien nie wyrobisz normy to praca dla Ciebie . Twoja norma zalezy od zamowien , jesli masz dobre zamowienie masz norme jak nie masz pecha , przyjdzie do ciebie ktorys z polaczkow poganiaczy i bedzie cie straszyl ze niedlugo wylecisz itp. Ja wytrzymalem tam okolo czterech miesiecy, przez ten czas praktycznie nie odzywalem sie do nikogo probujac zrobic norme , lecz nie mialem zamiaru biegac jak co poniektorzy ludzie jesli mam gorsze zamowienia lub jakies problemy techniczne. Bylem regularnie straszony przez poganiaczy oraz biuro . Wyrazalem swoje niezadowolenie z tego jak traktuje sie pracownika w tej firme otwarcie , do poganiaczy oraz koordynatorow . Chce podkreslic ze mam paro letnie doswiadczenie w pracy w holandii jako orderpicker i nie zdazylo mi sie zeby pracodawca byl niezadowolony z mojej pracy .Wiekszosc ludzi w tej firmie to ludzie mlodzi i zastraszeni reszta chyba po prostu lubi byc tak traktowana . Holendrzy w tej firmie nie maja rzadnego poszanowanie dla pracownika , mamy sluchac polecen i sie nie odzywac , jesli sie buntujesz wylatujesz. Praktycznie co tydzien przez te dwa miesiace ktos sie zwalnial i przyjmowali kogos nowego, niektorzy maja dosc juz po dwoch tygodniach i sami odchodza. Ogolnie chce przestrzec ludzi ktorzy maja zamiar wyjechac do tej firmy z PL , jesli nie jestes osilkiem ktory lubi zapierdalac to bedzie to dla ciebie udreka , do tego z tego co slyszalem lokacje mieszkalne w Oss tez sa tragiczne , ogolnie nie polecam szkoda nerwow .
Ps. sorry za brak Pl znakow to przez Niemiecka klawiature