Dodaj do ulubionych

Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!!

12.05.10, 08:30
Tanio i solidnie, rzetelnie i skrupulatnie napiszę Twoją pracę
licencjacką czy też magisterską z dziedziny administracji - cały
zakres. Więc jeśli kończysz taki kierunek i potrzebujesz pomocy,
dzwoń. 793-188-066, pisz: ana9942@gazeta.pl
Dodatkowo dostaniesz ode mnie ksero materiałów (książek, artykułów,
czasopism, ustaw itp.) z których będę korzystać pisząc Twoją pracę.
UWAGA! Korzystam z zasobów Biblioteki Narodowej! Głównie korzystam z
literatury naukowej!
Obserwuj wątek
    • ana9942 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 21.05.10, 12:38
      Ponawiam wątek!
      • verdana Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 21.05.10, 16:41
        Cóż, w sklepie tez cos za mnie ukradniesz? A moze lepiej po prostu
        sprzedawaj falszywe dyplomy, rownie uczciwe.
        Dobrze, ze podałas telefon i mozna cie po nim namierzyc.
      • piegucha Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 26.08.10, 21:53
        A może jeszcze na obronę pójdziesz za kogoś?
        Nie wstyd Ci?
        • najalija Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 06.02.11, 18:18
          Nic się nie przejmuj głupimi komentarzami.... :)
        • muza1112 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 11.09.14, 11:35
          Głównie chodzi o pomoc !ja takiej pomocy potrzebowałam i nie zawiodłam się , tu nie chodzi o brak wiedzy czy lenistwo tylko o zwyczajną pomoc !i nie sadzę aby prośba o pomoc była powodem do wstydu jak ktoś potrzebuję pomocy ludzi którzy faktycznie znają się na rzeczy niech pisze gg 49380259
      • ocipek SPRZEDAM DWIE PRACE DYPLOMOWE Z PRAWA KARNEGO 03.09.13, 18:38
        TELEFON . 6 9 1 3 4 6 5 9 1

E – MAIL . lukaszj-2323@wp.pl

Obie prace są oryginalne i zostały napisane całkowicie samodzielnie na podstawie licznej literatury którą mogę także sprzedać ( kserówki z odpowiednich rozdziałów książek ) za uzgodnioną cenę . Obie prace mogą zostać przedstawione do obrony zarówno jako prace licencjackie jak i magisterskie . Wszystkie prace oczywiście udostępnię do przeglądu przed zakupem . Mogę także sprzedać za 30 zł plany ( spisy treści ) i wykazy bibliografii każdej z prac lub poszczególne części danej pracy np. pojedyńcze rozdziały za uzgodnioną cenę .

1 . OBRONA KONIECZNA – cena 300 zł.

Praca ta stanowi dogłębną , samodzielną i naukową analizę ( na podstawie licznej literatury ) jednej z najważniejszych instytucji prawa karnego – obrony koniecznej – uregulowanej w Art. 25 Ustawy z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny .
        W pracy zamieszczone zostało także bogate orzecznictwo sądowe obejmujące wyroki Sądu Najwyższego dotyczące spraw z zakresu obrony koniecznej od 1933 roku do 2007 roku .

2. PRZESTĘPSTWA I WYKROCZENIA CELNE ( SKARBOWE ) W MIĘDZYNARODOWYM OBROCIE TOWAROWYM – cena 300 zł.

Praca ta stanowi dogłębną , samodzielną , wyczerpującą i naukową analizę ( na podstawie licznej literatury ) przestępstw i wykroczeń celnych uregulowanych w Rozdziale 7 ( Artykuły od 85 do 96 ) Ustawy z dnia 10 września 1999 r. Kodeks karny skarbowy .
        Praca ta może zostać przedstawiona do obrony także z innych przedmiotów niż prawo karne typu administracja celna , bezpieczeństwo wewnętrzne , przedmiotów typu handlowego np. handel zagraniczny , międzynarodowy itp.

SPRZEDAM TAKŻE PRACĘ ZALICZENIOWĄ Z PRAWA KARNEGO SKARBOWEGO
        ( praca ta może stanowić także bardzo rozbudowany i szczegółowy plan pracy dyplomowej )

INSTYTUCJE ZANIECHANIA UKARANIA SPRAWCY W KODEKSIE KARNYM SKARBOWYM - cena 45 zł.

Praca ta jest oryginalna , liczy 8 stron i przedstawia dogłębną , samodzielną i naukową ( na podstawie licznej literatury ) analizę instytucji zaniechania ukarania sprawcy przestępstwa lub wykroczenia skarbowego uregulowanych w Rozdziale 2 ( Artykuły od 16 do 19 ) Ustawy z dnia 10 września 1999 r. Kodeks karny skarbowy .
        Praca ta może stanowić także bardzo rozbudowany i szczegółowy plan pracy dyplomowej na ten sam temat .
      • asiaol4 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 21.11.14, 21:32
        Pomogę w napisaniu pracy licencjackiej, magisterskiej lub zaliczeniowej z zakresu administracji, prawa, ekonomii i zarządzania oraz kierunków pokrewnych. Płatne w ratach, po przeczytaniu i sprawdzeniu pracy. Nie pobieram zaliczki. Mój email: asiaol86@wp.pl Zapraszam do współpracy!
    • edzia2682 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 20.10.11, 17:54
      Witam
      Napiszę pracę zaliczeniową, wypracowanie, charakterystykę postaci , streszczenie lektury, analizę i interpretacje wiersza na poziomie gimnazjum, liceum oraz prace dyplomowe i zaliczeniowe dla studentów z zakresu prawa, ochrony środowiska, ekonomii, filologi polskiej, bhp, psychologi oraz dziennikarstwa. Szybko i solidnie. Do pracy dołączam raport antyplagiatowy
      kontakt:
      gadu gadu 38736547
      email: pracedlastudentow2011@gmail.com
    • elvis.alive Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 23.11.11, 11:20
      To elita intelektualna, jaką mają być studenci, nie jest już w stanie samodzielnie napisać pracy? Przecież pracę napisaną przez kogoś o wiele trudniej jest obronić. Można poprosić o pomoc w pisaniu pracy, ale nie o napisanie jej w całości!
      www.favore.pl/search/?cid=121613&q=&city=&pid=0&dist=10km&mp=0&addr=&lat=0.0&lon=0.0
    • edzia2682 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 11.12.11, 14:25
      Witam
      Napiszę pracę zaliczeniową, wypracowanie na poziomie liceum oraz prace dyplomowe i zaliczeniowe dla studentów z zakresu prawa, ochrony środowiska, ekonomii, filologii polskiej, psychologii oraz dziennikarstwa i bhp ( aspekty prawne, oceny ryzyka zawodowego, szkolenia, bezpieczeństwo przy produkcji itp.) Szybko i solidnie. Cechy które wyróżniają mnie od konkurencji to:
      - wysoka jakość pisanych prac;
      -najkrótszy czas realizacji pracy (nawet w 4 dni);
      -pisanie na podstawie tylko i wyłącznie materiałów naukowych;
      -możliwość sprawdzenia pracy w systemie anty plagiatowym;
      -możliwość pisania pojedynczych rozdziałów.
      Do pracy dołączam raport systemu anty plagiatowego.
      Cennik usług:
      -praca zaliczeniowa, wypracowanie 200 zł ( czas napisania pracy 3 dni )
      -praca licencjacka: 600-800 zł(czas napisania pracy od 4-12 dni);
      -praca inżynierska:700-1000 zł(czas napisania pracy od 4 do 12 dni);
      -praca magisterska: 1000-1500 zł(czas napisania pracy od 10-21 dni);
      Jeżeli jesteś zainteresowny/a usługą napisz na adres e-mail :
      pracemagisterskie2011@yahoo.pl
      • frugoos Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 20.01.12, 18:07
        Serwis „sprytanabestia.pl” skupia absolwentów najlepszych uniwersytetów w Polsce. Nie boimy się wyzwań związanych z tematyką prac oraz palącymi terminami. Współpracującym z nami zapewniamy:

- Rzetelność
        - Terminowość
        - Zaspokojenie nawet najbardziej wyrafinowanych potrzeb
        - Gwarancję antyplagiatową

Napiszemy na wybrany przez Ciebie temat wzór :
        - Pracy licencjackiej,
        - Pracy inżynierskiej,
        - Pracy magisterskiej,
        - Pracy zaliczeniowej,
        - Prezentacji maturalnej,
        - Referatu,
        - Rozprawki,
        - Wypracowania,
        - Prezentacji (również w programie PowerPoint),
        - Biznes Planu.

Gwarancją naszego profesjonalizmu jest fakt, że prowadzimy zarejestrowaną działalność gospodarczą. Na życzenie
        wystawiamy faktury VAT.

Usiądź wygodnie, zrelaksuj się, wypij kawę i pozwól, żeby w tym czasie praca pisała się sama...
        ;-)

Więcej informacji na stronie internetowej.

www.sprytnabestia.pl

biuro@sprytnabestia.pl
      • pracanazamowienie79 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 09.09.12, 20:36
        Oferuję profesjonalne usługi w zakresie pisania prac różnego rodzaju;

INŻYNIERSKICH,

MAGISTERSKICH,

LICENCJACKICH, ale także zaliczeniowych i semestralnych. Gratis do moich prac wykonuję poprawki.

SZYBKO, TANIO, PROFESJONALNIE.

PRACE PISZĘ OD 7 LAT. GWARANTUJĘ SATYSFAKCJĘ, GWARANCJA, ŻE PRACA JEST JEDYNA W SWOIM RODZAJU- NIE PLAGIAT!!! Prace piszę samodzielnie, z zakresu dostępnej literatury!! ZAPRASZAM DO KONTAKTU pracanazamowienie@gmail.com

PRACE W CENACH 200-900 zł
        przykładowo za pracę inżynierską ostatnio policzyłam 700 zł, a za magisterską 500- wszystko zależy od tematu i ilości stron. Mam już setki zadowolonych Klientów.
    • skate043 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 07.02.12, 23:38
      Doktorant uczelni technicznej pomoże w napisaniu pracy magisterskiej, inżynierskiej, licencjackiej, dyplomowej. Doświadczenie i profesjonalizm. Kontakt: magprace@gmail.com
      • krus_zynka Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 29.02.12, 21:21
        Oferuję profesjonalną i solidną pomoc przy pisaniu prac magisterskich,licencjackich, dyplomowych itp. W pilnych terminach napiszę również każdą pracę zaliczeniową. Duże doświadczenie i wyłącznie oryginalne treści.

e-mail: cicha7@o2.pl
        • opracowaniaprac Opracowania prac licencjackich jak i magisterskich 13.06.12, 17:55

Nie masz czasu i pomysłu na napisanie swojej pracy licencjackiej/magisterskiej? Napisz do nas! - Pomożemy Ci szybko i profesjonalnie znaleźć rozwiązanie Twojego problemu. Gwarantujemy unikalność przygotowywanych opracowań, szybkie terminy realizacji oraz konkurencyjne ceny. Opracowujemy prace magisterskie, licencjackie, inżynierskie Z wszystkich dziedzin! Kontakt z konsultantem: opracowaniaprac@gmail.com
          • edzia2682 Re: Opracowania prac licencjackich jak i magister 05.07.12, 18:56
            Pisanie prac dyplomowych, zaliczeniowych z dziedzin: BHP, Prawo, Ochrona Środowiska. Szybko i profesjonalnie. Raport antyplagiatowy gratis. Kontakt: 606193552
            • 87kamil Re: Opracowania prac licencjackich jak i magister 06.09.12, 12:26
              Pisanie prac naukowych (LICENCJAT, MAGISTER, ZALICZENIOWYCH, PREZENTACJI w tym multimedialnych,). Szybkie terminy realizacji. Proste zasady współpracy, dostosowanie się do potrzeb klienta a przede wszystkim GWARANCJA JAKOŚCI! Kontakt: nr GG 8611313 lub kamil175@poczta.fm
            • pabloson Re: Opracowania prac Oszustka!!!!! 03.01.15, 13:57
              uwaga oszustka jakich mało!!!! kłamie !!! nie zna sie na niczym wyłudza hajs !!! potem nie odbiera telefonów !!!! odradzam !!!!!!!!
              882717421 <--
    • fachowiec82 Napisze prace 15.08.12, 19:16
      Masz problem z napisaniem pracy dyplomowej ? dobrze trafiłeś. Zajmuję się profesjonalnym pisaniem prac zaliczeniowych, licencjackich, inżynierskich, magisterskich. Cechy które mnie wyróżniają wsrod konkurenci to:
      - niskie ceny ( 15 zł/str)
      - terminowość
      - profesjonalizm i wysoka jakość pisanych prac
      - szybkie terminy ( 4-21 dni)
      - raport antyplagiatowy gratis
      - poprawki wliczone w cenę
      - możliwość korekty gotowych prac
      - przepisywanie prac
      Zainteresowany ? Napisz lub zadzwoń:
      e mail: twojapracadyplomowa2012@wp.pl
      tel: 606193552
      gadu gadu: 43962882
      • pracanazamowienie79 Re: Napisze prace 09.09.12, 20:41
        fachowiec82 napisała:

> Masz problem z napisaniem pracy dyplomowej ? dobrze trafiłeś. Zajmuję się profe
        > sjonalnym pisaniem prac zaliczeniowych, licencjackich, inżynierskich, magisters
        > kich. Cechy które mnie wyróżniają wsrod konkurenci to:
        > - niskie ceny ( 15 zł/str)
        > - terminowość
        > - profesjonalizm i wysoka jakość pisanych prac
        > - szybkie terminy ( 4-21 dni)
        > - raport antyplagiatowy gratis
        > - poprawki wliczone w cenę
        > - możliwość korekty gotowych prac
        > - przepisywanie prac
        > Zainteresowany ? Napisz lub zadzwoń:
        > e mail: twojapracadyplomowa2012@wp.pl
        > tel: 606193552
        > gadu gadu: 43962882

A U MNIE 10 ZŁ ZA STRONĘ:) ZAPRASZAM :)
        PONIŻEJ CAŁA OFERTA:

INŻYNIERSKICH,

MAGISTERSKICH,

LICENCJACKICH, ale także zaliczeniowych i semestralnych. Gratis do moich prac wykonuję poprawki.

PRACE PISZĘ OD 7 LAT. GWARANTUJĘ SATYSFAKCJĘ, GWARANCJA, ŻE PRACA JEST JEDYNA W SWOIM RODZAJU- NIE PLAGIAT!!! Prace piszę samodzielnie, z zakresu dostępnej literatury!! ZAPRASZAM DO KONTAKTU pracanazamowienie@gmail.com

przykładowo za pracę inżynierską ostatnio policzyłam 700 zł, a za magisterską 500- wszystko zależy od tematu i ilości stron. Mam już setki zadowolonych Klientów.
      • spe-c30 Re: Napisze prace 13.05.13, 08:26
        Szybko, Solidnie napisze twoją prace maturalną, zaliczeniową, dyplomową z zakresu bhp, ochrony środowiska, prawa, pedagogiki, zarządzania oraz filologii polskiej. Poprawki gratis. Dyskrecja i stały kontakt aż do zaliczenia pracy gwarantowany
        Kontakt: 882717421; email: prace_na_piatke2013@o2.pl jeżeli dzwonisz na komórkę a nie odbieram wyślij sms oddzwonię na 200%
      • edzia2682 Re: Napisze prace 15.07.13, 16:21
        Napisze twoją prace maturalną, zaliczeniową, dyplomową ( prace licencjackie, inżynierskie, magisterskie, doktoraty) z zakresu bhp, ochrony środowiska, prawa, pedagogiki, zarządzania oraz filologii polskiej i germańskiej. Szybko i solidnie. Poprawki gratis. Możliwość podpisania umowy. Dyskrecja i stały kontakt aż do zaliczenia pracy gwarantowany
        Kontakt: 882717421; email: pogotowiestudenckie2013@o2.pl jeżeli dzwonisz na komórkę a nie odbieram wyślij sms oddzwonię na 200%
      • spec82 Re: Napisze prace 31.07.13, 12:25
        Masz problem z napisaniem pracy dyplomowej ? dobrze trafiłeś. Zajmuję się profesjonalnym pisaniem prac zaliczeniowych, licencjackich, inżynierskich, magisterskich. Cechy które mnie wyróżniają wsrod konkurenci to:
        - terminowość
        - przepisywanie prac
        Kontakt: 882717421;
        email: profesjonalneprace2013@yahoo.pl jeżeli dzwonisz na komórkę a nie odbieram wyślij sms oddzwonię na 200% Kraków, Wolbrom, Olkusz spotkania osobiste po wcześniejszym ustaleniu terminu.
      • doktoraty19 Re: Napisze prace 16.10.13, 16:07
        Masz problem z napisaniem pracy dyplomowej ? dobrze trafiłeś.
        Szybko i profesjonalnie napiszę twoją pracę zaliczeniową, licencjacką, inżynierską, magisterską lub doktorat. Bez plagiatu. W cenę wliczone są poprawki i raport antyplagiatowy
        email: doktoraty@o2.pl
        jeżeli dzwonisz na komórkę a nie odbieram wyślij sms oddzwonię na 200% Kraków, Wolbrom, Olkusz spotkania osobiste po wcześniejszym ustaleniu terminu
      • doktoraty19 Re: Napisze prace 16.10.13, 17:58
        Posiadam na sprzedaż prace doktorską na temat:
        Uniwersytety 3 wieku jako instytucje aktywizujące osoby starsze. Praca liczy ponad 300 str cena 8000 zł. kontakt
        doktoraty@o2.pl
      • blawatek.2 Re: Napisze prace 04.11.13, 15:39
        Szybko i rzetelnie napiszę twoją pracę zaliczeniową, dyplomową, doktorat. W cenę wliczone są wszelkie ewentualne poprawki i raport antyplagiatowy . Zainteresowany ?
        Napisz lub zadzwoń
        e-mail: blawatek.2@poczta.fm
        tel: 882717421
        • nauczycielpedagogiki Re: Napisze prace 09.11.13, 02:09
          Jestem absolwentką Uniwersytetu Warszawskiego, a obecnie pracuję w szkole na stanowisku nauczyciela. Pomogę w napisaniu pracy magisterskiej, licencjackiej czy też zaliczeniowej z dziedziny socjologii, pedagogiki, resocjalizacji, filologii polskiej czy też psychologii. Gwarantuję solidność, terminowość, a także kompetentność. Oferuję atrakcyjne ceny - wykonuję darmowy poprawki do pracy, a także sporządzam darmowego planu pracy. Szybkie terminy!!!
          Kontakt: nauczycielpedagogiki@o2.pl
      • bartocha_07 Re: Napisze prace 15.11.13, 19:42
        Masz problem z napisaniem pracy dyplomowej ? dobrze trafiłeś. Zajmuję się profesjonalnym pisaniem prac zaliczeniowych, licencjackich, inżynierskich, magisterskich. Cechy które mnie
        wyróżniają wśród konkurenci to:
        - terminowość
        - raport anty plagiatowy gratis
        - przepisywanie prac
        Zainteresowany ? Napisz
        bartocha07@interia.pl
      • editcom2013 Re: Napisze prace 25.11.13, 08:59
        - terminowość
        - przepisywanie prac
        e mail: editcom.2013@wp.pl
      • editcom2013 Re: Napisze prace 15.12.13, 14:05
        Oferuję rzetelne i terminowe pisanie referatów, prac zaliczeniowych, semestralnych , kontrolnych prac licencjackich, inżynierskich, magisterskich , doktoranckich. Szybko i solidnie. Do każdej pracy podchodzę indywidualnej czyli nie ma mowy plagiacie na potwierdzenie przesyłam darmowo raport antyplagiatowy. Poprawki gratis. Chciałabym również przestrzec przed osobami, które usiłują mnie oczernić pisząc o mnie, jako o rzekomej oszustce podczas, gdy prawda jest zgoła inna. Dziesiątki, a nawet setki zadowolonych Klientów jest na to doskonałym dowodem. Jeżeli spotkacie się z takim ogłoszeniem, proszę dajcie mi znać. Jesteś zainteresowany zadzwoń lub napisz
        882-717-421
        rzetelneprace2013@gmail.com
        • serwislicencjat Re: Napisze prace 19.12.13, 12:14
          Oferuję pisanie prac dyplomowych na zamówienie. Prace maturalne, prace licencjackie, zaliczeniowe. Pełna dyskrecja. Konkurencyjne ceny. Piszę z prawie wszystkich dziedzin nauki (po za matematyką, fizyką, astronomią). Jestem absolwentką UKW (dwóch kierunków pedagogicznych) a także UG psychologii.
          Do każdej pracy dołączam:
          - raport anty-plagiatowy,
          - możliwość nanoszenia poprawek do pracy
          Cena za prace już od 700 zł.
          W celu kontaktu prosimy pisać na serwislicencjat@wp.pl
      • pracedoktorskie2013 Re: Napisze prace 20.12.13, 09:02
        Oferuję rzetelne i terminowe pisanie referatów, prac zaliczeniowych, semestralnych , kontrolnych prac licencjackich, inżynierskich, magisterskich , doktoranckich. Szybko i solidnie. Do każdej pracy podchodzę indywidualnej czyli nie ma mowy plagiacie na potwierdzenie przesyłam darmowo raport antyplagiatowy. Poprawki gratis. Dziesiątki, a nawet setki zadowolonych Klientów jest doskonałym dowodem na wysoką jakość moich usług. Jeśli chcesz możemy podpisać umowę. Jesteś zainteresowany zadzwoń lub napisz
        pracedoktorskie2013@gmail.com
        882-717-421 ( jeśli dzwonisz a nie obieram wyślij sms oddzwonię )
        pracedoktorskie2013.manifo.com
        Osoby z woj. małopolskiego możliwy kontakt osobisty po wcześniejszym ustaleniu terminu.
      • doktorantka1982 Re: Napisze prace 07.02.14, 09:51
        Masz problem z napisaniem pracy dyplomowej ? dobrze trafiłeś. Zajmuję się profesjonalnym pisaniem prac zaliczeniowych, licencjackich, inżynierskich, magisterskich. Cechy które mnie wyróżniają wśród konkurenci to:
        - terminowość
        - przepisywanie prac
        doktoraty32@gmail.com
      • doktorantka302 Re: Napisze prace 14.02.14, 08:15
        Podejmę się napisania twojej prezentacji maturalnej, pracy zaliczeniowej, licencjackiej, inżynierskiej, magisterskiej, doktoranckiej. Szybko i solidnie Poprawki i raport anty plagiatowy gratis.
        Kontakt:
        emil oryginalne.doktoraty2013@poczta.fm
      • doktorant33 Re: Napisze prace 29.05.14, 15:24
        Rzetelnie i profesjonalnie napiszę twoją pracę maturalną , zaliczeniową, licencjacką, inżynierską, magisterską, doktorat. Każda praca jest oryginalna i specjalnie dla klienta. Poprawki i raport antyplagiatowy gratis. Szybkie terminy. Kontakt:
        email: pracanazamowienie2014@wp.pl
        • doktorant33 Re: Napisze prace 02.06.14, 17:02
          Rzetelnie i profesjonalnie napiszę twoją pracę maturalną , zaliczeniową, licencjacką, inżynierską, magisterską, doktorat. Każda praca jest oryginalna i specjalnie dla klienta. Poprawki i raport antyplagiatowy gratis. Szybkie terminy. Kontakt:
          email: pracenazamowienie2014@wp.pl
      • doktorantka33 Re: Napisze prace 02.07.14, 08:35
        Masz problem z napisaniem pracy dyplomowej ? dobrze trafiłeś. Zajmuję się profesjonalnym pisaniem prac maturalnych, zaliczeniowych, licencjackich, inżynierskich, magisterskich czy też doktoratów. Posiadam też gotowe prace maturalne, zaliczeniowe, dyplomowe na sprzedaż. Cechy które mnie wyróżniają wśród konkurenci to:
        - terminowość
        email: pracedoktoranckie2014@poczta.fm
        tel: 667 316 637
        gadu gadu: 50812890
        • 3edyta7 Re: Napisze prace 05.09.14, 23:10
          Napisanie pracy licencjackiej, jaka byłaby cena?
      • profesjonalna32 Re: Napisze prace 12.09.14, 10:05
        Masz problem z napisaniem pracy dyplomowej ? dobrze trafiłeś. Zajmuję się profesjonalnym pisaniem prac maturalnych, zaliczeniowych, licencjackich, inżynierskich, magisterskich czy też doktoratów. Posiadam też gotowe prace maturalne, zaliczeniowe, dyplomowe na sprzedaż. Cechy które mnie wyróżniają wśród konkurenci to:
        - terminowość
        email: profesjonalneprace2014@gmail.com
        gadu gadu: 51581849

• exe-ma Re: Napisze prace 24.09.14, 02:59
          Witam.

Czy ktoś z Was orientuje się odnośnie narzędzia jakim jest Kwestionariusz Wrażliwości na Odrzucenie (CRSQ). Piszę prace w zakresie resocjalizacji! Potrzebuje szybkiej porady!

mail:czerwoneakacje@gmail.com
        • izapisanie Pomoc w pisaniu prac 24.09.14, 16:47
          Zajmuję się pisaniem prac magisterskich, licencjackich. Każde opracowanie tworzę od podstaw (plan pracy, zebranie materiałów, itp..) dostosowując się do wymagań osoby zlecającej. Moja oferta obejmuje szeroki zakres dziedzin – zarządzanie, administracja, bezpieczeństwo, pedagogika, pielęgniarstwo oraz pokrewne dziedziny.
          Osoby zainteresowane proszę o kontakt na mail pisanieprac26@o2.pl

• medycznenauki Re: Pomoc w pisaniu prac 24.10.14, 18:45
            PROFESJONALNA I KOMPLEKSOWA POMOC W REDAGOWANIU PRAC z zakresu nauk medycznych, prace licencjackie, magisterskie i dyplomowe, analizy i badania naukowe, recenzje książek, opracowanie planów pracy i pozycji literackich oraz dostosowywanie pracy do wymogów uczelni w zakresie plagiatu.

Zajmuję się następującymi kierunkami:

* Pielęgniarstwo,
            * Położnictwo,
            * Fizjoterapia,
            * Zdrowie Publiczne,
            * Ratownictwo medyczne,
            * Kosmetologia,
            * Dietetyka.

Redagowanie, korekta, przeprowadzanie badań, analiza statystyczna, poprawa plagiatu.

Zajmuję się również tłumaczeniem artykułów i tekstów o tematyce medycznej z języka angielskiego na polski.

Zapraszam do współpracy: naukimedyczne@gmx.com
        • izapisanie Re: Napisze prace 29.09.14, 19:55
          Zajmuję się pisaniem prac magisterskich, licencjackich. Każde opracowanie tworzę od podstaw (plan pracy, zebranie materiałów, itp..) dostosowując się do wymagań osoby zlecającej. Moja oferta obejmuje szeroki zakres dziedzin – zarządzanie, administracja, bezpieczeństwo, pedagogika, pielęgniarstwo oraz pokrewne dziedziny.
          Osoby zainteresowane proszę o kontakt na mail pisanieprac26@o2.pl
          • medycznenauki Re: Napisze prace 24.10.14, 18:44
            PROFESJONALNA I KOMPLEKSOWA POMOC W REDAGOWANIU PRAC z zakresu nauk medycznych, prace licencjackie, magisterskie i dyplomowe, analizy i badania naukowe, recenzje książek, opracowanie planów pracy i pozycji literackich oraz dostosowywanie pracy do wymogów uczelni w zakresie plagiatu.

* Pielęgniarstwo,
            * Położnictwo,
            * Fizjoterapia,
            * Zdrowie Publiczne,
            * Ratownictwo medyczne,
            * Kosmetologia,
            * Dietetyka.

Redagowanie, korekta, przeprowadzanie badań, analiza statystyczna, poprawa plagiatu.

Zajmuję się również tłumaczeniem artykułów i tekstów o tematyce medycznej z języka angielskiego na polski.

• wikikowalik23 Re: Napisze prace 10.11.14, 19:21
          Witam,
          napiszę pracę magsterską, licencjacką, zaliczeniową z dziedziny polonistyki, prawa,
          administracji, geografii, kosmetologii, psychologii, pedagogiki oraz innych.
          Każda z napisanych przeze mnie prac pisana jest indywidualnie. Możliwość spotkania na terenie Krakowa!!!
          Zainteresowanych proszę o kontakt: wikikowalik23@o2.pl
          • profesjonalna32 Re: Napisze prace 26.12.14, 16:04
            Witam
            Napiszę pracę maturalną, zaliczeniową, licencjacką, inżynierską, magisterską od podstaw aż po efekt końcowy. Pracę piszę rzetelnie. Do każdego zlecenia podchodzę indywidualnie. Nie korzystam z Internetu nie powielam prac które pisałam dla innych osób. Zapewniam stały kontakt meilowy i telefoniczny. Do pracy załączam raport antyplagiatowy. Poprawki gratis.
            email: editcom2015@gmail.com; 882717421
      • ona6351 Re: Napisze prace 11.11.14, 15:42
        Pomogę w napisaniu prac dyplomowych. referatów, prezentacji z:
        PEDAGOGIKI
        administracji
        bankowości
        zarządzania
        psychologii
        socjologii i innych
        Stały kontakt, raty, poprawki w cenie, solidnie, tanio.
        wzory.prac@o2.pl
      • anetaszz Indywidualna pomoc w napisaniu dyplomu 15.10.15, 18:22
        Zajmuję się udzielaniem profesjonalnych, indywidualnych porad i pomocy przy opracowywaniu materiałów i wzorów, które posłużą do napisania własnej pracy magisterskiej lub licencjackiej. Dzięki swojemu doświadczeniu jestem również w stanie udzielić konsultacji co do zakresu tematycznego pracy. Często klienci mają już swoje wyobrażenie co do rodzaju, wyglądu i zawartości pracy, a moim zadaniem w takiej sytuacji jest uporządkowanie, czasem rozbudowanie ciekawych, zaproponowanych przez klienta zagadnień.
        Wszystkie przygotowywane przeze mnie materiały są:
        - indywidualne
        - unikatowe
        - opracowane na podstawie tekstów źródłowych
        - opracowane starannie, wg preferencji klienta
        Materiał tworzę sama, podchodząc do klienta i zagadnienia indywidualnie.
        Zapraszam do kontaktu: pracenaukowe25@wp.pl
        praca-magisterska.info
        praca-magisterska.info/pisanie-prac-warszawa/
        praca-magisterska.info/prace-dyplomowe-warszawa/
        praca-magisterska.info/prace-naukowe/
        praca-magisterska.info/autor-cennik/
    • 87kamil Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 06.09.12, 12:26
      Pisanie prac naukowych (LICENCJAT, MAGISTER, ZALICZENIOWYCH, PREZENTACJI w tym multimedialnych,). Szybkie terminy realizacji. Proste zasady współpracy, dostosowanie się do potrzeb klienta a przede wszystkim GWARANCJA JAKOŚCI! Kontakt: nr GG 8611313 lub kamil175@poczta.fm
    • comforthelp Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 07.09.12, 09:53
      Serwis edukacyjny przygotowuje materiały do prac naukowych każdego stopnia. Pomoc skierowana jest w szczególności do studentów i młodzieży ponad gimnazjalnej, w pełnym zakresie przedmiotowym. Materiał przygotowany według przyjętych standardów i wzorców prac naukowych określonych przez odpowiednie placówki edukacyjne. Istnieje możliwość opracowania materiału edukacyjnego w ciągu doby. System określony, jako tzw. szybka ścieżka, pozwala wykonać pracę naukową w 24h, przy założeniu że ilość podanych stron będzie odpowiednio wyważona.

Warunkiem przyjęcia zapytania jest przedstawienie wszystkich istotnych kwestii związanych z zakresem przedmiotowym tematu, kierunkiem jego opracowania i wytycznymi wykładowcy. Każdy opracowany materiał do prac naukowych jest odpowiednio wcześniej przesyłany do wglądu, w celu naniesienia niezbędnych korekt i zweryfikowania jego treści. Serwis nie pobiera żadnych wcześniejszych zaliczek i wpłat przed przystąpieniem do wykonania opracowania. Rozliczenie następuje po przygotowaniu całego tekstu do pracy naukowej.

Wieloletnie doświadczenie, bogate doświadczenie, rzetelność i wiarygodność oraz pełen profesjonalizm to klucz naszego sukcesu. Gwarantujemy dyskrecję i anonimowość oraz pełne zaangażowanie w powierzone zadanie; szybkie terminy realizacji, profesjonalną oprawę i wysoką skuteczność.

W celu uzyskania bliższych wiadomości i informacji bezpośredni kontakt do serwisu: kontakt gadu-gadu 43974107 kontakt e-mailowy comforthelp@poczta.fm strona internetowa comforthelp.wizytowka.pl
      Oficjalna strona comforthelp.wix.com/comforthelpstudio
      • pracanazamowienie79 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 09.09.12, 20:41

INŻYNIERSKICH,

MAGISTERSKICH,

• edzia2682 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 23.09.12, 15:10
          Napisze prace zaliczeniową, dyplomową. Tanio , szybko i solidnie. Do pracy załączam raport antyplagiatowy gratis. Poprawki wliczone w cenę.
          Kontakt
          Tel 606193552
          e-mail zlecenia30@gmail.com
          skype edyta.serwatka3
          • pabloson Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 03.01.15, 13:58
            uwaga oszustka jakich mało!!!! kłamie !!! nie zna sie na niczym wyłudza hajs !!! potem nie odbiera telefonów !!!! odradzam !!!!!!!!
            882717421 <--
      • katali-zator1 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 20.11.12, 01:40
        Nie polecam, wrecz ostrzegam!

Niedotrzymywanie terminow, wraz z jakimkolwiek brakiem kontaktu, oraz ignorowaniem zalecanych wskazowek przez zleceniodawce daje nam efekt miernej oceny przez sprawdzajacego nasza prace.

Wady korzystania z uslug comforthelp@poczta.fm to:

- niedotrzymywanie terminow
        - brak kontaktu po wplacie wynagrodzenia za napisanie pracy
        - brak umiejetnosci czytania zalecanych materialow, wraz ze wskazowkami zlecajacego
        - brak jakiegokolwiek profesjonalizmu pod kazdym wzgledem
        - napisane prace przez comforthelp@poczta.fm sa na poziomie szkoly podstawowej, niedorastajacej do gimnazjum
        - .. jeszcze mozna mnozyc przykladow takich jak powyzej, jednak nie mam ochoty sie rozpisywac na temat tego trzeciorzednego, niedajacego sie zaliczyc do zadnej kategorii serwisu jakim jest comforthelp@poczta.fm.

Zalety: (ow, znalazlem jedna!)

- w miare szybki kontakt do momentu wplacenia pieniedzy na konto

Reszte pozostawiam Wam drodzy Uzytkownicy tego portalu do oceny wlasnej i stanowczo odradzam jakichkolwiek uslug comforthelp@poczta.fm !!!
    • comforthelp Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 24.09.12, 10:03
      SKUTECZNA SOLIDNA SZYBKA POMOC W PISANIU PRAC
      Serwis edukacyjny przygotowuje materiały do prac naukowych każdego stopnia. Pomoc skierowana jest w szczególności do studentów i młodzieży ponad gimnazjalnej, w pełnym zakresie przedmiotowym. Materiał przygotowany według przyjętych standardów i wzorców prac naukowych określonych przez odpowiednie placówki edukacyjne. Istnieje możliwość opracowania materiału edukacyjnego w ciągu doby. System określony, jako tzw. szybka ścieżka, pozwala wykonać pracę naukową w 24h, przy założeniu że ilość podanych stron będzie odpowiednio wyważona.

Warunkiem przyjęcia zapytania jest przedstawienie wszystkich istotnych kwestii związanych z zakresem przedmiotowym tematu, kierunkiem jego opracowania i wytycznymi wykładowcy. Każdy opracowany materiał do prac naukowych jest odpowiednio wcześniej przesyłany do wglądu, w celu naniesienia niezbędnych korekt i zweryfikowania jego treści. Serwis nie pobiera żadnych wcześniejszych zaliczek i wpłat przed przystąpieniem do wykonania opracowania. Rozliczenie następuje po przygotowaniu całego tekstu do pracy naukowej.
      Wieloletnie doświadczenie, bogate doświadczenie, rzetelność i wiarygodność oraz pełen profesjonalizm to klucz naszego sukcesu. Gwarantujemy dyskrecję i anonimowość oraz pełne zaangażowanie w powierzone zadanie; szybkie terminy realizacji, profesjonalną oprawę i wysoką skuteczność.

W celu uzyskania bliższych wiadomości i informacji bezpośredni kontakt do serwisu: kontakt gadu-gadu 43974107 kontakt e-mailowy comforthelp@poczta.fm strona internetowa comforthelp.wizytowka.pl
    • twoj_promotor Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 24.09.12, 13:18
      www.twojpromotor.com.pl Potrzebujesz pilnie pomocy przy napisaniu pracy licencjackiej, zaliczeniowej lub magisterskiej? Zbliża się szybki termin, a Ty nie masz jak napisać? Piszemy na każdy temat, skontaktuj się telefonicznie na numer 698446703 lub e mail: tdoradca@gmail.com mbadzioch6@mgmial.com. Jesteśmy zespołem w którym pracownicy samodzielnie piszą pracę a nie kopiują z innych jak to robią niektóre osoby prywatne lub firmy. W cenie wliczone są konsultacje, które trwają aż do momentu obrony pracy. Jesteśmy zespołem doświadczonych absolwentów, wszyscy nasi klienci są zadowoleni z jakości pisanych przez nas prac. Gwarancja pełnej uczciwości i lojalności wobec klienta. Zapraszam do odwiedzenia naszej witryny internetowej - twojpromotor.com.pl/. Ci którzy nam zaufali, spokojnie i szczęśliwie zdali jeden z najważniejszych egzaminów w życiu - dołącz do nich i Ty. Ceny już od 15 zł za stronę.
    • comforthelp Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 24.09.12, 17:10

• milena13282 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 25.09.12, 11:25
        Chcesz być pewny, że Twoja praca jest solidnie i fachowo napisana? To wejdź na stronę diploma.pl i przekonaj się sam. Na pewno będziesz zadowolony i się nie zawiedziesz.
      • serwisdr Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 21.08.13, 17:08
        Nasza oferta skierowana jest do szerokiego grona odbiorców w tym: pracowników nauki, instytucji edukacyjnych, biznesu, studentów, specjalistów, lekarzy i innych osób związanych z branżą medyczną.

Działając od 9 lat w międzynarodowym gronie naukowym oraz posiadając zaplecze w postaci pracowników akademickich oferujemy usługi edukacyjno - redaktorskie oraz informacyjno - konsultingowe dla osób szukających NAUKOWEJ INFORMACJI MEDYCZNEJ.

Dysponujemy hybrydowym narzędziem wyszukiwawczym pozwalającym eksplorować dosłownie wszystkie bazy danych - program nasz posiada mechanizmy wyszukiwawcze działające w oparciu o rozwiązania semantyczne, np. wykorzystując sztuczną inteligencję proponuje i podpowiada indywiudualnie (kontekstowo) źródła wiedzy.

W ofercie proponowanych usług związanych z medycyną znajdą Państwo:

* analizy desk research,
        * analizy i monitoring prasy i internetu,
        * zestawienia bibliograficzne do publikacji naukowych,
        * edycja i korekta artykułów naukowych,
        * korekta językowa (j. angielski, polski),
        * analiza statystyczna,
        * opracowywanie wyników badań naukowych,
        * opisywanie metodologii badania,
        * interpretacja analizy statystycznej,
        * tłumaczenia medyczne z dowolnego języka na język angielski oraz z j. angielskiego na j. polski,
        * nasz zespół wyszukuje i dostarcza również materiały do prac naukowych, dyplomowych, magisterskich oraz doktoranckich. Specjalnie dla Ciebie przygotujemy bibliografię na temat, który nam zgłosisz. Wraz z wykazem piśmiennictwa otrzymasz także wszystkie materiały w postaci elektronicznej.

Źródłami informacji naukowych są dla nas:

* archiwa,
        * bezpłatne i płatne bazy danych,
        * bibliografie,
        * biblioteki,
        * czasopisma branżowe (specjalistyczne),
        * fora internetowe,
        * grupy dyskusyjne,
        * informatory,
        * konferencje,
        * literatura fachowa,
        * ośrodki informacji,
        * prasa, radio, telewizja,
        * publikacje naukowe,
        * sieć Internet (także ta "ukryta"),
        * wywiady i konsultacje ze specjalistami.
    • edzia2682 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 01.10.12, 15:10
      Witam serdecznie! Oferuję pisanie prac na zamówienie (temat dowolny), wypracowań (tzn. recenzje, rozprawki, charakterystykę postaci czy charakterystykę porównawczą, referty, omówienia lektur i streszczenia - na poziomie gimnazjalnym i licealnym), prezentacji maturalnych (obejmuje: pomoc przy pisaniu pracy maturalnej, dostarczenie niezbędnych materiałów dotyczących literatury podmiotu i przedmiotu, sporządzenie bibliografii i konspektu pracy),prac semestralnych, prac zaliczeniowych oraz dyplomowych z zakresu prawa, pedagogiki, bhp, dziennikarstwa, zarządzania, ekonomii, bankowości i ochrony środowiska. Gwarantuję wysoki poziom pisanych przeze mnie prac ( żadnych plagiatów, oryginalność, rzetelność i terminowość). W cenie pracy dołączam raport programu antyplagiatowego. W zależności od liczby stron, poziomu pracy oraz terminu wspólnie z kupującym będę ustalać cenę zamówienia. Pozdrawiam.
      kontakt:
      e-mail: zlecenia30@gmail.com
    • profesjonalista30 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 20.10.12, 17:23
      Witam serdecznie! Oferuję pisanie prac na zamówienie (temat dowolny), wypracowań (tzn. recenzje, rozprawki, charakterystykę postaci czy charakterystykę porównawczą, referty, omówienia lektur i streszczenia - na poziomie gimnazjalnym i licealnym), prezentacji maturalnych (obejmuje: pomoc przy pisaniu pracy maturalnej, dostarczenie niezbędnych materiałów dotyczących literatury podmiotu i przedmiotu, sporządzenie bibliografii i konspektu pracy),prac semestralnych, prac zaliczeniowych oraz dyplomowych z zakresu prawa, pedagogiki, bhp, dziennikarstwa, zarządzania, ekonomii, bankowości i ochrony środowiska. Gwarantuję wysoki poziom pisanych przeze mnie prac ( żadnych plagiatów, oryginalność, rzetelność i terminowość). W cenie pracy dołączam raport programu antyplagiatowego. W zależności od liczby stron, poziomu pracy oraz terminu wspólnie z kupującym będę ustalać cenę zamówienia. Pozdrawiam.
      kontakt:
      e-mail: profesjonalnepisanie2012@o2.pl
      • katistokrotka Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 23.10.12, 14:59
        Nie polecam zlecać pisania pracy dyplomowej licencjackiej czy magisterskiej komuś z internetu. Pomijam już fakt, że jest to niezgodne z prawem. Zlecając napisanie takiej pracy można nieźle się nadziać. Osoba, której zleca się pisanie pracy chce zarobić jak najwięcej. Przyjmuje więc nieograniczoną ilość zleceń. Aby szybciej tworzyć prace kopiuje je już z gotowych, napisanych przez kogoś innego prac. Zmienia ewentualnie szyk w zdaniach, parafrazuje itd. aby nie wyszło to na badaniu antyplagiatowym. Nie musi jednak tego robić i dopiero wtedy może się okazać że wyjdzie plagiat. Poprawki często nie są wykonywane wcale bo to wymaga poświęcenia największej części czasu, no i nie da się poprawek kopiować z innych prac. Polecam wszystkim którzy zastanawiają się nad tym czy pisać pracę czy zlecić jej napisanie nad rozważeniem innej opcji. Tak samo jak osoba pisząca można kupić gotową pracę na ten sam temat i samemu napisać na jej przykładzie własną pracę. Pozwala to znacznie przyśpieszyć i ułatwić pisanie własnej pracy. Jest wiele portali gdzie studenci kupują i sprzedają gotowe prace, chyba największy to www.pracedyplomowe.edu.pl Jest to super konsensus dla tych którzy zastanawiają się właśnie czy pisać czy kupić pracę. Dopiero wtedy można być pewnym że własna praca to nie plagiat i że wszystko jest zgodne z prawem.
      • profesjonalista30 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 23.10.12, 15:46
        kontakt:
        e-mail: profesjonalneprace2012@o2.pl
        • katistokrotka Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 28.10.12, 21:33
          Można kupić i napisać pracę dyplomową. Nie polecam kupowania pracy i oddawania jej jako własnej. Najlepszym rozwiązaniem jest wyszukanie w internecie gotowej, w sensie już napisanej przez kogoś innego i obronionej, pracy. Nie po to jednak by oddać taką pracę jako własną. Gotowa praca na ten sam temat to super wzór. Pozwala znacznie przyśpieszyć i ułatwić pisanie własnej pracy. Jest wiele portali gdzie studenci kupują i sprzedają gotowe prace, chyba największy to www.pracedyplomowe.edu.pl Jest to super konsensus dla tych którzy zastanawiają się właśnie czy pisać czy kupić pracę.
      • winarjoanna Pomoc w pisaniu prac - Solidnie - Sprawnie 29.10.12, 08:59
        Pomogę w napisaniu pracy dyplomowej.
        Magisterskiej, licencjackiej, zaliczeniowej.

Nie pobieram zaliczek.
        Poprawki w cenie.
        Plan gratis.

Solidnie, krótkie terminy.

winarjoanna@gmail.com
    • comforthelp Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 23.10.12, 15:24

• katali-zator1 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 20.11.12, 01:43
        Nie polecam, wrecz ostrzegam!

Niedotrzymywanie terminow, wraz z jakimkolwiek brakiem kontaktu, oraz ignorowaniem zalecanych wskazowek przez zleceniodawce daje nam efekt miernej oceny przez sprawdzajacego nasza prace.

Wady korzystania z uslug comforthelp@poczta.fm to:

- niedotrzymywanie terminow
        - brak kontaktu po wplacie wynagrodzenia za napisanie pracy
        - brak umiejetnosci czytania zalecanych materialow, wraz ze wskazowkami zlecajacego
        - brak jakiegokolwiek profesjonalizmu pod kazdym wzgledem
        - napisane prace przez comforthelp@poczta.fm sa na poziomie szkoly podstawowej, niedorastajacej do gimnazjum
        - .. jeszcze mozna mnozyc przykladow takich jak powyzej, jednak nie mam ochoty sie rozpisywac na temat tego trzeciorzednego, niedajacego sie zaliczyc do zadnej kategorii serwisu jakim jest comforthelp@poczta.fm.

Zalety: (ow, znalazlem jedna!)

- w miare szybki kontakt do momentu wplacenia pieniedzy na konto

Reszte pozostawiam Wam drodzy Uzytkownicy tego portalu do oceny wlasnej i stanowczo odradzam jakichkolwiek uslug comforthelp@poczta.fm !!!

Radze rowniez wystrzegac sie konta bankowego nalezacego do w/w:
        58 1020 2212 0000 5002 0043 4712
    • profesjonalneprace2012 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 23.10.12, 15:54
      Napisze prace zaliczeniową, dyplomową. Tanio , szybko i solidnie.
      e-mail: profesjonalneprace2012@o2.pl
    • comforthelp Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 23.10.12, 15:55

• sawanax Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 25.10.12, 12:06
      Witam, pomogę w napisaniu pracy licencjackiej osobom z kierunków: pedagogika, pielęgniarstwo, położnictwo, socjologia. Jestem studentką, piszę dobrze i moje prace są zawsze wysoko oceniane. Najchętniej pomagam osobom, które już pracują, a zostały "wysłane" na studia, ponieważ "takie teraz są zasady". Piszę prace głównie z pielęgniarstwa i położnictwa osobom, które już pracują w zawodzie, studiują i nie mają czasu na napisanie pracy, do której stworzenia potrzebna jest ogromna ilość czasu. Z chęcią podejmę się napisania pracy, lecz nie będzie to trwało 2 tygodnie - do napisania dobrej pracy potrzeba więcej czasu, chyba, że sprzedaje się gotową, jak ma to miejsce w wielu przypadkach. Gwarantuję, że nie będzie to plagiat, mogę przesłać raport z programu antyplagiatowego. Praca będzie tania, ponieważ chcę tylko trochę dorobić, nie jest to mój sposób zarabiania na życie. Jeżeli jesteś skłonny zaufać, że ambitna studentka napisze pracę lepiej niż firma, napisz na mojego maila: mania0006@gmail.com
      • lyszczarz2013 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 23.10.13, 13:41
        Witam! Czy ogłoszenie jest nadal aktualne ,bo bardzo byłabym zainteresowana .B.Ł. P.S . Proszę o kontakt pod adresem e-mail lyszczarz5@wp.pl lub tel.663 924 415
        • ona.91 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 23.10.13, 15:34
          Pomogę lub napiszę prace licencjackie/mgr/podyplomowe, referaty z administracji, bezpieczeństwa wewn, bezp. narodowego, zarządzania, pedagogiki, socjologii, historii. Tworzę również prezentacje multimedialne. Jeśli jesteś zapracowany, nie masz czasu aby napisać pracę a chcesz mieć solidnie napisaną pracę – NAPISZ DO MNIE – napewno odpiszę.
          Solidnie, szybko, tanio i bezpiecznie, dobry kontakt ze mną. BEZ OBAW O PLAGIAT!!
          prace.referaty@o2.pl
          • nauczycielpedagogiki Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 09.11.13, 02:09
            Jestem absolwentką Uniwersytetu Warszawskiego, a obecnie pracuję w szkole na stanowisku nauczyciela. Pomogę w napisaniu pracy magisterskiej, licencjackiej czy też zaliczeniowej z dziedziny socjologii, pedagogiki, resocjalizacji, filologii polskiej czy też psychologii. Gwarantuję solidność, terminowość, a także kompetentność. Oferuję atrakcyjne ceny - wykonuję darmowy poprawki do pracy, a także sporządzam darmowego planu pracy. Szybkie terminy!!!
            Kontakt: nauczycielpedagogiki@o2.pl
      • pracelicmgr Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 20.12.13, 17:19
        pisanieprac.licmgr@gmail.com

Oferuję profesjonalną pomoc w pisaniu, redagowaniu, korekcie, edycji prac licencjackich, magisterskich, zaliczeniowych. Masz problem z pracą licencjacką, magisterską? Sprawia Ci trudność plan pracy albo metodologia? Zajmuję się następującymi kierunkami:

* Pielęgniarstwo,
        * Położnictwo,
        * Fizjoterapia,
        * Zdrowie Publiczne,
        * Ratownictwo medyczne,
        * Kosmetologia,
        * Dietetyka.

Szybko i solidnie. Napisz e-mail, na pewno pomogę.

pisanieprac.licmgr@gmail.com

Redagowanie, korekta, przeprowadzanie badań, analiza statystyczna.
      • medycznenauki Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 20.11.14, 16:40

* Pielęgniarstwo,
        * Położnictwo,
        * Fizjoterapia,
        * Zdrowie Publiczne,
        * Ratownictwo medyczne,
        * Kosmetologia,
        * Dietetyka.

praca licencjacka, praca magisterska
      • serduszko155 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 28.11.15, 15:09
        Witam, mam problem z napisaniem części metodologicznej z pielęgniarstwa (praca licencjacka), mam temat o dzieciach niepełnosprawnych w DPS. Czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne?
      • serduszko155 Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 28.11.15, 15:16
        Witam, mam problem z napisaniem części metodologicznej z pielęgniarstwa. Czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne?
    • winarjoanna Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 29.10.12, 08:58
      Pomogę w napisaniu pracy dyplomowej.
      Magisterskiej, licencjackiej, zaliczeniowej.

Nie pobieram zaliczek.
      Poprawki w cenie.
      Plan gratis.

Solidnie, krótkie terminy.

winarjoanna@gmail.com
    • ocipek SPRZEDAM DWIE PRACE LICENCJACKIE Z PRAWA KARNEGO 05.11.12, 18:31

Obie prace są oryginalne i zostały napisane całkowicie samodzielnie na podstawie licznej literatury którą mogę także sprzedać ( kserówki z odpowiednich rozdziałów książek ) za uzgodnioną cenę . Obie prace mogą zostać przedstawione do obrony zarówno jako prace licencjackie jak i magisterskie . Wszystkie prace oczywiście udostępnię do przeglądu przed zakupem . Mogę także sprzedać za 10 zł plany ( spisy treści ) każdej z prac lub poszczególne części danej pracy np. pojedyńcze rozdziały za uzgodnioną cenę .

1 . OBRONA KONIECZNA – cena 300 zł. ( niestety praca tylko w wersji papierowej do przepisania na nowo )

Praca liczy 136 stron ( ze względu na jej układ istnieje oczywiście możliwość usunięcia części zagadnień tak aby zmniejszyć jej rozmiary ) i stanowi dogłębną , samodzielną i naukową analizę ( na podstawie licznej literatury ) jednej z najważniejszych instytucji prawa karnego – obrony koniecznej – uregulowanej w Art. 25 Ustawy z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny . W pracy zamieszczone zostało także bogate orzecznictwo sądowe obejmujące wyroki Sądu Najwyższego dotyczące spraw z zakresu obrony koniecznej od 1933 roku do 2007 roku .

2 . PRZESTĘPSTWA I WYKROCZENIA CELNE W MIĘDZYNARODOWYM OBROCIE TOWAROWYM – cena 300 zł. ( praca w wersji elektronicznej )

Praca liczy 130 stron ( ze względu na jej układ istnieje oczywiście możliwość usunięcia części zagadnień tak aby zmniejszyć jej rozmiary ) i stanowi dogłębną , samodzielną , wyczerpującą i naukową analizę ( na podstawie licznej literatury ) przestępstw i wykroczeń celnych uregulowanych w Rozdziale 7 ( Artykuły od 85 do 96 ) Ustawy z dnia 10 września 1999 r. Kodeks karny skarbowy . Praca ta może zostać przedstawiona do obrony także z innych przedmiotów niż prawo karne typu administracja celna , bezpieczeństwo wewnętrzne , przedmiotów typu handlowego np. handel zagraniczny , międzynarodowy itp.

INSTYTUCJE ZANIECHANIA UKARANIA SPRAWCY W KODEKSIE KARNYM SKARBOWYM - cena 45 zł.

Praca ta jest oryginalna , liczy 8 stron i przedstawia dogłębną , samodzielną i naukową ( na podstawie licznej literatury ) analizę instytucji zaniechania ukarania sprawcy przestępstwa lub wykroczenia skarbowego uregulowanych w Rozdziale 2 ( Artykuły od 16 do 19 ) Ustawy z dnia 10 września 1999 r. Kodeks karny skarbowy.
    • comforthelpstudio Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 02.12.12, 11:52
      COMFORTHELP STUDIO Serwis edukacyjny przygotowuje materiały do prac naukowych każdego stopnia. Pomoc skierowana jest w szczególności do studentów i młodzieży ponad gimnazjalnej, w pełnym zakresie przedmiotowym. Istnieje możliwość opracowania materiału edukacyjnego w ciągu doby.
      System określony, jako tzw. SZYBKA ŚCIEŻKA pozwala wykonać pracę naukową w systemie 24-48H POGOTOWIE NAUKOWE.
      Każdy opracowany materiał do prac naukowych jest odpowiednio wcześniej przesyłany do wglądu, w celu naniesienia niezbędnych korekt i zweryfikowania jego treści. Taka forma pozwala wykluczyć błędną interpretację zlecenia PRACA PISANA PODLEGA MONITOROWANIU.

UWAGA!!! Serwis nie pobiera żadnych wcześniejszych zaliczek i wpłat przed przystąpieniem do wykonania opracowania. Żadnych wcześniejszych wpłat i zaliczek, rozliczenie następuje po przygotowaniu całego tekstu do pracy naukowej.
      DZIAŁAMY RZETELNIE I WIARYGODNIE. Zawsze stawiam na JAKOŚĆ oferowanej usługi.
      Zapraszamy do współpracy. Specjalnie dla Państwa został przygotowany edukacyjny PROGRAM LOJALNOŚCIOWY. Dołącz do nas
    • itisakindofmagic Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 03.12.12, 10:08
      Napiszę pracę licencjacką, magisterską, maturalną - TANIO!
      Prześlij temat, a ja napiszę Ci ile czasu potrzebuję. Lubię pisać i czuję się w tym dobra, a jeżeli dodatkowo uzbieram na jakąś inną moją pasję, to będzie miło ;) Mam mnóstwo wolnego czasu, jestem bez przerwy dostępna e-mailowo- napisz, na pewno odpiszę- it-is-a-kind-of-magic2012@gmail.com
      Mogę też po prostu pomóc, jeżeli ktoś ma jakiś problem z pisaniem, dokonać korekty. Cenę ustalimy indywidualnie.
    • whiteangelx Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 03.12.12, 10:24
      PROFESJONALNA I KOMPLEKSOWA POMOC w przygotowaniu prac naukowych, sporządzanie planu i narzędzia badawczego, przeprowadzanie analiz, recenzji itp.
      Szeroki zakres tematyczny, bogate doświadczenie, podparte wysokimi wynikami oraz pełne zaangażowanie w powierzone zadania, profesjonalna oprawa i wysoka skuteczność.
      Każde zlecenie jest rozpatrywane indywidualne, prace pisane od podstaw, z wykorzystaniem odpowiednich zasobów literackich i naukowych.
      Gwarantuję anonimowość i całkowitą dyskrecję; zapewniam stały kontakt, rzetelną i profesjonalną współpracę na każdym kroku. Opracowany materiał przy Państwa udziale jest monitorowany na każdym poziomie jego tworzenia.

Nie warto ryzykować, nie pobieram żadnych wstępnych wpłat, rozliczenie zawsze po zrealizowaniu całego materiału.

Zawsze stawiam na jakość oferowanej usługi. Dzięki rzetelności, solidności oraz profesjonalizmowi pozyskałam grupę stałych i oddanych odbiorców. Dołącz do Nich, zapraszam do współpracy. Kontakt whiteangel@poczta.onet.pl GG 45384816
    • whiteangelx Re: Napiszę pracę licencjacką/magisterską!!! 03.12.12, 10:27
      PROFESJONALNA I KOMPLEKSOWA POMOC w przygotowaniu prac naukowych, sporządzanie planu i narzędzia badawczego, przeprowadzanie analiz, recenzji itp.
      Szeroki zakres tematyczny, bogate doświadczenie, podparte wysokimi wynikami oraz pełne zaangażowanie w powierzone zadania, profesjonalna oprawa i wysoka skuteczność.
      Każde zlecenie jest rozpatrywane indywidualne, prace pisane od podstaw, z wykorzystaniem odpowiednich zasobów literackich i naukowych.
      Gwarantuję anonimowość i całkowitą dyskrecję; zapewniam stały kontakt, rzetelną i profesjonalną współpracę na każdym kroku. Opracowany materiał przy Państwa udziale jest monitorowany na każdym poziomie jego tworzenia.

Nie warto ryzykować, nie pobieram żadnych wstępnych wpłat, rozliczenie zawsze po zrealizowaniu całego materiału.

stawiam na jakość oferowanej usługi. Dzięki rzetelności, solidności oraz profesjonalizmowi pozyskałam grupę stałych i oddanych odbiorców. Dołącz do Nich, zapraszam do współpracy. Kontakt whiteangel@poczta.onet.pl GG 45384816
    • ocipek SPRZEDAM DWIE PRACE MAGISTERSKIE Z PRAWA KARNEGO 04.12.12, 17:43

Obie prace są oryginalne i zostały napisane całkowicie samodzielnie na podstawie licznej literatury którą mogę także sprzedać ( kserówki z odpowiednich rozdziałów książek ) za uzgodnioną cenę . Obie prace mogą zostać przedstawione do obrony zarówno jako prace licencjackie jak i magisterskie . Wszystkie prace oczywiście udostępnię do przeglądu przed zakupem . Mogę także sprzedać za 25 zł plany ( spisy treści ) każdej z prac lub poszczególne części danej pracy np. pojedyńcze rozdziały za uzgodnioną cenę .

1 . OBRONA KONIECZNA – cena 300 zł.

Praca ta stanowi dogłębną , samodzielną i naukową analizę ( na podstawie licznej literatury ) jednej z najważniejszych instytucji prawa karnego – obrony koniecznej – uregulowanej w Art. 25 Ustawy z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny .
      W pracy zamieszczone zostało także bogate orzecznictwo sądowe obejmujące wyroki Sądu Najwyższego dotyczące spraw z zakresu obrony koniecznej od 1933 roku do 2007 roku .

2 . PRZESTĘPSTWA I WYKROCZENIA CELNE W MIĘDZYNARODOWYM OBROCIE TOWAROWYM – cena 300 zł.

Praca ta stanowi dogłębną , samodzielną , wyczerpującą i naukową analizę ( na podstawie licznej literatury ) przestępstw i wykroczeń celnych uregulowanych w Rozdziale 7 ( Artykuły od 85 do 96 ) Ustawy z dnia 10 września 1999 r. Kodeks karny skarbowy .
      Praca ta może zostać przedstawiona do obrony także z innych przedmiotów niż prawo karne typu administracja celna , bezpieczeństwo wewnętrzne , przedmiotów typu handlowego np. handel zagraniczny , międzynarodowy itp.

Praca ta jest oryginalna i przedstawia dogłębną , samodzielną i naukową ( na podstawie licznej literatury ) analizę instytucji zaniechania ukarania sprawcy przestępstwa lub wykroczenia skarbowego uregulowanych w Rozdziale 2 ( Artykuły od 16 do 19 ) Ustawy z dnia 10 września 1999 r. Kodeks karny skarbowy.
      • wiekilata Re: SPRZEDAM DWIE PRACE MAGISTERSKIE Z PRAWA KARN 10.10.15, 16:06
        Witam,
        sprzedam prace licencjacka z prawa karnego: "Swiadek jako osobowe zrodlo dowodowe. Aspekt prawno-kryminalistyczny". Cena 600 zl. Plan pracy 4 rozdzialy - 100 zl.

Dodatkowo sprzedam prace magisterska tytul: "Swiadek w polskim prawie karnym" Cena 600 zl. Plan pracy rowniez 100 zl.
        • wiekilata Re: SPRZEDAM DWIE PRACE MAGISTERSKIE Z PRAWA KARN 10.10.15, 16:11
          Witam, sprzedam prace licencjacka z prawa karnego "Swiadek jako osobowe zrodlo dowodowe. Aspekt prawno - kryminalistyczny:. Cena 600 zl. Plan pracy 4 rozdzialy - 100 zl.

Dodatkowo sprzedam prace magisterska tytul: " Swiadek w polskim prawie karnym" Cena 600 zl. Plan pracy rowniez 100 zl.

Szczegolowe informacje udziele Panstwu mailowo: aga.sprawy@o2.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka