Dodaj do ulubionych

gdzie studiować W w-wie administrację?

30.08.10, 21:00
Witam, mam prośbę.Chcę w tym roku rozpocząć studia na kierunku
administracja.Nie wiem gdzie najlepiej pójść , mieszkam w Warszawie
ale nie będę mogła zbyt dużo czasu poświęcać nauce, stąd mój
dylemat.Ponadto mam długą przerwę w nauce i nie wiem czy podołam.
Poradźcie szczeże gdzie pójść, z góry dziękuję,
Obserwuj wątek
    • maniaaa02 Re: gdzie studiować W w-wie administrację? 27.09.11, 14:10
      Na pewno jest wiele szkół wyższych z administracją w ofercie, bo to bardzo popularny kierunek, dlatego tym bardziej rozumiem Twój dylemat. Ja ze swojej strony na pewno mogę polecić administrację w Wyższej Szkole Finansów i Zarządzania w Warszawie. Uczelnia oferuje az trzy specjalizacje na kierunku administracja, jednak moim zdaniem najbardziej praktyczna pod kątem znalezienia późniejszej pracy jest administracja europejska. Jeżeli przejrzysz oferty pracy, zdasz sobie sprawe, że cały czas jest zapotrzebowanie na specjalistów zajmujących się srodkami unijnymi. WSFiZ prowadzi ten kierunek bardzo profesjonalnie tym bardziej, że wykłada tam wielu specjalistów z zakresu finansów, które są jednym z czołowych kierunków nauczania w WSFiZ. Warto przejrzeć ich ofertę. Czesne nie jest wysokie, co jest dodatkowym plusem. Polecam!
    • 44444444443234ffdd Re: gdzie studiować W w-wie administrację? 24.11.11, 12:32
      Szkoły publiczne to już przeszłość. Obecnie większość ludzi, którzy chcą studiować, łączy naukę z pracą. Oferta szkół wyższych skierowana jest zazwyczaj do ludzi młodych, z ogromnymi perspektywami i szansami. Co jednak z tymi, którzy pracę zawodową rozpoczęli wcześniej, chcą nadal się rozwijać, mają pieniądze, czas i mieszkają w Warszawie? Polecamy im szczególnie Wyższą Szkołę Handlu i Finansów Międzynarodowych im. Fryderyka Skarbka, usytuowaną w samym centrum stolicy, oferującą kierunki takie jak: Ekonomia, Historia, Finanse i Rachunkowość, Zarządzanie czy też Turystyka i Rekreacja, doskonałą kadrę, a przede wszystkim umożliwiając ludziom pracującym swobodne studiowanie. Do tego świetne programy studenckie – obniżanie czesnego, stypendia, własny notebook. Sprawdźcie sami na www.wshifm.edu.pl
      • dawiduu Re: gdzie studiować W w-wie administrację? 29.11.11, 00:17
        Haha, kryptoreklamy.
        Jeśli dobrze się uczysz: UW
        jeśli trochę gorzej: UKSW albo jakaś prywatna.
        Jeśli jesteś dobra z matematyki - PW
        • rozencja12 Re: gdzie studiować W w-wie administrację? 06.06.12, 11:07
          Kryptoreklamy, ale z jedym się zgodze – uczelnie publiczne nadal sa prestiżowe i popularne, jednak na rynku coraz więcej jest tych niepublicznych wiec o czyms to swiadczy  Może zacznij studia zaoczne skoro mówisz ze na dzienne nie będziesz miała czasu. Polecam UW albo UKSW z tych publicznych, ale weź pod uwagę tez niepubliczne. Może WSFiZ? Maja tam ciekawe specjalizacje i uczelnia wysoko stoi w rankingach.
    • 2qu0ch Re: gdzie studiować W w-wie administrację? 15.07.13, 19:41
      Studiowałem administrację, co prawda podyplomowo na [url=http://www.wsb.pl/wroclaw/studenci/studia-podyplomowe]WSB we Wrocławiu[/url], sprawdź sobie na ich stronie czy mają filię w W-wie.
    • 2qu0ch Re: gdzie studiować W w-wie administrację? 15.07.13, 19:42
      No i gdzie studiujesz/studiowałeś?
      • 2qu0ch Re: gdzie studiować W w-wie administrację? 15.07.13, 19:44
        Bo dopiero teraz zauważylem date....
    • brumol Re: gdzie studiować W w-wie administrację? 07.09.13, 23:58
      Ja studiuję administrację w SAN w Warszawie, teraz zacznę trzeci semestr. Szkołę polecam, jak dla mnie jest sporo fajnych zajęć, a z wykładowcami idzie się dogadać, nie robią sztucznych problemów. Możesz tam studiować dziennie i zaocznie, poczytaj sobie tutaj: www.warszawa.san.edu.pl/
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka