Dodaj do ulubionych

Pisanie prac licencjackich, magisterskich

21.08.15, 12:00
Oferuję pomoc w pisaniu prac na wysokim poziomie naukowym. Zajmuję się pisaniem prac magisterskich, licencjackich, inżynierskich, doktorskich, zaliczeniowych. Wszystkie opracowania realizuję zgodnie indywidualnymi wymaganiami osoby zlecającej, aż do uzyskania ostatecznej akceptacji pracy. W razie potrzeby układam plan pracy, spis treści, literaturę, lub wykonuję badania. Pomagam również w korekcie gotowych prac oraz w dokończeniu już rozpoczętych, dopisując np. poszczególne rozdziały, lub podrozdziały. Moja oferta obejmuje szeroki zakres dziedzin - humanistyczne i ścisłe.
Obserwuj wątek
    • nauczycielkapisanieprac Re: Strona magisterka.edu.pl polecam forumowiczom 29.09.15, 16:41
      Jestem nauczycielką, która oferuje szybkie, profesjonalne i tanie pisanie prac magisterskich, licencjackich, zaliczeniowych, referatów, prezentacji, ankiet czy też konspektów. Wykonuję zarówno prace teoretyczne jak i metodologiczne. Zajmuję się pisaniem prac z różnych dziedzin np. pedagogiki, psychologii, prawa, administracji, socjologii, politologii, ochrony zdrowia oraz wielu innych. ATRAKCYJNE CENY I POPRAWKI WLICZONE W CENĘ PRACY!!! Jeśli jesteś zainteresowany współpracą napisz maila - wówczas dokonam szczegółowej wyceny pracy! Kontakt: nauczycielkapisanieprac@interia.pl
    • m.jawor95 Kupiłem prace w magisterka.edu.pl polecam ich 03.12.15, 15:53
      Pisanie prac magisterskich nie było moją mocna stroną. Bałem się pisania pracy. Mogę polecić strone magisterka.edu.pl opinie o nich mam niezłą, napisali szybko i zapłaciłem niedrogo a wiem, że ciężko znaleźć dobry serwis, obroniłem sie na 4
    • makowski1990 Polecam pisaniepracmgr@onet.pl jeżeli pisanie prac 16.12.15, 22:30
      Jeżeli chodzi o pisanie prac magisterskich to polecam pisaniepracmgr@onet.pl nie pamiętam adresu strony, dlatego tylko email moge podać. Korzystałem z polecania na tym forum, gdyż nie nadaje się do pisania prac magisterskich i nie miałem na czasu. Zapłaciłem niedrogo i jestem już po obronie, poradzili sobie z dość trudnym tematem i napisali szybko. Prace magisterskie tylko z polecenia, na poczatku kupiłem 1 rozdział na jakiejś stronie z reklamy w wyszukiwarce to do niczego sie nie nadawał, dopiero polecono mi ten serwis piszacy pisaniepracmgr@onet.pl i wtedy moglem oddac prace, która mi napisali
    • driss1 Re: Pisanie prac licencjackich, magisterskich 09.02.16, 14:24
      www.nauka.metodolog.pl/analiza-statystyczna-danych-warszawa-wroclaw-krakow-poznan-gdansk/ analiza statystyczna do pracy magisterskiej/doktorskiej.
    • brx1001 Re: Pisanie prac licencjackich, magisterskich 11.02.16, 23:40
      W przypadku chęci dodania czy zlecenia napisania pracy, można to zrobić w kategorii Potrzebuję napisać na pracenazlecenie.pl. Możemy zlecić przygotowanie tłumaczenia pracy, przygotowania profesjonalnego CV czy pomocy dla tworzenia biznesplanu.

Mozna ukryc nasz mail i zaznaczyc kontakt poprzez formularz, dzieki czemu nasze dane sa ukryte dla oka i to firmy piszace sie z nami kontaktuja, dzieki czemu czekamy na oferty i wybieramy z tej najlepszej.

Dodanie ogloszenia na portalu jest bezplatne, podobnie jak zalozenie konta i zarzadzanie swoimi ogloszeniami.
      • driss1 Re: Pisanie prac licencjackich, magisterskich 14.02.16, 22:02
        www.nauka.metodolog.pl/uslugi-statystyczne-pomoc-statystyczna/ podepniemy się z tą ofertą :)
    • ojson1 Re: Pisanie prac licencjackich, magisterskich 02.05.16, 09:00
      To wszystko sciema... Sam napisałem kilka prac dyplomowych i wiem ile wkładu pracy to kosztuje(wiele godzin spędzonych bibliotekach, przed komputerem). Wątpię że ktoś zrobi to solidnie za 10-12 zł od strony nawet jeżeli ma już przed sobą napisaną prace to i przy parafrazowaniu zdań spędzi sporo czasu. Większość ludzi podających tu swoje domniemane referencje to zwykle oszusci, sublimuję że prace rzekomo przez nich napisane to nic innego jak plagiaty innych prac. Nikt nie zrobi tego za darmo... Taka praca kosztuje, ciężko jest napisać dobrą pracę w 2 tygodnie, a co dopiero gdy reklamujaca się osoba pracuje na etacie! Zanim kogoś wybierzecie pomyślcie czy sami zgodzilibyście się napisać takową prace za takie pieniądze, a co dopiero osoby z 2 fakultetami, doktorzy itp. Ludzie zastanówcie się do kogo piszecie odnośnie pracy. Ja również zajmuję się pisaniem prac... Jeżeli jesteś zainteresowany udzielę więcej informacji prywatnie. grzegorz.nosiadek@gmail.com bądź pod telefonem 509 215 901
    • pracemgr_gmx.com Re: Pisanie prac licencjackich, magisterskich 04.05.16, 00:19
      PROFESJONALNA I KOMPLEKSOWA POMOC W REDAGOWANIU PRAC z zakresu nauk medycznych, prace licencjackie, magisterskie i dyplomowe, analizy i badania naukowe, recenzje książek, opracowanie planów pracy i pozycji literackich oraz dostosowywanie pracy do wymogów uczelni w zakresie plagiatu.

Zajmuję się następującymi kierunkami:

* Pielęgniarstwo,
      * Położnictwo,
      * Fizjoterapia,
      * Zdrowie Publiczne,
      * Ratownictwo medyczne,
      * Kosmetologia,
      * Dietetyka.
      Gwarantuję najwyższą jakość oraz oryginalność tekstu. Korzystam z najnowszej literatury. Ponadto zapewniam miłą atmosferę współpracy oraz terminowość wykonania.
      Jeśli jesteś zainteresowany współpracą wyślij wiadomość, a wówczas dokonam szczegółowej wyceny Twojej pracy! Kontakt: pracemgr@gmx.com.
    • anka1250 Re: Pisanie prac licencjackich, magisterskich 01.09.16, 19:46
      Prace magisterskie nie są łatwe do pisania.Jeśli chodzi o pisanie prac to polecam firmę www.magisterka.com. Napisali mi szybko, obroniłam się na 4, więc ok. Firmę tę wzięłam z polecenia koleżanki, która też tam zamawiała i była zadowolona.
    • pracemgr_gmx.com Re: Pisanie prac licencjackich, magisterskich 13.07.17, 14:45
      PROFESJONALNA I KOMPLEKSOWA POMOC W REDAGOWANIU PRAC z zakresu nauk medycznych, prace licencjackie, magisterskie i dyplomowe, analizy i badania naukowe, recenzje książek, opracowanie planów pracy i pozycji literackich oraz dostosowywanie pracy do wymogów uczelni w zakresie plagiatu.

Zajmuję się następującymi kierunkami:

* Pielęgniarstwo,
      * Położnictwo,
      * Fizjoterapia,
      * Zdrowie Publiczne,
      * Ratownictwo medyczne,
      * Kosmetologia,
      * Dietetyka.
      Gwarantuję najwyższą jakość oraz oryginalność tekstu. Korzystam z najnowszej literatury. Ponadto zapewniam miłą atmosferę współpracy oraz terminowość wykonania.
      Jeśli jesteś zainteresowany współpracą wyślij wiadomość, a wówczas dokonam szczegółowej wyceny Twojej pracy!

Kontakt: pracemgr@gmx.com.
    • pisaniemgr Re: Pisanie prac licencjackich, magisterskich 16.06.18, 11:01
      Oferujemy profesjonalną pomoc w pisaniu wzorów:

PRACE MAGISTERSKIE Z PRAWA, PRACE LICENCJACKIE Z PRAWA, PRACE MAGISTERSKIE Z ADMINISTRACJI, PRACE LICENCJACKIE Z ADMINISTRACJI

Pisane przez nas wzory oparte są o aktualny stan prawny, wykorzystujemy najnowszą literaturę oraz bogate orzecznictwo sądowe. Każdy wzór pracy jest przygotowywany indiwidualnie, zgodnie z wytycznymi klienta. .

Oferujemy pomoc w zakresie:

- prawo karne
      - prawo cywilne
      - prawo rodzinne
      - prawo spadkowe
      - prawa pracy
      - prawa gospodarcze
      - prawo handlowe
      - prawo konstytucyjne
      - prawo podatkowe
      - prawo własności intelektualnej
      - prawo własności przemysłowej
      - prawo budowlane, planowanie przestrzenne
      - prawa medycznego
      - prawo zamówień publicznych
      - prawo ochrony konkurencji i konsumentów
      - prawo mediów
      - prawo internetu
      - prawo międzynarodowe publiczne
      - prawo Unii Europejskiej
      - prawo ochrony środowiska
      - prawo administracyjne, w tym administracja publiczna, prawo samorządowe, postępowanie samorządowe, poszczególne ustawy z zakresu szeroko pojętej administracji
      i inne

Nasza oferta:
      PRACE MAGISTERSKIE Z PRAWA, PRACE LICENCJACKIE Z PRAWA, PRACE MAGISTERSKIE Z ADMINISTRACJI, PRACE LICENCJACKIE Z ADMINISTRACJI
      skierowana jest do studentów zarówno studiów magisterskich, licencjackich jak i podyplomowych.

Pomoc w pisaniu oferowana jest przez absolwentów prawa, specjalizujących się we wskazanych powyżej dziedzinach prawa.

W mailu prosimy o podanie tematu pracy, czasu realizacji, ilości wymaganych stron, wytycznych, ewentualnie planu pracy.

Zapraszamy do współpracy.

Kontakt
      Telefon: +48 508 403 723
      Email:
      pisanie.mgr@o2.pl
      pisanietosztuka@gmail.com
    • ojson1 Re: Pisanie prac licencjackich, magisterskich 08.10.18, 09:50
      To wszystko ściema... Sam napisałem kilkadziesiąt prac dyplomowych i wiem ile wkładu pracy to kosztuje(wiele godzin spędzonych bibliotekach, przed komputerem). Wątpię że ktoś zrobi to solidnie za 10-12 zł od strony nawet jeżeli ma już przed sobą napisaną prace to i przy parafrazowaniu zdań spędzi sporo czasu. Większość ludzi podających tu swoje domniemane referencje to zwykle oszusci, sublimuję że prace rzekomo przez nich napisane to nic innego jak plagiaty innych prac. Nikt nie zrobi tego za darmo... Taka praca kosztuje, ciężko jest napisać dobrą pracę w 2 tygodnie, a co dopiero gdy reklamująca się osoba pracuje na etacie! Zanim kogoś wybierzecie pomyślcie czy sami zgodzilibyście się napisać takową prace za takie pieniądze, a co dopiero osoby z 2 fakultetami, doktorzy itp. Ludzie zastanówcie się do kogo piszecie odnośnie pracy. Ja również zajmuję się pisaniem prac... Jeżeli jesteś zainteresowany udzielę więcej informacji prywatnie. grzegorz.nosiadek@gmail.com bądź pod telefonem 509 215 901
      • opracowanianaukowe Re: Pisanie prac licencjackich, magisterskich 10.10.22, 17:25
        Całkowicie się zgadzam i choć jestem w stanie pisać bardzo szybko i żaden student nie jest w stanie osiągnąć takiego poziomu to, napisanie pracy za 10-12 zł od str, to abstrakcja chyba, że się oszukuje. Studentów szukających osób uczciwie i solidnie piszących zapraszam na: tekstynaukowe@interia.pl
    • aldebaranibetelgeza Re: Pisanie prac licencjackich, magisterskich 02.03.22, 17:53
      ja zostalam naciagnieta przez 2 firmy, zanim trafilam do W. Imielskiego, polecam
      wojciechimielskighostwriter.blogspot.com/
      • lenda-fora Re: Pisanie prac licencjackich, magisterskich 23.03.22, 18:05
        Bo osoby prywatne to niby nie naciągają? Chyba śmieszna jesteś. To sa dopiero naciągacze! I takiej osoby nie sprawdzisz jak firmy na CEIDG! A potem szukaj wiatru w polu lub tłumacz policji, jak cię oszukali.
    • opracowanianaukowe Re: Pisanie prac licencjackich, magisterskich 10.10.22, 17:20
      Zajmuje się profesjonalnym opracowywaniem tekstów naukowych z różnych dziedzin nauki - bez plagiatu, uczciwie i szybko:
      - pedagogika
      - politologia
      - socjologia
      - administracja
      - ekonomia
      - zarządzanie
      - medycyna
      - prawo

Zapraszam studentów różnych uczelni: tekstynaukowe@interia.pl

Gwarantuje:
      - jasne zasady współpracy
      - ratalny system opłat
      - brak plagiatu
      - wysoką jakość opracowanego tekst

Zachodniopomorskie: Goleniów, Nowogard, Szczecin, Gryfice, Gryfino, Świnoujście, Kamień Pomorski, Międzyzdroje, Pyrzyce.
    • mizyo Re: Pisanie prac licencjackich, magisterskich 03.03.23, 11:26
      Można śledzić takie serwisy, które gromadzą autorów i zajmują się pisaniem prac na różne tematy. Przykładem może być piszemyprace.com/ . Serwis, gdzie zajmują się wyłączenie pracami naukowymi, dyplomowymi i pojawiają się autorzy, którzy taką tematykę są w stanie podjąć.
    • grzegorz.nosiadek2 Re: Pisanie prac licencjackich, magisterskich 07.08.23, 11:48
      Już od dwóch dekad moja pasja i profesjonalizm przyczyniają się do osiągnięcia sukcesu akademickiego setek studentów. Specjalizuję się w pisaniu prac licencjackich i magisterskich, tworząc unikalne, dostosowane do potrzeb studenta dokumenty.
      Wiem, że plagiat to utrapienie wielu studentów, ale nie martw się! Moja ekspertyza obejmuje eliminację potencjalnych plagiatów, wprowadzeniu poprawek dzięki którym wobec JSA Twoja praca będzie czysta i oryginalna. Ponadto będzie napisana według najwyższych standardów akademickich.
      Nieustannie zmieniamy zasady gry – w przeciwieństwie do konkurencji, nie pobieram zaliczek. Moje honorarium rozliczane jest co 10 stron pracy, abyś mógł zachować pełną kontrolę nad procesem.
      Twoje bezpieczeństwo jest dla mnie priorytetem. Jako pierwszy na rynku, dostarczam Ci napisany tekst jeszcze przed transakcją, zapewniając Ci pełną pewność. Twój czas i wysiłek są cenne, a ja zawsze dążę do stworzenia idealnej przestrzeni dla Twoich naukowych ambicji.
      Skontaktuj się ze mną już dziś pod adresem Grzegorz.nosiadek@gmail.com bądź zadzwoń 509 215 901. Razem możemy przekształcić Twoje pomysły w wyróżniające się prace dyplomowe. Gotowy na rewolucję w podejściu do pisania prac? Dajmy Twojej Pracy dyplomowej nowy wymiar!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka