Dodaj do ulubionych

pomogę napisać pracę

09.10.15, 16:13
Oferuję pomoc przy pisaniu:
pracy zaliczeniowej, kontrolnej ( referat, rozprawka, esej, recenzja, prezentacja);
pracy dyplomowej ( licencjat, mgr) – zarówno teoretycznej jak i badawczej;
Oferuję sprawdzenie i ew. korektę pracy już napisanej, doradzam przy wyborze tematu pracy, przygotowuję plan pracy.
Każda praca jest bogata w przypisy (w miarę najnowsze) i każda dopracowana w szczegółach. Zapewniam antyplagiat, kompetencję, terminowość, dyskrecję. Nie pobieram żadnych prze...dpłat, cena do indywidualnego uzgodnienia, szybko odpowiadam na każde pytanie. Przedstawiam jasne warunki ewentualnej współpracy Na ew. życzenie wysyłam próbkę/wzór swojego pisania. Kontakt GG 18240258; mail kobieta@tlen.pl
Serdecznie zapraszam do kontaktu
Obserwuj wątek
    • makowski1990 Polecam pisaniepracmgr@onet.pl jeżeli pisanie prac 16.12.15, 22:45
      Jeżeli chodzi o pisanie prac magisterskich to polecam pisaniepracmgr@onet.pl nie pamiętam adresu strony, dlatego tylko email moge podać. Korzystałem z polecania na tym forum, gdyż nie nadaje się do pisania prac magisterskich i nie miałem na czasu. Zapłaciłem niedrogo i jestem już po obronie, poradzili sobie z dość trudnym tematem i napisali szybnko. Prace magisterskie tylko z polecenia, na poczatku kupiłem 1 rozdział na jakiejś stronie z reklamy w wyszukiwarce to do niczego sie nie nadawał, dopiero polecono mi ten pisaniepracmgr@onet.pl i wtedy moglem oddac prace magisterską, która mi napisali, polecam gdyz wiem ze nie jest łatwo znaleźć dobry serwis a ogłoszeń jest pełno i trzeba uważać bo łatwo sie naciac

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka