Dodaj do ulubionych

Portale społecznościowe - praca magisterska

14.10.15, 21:51
Jestem studentem psychologii Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach. Prowadzę badanie do pracy magisterskiej, które dotyczy związków cech osobowości z korzystaniem z portali społecznościowych wśród użytkowników Facebooka, Twittera i Instagrama. Bardzo zależy mi na dużej grupie badawczej, dlatego pomyślałem, że warto zamieścić link do badania tutaj.
Badanie powinno zająć około 9 minut, jest w pełni anonimowe, a jego wyniki posłużą mi wyłącznie do celów naukowych i zdobycia tytułu magistra psychologi :).
Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc i każde wypełnienie!
[url=https://docs.google.com/forms/d/1rd_Y--HIykykOsxP2kD0sT9jARF5NtfP-WeT-7pAXQE/viewform]KWESTIONARIUSZ[/url]
Obserwuj wątek
    • nathaneal Re: Portale społecznościowe - praca magisterska 14.10.15, 21:52
      Link do badania: docs.google.com/forms/d/1rd_Y--HIykykOsxP2kD0sT9jARF5NtfP-WeT-7pAXQE/viewform
    • makowski1990 Polecam pisaniepracmgr@onet.pl jeżeli pisanie prac 16.12.15, 22:41
      Jeżeli chodzi o pisanie prac magisterskich to polecam pisaniepracmgr@onet.pl nie pamiętam adresu strony, dlatego tylko email moge podać. Korzystałem z polecania na tym forum, gdyż nie nadaje się do pisania prac magisterskich i nie miałem na czasu. Zapłaciłem niedrogo i jestem już po obronie, poradzili sobie z dość trudnym tematem i napisali szybko. Prace magisterskie tylko z polecenia, na poczatku kupiłem 1 rozdział na jakiejś stronie z reklamy w wyszukiwarce to do niczego sie nie nadawał, dopiero polecono mi ten pisaniepracmgr@onet.pl i wtedy moglem oddac prace magisterską, która mi napisali, polecam gdyz wiem ze nie jest łatwo znaleźć dobry serwis a ogłoszeń jest pełno i trzeba uważać gdyz łatwo sie naciac
    • driss1 Re: Portale społecznościowe - praca magisterska 09.02.16, 14:22
      analiza satystyczna lub projektowanie badań tylko tu www.nauka.metodolog.pl/najczesciej-wykonywane-analizy-statystyczne-w-pracach-magisterskich/

www.nauka.metodolog.pl/uslugi-statystyczne-pomoc-statystyczna/
    • ojson1 Re: Portale społecznościowe - praca magisterska 02.05.16, 09:00
      To wszystko sciema... Sam napisałem kilka prac dyplomowych i wiem ile wkładu pracy to kosztuje(wiele godzin spędzonych bibliotekach, przed komputerem). Wątpię że ktoś zrobi to solidnie za 10-12 zł od strony nawet jeżeli ma już przed sobą napisaną prace to i przy parafrazowaniu zdań spędzi sporo czasu. Większość ludzi podających tu swoje domniemane referencje to zwykle oszusci, sublimuję że prace rzekomo przez nich napisane to nic innego jak plagiaty innych prac. Nikt nie zrobi tego za darmo... Taka praca kosztuje, ciężko jest napisać dobrą pracę w 2 tygodnie, a co dopiero gdy reklamujaca się osoba pracuje na etacie! Zanim kogoś wybierzecie pomyślcie czy sami zgodzilibyście się napisać takową prace za takie pieniądze, a co dopiero osoby z 2 fakultetami, doktorzy itp. Ludzie zastanówcie się do kogo piszecie odnośnie pracy. Ja również zajmuję się pisaniem prac... Jeżeli jesteś zainteresowany udzielę więcej informacji prywatnie. grzegorz.nosiadek@gmail.com bądź pod telefonem 509 215 901

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka