xs-maja 22.11.15, 20:09 O co chodzi w tym temacie? Jestem studentką pedagogiki przedszkolnej i mam zrobić prezentację na ten temat. Znalazłam tylko informację na temat docierania dzięków. Czy ktoś jest w stanie nakierować mnie jakoś? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makowski1990 Polecam pisaniepracmgr@onet.pl jeżeli pisanie prac 16.12.15, 22:34 Jeżeli chodzi o pisanie prac magisterskich to polecam pisaniepracmgr@onet.pl nie pamiętam adresu strony, dlatego tylko email moge podać. Korzystałem z polecania na tym forum, gdyż nie nadaje się do pisania prac magisterskich i nie miałem na czasu. Zapłaciłem niedrogo i jestem już po obronie, poradzili sobie z dość trudnym tematem i napisali szybko. Prace magisterskie tylko z polecenia, na poczatku kupiłem 1 rozdział na jakiejś stronie z reklamy w wyszukiwarce to do niczego sie nie nadawał, dopiero polecono mi ten pisaniepracmgr@onet.pl i wtedy moglem oddac prace magisterską, która mi napisali, polecam gdyz wiem ze nie jest łatwo znaleźć dobry serwis a ogłoszeń jest pełno i trzeba uważać Odpowiedz Link