Dodaj do ulubionych

Analiza statystyczna ankiety do magisterki

16.01.16, 16:34
Szukam firmy która mi wykona trudne obliczenia statystyczne do pracy magisterskiej.
Czy ktoś dałby mi jakiś kontakt ? Ogólnie w pracy magisterskiej badam percepcję reklam w zależności od działań CSR. Metodologia badań była trudna ( promotor zwalił trochę na mnie swojej pracy naukowej ), a jak mi powiedział jak mam to analizować to się złapałem za głowę. Help!!!!
*poszukuję firmy, która analizuje dane, zajmuje się data mining lib big data w biznesie lub nauce.
Obserwuj wątek
    • an.naskiba Re: Analiza statystyczna ankiety do magisterki 16.01.16, 17:11
      elo. słuchaj, ja ostatnio korzystałem z pomocy w metodolog. Koleś prowadzi dwa serwisy www.nauka.metodolog.pl/ oraz www.biznes.metodolog. Ogólnie byłem pod wrażeniem jeśli chodzi o cenę i włożone serce w analizę. Trzymają poziom. Poza tym po pół roku wykonali mi poprawki, niby kosmetyczne i trujące dupęę, ale wykonali bez jęczenia. Polecam tego allegrowicza. poza tym ich sekretarka prowadzi przezabawnego bloga web.facebook.com/metodolog/?ref=bookmarks
    • driss1 Re: Analiza statystyczna ankiety do magisterki 16.01.16, 17:19
      Wiesz co, właśnie zadzwoniłam i rozmawiałem, najpierw z sekretarką, a później z Panem Konradem i całkiem sensownie mówi. Dziękuję za kontakt :)
      p.s. oni chyba nie śpią i cały czas analizują ankiety i badania statystyczne
      • an.naskiba Re: Analiza statystyczna ankiety do magisterki 16.01.16, 17:21
        ostro tej, jak to są zajawkowicze od tej branży pewnie. Nie ma za co. Mi już przeszły koszmary dotyczący analizy statystycznej mojej pracy magisterskiej. jest to z głowy
        • driss1 Re: Analiza statystyczna ankiety do magisterki 16.01.16, 17:22
          (y)
    • intercwelar Re: Analiza statystyczna ankiety do magisterki 06.02.16, 14:48
      hehee ja też korzystałem z pomocy www.nauka.metodolog.pl/, mają fajną ofertę i szybko się uwijają. Ja skorzystałem z oferty www.nauka.metodolog.pl/uslugi-statystyczne-pomoc-statystyczna/ . Super firma. Wystawiają rachunki !!! :)
    • driss1 Re: Analiza statystyczna ankiety do magisterki 07.04.16, 15:13
      ANalizy statystyczne ankiet polecam. Anieszkaleta :)

www.nauka.metodolog.pl/opracowanie-statystyczne-ankiety/
      www.nauka.metodolog.pl/uslugi-i-pomoc-przy-statystyce-i-analizie-danych-opracowania-statystyczne-gdansk-raporty-obliczenia-weryfikacja-hipotez-analizy-wykonanie-analiz-danych-w-gdansku-pomorskie-modelowanie-danych/

www.nauka.metodolog.pl/uslugi-statystyczne-pomoc-statystyczna/
    • driss1 Re: Analiza statystyczna ankiety do magisterki 07.04.16, 15:15
      *taki mały spamik

www.nauka.metodolog.pl/opracowanie-statystyczne-ankiety/
      www.nauka.metodolog.pl/uslugi-i-pomoc-przy-statystyce-i-analizie-danych-opracowania-statystyczne-gdansk-raporty-obliczenia-weryfikacja-hipotez-analizy-wykonanie-analiz-danych-w-gdansku-pomorskie-modelowanie-danych/

www.nauka.metodolog.pl/uslugi-statystyczne-pomoc-statystyczna/
    • driss1 Re: Analiza statystyczna ankiety do magisterki 12.04.16, 14:42
      yhy nieźle
      www.nauka.metodolog.pl/uslugi-statysty czne-analiza-ankiet-metody-statystyczne-analizy-statystyczne -analiza-badan-metody-statystyczne/
    • roosman Re: Analiza statystyczna ankiety do magisterki 21.11.16, 20:32
      Polecam powierzać [url=http://www.pogotowiestatystyczne.pl]analizy statystyczne[/url] profesjonalistom z firmy Pogotowie Statystyczne. Zrobią nie tylko obliczenia statystyczne do pracy magisterskiej czy całą statystykę do doktoratu, ale opiszą wyniki w odpowiednim standardzie i pomogą w napisaniu [url=http://pogotowiestatystyczne.pl/dyskusja-wynikow-jak-napisac/]dyskusji wyników[/url]. Opracowanie statystyczne do artykułu/publikacji naukowej musi robić ktoś z dużym doświadczeniem. Wystarczy zobaczyć opinie klientów.
      pogotowiestatystyczne.pl/opinie-klientow/
      www.pogotowiestatystyczne.pl
    • roosman Re: Analiza statystyczna ankiety do magisterki 21.11.16, 20:35
      analiza statystyczna
      analizy statystyczne
      obliczenia statystyczne
      opracowanie statystyczne
      pomoc statystyczna
      pomoc ze statystyki
      statystyka pomoc
      statystyka do doktoratu
      statystyka medyczna
      analiza ankiet
      analiza ankiety
      usługi statystyczne
      psychometria
      statystyka do artykułu
      analiza danych
      statystyka do pracy
      metody statystyczne
      biostatystyka
      statystyka do pracy magisterskiej
      statystyka do publikacji
      statystyka do pracy doktorskiej
      obliczenia statystyczne do pracy magisterskiej
      opracowanie wyników
      opracowanie wyników badań
      analiza statystyczna do publikacji
      www.PogotowieStatystyczne.pl
      • roosman Re: Analiza statystyczna ankiety do magisterki 21.11.16, 20:37
        www.pogotowiestatystyczne.pl
        analiza statystyczna
        analizy statystyczne
        obliczenia statystyczne
        opracowanie statystyczne
        pomoc statystyczna
        pomoc ze statystyki
        statystyka pomoc
        statystyka do doktoratu
        statystyka medyczna
        analiza ankiet
        analiza ankiety
        usługi statystyczne
        psychometria
        statystyka do artykułu
        analiza danych
        statystyka do pracy
        metody statystyczne
        biostatystyka
        statystyka do pracy magisterskiej
        statystyka do publikacji
        statystyka do pracy doktorskiej
        obliczenia statystyczne do pracy magisterskiej
        opracowanie wyników
        opracowanie wyników badań
        analiza statystyczna do publikacji
    • magda_opole Re: Analiza statystyczna ankiety do magisterki 05.07.17, 22:34
      Ja korzystałem z pomocy strefastatystyki.pl/ Promotorowi się podobało, bo wykresy i tabele wyglądały elegancko. Po trzech miesiącach wykonali pomysły promotora. Cenowo to byłem super zadowolony a facet wyjaśnił mi jak dziecku o co chodzi.
    • jurek1969pl Re: Analiza statystyczna ankiety do magisterki 04.03.18, 23:57
      Wszystkich studentów, doktorantów i pracowników naukowych potrzebujących pomocy statystycznej zapraszamy serdecznie do współpracy obliczeniastatystyczne.pl/analizy-statystyczne Działamy na oprogramowaniu Statistica, PQStat i PSPP. Zapraszamy!
    • jolii8 Re: Analiza statystyczna ankiety do magisterki 18.10.18, 16:16
      Ze swojej strony mogę polecić firmę Promediana statystyka-ankieta.pl/ , która przygotowała dla mnie analizę wyników badań statystycznych dla pracy mgr na temat specyfiki polskich klubów sportowych. Pełna profeska, terminowo, plus za dobrą komunikację.
    • fizjo-maciek Re: Analiza statystyczna ankiety do magisterki 02.03.19, 18:23
      generalnie takie profesjonalne opracowania - choć nie wiem czy pochylają się na magisterce - robią w Biostat. To chyba najpoważniejsza firma na rynku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka