Dodaj do ulubionych

Studia, pedagogika specjalna, oligofrenopedagogika

31.07.20, 00:15
Cześć,

W tym roku akademickim będę pisała licencjat z oligofrenopedagogiki chciałabym zapytać was co byście zrobili na moim miejscu po tych studiach? Myślicie ze lepiej byłoby kontynuować pedagogike specjalna czy może pójść bardziej w kierunku pedagogiki np wczesnoszkolnej? A może Logopedia? Jakieś studia podyplomowe warte zainteresowania?

Będę bardzo wdzięczna za jakiekolwiek rady ❤️
Obserwuj wątek
    • myrrkur Re: Studia, pedagogika specjalna, oligofrenopedag 10.07.21, 19:11
      Cześć! :) z mojej strony polecam logopedię, pracuję aktualnie w zawodzie i jestem bardzo zadowolona! skończyłam studia na wskz właśnie z zakresu logopedii i naprawdę warto. Uczelnia porządna, super kontakt z dziekanatem i rzetelne materiały :slightly_smiling_face:
    • opracowanianaukowe Re: Studia, pedagogika specjalna, oligofrenopedag 10.10.22, 18:43
      Chętnie pomogę w pisaniu pracy dyplomowej - posiadam wieloletnie doświadczenie w opracowywaniu tekstów naukowych z różnych dziedzin, w tym z pedagogiki specjalnej. Zapraszam do kontaktu: tekstynaukowe@interia.pl
    • opracowanianaukowe Re: Studia, pedagogika specjalna, oligofrenopedag 16.10.22, 13:22
      Posiadam duże doświadczenie w opracowywaniu tekstów naukowych z pedagogiki, w tym również z pedagogiki specjalnej. Dysponuje również wiedzą praktyczną w tym zakresie.

Pisanie wzorów prac pedagogicznych (licencjackich i magisterskich) wzorypracnaukowych.blogspot.com/2022/10/zasady-pisania-i-wspopracy.html uczciwie, bez plagiatu, profesjonalnie i dyskretnie. Ratalny sposób rozliczania się i realizacji opracowania.

Zachodniopomorskie - Chojna, Gryfino, Pyrzyce, Szczecin, Stargard Szczeciński, Goleniów, Nowogard, Gryfice, Kamień Pomorski, Międzyzdroje, Świnoujście.
    • liliana500 Re: Studia, pedagogika specjalna, oligofrenopedag 24.03.23, 10:18
      Ja ukończyłam oligofreno w CB, ceny sprawdziłam na stronie: <a class="" href="www.cb.szczecin.pl/tryb-studiow/studia-podyplomowe-online/" target="_blank" rel="nofollow">https://www.cb.szczecin.pl/tryb-studiow/studia-podyplomowe-online/</a>, uczelnia specjalizuje się w kierunkach dla Pedagogiki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka