Dodaj do ulubionych

Korepetycje dla kierunków społecznych, humanistycz

03.05.22, 18:38
Oferuję korepetycje dla kierunków społecznych i humanistycznych: psychologia, socjologia, pedagogika, filologia polska. Ukończyłam kilka kierunków studiów.
Tłumaczę materiał, pomagam przygotowywać się do egzaminów, w tym egzaminu z metodologii badań nauk społecznych. Nie wykonuje obliczeń do prac.
Podczas zajęć mogę pomóc w wykonaniu zadań na studia, w tym projektów metodologicznych. Wtedy od razu tłumaczę dlaczego. Nie piszę prac za studentów, bez ich obecności. Po prostu posiadam wiedzę z dziedzin społecznych i humanistycznych, którą chętnie się podzielę i pomogę w zrozumieniu, przygotowaniu do egzaminu.
Posiadam grono zadowolonych uczniów.
Zapraszam na zajęcia.
Kontakt: lucy25@onet.pl
Obserwuj wątek
    • opracowanianaukowe Re: Korepetycje dla kierunków społecznych, humani 10.10.22, 17:38
      Ja również oferuję profesjonalną pomoc przy opracowywaniu tekstów naukowych - zapraszam na: tekstynaukowe@interia.pl

Jestem w stanie pomóc przy pracach zarówno teoretycznych jak i badawczych. Posiadam wieloletnie doświadczenie w opracowywaniu tekstów naukowych z różnych dziedzin:
      - medycyna
      - ekonomia
      - pedagogika
      - socjologia
      - zarządzanie
      - politologia
      - filozofia
      Nie kuszę cenami, nie oferuje promocji lecz solidną, uczciwą pracę, jasne zasady współpracy i ratalny system opłat.
      Zachodniopomorskie: Szczecin, Gryfino, Nowogard, Goleniów, Świnoujście, Gryfice, Pyrzyce, Gryfino, Międzyzdroje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka