dorota_l_r 06.09.11, 16:43 szukam płytek ciętych ze starej, czerwonej cegły lub wygladających na takie :) może ktoś wie, gdzie w okolicach Torunia można znaleźć takie płytki?? dziękuję za pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: keisss Re: płytki "stara cegła" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.11, 15:23 Witam! Może nie w okolicach torunia ale wysyłają na terenie całej polski w dobrych cenach i produkty naprawdę ręcznie formowane ludzkimi rękoma. Mają spory wybór i produkty są bez żadnych domieszek bezpieczne dla zdrowia i całkowicie naturalnie - nie to co np holenderka niby ręcznie formowana a tak naprawdę robiona maszynowo. A po zaimpregnowaniu już jest całkowicie super. Możesz parę realizacji z ich produktów obejrzeć na ich stronie internetowej www.hoffmanowska.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
zaroslinskaz Re: płytki "stara cegła" 11.10.11, 13:49 ja jestem z Bydgoszczy. ostatnio kupowałam płytki ręcznie robione. Zamówiłem z Poznania, przysłali mi kurierem - bez problemu. Ceny przystępne. Mogę ze spokojem polecić firmę: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
zaroslinskaz Re: płytki "stara cegła" 11.10.11, 13:50 ja jestem z Bydgoszczy. ostatnio kupowałam płytki ręcznie robione. Zamówiłam z Poznania, przysłali mi kurierem - bez problemu. Ceny przystępne. Mogę ze spokojem polecić firmę: Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lukaou Re: płytki "stara cegła" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.14, 09:28 Z okolic Torunia polecam firmę starecegly.com. Naprawdę uczciwa firma i mają płytki tylko z zabytkowych obiektów. Wiem, że post już po terminie ale może zostanie ślad dla innych. heh. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ms Re: płytki "stara cegła" IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.14, 09:20 Ja polecam Formex z okolic Trójmiasta. www.formex.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
liluska Re: płytki "stara cegła" 26.08.14, 21:11 polecam www.stara-cegla.pl u mnie leżą na ścianie SUPER Odpowiedz Link Zgłoś
makmonikamak Re: płytki "stara cegła" 09.03.17, 17:47 faktycznie ładne i TANIO polecam www.stara-cegla.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Łukasz Re: płytki "stara cegła" IP: *.play-internet.pl 22.03.15, 22:22 Polecam Www.starecegly.com z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszbur Re: płytki "stara cegła" 02.02.17, 14:15 tu mają sprzedaż wysyłkową ceglanewnetrza.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: michalina Re: płytki "stara cegła" IP: *.146.81.122.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 22.04.17, 10:39 stara cegła bauherr, bardzo ładna :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andrzej Re: płytki "stara cegła" IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.05.18, 17:43 vimeo.com/165691777 Odpowiedz Link Zgłoś
karolekwegrzyn2020 Re: płytki "stara cegła" 10.06.22, 11:09 Polecam sklep ceglanyrenesans.pl ! - Świetny wybór - dobra jakość Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynkakochanowska Re: płytki "stara cegła" 27.07.22, 21:14 Polecam sprawdzić ceglanyrenesans.pl, mają świetny wybór cegły dekoracyjnej :) Odpowiedz Link Zgłoś