Dodaj do ulubionych

Co myślicie o wypoczynku na suwalszczyżnie?

IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 12:52
Obserwuj wątek
    • Gość: Krystyna Re: Co myślicie o wypoczynku na suwalszczyżnie? IP: *.paa.gov.pl 23.03.01, 08:53
      Bardzo bym chciała zaplanować sobie wakacje na Suwalszczyźnie.
      Jest pięknie i spokojnie. Szczególnie nad jez. Hańcza.
    • Gość: Michal Re: Co myślicie o wypoczynku na suwalszczyżnie? IP: 212.191.64.* 23.03.01, 13:47
      Naprawde wspaniala sprawa. Tam jest super. Moglbym tam mieszkac przez cale
      zycie.
    • Gość: marianna Re: Co myślicie o wypoczynku na suwalszczyżnie? IP: *.suwalki.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 10:20
      Zapraszam do Wiżajn na suwalszczyźnie- posiadam pokoje gościnne - oferuje
      bardzo niskie ceny, za nocleg wraz z wyżywieniem - moje gospodarstwo położone
      jest na półwyspie na jeziorze Wiżajny.
      proszę o kontakt wizajny@su.home.pl
    • Gość: woytek Re: Co myślicie o wypoczynku na suwalszczyżnie? IP: *.wwpwp.it.pl 29.03.01, 15:37
      polecam okolice puszczy augustowskiej, gdzieś nad czarną hańczą....
      najpiękniejsze miejsce pod słońcem...
      woytek
      • dawnrazor Re: Co myślicie o wypoczynku na suwalszczyżnie? 16.06.01, 23:49
        jako że połowa mojej rodziny mieszka pod Gołdapią to znam mniej więcej te rejony
        i je gorąco polecam,choć to już nie jest dokładnie suwalszczyzna...Wzgórza
        Szeskie-przepiękny niemal podgórski krajobraz,widoki....Puszcza Romincka-
        niesamowita dzikość,miejsca kojarzące się z tajgą(torfowisko Mechacz)no i
        Stańczyki-gigantyczne mosty nad wspaniałą doliną.
        problemem jest brak bazy noclegowej-Gołdap,Stańczyki,parę agroturyst.chyba i
        wszystko....poza tym jak to na polskiej wsi trza uważać na bydło-i nie chodzi
        mi o krowy...ale jeśli ktoś lubi dzicz i małą ilość turystów to coś dla niego
    • Gość: wilga Re: Co myślicie o wypoczynku na suwalszczyżnie? IP: *.pl 17.06.01, 13:46
      Przed wyjazdem zajrzyjcie koniecznie na
      www.poznajkraj.pl (dział Polska Egzotyczna w lewym
      menu) - znajdziecie tam wiele ciekawych artykułów o
      Suwalszczyznie Grzegorza Rąkowskiego - autora
      fascynujących przewodników

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka