torunianka78
02.04.12, 15:22
Cześć Dziewczyny,
mam 34 lata i jestem z Torunia. Szukam kumpelki na wyjścia na kawkę, do kina, wystawę, czy na rower… po prostu na fajne spędzanie wolnego czasu, którego z racji, że jestem teraz sama mam dużo.
Jakiś czas temu rozstałam się z facetem po kilkuletnim związku i czuję się trochę samotna. Większość znajomych ma swoją drugą połówkę, niektórzy założyli już własne rodziny, są zaabsorbowani swoimi sprawami i mają coraz mniej czasu dla „samotnej” koleżanki :( Gdy pojawili się mężowie i dzieci znajomości nabrały innego wymiaru. Niektóre niestety nie przetrwały próby czasu.
Jestem towarzyską osobą i chętnie bym gdzieś wyskoczyła a czasami najnormalniej na świecie nie mam z kim, bo albo ktoś ze znajomych jest zajęty, albo zmęczony, albo nie w humorze, albo znowu w pracy do wieczora, albo coś… Nigdy nie sądziłam, że w ten sposób będę szukała sobie towarzystwa… Dziwne to trochę. Nie jestem ani samotnikiem ani fanką portali społecznościowych czy gg i zawsze ceniłam sobie najbardziej kontakt osobisty, a nie klikanie i uśmiechanie się do „wirtualnej osoby” po drugiej stronie. Zależałoby mi na poznaniu osób zbliżonych do mnie wiekiem, z którymi mogłabym coś razem zaplanować. Wydaje mi się, że jestem normalną, niezależną, fajną, wesołą babką, po prostu tak wyszło, że jestem teraz sama, ale to nie znaczy że mam ze wszystkiego rezygnować, prawda?:)
Jeżeli któraś z Was dziewczyny też jest w podobnej sytuacji to napiszcie proszę bezpośrednio na mojego e-maila: torun.poczta@gmail.com coś wspólnie wymyślimy.
Ps. Aby uniknąć niechcianych nieporozumień, chciałabym uprzedzić, że jestem hetero i szukam KUM-PEL-KI, a moje ogłoszenie nie jest ogłoszeniem matrymonialnym :)
Gdzie mogłabym umieścić jeszcze to ogłoszenie ?