Dodaj do ulubionych

Czy ktoś pracował w klubie Cocomo?

06.08.12, 12:49
Tak, ja byłam kelnerką. Na prawdę fajna atmosfera no i zarobki konkretne powyżej 3 tysięcy złotych.
Obserwuj wątek
    • 3maggie Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? 06.08.12, 12:49
      Ja pracuję jako tancerka, świetne dziewczyny no i życiowa kierowniczka, bardzo sympatyczna, wszystkie sprawy do załatwienia. A dziewczyny skore do pomocy. Pierwszego tygodnia zarobiłam 4400zł!
      • Gość: Kinia Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 19:40
        Zaczęłam pracę w zeszłą sobotę....i jestem na maksa zadowolona;) Dostałam już pierwszą wypłatę i nigdy nie przypuszczałam, że za 5 dni pracy można dostac taką sumę, za jaką nie jedna kilku osoba wrodzina musi wyżyc przez miesiąc
        • kotkakotka2 Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? 16.09.12, 14:36
          pracowałam i byłam bardzo zadowolona. byłam tancerką i zarabiałam ok 8-10 tys. Kasa vkosmos. kierowniczka tez super, jak cos sie działo to zawsze pomogła
          • Gość: 666buziaczek Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 22.01.13, 11:36
            6-8 tysi zarabiałaś na tydzień? nooo to mnie pobiłaś... ja to koło 2-4 na tydzień wychodzę...a ja myslałam że dużo zarabiam...weź no się pochwal jak ty to robisz ze 8-ke na tydzień zarabiasz?
            • Gość: wiola Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 16:14
              no ja 5-6 wyciągam więc da się!:P
              • Gość: Pytanie Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.13, 19:41
                Napiszcie coś o karach . Jak tak super zarabiacie to chyba ich nie ma ?
              • Gość: kinga Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 16:22
                jak jest się pracowitym to jasne że można tyle wyciągnąc:)
            • Gość: Roksana Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.14, 13:32
              No co ty nie wiesz ? nie bądź głupia.
          • Gość: anka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 13:49
            ja też pracowałam, fajne zarobki, nigdy już potem tak nie było :)
        • aaankaa12 Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? 30.01.13, 15:20
          no ja tak mam od 6 miesięcy :) wypłata super , spokojnie odłożę sobie na potem :)
        • Gość: nowatancerka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 13:17
          fajna płaca, tylko trzeba sie przestawić na nocny tryb życia, wszystko inne jak najbardziej ok :)
    • Gość: barmanka z cocomo Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.12, 10:45
      Stoje u nich za barem. Jest spoko, a jak masz fajną kierowniczke to już w ogóle zajebiście :) Spróbuj sobie a jak ci klimat nie podejdzie to trudno. Mi tam praca odpowiada .
    • Gość: Lili [...] IP: *.134.rev.vline.pl 21.12.12, 12:37
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: wikil Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.12, 16:30
        no w cocomo naprawdę bardzo dobrze sie zarabia wieć jak ktoś potrzebuje kasy to lepiej chyba nigdzie nie zarobi:P
    • Gość: barmanka z cocomo Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.12, 10:52
      A ty skąd to wiesz w sumie?? Pracowałas tam i jesteś kolejną z tych co wyleciała???
      Co to za pomysł ze babek wcale się nie wpuszcza?? To nie tak. Tam gdzie ja pracuje, mieliśmy po prostu kilka akcji z zazdrosnymi żonami które robiły awanture swoim mężom. Ale jak babeczka chce wejść sobie z kumplami i widać że to nie żadna zazdrosna żona, co szuka swojego męża to czemu nie.
      Coś ty dziwne rzeczy piszesz, kolezanko i dziwne masz te swoje informacje....
      • Gość: DAncerka [...] IP: *.134.rev.vline.pl 27.12.12, 12:08
        • Gość: barmanka z cocomo Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 11:06
          No troche sie nie dziwię, jakbym była tancerką to też wolałabym tańczyć dla facetów :)
          • Gość: :0 Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 03.01.13, 12:39
            a która laska by nie wolała tańczyć dla facetów?
    • Gość: barmanka z cocomo Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.13, 23:42
      potwierdzam, stoje w cocomo za barem już pare miesięcy. Zarabia się bardzo dobrze. Pracuje się sporo i w nocy ale pieniadze sa bardziej niz dobrze. A ekipę w pracy mam mega :)
      • Gość: ika90 Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.13, 12:54
        hejka, ja też ppracuej sobie w cocomo i jest great:) jestem kelnerką i jak narazie na nic nie narzekam, kasa fajna, ekipa też a że praca w nocy, jakoś daje radę
      • Gość: buziaczek666 Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 07.01.13, 10:41
        a ja jestem tancerką, zarabiam koło 2 klocków na tydzień, wiec mnie sie podoba i fakt u nas sami mlodzi pracuja, to atmosfera jest lightowa :)
        • Gość: lolitka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 13:59
          no kasy to nigdzie się takiej nie zarobi to pewne jest!
          • Gość: izulina19 Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 15:01
            dziewczynki potwierdzam kasa jjest mega dobra:) jak sie chce to mozna niezle zarobic :) pracuje w klubie jakis miesiac i nie zamierzam odchodzic:)
    • Gość: 666Buziaczek666 Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 03.01.13, 12:47
      ja jestem tancerka w cocomo, od 4 miesiecy juz bedzie jak pracuje, i nie narzekam, siebie i mojego Adrianka utrzymuje sama, zostaje nawet kasy na ciuchy, kosmetyki i tego typu bajery, sama wynajmuje mieszkanie w centrum łodzi, bo mi nie pasowało mieszkanie na służbowym z synkiem, opłacam mu przedszkole, stalam sie w pelni samodzielna, czasem tylko jest smutno, ze tak daleko od rodziny, ze rodzicow musze klamac o pracy...ale nigdy bym nie mogla odejsc od mojego juz bylego meza gdybym nie zarabiala tutaj takich pieniedzy, gdybym 4 miesiace temu nie spotkala w sieci babki co mnie wypatrzyla i pomogla na poczatku jak tu zaczelam, to ja nie wiem co by bylo teraz, takze nie obawiajcie sie panie drogie, lepiej tanczyc dla obcych za grube pieniadze niz dac sie ponizac swojemu za darmo tracac zdrowie i zycie
      • Gość: lenka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.13, 16:35
        dokładsnie! moja historia jest bardzo podobna a ta praca pozwoliła mi się usamodzielnić i odzyskać wiarę w siebie:P
        • Gość: barmanka z cocomo Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.13, 10:57
          Dużo dziewczyna tak ma. Na początku mają watpliwości i sie boją bo ktos im naopowiada bzdur, a potem się same przekonują i czują świetnie :) Jka gwiazdeczki :)
          • Gość: karika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.13, 11:50
            • Gość: 666buziaczek666 Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 04.01.13, 14:11
              nooo co jak co ale kasa jest nieporównywalna w cocomo, ja jako tancerka zarabiam na prawdę kilka normalnych pensji na miesiąc, a że u nas są tygodniówki to cały czas mam pieniadze i nigdy nie musze czekac do pierwszego czy 10-go jak w innych firmach jak pracowalam, a zmartwien czy starczy do pierwszego nie miewam odkad tu pracuje, ale nie każdy da radę być tancerką, jak jesteś nieśmiała i się rumienisz na widok facetow na ulicy, to lepiej se odpusc, bo jednak tutaj trzeba byc komunikatywnym aaa no i jakaś maszkara paskudna tez raczej laska raczej sie nie dostanie
              • Gość: wiki Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.13, 16:00
                no nie ma co kasy porównywać bo nigdy nigdzie tyle nie zarobisz tego jestem pewna na bank!
                • Gość: isia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.13, 16:17
                  • Gość: barmanka z cocomo Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 08:10
                    Ja stałam za barem już w wielu miejscach i do cocomo trafiłam raczej przypadkiem ale nic lepszego nie mogło mi ste trafić. Ludzie nie dowierzają albo się boją itd ale gdyby wiedzieli jak jest na prawde to waliliby drzwiami i oknami :)
                    • Gość: Lechia Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.13, 23:57
                      Na pewno waliliby drzwiami i oknami.... wzruszyła mnie twoja historia. Kręć kochana dalej pupą, na nic więcej cię nie stać. Nawet nie masz pojęcia, że istnieje inny świat: gdzie dziewczyny mają chłopaków i dla nich chcą tańczyć, piją wino przy świecach w swoich domach, mają normalną pracę. Nie muszą sfrustrowane rzucać jajkami po starym mieście w Olsztynie. A tak się wam zdarzyło
                      • Gość: :) Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.13, 09:35
                        Widzę, że całkiem nieźle jesteś poinformowana i ciekawe, że interesuje cię forum o klubie gogo skoro tak bardzo od tego stronisz:)
                        A poza tym zachęcam do czytania ze zrozumieniem, poprzedni post dotyczył pracy barmanki i kelnerek co nie ma z tancerkami nic wspólnego...
                        • Gość: Lechia Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.13, 19:11
                          Nie wiedziałam, że to forum zamknięte dla "intelektualistek" z go go.
                      • Gość: Emilia [...] IP: *.93.euro-lan.pl 26.06.14, 15:00
            • sisi103 Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? 14.01.13, 11:23
              Witam,
              ja pracuje w Klubie COCOMO i jestem bardzo zadowolona ze swojej pracy. Świetni ludzie, elastyczne godziny pracy, przyjazna atmosfera, a co najważniejsze rewelacyjne pieniądze :)
              • Gość: 11111111111 [...] IP: *.134.rev.vline.pl 14.01.13, 12:16
                • Gość: julka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 15:39
                  dokładnie! nigdzie nie zarobicie tyle co tutaj!
                  • Gość: lilu Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 15.01.13, 00:36
                    a może coś więcej na temat pracy kelnerki/barmanki? serio w Toruniu jest taka lipna atmosfera? studiuje dziennie i praca w nocy mnie nie przeraża ale do 11rano też mi się nie uśmiecha. Myślicie, że dałabym radę?
                    • Gość: buziaczek666 Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 15.01.13, 12:38
                      do 11.00 rano? nieee no...chyba zwariowałaś, ja pracuje w cocomo i owszem nieraz o 11 idę spać ale to już po melanżu po pracy z laskami :D a nie żeby o 11 prace kończyć...hahahahah...już widzę jakby któraś z nas do 11 została pracować DOOOBRE hahahahaha
                      • Gość: syrena Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.13, 13:02
                        o 11 to troche przesada :) tak sie raczej nie kończy, przynajmniej nam sie jeszcze nie zdażyło.
                        • Gość: Magda [...] IP: *.static.chello.pl 15.01.13, 13:55
                          • Gość: lilu Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 15.01.13, 16:14
                            napisałam że do 11 bo wcześniej był taki post o tym klubie w Toruniu... że w ogole tam nieciekawie jest, że kiepska atmosfera? prawda?
                            • Gość: gość [...] IP: *.134.rev.vline.pl 16.01.13, 11:44
                            • Gość: barmanka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 12:17
                              kiepska atmosfera?? Raczej nie powiedziałabym. Ja nie pracuje akurat w Torumiu ale tam sie szkoliłam i moim zdaniem dziewczyny złote i kierowniczka tez spoko.
                              • Gość: ilonka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.13, 14:52
                                może ktoś oczekuje nie wiadomo czego i źle rozumie słowo dobra atmosfera hehehe:D
                                • Gość: aleocochodzi [...] IP: *.134.rev.vline.pl 17.01.13, 10:49
                                  • Gość: wikus Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.13, 15:00
                                    no właśnie? bo sama jestem ciekawa:)
          • Gość: Dominika Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 09:23
            Hej, a w którym cocomo pracujesz? :)
    • Gość: gość [...] IP: *.134.rev.vline.pl 09.01.13, 11:25
      • Gość: uuula Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 12:48
        no dokładnie poza tym nie wiem gdzie kelnerka 3 tys miesiecznie zarobi no bez jaj:P chyba tylko w krakowie na rynku ale w lato hahaha
    • Gość: :) Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 13:17
      Ale bzdura, normalnie się laski dzielą i zarabiają po kilka tyś miesięcznie. Nigdzie nie zarobisz tyle w gastronomii to ci gwarantuje. Chyba że byłaś tylko na jakimś dniu próbnym albo szkoleniu...
      • Gość: martus Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.13, 14:53
        wlasnie na szkoleniu dostaje sie mniejsza kaske, pozniej juz sie zarabia konkretniej z drugiej strony ktora firma daje wyplate za szkolenie? ja jeszcze na taka nie trafilam
        • Gość: czytajwiecej Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 11.01.13, 10:20
          no zazwyczaj to w roznych firmach to albo zapierdzielasz za darmo na szkolenie, albo jeszcze placic sobie każą... ale w cocomo takich niespodzianek nie ma, bo to oni placa tym co zaczynaja u nich sie uczyc pracy i tak powinno byc we wszystkich firmach
          • Gość: wiki Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.13, 14:48
            dokładnie płatne szkolenie, nocleg zapewniony a za dojazdy zwracają - nie ma o co się doczepić:)
    • Gość: monika s. [...] IP: *.239.spine.pl 17.01.13, 17:03
    • Gość: buziaczek666 Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 18.01.13, 11:48
      co ty pitolisz gościu...ja jestem tancerką i wiem że kto jak kto ale kierowniczka to nie ma opcji zeby to wypisywala cokolwiek...bo niby jak, jak one 8-9 do domu dojada i spac ida, bo to kierowniczki najdluzej zawsze po zamknieciu jeszcze pracuja, jakies papiery wypisuja itd., zreszta co by kierowniczkom zalezalo? przeciez klienci foruw dla pracujacych nie czytaja...tak prawda, a one za gosci sa rozliczane...chociaż też czytałam ten post ochroniarza...śmierdząca sprawa
      • Gość: c0re Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: 192.100.124.* 24.02.14, 13:50
        a mylisz sie ;) bo czytaja ;)
    • Gość: autorka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.13, 12:54
      Tak dynamic chello (kolego czy koleżanko - bo sie różnie przedstawiałeś na forum :) ) bramkarz który został wywalony z pracy jest osobą nadwyraz wiarygodną ....
      Ale brawo, idz za tłumem osłów bez własnego rozumu ...
      • Gość: SONIA [...] IP: 82.177.182.* 18.01.13, 14:34
      • Gość: kiki Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.13, 15:38
        ale o co chodzi ej?
        • Gość: gość portalu [...] IP: *.134.rev.vline.pl 21.01.13, 11:42
          • Gość: wiktoria Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.13, 16:06
            bo prawda jest taka że w Polsce to się nikomu nie chce pracować tylko kasę każdy chce ale żeby coś zrobić za tą kasę to nie bardzo:P każdy ma tylko wymagania ale do roboty to dwie lewe ręce!
            • Gość: meggi Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: 195.78.239.* 21.01.13, 17:01
              jesli chodzi o cocomo to nie ma "lezenia i pachnienia" bo nigdzie za nic pieniedzy sie nie dostanie .. jesli zalezy wam na pracy, dobrej kasie i satysfakcji to trzeba sie wykazac bo placa podstawe ale tak na prawde najwieksza kase zarabia sie na prowizji od obrotu klubu. i sie oplaca bo oprocz pracy przyjemniej i efektywnej ma sie do tego super kase :)
    • Gość: moonia [...] IP: *.239.spine.pl 23.01.13, 16:47
      • Gość: gość [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.13, 11:31
        • Gość: julia Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 16:28
          no normalnie:P dają hahahah:D
          • Gość: dojuli [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.13, 09:54
            • Gość: ala [...] IP: *.static.chello.pl 25.01.13, 14:33
    • Gość: dodynamica [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.13, 12:45
      • Gość: koka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 16:03
        u nas to raczej meżczyźni jako tancerki nie pracują:P
    • Gość: luiza [...] IP: *.239.spine.pl 29.01.13, 16:53
    • Gość: 666buziaczek666 Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.play-internet.pl 30.01.13, 11:29
      odwal sie laska od tancerek...wyrabali cie z pracy to poszukaj nowej przytuku, bo tylko takie przytuki jak ty wypadaja z ekipy...poprzegladaj lepiej niunia ogloszeniaz praca...a od tancerek won! jak jestes mameja to cie nikt w pracy trzymac nie bedzie...zwlaszcza w klubie, bo my jestesmy laski z charakterem a nie cichociemne bezrobotne, ktore jak maja problem to na forum bez podpisania sie sa ostre w gebie....a jakos ani jedna jeszcze nie przyszla na zywo do klubu mowic zle o tancerkach...
      • Gość: luuuu Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.13, 13:07
        dokładnie tak! najlepiej to szczekać anonimowo - pokaż kim jesteś zobaczymy czys taka odważna!
    • Gość: gośka [...] IP: *.239.spine.pl 30.01.13, 16:16
      • Gość: kika Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 09:26
        ja już prawie rok! ewidentnie masz coś do tej pracy i ciekawe z czego to wynika:P
        • Gość: gość forum [...] IP: *.134.rev.vline.pl 31.01.13, 11:12
        • Gość: mmm Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.31.7.18.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.11.13, 23:58
          czesc wszystkim własnie ide na rozmowe w sprawie pracy w clubie cocomo jako kelnerka lub hostessa powiedzcie mi ile zarabiaja dziewczyny w tej brazy na ntych stanowiskach
          • Gość: szybawski oszust Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.14, 20:42
            szybawski jan to zwykły wał i młody przekręt wisi kasę każdemu mi tez i na to są wyroki sadowe poza tym ma parę spraw sądowych w tym o nierząd i pornografie !!!!!!! komornicy w Krakowie to wiedzą i się biorą za tą przykrywkę EVENT na braciszka !!!!!!
          • Gość: HOSSTESSA Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.14, 14:26
            HEJ J PRACUJE ALE NIKT CI NIE POWIE ILE ZARABIA OWIANE TAJEMNICA JENO CI POWIEM MUSISZ MIEC SILNA PSYCHIKE INACZEJ WCIAGNIE CIE TEN KLUB NA SAME NO
      • Gość: eliza [...] IP: *.239.spine.pl 31.01.13, 16:52
        • Gość: jula Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 10:10
          no manka na kasie się przeciez zdażają i to wszędzie - ale to chyba nie wina firmy w której się pracuje nie?:P
          • Gość: gość forum [...] IP: *.134.rev.vline.pl 01.02.13, 11:26
            • Gość: alicja 19 Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 13:01
              dokładnie, praca to praca. Jak się pilnuje swoich obowiązków, to się nie dokłada do interesu :)
        • Gość: aga m [...] IP: *.239.spine.pl 01.02.13, 15:00
          • Gość: gość [...] IP: *.134.rev.vline.pl 04.02.13, 11:10
            • Gość: inga Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 11:54
              wszystko ok, nawet jak trafią się pomyłki finansowe, to wszystko można odkręcić, tam tez pracują ludzie. Zarobki ok, atmosfera fajna, trzeba tylko do pracy w nocy się przyzwyczaić. :)
              • Gość: gość [...] IP: *.134.rev.vline.pl 05.02.13, 11:30
            • Gość: kikii [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 14:00
              • Gość: doris Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.13, 15:32
                hej,ja pracuje w tym klubie juz 2miesiace i narazie jest ok. Wypłate dostałam duża i na czas. Też sie bałam na poczatku po przeczytaniu tych wszystkich złych opinii,ale teraz wiem ze to stek bzdur. W klubie pracuja fajne dziewczyny,nikt sie nie puszcza i jest naprawde spoko atmosfera.
              • Gość: Kasia Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.239.spine.pl 26.03.13, 14:36
                Hej!! :) Ja pracuję w Toruniu jestem barmanka. Atmosfera jest dobra ludzie też ok. Można zarobić fajną kase, zdecydowanie wiekszą niż w zwykłym klubie stojąc za barem! Polecam jak dla mnie rewela! Tylko pracy dużo hehehe
                • Gość: manamana Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.13, 10:07
                  No to że duzo pracy to prawda,ale tak jest wszędzie. Jak sie chce zarabiac to trzeba cos od siebie dać:)
                  • Gość: czytoprawda [...] IP: *.134.rev.vline.pl 02.04.13, 09:36
                    • Gość: pracawinnymmiescie Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: 82.177.182.* 08.04.13, 13:41
                      Można wyjechać do innego miasta, nie ma z tym problemu, ja pracowałam najpierw w jednym mieście, a potem przeniosłam sie do Sopotu gdzie obecnie studiuję :) a Ty już pracujesz?
          • Gość: lilka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 12:05
            bo bez przesady jak się ma tylu pracowników i każdy innaczej zarbia to czasem pomyłka może się zdarzyć przecież - grunt że zawsze wszystko wyrównuja nie?
            • Gość: ja [...] IP: *.239.spine.pl 07.03.13, 16:26
              • Gość: Madzia Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.13, 15:12
                Potwierdzam-klienci nie moga dotykac dziewczyn i ta zasada jest w sumie przestrzegana. Ja tam sie nigdy nie spotkałam z tym zeby ktoś był dla mnie niemiły albo nahalny.
                • Gość: :) [...] IP: *.idev.pl 11.03.13, 14:45
                  • Gość: gogo Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.03.13, 16:31
                    niestety albo stety to tylko gogo
                    • Gość: buziaczek Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.13, 11:40
                      Go-go rządzi:) jak kobieta jest pewna siebie to smiało sobie poradzi w pracy w takim klubie.która z nas nie lubi byc adorowana i jak facet na niej oko zawiesi? a tu jeszcze dobrze zarabiasz!
                      • Gość: gosc [...] IP: *.idev.pl 19.05.14, 15:26
              • Gość: Karolina Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.03.13, 16:22
                Pracowałam w cocomo jako promotorka a później hostessa we Wrocławiu i Toruniu. Praca jest zajebista, jeżeli ktoś lubi kontakt z ludźmi. A kasy takiej jak tu to nigdzie nie zarobicie.
              • Gość: lilianka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.13, 13:21
                oczywiście że tak! to nie jest agencja towarzyska tylko klub na boga!
    • Gość: gośka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 13:18
      ja jestem tancerką, zarobki konkretne, co tydzień przelew :)
      • Gość: strawberry [...] IP: *.239.spine.pl 05.02.13, 15:42
        • Gość: lizka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 09:51
        • Gość: zuuuu Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.13, 11:04
          no przy takich zarobkach to i tak w tygodniu nie zdążysz wydać heheh
          • Gość: gosiek004 [...] IP: *.239.spine.pl 07.02.13, 14:36
            • Gość: Ola1989 [...] IP: *.239.spine.pl 07.02.13, 15:46
              • Gość: poli Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.13, 14:52
                o kurcze to naprawdę bardzo spoko! a jak się dostaje taką pracę? gdzie się trzeba zgłosic?
        • Gość: mela Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 14:18
          moja przyjaciółka tam tańczy.z tego co mówi to fajna praca. Dużo zarabia i robi to co lubi:)
          • Gość: badha [...] IP: *.134.168.217-rev.hti.pl 24.04.13, 12:55
            • Gość: vdsv Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.60.citypartner.pl 07.12.13, 15:24
              Jaka jest kara za nieobecność w pracy na nockę dla promotorek?
    • Gość: nadija Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: 91.231.117.* 08.02.13, 15:57
      napiszcie mi prosze cos wiecej o tym klubie! ja powiem tlyko tyle ze konsultaNTKI sa mega niemile i odstraszaja zamaist przyciagac!
    • Gość: alicjaaaa Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 12:38
      fajna praca, każdy każdemu pomaga no i zarobki świetne.
    • Gość: marta Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.elk.mm.pl 11.02.13, 19:10
      Bardzo ciekawe,co tutaj opisujesz... naprawdę ;) Anka ma zostać zwolniona? Szukaja nowej kierowniczki?? Dziewczyno skąd Ty to wytrzasnęłas???? Bajki lepsze niż braci Grimm hahaha:D Jeśli praca Tobie nie odpowiadała to trzeba było się zwolnić i tyle,a piszesz bzdury tylko dla tego,że ktoś Ciebie raczył zwolnić,bo się nie nadawałaś!!!
      Pozdrawiam
    • Gość: IP Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.30.190.115.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.02.13, 22:16
      Dziewczyny zobaczcie ,ze wszystkie pozytywne opinie pisane są tylko przez te same osoby podszywajace sie pod postacie rożnych zadowolonych pracownikow.Zobaczcie na IP.Wciskaja kity , kombinują z opłatami aby płacić w tygodniu dwa razy.Ratuja tan bałagan jak mogą ale powoli zbliża sie koniec klubów Cocomo.Zbliza sie duża kontrola Izby Skorbowej we wszystkich klubach Cocomo bo urzędnicy maja dosyć tych licznych skarg na okradania kart kredytowych.
      • Gość: Katiuszka888 Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.13, 22:28
        Ktoś napisał wcześniej, żebym się ujawniła, że niby dlaczego występuję anonimowo. Otóż już mówię dlaczego - wiadomo, że banda Szybawskiego to zorganizowana grupa ze znanymi policji recydywistami, wolę nie narażać swojego zdrowia. Inna sprawa - skoro tak szczekacie obrończynie Cocomo o anonimowości, dlaczego same piszecie pod pseudnimami na forum? Czyżbyście mamusiom i tatusiom nie powiedziały gdzie pracujecie? A przed znajomymi pewnie też wstyd?
        Kolejna sprawa to pisanie na tym forum przez stale te same osoby. Ale z Was idiotki, naprawdę, Cocomo już nawet w biurach zatrudnia zakute łby. Ciekawe dlaczego piszecie WYŁĄCZNIE od poniedziałku do piątku w godzinach 8 - 17?? Bo k.. pracujecie w biurach, a prawdziwe tancerki, hostessy i kelnerki wtedy śpią a nie smażą posty na forum! Same z siebie robicie kompletne debilki, aż szkoda na jakiekolwiek dyskusje z Wami już. Nie wspominam już nawet o tym samym stylu pisania, bzdurnego gadania o wypłatach itp. Dlaczego kretynom się wydaje, że ich sztuczki są tak cwanie skonstruowane, że ich nikt nie odgadnie ? Tajemnica dla mnie nierozwikłana.
        Ostatnia rada dla normalnych ludzi, którzy zdecydowali się odejść z tego burdelu:
        nie umieszczajcie tego nigdzie w CV jak będziecie szukać przyzwoitej pracy!! Pracodawcy sprawdzają i jest to bardzo źle widziane mieć taki " wpis".
        Pozdrawiam wszystkich wyłącznie mających identyczną opinię do mojej.
      • Gość: Kotecek Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.13, 14:50
        tak tak pisze sobie jedna i ta sama osoba o tym jak jest zajebiscie. bo jak klienci i pracownicy nie sa zadowoleni i nie pisza to ktos musial to nadrobic. Dziękujemy Ci Centalo
    • marcinfififi Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? 15.02.13, 10:36
      nie wiem czy to prawda bo nie byłem ale kolega mówił ze był i ze tancerki maja po 156 cm wzrostu
      • Gość: tancerka Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.13, 22:15
        tak to prawda tancerki maja 156 cm wzrostu bo tam nikt kto wyglada umie tanczyc i ma predyspozycje do bycia striptizerka to nie bedzie za 34% ze wszystkiego pracować. Bo tak naprawde drogie kobiety macie 31% z szampana a z drinków jakie 38% do tego jeszcze coś odbija bo niby kara itp. Nice. przekonałam się o tym pracując rrok. Wy też się przekonacie
        • Gość: pikokoko [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.13, 13:19
          • Gość: @pikokoko Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.13, 11:07
            a nie żałujesz? bo ja się boję, ze nigdzie tyle nie zarobię, a wiadomo,... przyzwyczaiłam się :P
    • Gość: :) [...] IP: *.idev.pl 18.02.13, 09:49
      • Gość: iga Re: Czy ktoś pracował w klubie Cocomo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.13, 10:45
        no raczej, każdy facet ma inny gust :)
    • Gość: Lucynka [...] IP: 91.215.45.* 18.02.13, 10:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka