Dodaj do ulubionych

Gdzie można pojechać w październiku?

IP: 150.254.191.* 13.03.01, 15:44
Dopiero w październiku dostanę urlop. Gdzie można wtedy pojechać aby było
ciepło? Może ktoś mi poradzi. Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: senny Re: Gdzie można pojechać w październiku? IP: 195.41.66.* 13.03.01, 15:56
      Teneryfa. Bylem od 15 do 22 pazdziernika 2000. Woda 23.5 celcjusza, powietrze
      29-32 celcjusza, wulkan 3700 m.n.p.m. pustynna, afrykanska przyroda, angielskie
      puby, samochod pozyczysz za 10 000 peset na 5 dni z pelnym ubezpieczeniem (200
      zl polskich). Fajne, atlantyckie fale. Rewelacja.
      Dla dziecie delfiny w morzu jak poplynisz troche turystycznym katamaranem, lodz
      podwodna - godzina za 100 zl z wrakami statkow i wielkimi rajami tuz nad dnem,
      wodne miasteczka ze zjezdzalniami. W sumie co sie komu podoba to znajdzie.
      Tanie restauracje. Kasyna, widoki, gory, przezroczysta woda.
      Powodzenia.
      • raper Re: Gdzie można pojechać w październiku? 13.03.01, 15:58
        Dzięki może skorzystam.
    • Gość: artmach Re: Gdzie można pojechać w październiku? IP: *.bresa.com.pl 13.03.01, 15:58
      Ja byłem w zeszłym roku w Turcji od 17 do 31 pażdziernika w Kemer. Było jeszcze
      bardzo ciepło grubo powyżej 20st. Polecam www.pegas.com.pl, cena last minute
      samolotem, dwa tygodnie, hotel 3* z basenem, obiadokolacje szwecki stół za ok
      1500 zł.
    • Gość: KUba Re: Gdzie można pojechać w październiku? IP: *.cuprum.com.pl 19.03.01, 15:25
      W zeszlym roku bylem na Fuerteventurze, najpiekniejszej wyspie Kanarow.
      Znalezli mi przelot za 299 DM z Drezna w biurze www.tuitam.pl. Mialem za darmo
      bilet kolejowy od granicy do Drezna i przelot w dwie strony. A Miesiac pozniej
      polecialem za 1649 na Dominikane z all inclusive w 5-gwiazdkowym hotelu.
      • Gość: M.G. Re: Gdzie można pojechać w październiku? IP: *.vancouver11.dialup.canada.psi.net 22.03.01, 06:23
        Po pierwsze jezeli juz o tej porze roku, to raczej blizej grudnia, styczen lub luty. Poprzednicy maja racje.
        Poludniowe kraje robia wrazenie pelnia kolorow, ciepla pogoda i dlugimi dniami. Co do detali, to
        zalezy to od "kasy", i kto co lubi. Udanej wyprawy.
    • Gość: mimi Re: Gdzie można pojechać w październiku? IP: 216.178.68.* 22.03.01, 17:10
      Ja polecam Pennsylvanie! Jest tu piekna jesien - wlasciwie jest tak cieplo jak u nas latem. Wszystko
      jest naprawde cudowne i mozna doskonale wypoczac! Tutejsza jesien nazywana jest Indian
      Summer- jest wspaniale!
    • Gość: mimi Re: Gdzie można pojechać w październiku? IP: *.netcarrier.net 22.03.01, 17:10
      Ja polecam Pennsylvanie! Jest tu piekna jesien - wlasciwie jest tak cieplo jak u nas latem. Wszystko
      jest naprawde cudowne i mozna doskonale wypoczac! Tutejsza jesien nazywana jest Indian
      Summer- jest wspaniale!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka