Gość: Raper IP: 150.254.191.* 13.03.01, 15:44 Dopiero w październiku dostanę urlop. Gdzie można wtedy pojechać aby było ciepło? Może ktoś mi poradzi. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: senny Re: Gdzie można pojechać w październiku? IP: 195.41.66.* 13.03.01, 15:56 Teneryfa. Bylem od 15 do 22 pazdziernika 2000. Woda 23.5 celcjusza, powietrze 29-32 celcjusza, wulkan 3700 m.n.p.m. pustynna, afrykanska przyroda, angielskie puby, samochod pozyczysz za 10 000 peset na 5 dni z pelnym ubezpieczeniem (200 zl polskich). Fajne, atlantyckie fale. Rewelacja. Dla dziecie delfiny w morzu jak poplynisz troche turystycznym katamaranem, lodz podwodna - godzina za 100 zl z wrakami statkow i wielkimi rajami tuz nad dnem, wodne miasteczka ze zjezdzalniami. W sumie co sie komu podoba to znajdzie. Tanie restauracje. Kasyna, widoki, gory, przezroczysta woda. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
raper Re: Gdzie można pojechać w październiku? 13.03.01, 15:58 Dzięki może skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artmach Re: Gdzie można pojechać w październiku? IP: *.bresa.com.pl 13.03.01, 15:58 Ja byłem w zeszłym roku w Turcji od 17 do 31 pażdziernika w Kemer. Było jeszcze bardzo ciepło grubo powyżej 20st. Polecam www.pegas.com.pl, cena last minute samolotem, dwa tygodnie, hotel 3* z basenem, obiadokolacje szwecki stół za ok 1500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KUba Re: Gdzie można pojechać w październiku? IP: *.cuprum.com.pl 19.03.01, 15:25 W zeszlym roku bylem na Fuerteventurze, najpiekniejszej wyspie Kanarow. Znalezli mi przelot za 299 DM z Drezna w biurze www.tuitam.pl. Mialem za darmo bilet kolejowy od granicy do Drezna i przelot w dwie strony. A Miesiac pozniej polecialem za 1649 na Dominikane z all inclusive w 5-gwiazdkowym hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.G. Re: Gdzie można pojechać w październiku? IP: *.vancouver11.dialup.canada.psi.net 22.03.01, 06:23 Po pierwsze jezeli juz o tej porze roku, to raczej blizej grudnia, styczen lub luty. Poprzednicy maja racje. Poludniowe kraje robia wrazenie pelnia kolorow, ciepla pogoda i dlugimi dniami. Co do detali, to zalezy to od "kasy", i kto co lubi. Udanej wyprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Gdzie można pojechać w październiku? IP: 216.178.68.* 22.03.01, 17:10 Ja polecam Pennsylvanie! Jest tu piekna jesien - wlasciwie jest tak cieplo jak u nas latem. Wszystko jest naprawde cudowne i mozna doskonale wypoczac! Tutejsza jesien nazywana jest Indian Summer- jest wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Gdzie można pojechać w październiku? IP: *.netcarrier.net 22.03.01, 17:10 Ja polecam Pennsylvanie! Jest tu piekna jesien - wlasciwie jest tak cieplo jak u nas latem. Wszystko jest naprawde cudowne i mozna doskonale wypoczac! Tutejsza jesien nazywana jest Indian Summer- jest wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś