Dodaj do ulubionych

Projektowanie i tworzenie stron internetowych

02.06.15, 11:59
Jestem projektantem oraz programistą stron internetowych. Tworzone przeze mnie strony są zoptymalizowane pod kątem zarówno treści jak i struktury co wzmacnia ich pozycję w wyszukiwarkach internetowych. Dla osób prywatnych jak i firm projektuję i wykonuję:
- wizytówki,
- responsywne strony internetowe (dostosowane do urządzeń mobilnych),
- bazodanowe aplikacje, systemy webowe,
- sklepy internetowe
Ponadto oferta obejmuje pomoc w wyborze, zakupie hostingu i domeny pod stronę WWW, wdrożenie strony na docelowe środowisko (założenie poczty, zaindeksowanie strony, stworzenie mapy strony)
W celu zapoznania się z ofertą szczegółową zapraszam do kontaktu: tworzenie stron internetowych
Obserwuj wątek
    • Gość: misiu3418 Re: Projektowanie i tworzenie stron internetowych IP: *.centertel.pl 23.10.16, 12:59
      Jesli chodzi o tworzenie stron internetowych to polecam www.wezom.pl szukalem wykonawcy dle mojej firmowej strony znajomy mi polecil i jestem bardzo zadowolony :) stronka dokladnie taka jaka chcialem i w konkurencyjnej cenie :)
    • justyna.ka93 Re: Projektowanie i tworzenie stron internetowych 02.11.16, 21:52
      Potrzebowałam ostatnio wykonawce do stworzenia strony www o tematyce paznokci oraz zabiegów kosmetycznych. Kolega polecił mi firmę seo4.net/ i muszę powiedzieć, że jestem zadowolona z otrzymanego projektu. Strona wizualnie bardzo śliczna, bogata w treści i przede wszystkim fajnie dopasowana do telefonów oraz tabletów... Mogę wszystkim polecić bardzo miłą obsługę i profesjonalne podejście do klienta. Współpracując z tą firmą nauczyłam się bardzo wiele z zakresu stron internetowych oraz pozyskiwania przez pośrednictwo strony klientów. Pozdrawiam
    • krasnyy Re: Projektowanie i tworzenie stron internetowych 28.02.17, 16:31
      Ładne studio w tworzeniu stron internetowych wezom.pl/services/serwisy-portali-internetowe. Robili mi mój sklep i on był bardzo nowoczesny i ciekawy. Oni go ciągle aktualizować i robią to profesjonalnie
      • karola-13.06.15 Re: Projektowanie i tworzenie stron internetowych 10.05.17, 11:29
        a ja mogę polecić knsprojekt:) fajnie pracują i wogole.
    • Gość: klientka Re: Projektowanie i tworzenie stron internetowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.17, 19:08
      Solidną firma, która wykonała dla nasz stronę internetową jest Tworzenie stron internetowych Cybertree

Szybko i sprawnie wykonali usługę. Co ważne doradzili jakie opcje wybrać, bo na początku to jak zaczęli mówić o systemach CMS, SEO, dobrych linkach to nie wiedziałam o co chodzi. Po dwóch spotkaniach wszystko mi wyjaśnili i dzięki wiedziałam za co płacę, a strona teraz pomaga pozyskiwać klientów.
    • mianna123 Re: Projektowanie i tworzenie stron internetowych 16.08.17, 11:47
      W kwestii tworzenia stron czy ogólnie usług IT mogę z własnego doświadczenia polecić firmę Interfeo www.interfeo.com . Mają duże doświadczenie, są utalentowani i mają świetne podejście do klienta. Zdecydowanie są jednymi z lepszych profesjonalistów z jakimi pracowałam.
    • szymon2671 Re: Projektowanie i tworzenie stron internetowych 20.02.18, 10:45
      Projektowanie i tworzenie strony to nie jest prosta sprawa. Osobiście uważam, że warto wziąć pod uwagę wynajęcie jakiejś firmy. Ze swojej strony mogę polecić www.pokazsie.online/. Znają się na tym i zawsze wykonują stronę na czas.
    • Gość: idel Re: Projektowanie i tworzenie stron internetowych IP: *.net.intersiec.net.pl 27.06.18, 17:46
      idel.pl wykonuje nowoczesne strony internetowe. Wszystkie projekty wykonywane są indywidualnie i na najwyższym poziomie. Dodatkowo w pakiecie jest nowoczesny panel CMS umożliwiający łatwą edycję treści na stronie.
    • windcraft Re: Projektowanie i tworzenie stron internetowych 26.04.19, 20:34
      Mamy nadzieję, że nikt nie będzie zły za to że podłączymy się do krypto-reklamy :)
      WindCraft - Tworzymy strony autorskie oraz oparte o popularne CMS typu Wordpress, Joomla.
      Staramy się również w miarę możliwości wspierać Naszych klientów pod względami technicznymi po ukończeniu realizacji zlecenia tak aby wszystkie strony były zadowolone.
    • gordonramzon Re: Projektowanie i tworzenie stron internetowych 17.10.21, 17:42
      agencją z Torunia wartą uwagi jest na pewno aw projekt. Możecie sobie zobaczyć tworzenie stron Toruń w systemie wordpress. Zalety wordpressa są oczywiste - cena i jego łatwy rozwój czy edycja. Można znaleźć też wiele filmów o tworzenie stron wordpress ale jednak wydaje mi się, że lepiej powierzyć to zadanie fachowcom czyli dobrej agencji interaktywnej.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka