Dodaj do ulubionych

mam pomysl - Mongolia brzmi ciekawie,dziko i tanio

IP: 212.244.103.50, 212.244.102.* 23.03.01, 13:29
slyszalem ze istniej niezadrogie polaczenie Moskwa - Mongolia (pociagiem) to
musi byc "jazda". sama mongolia - konie, przestrzen, sam nature - mozna
wypozyczyc tanio jeepa.

ktos reflektuje - moznaby zebrac sie i pojechac
Obserwuj wątek
    • Gość: frumos Re: mam pomysl - Mongolia brzmi ciekawie,dziko i tanio IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.01, 07:05
      Nia byłam wprawdzie w Mongolii, ale wiem od znajomych, że tanio do Mongolii
      pojechać się nie da; jeśli oczywiście uznasz że 1000$ to nie drogo to śmiało,
      ale lepiej sprawdź najpierw dokładnie swoje informacje.
      Pozdrawiam.
      • Gość: piko01 Re: mam pomysl - Mongolia brzmi ciekawie,dziko i tanio IP: *.krobia.sdi.tpnet.pl 12.05.02, 16:04
        Gość portalu: frumos napisał(a):

> Nia byłam wprawdzie w Mongolii, ale wiem od znajomych, że tanio do Mongolii
        > pojechać się nie da; jeśli oczywiście uznasz że 1000$ to nie drogo to śmiało,
        > ale lepiej sprawdź najpierw dokładnie swoje informacje.
        > Pozdrawiam.

1000$ Chyba troche przesadziłaś. 6 tygodniowy wyjazd do Mongolii i Chin pociągiem
        kosztuje około 2500 zł
    • Gość: Mongol Re: mam pomysl - Mongolia brzmi ciekawie,dziko i tanio IP: *.gazeta.pl 26.03.01, 12:46
      Gość portalu: alchemik napisał(a):

> slyszalem ze istniej niezadrogie polaczenie Moskwa - Mongolia (pociagiem) to
      > musi byc "jazda". sama mongolia - konie, przestrzen, sam nature - mozna
      > wypozyczyc tanio jeepa. ktos reflektuje - moznaby zebrac sie i pojechac

Ja reflektuje z dziewczyna, ktora chce tam bardzo pojechac. Napisz cos wiecej i
      co masz na mysli piszac "tanio".
    • Gość: papcia Re: mam pomysl - Mongolia brzmi ciekawie,dziko i tanio IP: *.bibl.amwaw.edu.pl 12.04.01, 08:58
      Pomysł- ja się piszę, tyle że pomysłów to i mi nie brakuje, gorzej z ich
      realizacją, nie mam zdolności organizacyjnych; aczkolwiek dobry plan i masz
      najwierniejszego towarzysza podróży pod słońcem, bezkonfliktową, spragnioną
      przygód medyczkę.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka