marczan1 13.09.08, 22:26 Zna ktoś jakiś dobry serwis komputerowy w Toruniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin_ek_2 Re: Zna ktoś jakiś dobry serwis komputerowy w Tor 13.09.08, 22:37 Alfakomp serwis na Mickiewicza tam mają dobrych fachowców i tanio robią. www.alfakomp.pl tam sobie zobacz. A tak na przyszłość używaj google. Odpowiedz Link Zgłoś
djsaddam Re: Zna ktoś jakiś dobry serwis komputerowy w Tor 15.09.08, 11:08 jesli chodzi o serwis (naprawę) sprzetu komputerowego go bardzo polecam CopyCom (ul. Zolkiewskiego, wiezowiec ZDZ): www.copycom.torun.pl/ kieska strona ale jest tam nr telefonu naprawiaja "wszystko" i sa bardzo uczciwi (cenowo i merytorycznie) jesli chodzi o serwis komputerowy (sprzedaz sprzetu) to osobiscie polecam: Tryton (www.tryton.com.pl/) lub Mak (www.mak.com.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
pakeroso Re: Zna ktoś jakiś dobry serwis komputerowy w Tor 15.09.08, 15:30 Ja zawsze biegam z komputerem do Hobbit'a na ulicę Prostą. Ceny za usługę niewygórowane, a zdarzało się, że nie naliczali nic lub wyłącznie koszty wymiany części. Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: Zna ktoś jakiś dobry serwis komputerowy w Tor 15.09.08, 15:42 A ja za to odradzam pogotowie komputerowe przy ul. Kościuszki 19. Naprawiają długo i drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
tryg.sk Re: Zna ktoś jakiś dobry serwis komputerowy w Tor 18.09.08, 09:51 Różnie bywa. Najlepiej mieć dwa komputery i jeden z nich naprawiać samemu korzystając z pomocy w forach internetowych itp. Skutecznie i najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś
syly Re: Zna ktoś jakiś dobry serwis komputerowy w Tor 02.10.14, 11:13 Polecam serwis z ul. Świętopełka 3C w Toruniu. Ostatnio chłopaki odratowali mojego laptopa zalanego kawą ;/ a już myślałam że nic z niego nie będzie. serwis-komputerowy.torun.pl Odpowiedz Link Zgłoś
virusecho Re: Zna ktoś jakiś dobry serwis komputerowy w Tor 17.12.14, 21:49 Ja z czystym sumieniem polecam serwis ipsumkomp z Grudziądzkiej 79 - www.komputery-torun.pl Korzystałem z usług dwa razy. Za pierwszym oddawałem notebooka do wymiany gniazda zasialającego (Asus) i konsolę PS3 - wymienili laser. Nie czekałem dłużej niż 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
virusecho Re: Zna ktoś jakiś dobry serwis komputerowy w Tor 17.12.14, 21:50 Ja z czystym sumieniem polecam serwis ipsumkomp z Grudziądzkiej 79 - www.komputery-torun.pl/ Korzystałem z usług dwa razy. Za pierwszym oddawałem notebooka do wymiany gniazda zasialającego (Asus) i konsolę PS3 - wymienili laser. Nie czekałem dłużej niż 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szofer Re: Zna ktoś jakiś dobry serwis komputerowy w Tor IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.14, 10:27 Odkurzony wątek. W takim razie postanowiłem dopisać się i ja. Z racji pracy w dużej firmie "przerabiałem" wiele serwisów i sklepów komputerowych w Toruniu. Kiedyś przypadkiem trafiłem do rzeczonej firmy. www.komputery-torun.pl Jak na razie się nie zraziłem. Plusem jest to, że z pracownikami można na spokojnie porozmawiać. Jest wtedy szansa na indywidualne podejście do problemu. Ważny jest dla mnie łatwy dojazd i duży parking. Jako, że mieszczą się w budynku Bumaru zawsze mogę podjechać swoim dostawczakiem. W skrócie - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Zna ktoś jakiś dobry serwis komputerowy w Toru IP: *.47.126.209.ipv4.supernova.orange.pl 08.01.18, 17:51 Ja polecam serwis grawitor.oeo.pl na Rubinkowie tel. 510743642 tanio i szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: laszlo3 Re: Zna ktoś jakiś dobry serwis komputerowy w Tor IP: 80.50.54.* 27.09.18, 11:49 a ja nie polecam, z mojego HP-ka nie dość że nie naprawił po zalaniu i oddał z kwitkiem to jeszcze wymontował kartę sieciową i podmienił pamięć RAM z 4GB na 1GB, odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ala Re: Zna ktoś jakiś dobry serwis komputerowy w Tor IP: *.centertel.pl 15.03.18, 03:22 W okolicach bajt-morag.pl POLCEAM Odpowiedz Link Zgłoś
brazil27 Dobry serwis komputerowy, laptopów, konsol Toruń 07.09.18, 17:29 Jeżeli chcesz mieć dobrze zrobione, to oddaj do serwisu BUTA przy Piekary 17 w Toruniu. Konkretnie i wiesz za co płacisz. Naprawy na bardzo dobrym poziomie. Do każdej 3 miesiące gwarancji. Serwis laptopów BUTA, również laptopów, telefonów, konsol. Odpowiedz Link Zgłoś