kanuk 12.03.21, 13:19 Niedopowiedzenia. Nie do powiedzenia. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Niepowodzenia 22.04.21, 22:33 WIK. Z warszawskiej Jesieni i z Jazz Jamboree ustaua siem tylko Kozacka Miuosc. Nie chciaubym przeuadowywac tego juz i tak bogatego wontku. Ale co z Biennale Plakatu ? Z ptakie Dodo ? A oni mje tu ,czy mozna pic piwo, spacerujac wzdluz Wisly. Odpowiedz Link
kanuk Re: Niepowodzenia 25.04.21, 04:38 Nie tylko zubr rozni sie od bawoua. Okazuje sie ze cannabis od marihuany tez sie rozni. Uff, przynajmniej coca i pepsi maja jednych wlascicieli i nie sa zadna konkurencja. Swiecie nasz. Odpowiedz Link
kanuk Re: Niepowodzenia 04.05.21, 21:10 You biler music.youtube.com/watch?v=yPwZQiYsL4w&list=RDAMVMyPwZQiYsL4w Odpowiedz Link
kanuk Re: Niepowodzenia 09.06.21, 02:07 Bielszy odcien bladosci. Lub, jakby powiedzieli Wlosi, Senza Luce. Slowa slowa slowa. Nutki. Odpowiedz Link
kanuk Re: Niepowodzenia 09.06.21, 19:09 Caly ten watek do nikogo nie byl skierowany. Bo np nie wiem kim jest teraz w nowym wcieleniu Kalllka. Lab? Myslalem, ze terrier ;) Odpowiedz Link
kalllka Re: Niepowodzenia 10.06.21, 15:17 To ci dopiero! Dla mnie nowość , ze jestem teraz kimś w nowym wcieleniu some details? Lab to skrót od laboratorium, się mi skojarzyło w związku z angielskim bladym, terriera do tego bul, nie praktykuje dlatemu jesli kanuka zauwazyl cokolwiek, proszę o szczegóły Odpowiedz Link
kanuk Re: Niepowodzenia 10.06.21, 17:20 Niejednemu psu na imie bulek. Kiedys byl juz o tym pis, ze "teraz jestem kalllka". Zanczy ,ze przedtem inne mialam nicke. Tylko tyle i az tyle. O detale sie sie pytaj. To pewniejsze zrodlo. Wydawalo by sie ;) Odpowiedz Link
kanuk Re: Niepowodzenia 22.06.21, 15:43 Odd. Odd SASu do lasu. W poszukiwaniu minion(ego) czasu. Dwa ucha , dwa oka, jedno pysio.. Widzi slyszy wiecej ,niz powie. Odpowiedz Link
kanuk Re: Niepowodzenia 30.06.21, 06:00 Nie chodzimy w Salamandrach. Ale tak poza tym ,to wszystko zaczyna tak wygladac ,jak bysmy mieszkali w NRD. Odpowiedz Link
kanuk Re: Niepowodzenia 16.07.21, 06:29 Konczy sie era marchewki. Zaczyna sie era kija. Odpowiedz Link
kalllka Re: Niepowodzenia 16.07.21, 10:10 to czy epoka albo era, zależy od histeryków Ale jak wiemy im więcej histeryków tym więcej ery Odpowiedz Link