Dodaj do ulubionych

Kursy maturalne -gdzie jest ok?

IP: 212.219.152.* 01.10.09, 14:34
Witam, chce isc na jakis kurs przygotowwawczy do matury z matmy, znalazlem
kursy.matoora.pl ale to chyba w miare nowe i nic nie wiem o tym? ktos juz
korzystal z tego matoora.pl? gdzie jeszcze sa dobre kursy czy ktos wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.ghnet.pl 02.10.09, 16:33
      Nie wiem skąd jesteś, jeśli z Krakowa i zainteresowany jesteś matematyką to proponuję kursy Matematyka Plus.
      Przygotowywała mnie do matury w zeszłym roku nauczycielka z tej szkoły. Bardzo dobrze tłumaczy, świetny kontakt z uczniem. Zawsze ma duuuuuużo ludzi i trudno się dostać.

P.S. Do dziś mam z nią kontakt, mogę Cię polecić
      • Gość: Jurek Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 21:56
        Spróbuj kursu przygotowującego do matury z matematyki Matura w zadaniach.

www.cauchy.pl/roz/dodatki/mwz/index.php
        Bardzo małe pieniądze a szczegółowe rozwiązania.
        Jurek
    • Gość: Ja Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.serv-net.pl 17.10.09, 11:57
      Jeśli chodzi o kursy matoora.pl to z tego co wiem, są przygotowane bardzo
      profesjonalnie i przydatnie. Przede wszystkim jest możliwość rozwiązywania zadań
      w domu, ale również zapisanie się na normalny kurs. Myślę,że najlepiej by było,
      gdybyś napisał do organizatorów z tej strony, oni na pewno opowiedzą Ci bardzo
      wiele! Pozdrawiam
      • Gość: Uczeń Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: 212.182.35.* 26.10.09, 09:45
        Osobom z Lublina polecam kursy organizowane przez firmę cemi.
        www.cemi.edu.pl
    • Gość: gosiaczek11 Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 10:47
      hej, mój brat chodzi na kursy maturalne do ap edukacji,a umysłem
      scisłym nie jest, jest na razie zadowolony,na zajęciach powtarzają
      materiał programowy z zakresu liceum ogólnokształcącego, na poziomie
      podstawowym lub rozszerzonym (w zależności do której grupy się
      zapiszesz) - program zajęć jest zgodny ze standardami wymagań
      egzaminacyjnych podanymi w informatorach maturalnych, nauczyciele
      mili, fachowo i cierpliwie tłumaczą, a co najwazniejsze to centrum
      Krakowa, powodzenia

• skumaj Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? 13.12.09, 20:54
      polecam kursy Skumaj
      skumaj.org
      • qarregul Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? 12.01.10, 10:07
        No właśnie też szukam. W sumie szukam opinii osób, które korzystały w
        poprzednich latach - najlepiej takie na żywo, z wykładowcą nie przed kompem czy
        zestaw informacji przesyłany mailem.
        Znajomy był w ubiegłym roku w AP edukacja w centrum Katowic, ale nie był
        zadowolony - niby typ zadań się trochę pokrył, ale tłumaczenie słabe i średnio
        mu poszło.
        Zastanawiam się nad WSTI - niby uczelnia informatyczna to mają chyba dobrych
        matematyków, ale nie widziałem w sieci ani jednej opinii i nie wiem czy warto
        wydawać kasę.

Czekam na opinie tych co korzystali
        www.matura.wsti.pl
        • Gość: sofi13 Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: 88.220.77.* 13.01.10, 14:08
          ja co prawda już po maturze, ale moim zdaniem nie ma to jak kurs na uczelni. Inny poziom. nie wiem jak kursy, ale WSTI ma dobre opinie, wiec i kursy powinni robic porzadnie. No i wsti tez jest w centrum
          • tomekzlomek Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? 15.01.10, 11:11
            Najlepiej sam się zacznij uczyć. Nie licz na to, że jak zapłacisz to cię od razu nauczą. Kup sobie jakiś dobry zbiór, albo zacznij robić zadanka np. z
            www.zadania.info
            • Gość: Jaro Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: 88.220.77.* 22.01.10, 18:16
              Nie zgadzam się. Samemu to się można zakuć na pamięć. Nic nie rozumiem z tych zadań z lat ubiegłych - może 40% - 50%. Po korkach przynajmniej rozumiem co robię i jak jest podobne to nie problem, tylko, że korki są trochę za drogie :(
              Przydało by mi się jeszcze kilka godzin ...
              • Gość: maturzysta Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: 77.224.200.* 23.02.10, 17:31
                Też tak uważam, po co się samemu uczyć czegoś na pamięć, skoro i tak się to
                zawsze tak kończy, że jak jest inny przykład to ani me.. ani be... ani
                kukuryku.. :)

Lepiej wziąć korki albo jakiś kurs z pomocą online ( te drugie są tańsze, i
                robisz wtedy kiedy chcesz. )
                Ja korzystam np. z tego maturana6.pl/kurs_emailowy/gazetaplforum i
                narazie sobie chwale, bo jest zadarmo :)
                • Gość: milena Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 13:23
                  eeee, dlatego jest taki nuuuuudny. Wejdźcie sobie na e-matura24.pl, tam jest i
                  mata i cała reszta przedmiotów. Mi najbardziej podszedł angielski (super
                  fajnie), a maty nienawidzę, ale i tak spoko tam wszystko wyjaśniają. Mam już
                  przerobione więc luz. Za 49 zeta masz cały kurs od A do Z, z zadaniami,
                  kluczami, itd.
    • mamulincia Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? 22.01.10, 21:02
      jeśli w necie, to na e-matura24.pl jest kurs z matmy, podstawa i rozszerzony.
      Moja siorka cioteczna w tamtym roku robiła matmę, ja teraz siedzę nad angolem i
      polakiem
      • Gość: pacman Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: 77.224.200.* 23.02.10, 17:33
        mi sie nie podoba, sprawdzałem darmowa lekcje, i strasznie to jest wszystko
        sztywno zrobione,
        • Gość: lenka Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 10:31
          chyba żartujesz. Zresztą - co można po jednej lekcji powiedzieć? Ja jestem już
          na 9-tej i jest rewelacyjnie, w końcu skumałam to, czego przez 3 lata nikt mi do
          głowy nie mógł wbić. Prosto, jasno, bez niepotrzebnego ględzenia dookoła. Po
          prostu na temat, z przykładami, co i w jaki sposób zrobić. Moim zdaniem - bomba.
          Mogę też polecić polak - też jest super, aż 60 lekcji za tę samą cenę.
    • Gość: lfm Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: 77.224.200.* 23.02.10, 17:27
      Ja ostatnio znalazlem internetowy kurs, który jest darmowy.
      Narazie dostałem kilka lekcji i wygląda spoko.

maturana6.pl/kurs_emailowy/gazetapl
    • Gość: dereger na e-matura24.pl masz wszystkie przedmioty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 10:33
      na e-matura24.pl masz wszystkie przedmioty na obu poziomach. Ja kupiłem matmę i
      biolę - bardzo czytelnie wszystko wyłożone, kawa na ławę, wchodzi od razu do łba.
      Moja pani wzięła polski i historię. Nie narzeka.
    • Gość: Przemek Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 05:29
      W Lublinie z własnego doświadczenia zdecydowanie polecam szkołę matematyki
      Matmus. Maturę na rozszerzeniu z matmy zdałem na 96% w ubiegłym roku po około
      rocznym przygotowaniu. Miałem kurs indywidualny w domu. Po prostu do szkoły
      chodziłem tylko po to, aby otrzymać świadectwo :), a do Matmus, aby otrzymać
      wiedzę. Podaję link do ich strony www.matmus.pl
      i gorąco polecam, bo warto.
      • Gość: biraga Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 13:21
        ta, i specjalnie po to się teraz zalogowałeś rok po maturze, żeby o tym
        opowiedzieć? Wzruszające, buuuuuuhehehehehe. Wystarczy poczytać w necie opinie o
        tych waszych "kursach"..... Porażka i żenua
    • Gość: hektor ja robię e-matura24.pl i jest spoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.10, 14:54
    • Gość: akowal Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: 81.219.150.* 27.10.10, 17:44
      Hej ja chodzę do Axio Centrum Edukacji w Krakowie i bardzo polecam. Bardzo małe grupy, profesjonalni nauczyciele (szkolni i akademiccy) a przy tym bardzo rozsądne ceny. Ja obecnie chodzę na 3 fakultety (matematyka, polski i chemia) i jestem bardzo zadowolona. Bardzo dużym atutem tej szkoły jest, poza dobra kadrą, lokalizacja. Centrum miasta (ul. Karmelicka)więc z dojazdem nie mam problemu.
      Jeżeli ktoś potrzebuje mogę podać namiary. Mój mail to kowalagniesz@gmail.com piszcie jak coś
    • Gość: xelion222 Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.ostnet.pl 23.11.10, 21:08
      dla mnie bomba to darmowy serwis www.e-zadania.pl zadania maturalne rozwiązane w postaci filmików.
      • Gość: Gisia52 Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.146.180.179.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.12.10, 22:01
        a ja polecam kursy maturalne przez internet ;] sa tanie i dostepne.
    • Gość: krzysia A Cogito???? Znacie? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 07.01.11, 15:35
      Czy ktoś korzysta z kursów Cogito? Tych tutaj: www.kursycogito.pl? Jak to wygląda? Ja tam się zarejestrowałam i widzę, że cena jest ok i piszą, że jest nauczyciel na Skype a rozwiązuje się arkusze identyczne jak maturalne, ale czy to rzeczywiście tak wygląda? Ktoś może coś powiedzieć bliżej?
      • Gość: Bombel Re: A Cogito???? Znacie? IP: *.ols.ec.pl 12.01.11, 23:29
        ja korzystałem w wogóle to jakiś pogrom to się strasznie rozprzestrzenia;] są dobre przypadły mi do gustu dla leniwych i dla tych co potrzebują, żeby poświęcić im więcej uwagi i czasu:P
    • Gość: Antek Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.11, 18:50
      Potrzebuję infro gdzie są dobre kursy maturalne w Krakowie!
      i w miarę tanieeee
    • Gość: Michał Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.dynamic.mm.pl 01.11.11, 09:21
      A ktoś korzystał z tego repetytorium ucząc się do matury z matmy tinyurl.com/5rfh43o ?? Na kurs maturalny mnie nie stać, muszę więc znaleźć coś odpowiednego do samodzielnej nauki, bo moja matematyczka nie za bardzo nam pomaga w nauce.
      • Gość: fizzy Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.play-internet.pl 25.08.12, 14:00
        W Warszawie polecam kursy maturalne z matematyki w Laboratorium Matematyki, www.mlaboratorium.pl prowadzi je zespól matematyków z Uniersytetu Warszawskiego :)
    • Gość: radek_90 Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.play-internet.pl 07.11.11, 14:54
      Hej, ja polecam tzw. cram school, które pozwolą Ci przyswoić dużą ilość materiału w krótkim czasie. W Krakowie jest np. Yokatta, w sumie jest nowa, ale mają doświadczenie w nauczaniu, bo od lat prowadzą szkołę językową. Słyszałem dobre opinie, no i chyba mają najbardziej przystępne ceny z tego co się znajomi orientowali.

Sprawdziłem jeszcze właśnie, że zajęcia mają indywidualne, albo w małych grupach do 4 osób.
    • Gość: pablo Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 17:46
      ja siedzę od jakiegoś czasu na zakumam.pl/ polecam jak ktoś ma kłopoty żeby zaczaić co niektóre rzeczy z maty, wszystko tam jest co niezbędne teoria poparta łatwymi do zrozumienia przykładami no i testy, każda lekcja z innego działu najlepiej załóżcie sobie konto i zobaczcie demo
    • Gość: CONT pracy Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.11, 10:16
      KURSY MATURALNE Z MATEMATYKI JUŻ OD STYCZNA

POZIOM PODSTAWOWY

Oferujemy kursy przygotowujące do matury z matematyki. Kursy zaczynają się już w styczniu i potrwają aż do końca kwietnia co pozwoli optymalnie przygotować osoby uczęszczające na kurs do matury z matematyki na poziomie podstawowym.

Kursy odbywać będą się w tygodniu 2x90 min lub w weekendy w soboty bądź niedziele(do wyboru) 1x180min + 15 minutowa przerwa.
      Cena kursu 450zl/miesiąc (cena obejmuje kurs tygodniowy lub weekendowy)
      Grupy na kursie tygodniowym 5 osób
      Grupy na kursie weekendowym do 8 osób

Dni i godziny będą dostosowywane indywidualnie wiec jeżeli są państwo zainteresowani prosimy o kontakt.

Miejsce kursów: Saska Kępa ul .Walecznych 12/7 Biuro coworkingowe CONT Pracy.

Kursy prowadzone są przez nauczycieli z wieloletnim doświadczeniem i stażem pracy.

KONTAKT
      mail: cont@cont.net.pl
      tel: 694-751-164
      • Gość: AP EDUKACJA Apedukacja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.11, 23:22
        Nie ściemniamy ale uczymy!

POZIOM PODSTAWOWY

Oferujemy kursy przygotowujące do matury z matematyki, j. polskiego i j. angielskiego. Kursy zaczynają się już w styczniu i potrwają aż do końca kwietnia.

Kursy odbywać będą się w weekendy co dwa tygodnie: sobota i niedziela.
        Łaczna liczba godzin to 45h.
        Cena kursu 450zl.
        Grupy 10 osób

Miejsce kursów: ul. Szewska 14/1 w Krakowie.

Kursy prowadzone są przez nauczycieli z wieloletnim doświadczeniem i stażem pracy, bedącymi egzaminatorami OKE.

KONTAKT
        AP EDUKACJA
        Kraków; ul. Szewska 14/1
        tel: 515 177 115
        krakow@apedukacja.pl
    • madmaxik Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? 09.01.12, 20:23
      ja ostatnio znalazłem taki portalik edukacyjny z korepetycjami wideo robionymi przez nauczycieli, omawiający właśnie zagadnienia do matury -> Tekst linka
      Polecam sprawdzić, może Ci akurat pomoże
      • liza796 Śląskie Kursy maturalne -gdzie jest ok? 26.08.12, 08:40
        WITAM!
        Zaglądacie tu jeszcze??Czy ktoś wie gdzie są organizowane jakieś kursy maturalne godne uwagi...interesuje mnie j.polski,matematyka(przede wszystkim!),j.ang.Jestem z okolic Bytomia i Rudy Ślaskiej.Z czego sie przygotowujecie?Jakie materiały polecacie?POMOCY!!!!jeżeli jest ktoś kto zdaje po 10 latach przerwy to zapraszam..mona.k@onet.pl
    • Gość: Jacek Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 16.10.12, 23:41
      Polecam logarytm.edu.pl
      Zatrudniają nauczycieli z klas maturalnych, którzy wiedzą na co zwrócić uwagę i czego spodziewać się na maturze.
    • Gość: aga Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.12, 09:17
      Ja chodzę do Centrum Edukacyjnego ORBITA, polski, matma, angielski. Jest super! W zeszłym roku próbowałam w kilku takich centach w Krk, to albo wrzucali mnie do dużej grupy, albo proponowali zajęcia z doktorantami czy studentami. W Orbicie zajęcia trwają 90min, dla mnie to optymalny czas, o ilości osób w grupie samemu decydujesz, a zajęcia są z nauczycielami, którzy w przygotowaniu do matury maja spore doświadczenie. A najważniejsze, już przy dwóch przedmiotach ceny obniżają. Polecam!!!
      • Gość: Liza796 Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 18.10.12, 21:37
        Bedę zdawać w CKU po..13 latach przerwy.Chodzę na kurs maturalny do FORBERGA w centrum KATOWIC UL.STAWOWA-jest naprawdę super!!!!!Nauczyciele(egzam.maturalni),grupy pzeważnie dostosowane do potrzeb słuchaczy.Póki co jestem zadowolona i nie mogę się wręcz doczekac,żeby w sobotę znowu brać udział w zajęciach.
        • Gość: Ania Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? IP: *.dynamic.chello.pl 05.11.12, 21:47
          Ja polecam szkołę KorMat - nie wiem czy słyszeliście, to jest nowa szkoła, ale uczą z wykorzystaniem tablicy multimedialnej i tabletów. Ja dwa lata chodziłam na korki to właścicielki szkoły i gorąco polecam - bardzo dobrze tłumaczy, ma cierpliwość. Można znaleźć ich stronę internetową, bodajże kormat.edu.pl.
    • timmy93 Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? 29.11.12, 21:56
      Uczęszczałem na matmę, geografię i polski do Centrum Edukacji i Nauki SIGMA www.centrumsigma.edu.pl. Zdałem ze średnią 65%. Moja matka była w szoku kiedy ogłaszali wyniki matur. Szkoda że nie zapisałem się do nich wcześniej. Jak zacząłem u nich naukę wprowadzili przygotowanie 2 letnie do matury. Poza tym to chyba jedyna szkołą która ma sporą ilość godzin za rozsądną cenę ;) Z ciekawości policzyłem że to coś ok 10 zeta/h. Aha do tego zajęcia w 9 osobowej grupie
      Polecam w 100 % dla przyszłych szukających ;)
    • ferromagnetyczna www.e-matura24.pl - kapitalny serwis 23.12.12, 21:23
      www.e-matura24.pl - kapitalny serwis, wszystkie przedmioty
    • korkownia123 Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? 29.01.13, 17:11
      U mnie jest spoko :) jeśli ktoś jest z Wrocławia i chce przygotowanie z matematyki lub fizyki. Korepetycje indywidualne w niskiej cenie 20 zł/ 60 minut. Wyjaśniam wszystko krok po kroku. Zapraszam do kontaktu na mojej stronie: Korkownia
    • adrenspoko Re: Kursy maturalne -gdzie jest ok? 04.02.13, 11:30
      Polecam kursy maturalne, które znajdują się teraz w biedronce. Dodatkowo do kursów dołączone są repetytoria i zadania przygotowujące do matury. Za naprawde niewielką cenę można dobrze się przygotować, a matura za pasem
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka