punktak00 29.01.13, 01:04 mam pierwsze przecieki z matury na maj 2013 zapewniam ze te przecieki beda na maturze w maju link do pobrania: bit.ly/Yd8T7l Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: autor Re: Przecieki matura matematyka IP: *.dynamic.mm.pl 05.02.13, 13:10 Niema żadnych przecieków Odpowiedz Link Zgłoś
oflow Re: Przecieki matura matematyka 19.02.13, 23:38 Ten link wygląda mi na wirusa;p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maja Re: Przecieki matura matematyka IP: *.satfilm.net.pl 05.03.13, 10:09 Lepsze są na sqlmedia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maja Re: Przecieki matura matematyka IP: *.satfilm.net.pl 05.03.13, 10:09 pewniaki maturalne sqlmedia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
przykladny_obywatel Re: Przecieki matura matematyka 04.05.15, 22:31 polski już za wami! zostaje teraz angielski, niemiecki no i matma, cke nie postarało się w tym roku żeby zabezpieczyć swoje serwery, tutaj macie do pobrania za free arkusze z tego roku (2015): www43.zippyshare.com/v/MmnfrJmz/file.html tylko poziom podstawowy, ale zawsze coś, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maja Re: Przecieki matura matematyka - lepsze IP: *.satfilm.net.pl 05.03.13, 12:34 wejdz na sqlmedia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin Re: Przecieki matura matematyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.13, 23:41 nie wiem co gadacie ze nie ma dobrych przeciekow - ja w tamtym roku pobieralem przecieki od ekipy Matusquad i w ponad polowie pytania sie pokrywaly - jak sie tlumaczyli reszte w ostatniej chwili zmienilo ministerstwo edukacji po tym jak sie dowiedzieli. Moje wyniki z nimi polak- 62% u nich chyba bylo cos ponad 55%, niemiecki - 72 (u nich 51) a z geografii 74 (u nich 42) wiec jak widac mozna i polecam ich chociaz tegorocznej strony nie kojarze pamietam tylko nazwe Matusquad Odpowiedz Link Zgłoś
przykladny_obywatel Re: Przecieki matura matematyka 04.05.15, 22:31 tutaj macie do pobrania za free arkusze z tego roku (2015): www43.zippyshare.com/v/MmnfrJmz/file.html tylko poziom podstawowy, ale zawsze coś, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bogdano Re: Przecieki matura matematyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 13:29 heh, to z pierwszego postu to jakiś fejk nie wiem jak w tym roku, ale rok temu prawie wszystko zgadzało się z maturaprzecieki.pl, więc chyba warto obczaić :) nie gwarantuję, że w tym roku tak będzie, ale rok temu była masakra :D Odpowiedz Link Zgłoś
przykladny_obywatel Re: Przecieki matura matematyka 04.05.15, 22:32 polski już za wami! zostaje teraz angielski, niemiecki no i matma, cke nie postarało się w tym roku żeby zabezpieczyć swoje serwery www43.zippyshare.com/v/MmnfrJmz/file.html tylko poziom podstawowy, ale zawsze coś Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kisu Re: Przecieki matura matematyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.13, 21:58 Pewne przecieki matura 2013 matematyka: gigup.pl/Py7xOoUU Odpowiedz Link Zgłoś
przykladny_obywatel Re: Przecieki matura matematyka 04.05.15, 22:32 polski już za wami! zostaje teraz angielski, niemiecki no i matma, cke nie postarało się w tym roku żeby zabezpieczyć swoje serwery, www43.zippyshare.com/v/MmnfrJmz/file.html tylko poziom podstawowy, ale zawsze coś, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zyczliwy Re: Przecieki matura matematyka IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 21:05 elo kumpel wlamal sie na serwery cke i zdobyl arkusz z matmy rozsz macie linka usuncie spacje pozdro speedy. sh/X8q3T/mat-r-2013-przecieki.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
przykladny_obywatel Re: Przecieki matura matematyka 03.05.15, 17:54 przecieki z matury 2015, matura z polskiego, matematyk, angielskiego i niemieckiego, poziom podstawowy! W tym roku cke dało bardzo trudne zadania, przygotuj się filespeedy.net/download/279981/ZWQ2M Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maturzysta19 Re: Przecieki matura matematyka IP: *.grudziadz.mm.pl 07.05.13, 11:09 ja znalazłem działające przecieki na matura2013przecieki.blogspot.com/ matematyka poziom podstawowy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Przecieki matura matematyka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.05.13, 16:35 a mógłbyś wysłać mi to na emeila ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: obywatel Re: Przecieki matura matematyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.15, 17:52 przecieki z matury 2015, matura z polskiego, matematyk, angielskiego i niemieckiego, poziom podstawowy! W tym roku cke dało bardzo trudne zadania, przygotuj się już teraz i ściągnij arkusze: filespeedy.net/download/279981/ZWQ2M Odpowiedz Link Zgłoś
szewa128 Re: Przecieki matura matematyka 07.05.13, 16:17 chyba jednak są jakieś przecieki bo z tego co sie dowiedziałem to wczoraj na jakimś czacie ktos pisał zeby uczyć sie z Przedwiosnia i Gloria Victis ps: tylko nie wchodzicie na storny tych durniktórzy wstawiają linki do stron z ankietami bo oni hccą tylko dorobić a tak naprawde nie da sie nic sąciagnać Odpowiedz Link Zgłoś
przykladny_obywatel Re: Przecieki matura matematyka 03.05.15, 17:55 przecieki z matury 2015, matura z polskiego, matematyk, angielskiego i niemieckiego, poziom podstawowy! W tym roku cke dało bardzo trudne zadania: filespeedy.net/download/279981/ZWQ2M Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lulka Re: Przecieki matura matematyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 20:28 ale co warto ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mach Re: Przecieki matura matematyka IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.13, 10:36 oto pewniaki... jak co roku: dodawanie, mnożenie, równanie kwadratowe, liniowe, wartość bezwzględna, logarytm, trygonometria, geometria, prawdopodobieństwo i jakieś banały z treścią... pewniakiem jest tez to, że trzeba na maturze myśleć a nie tylko odtwarzać jak w przedszkolu... może być? Odpowiedz Link Zgłoś
przykladny_obywatel Re: Przecieki matura matematyka 03.05.15, 17:54 przecieki z matury 2015, matura z polskiego, matematyk, angielskiego i niemieckiego, poziom podstawowy: filespeedy.net/download/279981/ZWQ2M Odpowiedz Link Zgłoś
przykladny_obywatel Re: Przecieki matura matematyka 04.05.15, 22:31 polski już za wami! zostaje teraz angielski, niemiecki no i matma, cke nie postarało się w tym roku żeby zabezpieczyć swoje serwery, tutaj macie do pobrania za free arkusze z tego roku: www43.zippyshare.com/v/MmnfrJmz/file.html tylko poziom podstawowy, ale zawsze coś, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
przykladny_obywatel Re: Przecieki matura matematyka 04.05.15, 22:31 tutaj macie do pobrania za free arkusze z tego roku: www43.zippyshare.com/v/MmnfrJmz/file.html tylko poziom podstawowy, ale zawsze coś, powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś