Dodaj do ulubionych

Przecieki matura matematyka

29.01.13, 01:04
mam pierwsze przecieki z matury na maj 2013
zapewniam ze te przecieki beda na maturze w maju
link do pobrania: bit.ly/Yd8T7l
Obserwuj wątek
    • Gość: autor Re: Przecieki matura matematyka IP: *.dynamic.mm.pl 05.02.13, 13:10
      Niema żadnych przecieków
    • oflow Re: Przecieki matura matematyka 19.02.13, 23:38
      Ten link wygląda mi na wirusa;p
    • Gość: maja Re: Przecieki matura matematyka IP: *.satfilm.net.pl 05.03.13, 10:09
      Lepsze są na sqlmedia
    • Gość: maja Re: Przecieki matura matematyka IP: *.satfilm.net.pl 05.03.13, 10:09
      pewniaki maturalne sqlmedia.pl
      • przykladny_obywatel Re: Przecieki matura matematyka 04.05.15, 22:31
        polski już za wami! zostaje teraz angielski, niemiecki no i matma, cke nie postarało się w tym roku żeby zabezpieczyć swoje serwery,
        tutaj macie do pobrania za free arkusze z tego roku (2015): www43.zippyshare.com/v/MmnfrJmz/file.html
        tylko poziom podstawowy, ale zawsze coś, powodzenia!
    • Gość: maja Re: Przecieki matura matematyka - lepsze IP: *.satfilm.net.pl 05.03.13, 12:34
      wejdz na sqlmedia.pl
    • Gość: Marcin Re: Przecieki matura matematyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.13, 23:41
      nie wiem co gadacie ze nie ma dobrych przeciekow - ja w tamtym roku pobieralem przecieki od ekipy Matusquad i w ponad polowie pytania sie pokrywaly - jak sie tlumaczyli reszte w ostatniej chwili zmienilo ministerstwo edukacji po tym jak sie dowiedzieli. Moje wyniki z nimi polak- 62% u nich chyba bylo cos ponad 55%, niemiecki - 72 (u nich 51) a z geografii 74 (u nich 42) wiec jak widac mozna i polecam ich chociaz tegorocznej strony nie kojarze pamietam tylko nazwe Matusquad

tutaj macie do pobrania za free arkusze z tego roku (2015): www43.zippyshare.com/v/MmnfrJmz/file.html
    • Gość: Bogdano Re: Przecieki matura matematyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.13, 13:29
      heh, to z pierwszego postu to jakiś fejk

nie wiem jak w tym roku, ale rok temu prawie wszystko zgadzało się z maturaprzecieki.pl, więc chyba warto obczaić :)

nie gwarantuję, że w tym roku tak będzie, ale rok temu była masakra :D
      • przykladny_obywatel Re: Przecieki matura matematyka 04.05.15, 22:32
        polski już za wami! zostaje teraz angielski, niemiecki no i matma, cke nie postarało się w tym roku żeby zabezpieczyć swoje serwery
        www43.zippyshare.com/v/MmnfrJmz/file.html
        tylko poziom podstawowy, ale zawsze coś
    • Gość: Kisu Re: Przecieki matura matematyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.13, 21:58
      Pewne przecieki matura 2013 matematyka:
      gigup.pl/Py7xOoUU
      • przykladny_obywatel Re: Przecieki matura matematyka 04.05.15, 22:32
        polski już za wami! zostaje teraz angielski, niemiecki no i matma, cke nie postarało się w tym roku żeby zabezpieczyć swoje serwery,
        www43.zippyshare.com/v/MmnfrJmz/file.html
    • Gość: zyczliwy Re: Przecieki matura matematyka IP: *.dynamic.chello.pl 01.05.13, 21:05
      elo kumpel wlamal sie na serwery cke i zdobyl arkusz z matmy rozsz macie linka usuncie spacje pozdro speedy. sh/X8q3T/mat-r-2013-przecieki.pdf
      • przykladny_obywatel Re: Przecieki matura matematyka 03.05.15, 17:54
        przecieki z matury 2015, matura z polskiego, matematyk, angielskiego i niemieckiego, poziom podstawowy! W tym roku cke dało bardzo trudne zadania, przygotuj się filespeedy.net/download/279981/ZWQ2M
    • Gość: maturzysta19 Re: Przecieki matura matematyka IP: *.grudziadz.mm.pl 07.05.13, 11:09
      ja znalazłem działające przecieki na matura2013przecieki.blogspot.com/
      matematyka poziom podstawowy
      • Gość: gość Re: Przecieki matura matematyka IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 07.05.13, 16:35
        a mógłbyś wysłać mi to na emeila ?
      • Gość: obywatel Re: Przecieki matura matematyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.15, 17:52
        przecieki z matury 2015, matura z polskiego, matematyk, angielskiego i niemieckiego, poziom podstawowy! W tym roku cke dało bardzo trudne zadania, przygotuj się już teraz i ściągnij arkusze: filespeedy.net/download/279981/ZWQ2M
    • szewa128 Re: Przecieki matura matematyka 07.05.13, 16:17
      chyba jednak są jakieś przecieki bo z tego co sie dowiedziałem to wczoraj na jakimś czacie ktos pisał zeby uczyć sie z Przedwiosnia i Gloria Victis

ps: tylko nie wchodzicie na storny tych durniktórzy wstawiają linki do stron z ankietami bo oni hccą tylko dorobić a tak naprawde nie da sie nic sąciagnać
      • przykladny_obywatel Re: Przecieki matura matematyka 03.05.15, 17:55
        przecieki z matury 2015, matura z polskiego, matematyk, angielskiego i niemieckiego, poziom podstawowy! W tym roku cke dało bardzo trudne zadania: filespeedy.net/download/279981/ZWQ2M
    • Gość: lulka Re: Przecieki matura matematyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 20:28
      ale co warto ?
    • Gość: mach Re: Przecieki matura matematyka IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.13, 10:36
      oto pewniaki... jak co roku: dodawanie, mnożenie, równanie kwadratowe, liniowe, wartość bezwzględna, logarytm, trygonometria, geometria, prawdopodobieństwo i jakieś banały z treścią... pewniakiem jest tez to, że trzeba na maturze myśleć a nie tylko odtwarzać jak w przedszkolu... może być?
      • przykladny_obywatel Re: Przecieki matura matematyka 03.05.15, 17:54
        przecieki z matury 2015, matura z polskiego, matematyk, angielskiego i niemieckiego, poziom podstawowy: filespeedy.net/download/279981/ZWQ2M
          tutaj macie do pobrania za free arkusze z tego roku: www43.zippyshare.com/v/MmnfrJmz/file.html

tutaj macie do pobrania za free arkusze z tego roku: www43.zippyshare.com/v/MmnfrJmz/file.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka