Dodaj do ulubionych

Przygotowanie do matury podstawowej

03.10.14, 13:29
Poszukuję skutecznego repetytorium przygotowującego do matury z matematyki. To chyba jest zmora większości uczniów. Czy możecie polecić mi jakąś publikację? Ostatnio widziałam reklamę jakiejś nowej serii wsip. Czy ktoś może już z niej korzystał? Dla pewności dodaję link :) zdasz.to Czekam na wszelkie opinie:)
Obserwuj wątek
    • zelski Re: Przygotowanie do matury podstawowej 08.10.14, 13:47
      codziennie rozwiązuj zadania. nie możesz odpuszczać. testy i analityczne myślenie cały czas.
      • kalinta Re: Przygotowanie do matury podstawowej 08.10.14, 21:33
        Zadania, zadania, zadania najlepiej skonstruowane tak jak właśnie na maturze, głownie testy :) popatrz sobie na platformach e-learningwych.
        • zelski2 Re: Przygotowanie do matury podstawowej 26.10.14, 19:41
          no pewnie. znam kilka. kwestia tu jest samodyscypliny, to jest problem!
          • kalinta Re: Przygotowanie do matury podstawowej 31.10.14, 18:28
            Podrzuć jakieś platformy e-learningowe :) Może jakieś nowe mi się trafią :)
            • beattka.mom Re: Przygotowanie do matury podstawowej 16.11.14, 16:59
              Zobacz przedtestem,pl
            • kalinta Re: Przygotowanie do matury podstawowej 23.11.14, 21:58
              Ta jest mi znana :) akurat z niej korzystam.
    • piotr.krupa@pmp.com.pl Re: Przygotowanie do matury podstawowej 27.11.14, 21:20
      www.KORASY.waw.pl ... zapraszam :-)
      • Gość: besia Re: Przygotowanie do matury podstawowej IP: *.dynamic.chello.pl 08.12.14, 15:51
        Blog zdammatme.blog.pl jest świetny, prawie codziennie nowe zagadnienia do matury podstawowej tłumaczone w naprawdę fajny sposób.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka