Gość: dół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:18 Aie podlamalam ostro :( chyba studia poszly "papa", a jeszcze po podstawowym bylam zadowolona... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: komu nie poszla rozszerzona i zapomina o stud IP: *.brzesko.net.pl 09.05.05, 15:22 witaj w klubie:((( też się wybierałam, ale teraz... szkoda gadać. Jesli nie robiło się wszystkich zadań jedno po drugim bez zastanowienia to nie było szans, żeby rozszerzoną dobrze zdać. Czemu nie zdawałam starej matury, kiedy to było tyle czasu do zastanowienia się??!!:((( bardzo dziękuję za reformę -brr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czesio Re: komu nie poszla rozszerzona i zapomina o stud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:25 Niestety, ja chyba tez. Musze skusic sie chyba na pewniaka, czyli wyjazd za granice, bo roszerzenie zwalilem... Ale skoro wszystkim źle poszlo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kln Re: komu nie poszla rozszerzona i zapomina o stud IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 09.05.05, 15:26 dziewczyno ... Ty mi o rozszerzonej mowisz... a ja sie o podstawową martwie .. nie wiem czy to 15 pkt bede mial. wiem tylko tyle ze rozszerzona byla dla mnie latwiejsza i dla wielu osob ode mnie ze sql tez. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: komu nie poszla rozszerzona i zapomina o stud IP: *.wlhome / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:41 no ja bym nie powiedziala ze rozszerzona byla latwiejsza bo nie wiem czy mam zrobione nawet 4 czy 5/8 cale zadania i to nie za dobrze chyba:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: komu nie poszla rozszerzona i zapomina o stud IP: *.wlhome / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:39 no ja mam tak samo..a myslalam ze jestem dobra z matmy:( przeciez to bylo okropne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carrolka Re: komu nie poszla rozszerzona i zapomina o stud IP: *.elk.mm.pl 09.05.05, 15:44 ehh.. taka prawda.. podstawowy jeszcze by uszedł ale rozszerzony :( no a na studia oczywiście chcą rozszerzonej.. no i lipka ;( nie wiem co im dała ta nowa matura.. dla mnie to tylko pomieszanie z poplątaniem i niszczenie naszych szans :P o !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ProF Re: komu nie poszla rozszerzona i zapomina o stud IP: *.gdynia.mm.pl 09.05.05, 15:46 Wyszedlem po 8 minutach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czaras Re: komu nie poszla rozszerzona i zapomina o stud IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:51 Ja po 30 ale z takim samym rezultatem jak Twoj pewnie...zobaczylem ptania o dziwo humor mi sie poprawil smiac mi sie chcialo ... :] ale fakt faktem studia bye bye moze w nastepnej sesji poprawie maturke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga_q Re: komu nie poszla rozszerzona i zapomina o stud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:58 respect ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: komu nie poszla rozszerzona i zapomina o stud IP: *.mexico.one.pl / 217.97.164.* 09.05.05, 16:20 u mnie fatalnie ja to z kolei zawaliałam posdtawowa i to maksymalnie ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaja Re: komu nie poszla rozszerzona i zapomina o stud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:46 ale nie przejmujmy sie jeszcze tymi studiami, w koncu jesli wszystkim zle poszlo to prog dostania sie tez nie bedzie za wysoki... no i przeciez przed nami najdluzsze wkakcje w zyciu;) cieszmy sie, bawmy sie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izka Re: komu nie poszla rozszerzona i zapomina o stud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 16:54 Rozumiem doskonale....Z taka iloscia punktow z rozszerzonej nie dostane sie na wymarzone studia...ci z cke przekreslili moja przyszlosc...a przeciez uczylam sie bardzo duzo...praktycznie caly rok siedzialam tylko na majca:(Ide sie pociac:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dół Re: komu nie poszla rozszerzona i zapomina o stud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:02 no, mam tylko nadzieje,ze sie mi nie przeciagna do przyszlego pazdziernika :P no i szkoda mi troche, ze wstepnych zadnych nie bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba a co powicie na to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:16 ja niebardzo napisalem rozszerzenie mysle ze z podstawy bede mial 34 p. a z p.r 25 ale lipa przedemna jeszcze ruski ktory biora pod uwage wec trzeba ruski podciagnac przynajmniej 80% z obu i bedze dobrze i jakies szanse beda ;p u nas laska zaczela plakac na maturzs :( Odpowiedz Link Zgłoś
kaczuha :( 09.05.05, 17:16 no u mnie niestety podobnie... eh, zobaczymy, może chociaż do zamiatania ulic się nadam... Odpowiedz Link Zgłoś
domin1982 Re: komu nie poszla rozszerzona i zapomina o stud 09.05.05, 17:18 Słuchajcie, czy gdzieś w necie można zobaczyć zadania z rozszerzonej matury? Bo tu na gazecie nie mogę jakoś znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1986 Re: komu nie poszla rozszerzona i zapomina o stud IP: 213.199.252.* 09.05.05, 18:15 wiecie co, to jest chore!! ja tez oczywiscie zwalilam rozszerzona zadanie z dowodem na calkowite, zekomo banal na 2 linijki>wylozylam sie na znaku w pierwszej i lipka:/ zadannie z szescianem,nawet nie pomyslalam ze to ma byc trapez! zadanie z pochocna>blad w delcie czyt pierwsza linijka:/wyszlo mi dopelnienie wlasciwego czyli ramoina odwrotnie skierowalam:/:/chore nie sadzicie>ale o to moge winic tylk siebie, za rozstrzepana jestem:/a w podstawowym podobnie, chociaz lepiej ale np 8 zadanie mam dobrze z wyjatkiem pomnozenia *100%:Dmoja inteligencja sieglnela szczytu glupoty!!!!!!jestem na siebie wsciekla ale mam nadzieje ze gdzies mnie zechca, napewno nie tam gdzie ja bym chciala;(;(;( i co mi sie marzylo:/:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_eyes Re: komu nie poszla rozszerzona i zapomina o stud IP: *.dd / 80.51.252.* 09.05.05, 18:28 teraz siedzie i płacze... i kto by pomyslal ze jestem dobra z matmy... załamka... a naprawde mialam nadzieje ze napisze dobrze... bylam tego pewna... a teraz...?? załosne co mi z tego wyszlo... wiem ze zdałam ale gdzie mnie przyjmą..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: komu nie poszla rozszerzona i zapomina o stud IP: *.jjs.pl 09.05.05, 18:56 Wiecie, ja potrafiłam rozwiazac zadania z olimpiady z matmy, ale... mialam osiemnastke, wiec swierdzilam, ze mi sie nie chce, bo skoro z olimpiada sobie poradzilam to maturka to pikus. A ja co zrobilam?! Owszem podstawowa kolo setki bedzie (nie liczac błedu, ze zamiast od zbior B odją A zrobiłam na odwrót to wszystko mam dobrze :)) A tozszerzona... d***. Była trudna, ale nie byla najgorsza, zabrakło czasu, spokoju duch i jednak niestety wiedzy.... :((( Odpowiedz Link Zgłoś