Dodaj do ulubionych

Materace Perfect Harmony na zdrowy kręgosłup

18.11.10, 13:20
Ćwiczenia,cwiczeniami,ale nie wiem czy sprawdzałyście to jak wygląda kwestia waszego snu.Tu często jest pies pogrzebany i pojawiaja sie problemy z naszym kręgosłupem.
Warto zastanowić sie nad wymiana takiego materaca,np. na magnetyczny,jak Perfect Harmony.To materac,który zapewnia nam miedzy innymi
dobre samopoczucie,skuteczną walke z bólem,szybszy wypoczynek,spokojny i regenerujący sen, a to jak wiemy jest bardzo wazne dla przeciążonego kręgosłupa.Czy ktos z Was słyszał o nim?
Obserwuj wątek
    • pikus2010 Re: Materace Perfect Harmony na zdrowy kręgosłup 19.11.10, 13:12
      Te materace zupełnie nie dla mnie.

Ja korzystam z materaca Perfect Harmony już od 1,5 roku – bardzo mi pomógł. Mało tego poznałem nawet osobiście twórcę - prof. Jerzego Stanisława Janickiego (możesz sobie poczytać na wikipedii pl.wikipedia.org/wiki/Jerzy_Stanis%C5%82aw_Janicki ). Bardzo miły człowiek, ostatnio był nawet nominowany do Nobla! Firma robiła takie spotkania z nim . Byłem na 2 takich spotkaniach w Warszawie i spotkałem co najmniej kilkudziesięciu klientów korzystających z tych materacy.
      Dlatego uważam ,ze nie powinniśmy męczyc naszych pleców na miękkich materacach.
      • zuzanna198 Re: Materace Perfect Harmony na zdrowy kręgosłup 19.11.10, 20:16
        A gdzie Wy kupujecie te materace ?
        Można je zobaczyc w jakimś sklepie ?
    • cezary30 Re: Materace Perfect Harmony na zdrowy kręgosłup 19.11.10, 20:19
      Mam do Was pytanie,czy ktoś z Was preferuje ,albo po prostu z konieczności wybiera te bardziej zdrowotne materace do spania ?
    • klara005 Re: Materace Perfect Harmony na zdrowy kręgosłup 22.11.10, 16:55
      Jeśli zaczynasz odczuwać pewne dolegliwości od strony kręgosłupa,to prędzej czy pozniej szukasz własnie dobrego materaca.
      Dlatego własnie ,kiedy miekki,piankowy się nie nadaje,bo jest za miękki to wybierasz magnetyczny
    • pikus2010 Re: Materace Perfect Harmony na zdrowy kręgosłup 22.11.10, 17:53
      Co do materacy Perec Harmony,to warto jeszcze przed ich zakupem i utwierdzeniem się w dobrej decyzji co do zakupu zajrzeć na stronę

www.youtube.com/perfectharmonyTV
      • cezary30 Re: Materace Perfect Harmony na zdrowy kręgosłup 23.11.10, 13:25
        Mam jeszcze jedno pytanie-czy na takich materacach można spac przez cały czas czy trzeba robić jakieś przerwy ?
        • pikus2010 Re: Materace Perfect Harmony na zdrowy kręgosłup 29.11.10, 13:45
          Absolutnie nie ma przeciwwskazań aby spac dłużej na takim materacu.

Przeciez to materac,który będzie nam służył po prostu do spania.

Jeśli szukasz wiecej informacji polecam artykuł www.dzienniknowy.pl/aktualnosci/pokaz/16148.dhtml
          • janina320 Re: Materace Perfect Harmony na zdrowy kręgosłup 29.11.10, 13:51
            Jeśli pojawiaja się u Ciebie takie bóle ,to ja radziłabym każdorazowo taki ból trzeba zbadac u specjalisty.Lekarz neurolog powinien zobaczyc co nam dolega.Jesli nie sa to jakies zmiany zwyrodnieniowe nalezy na pewno zastanowić sie na czym spimy.To jest pierwsza rzecz od której własnie pojawiaja sie tego typu dolegliwosći.Dlatego warto zastanowić sie chociazby nad takim jak materac Perfect Harmony.
            • klara005 Re: Materace Perfect Harmony na zdrowy kręgosłup 29.11.10, 14:15
              Wiecie może gdzie teraz będzie takie spotkanie Perfect Harmony,aby móc się na nie wybrac.Chetnie bym sobie zobaczyła jak to wszystko wyglada i upewniła się w zakupie materaca.
              • janina320 Re: Materace Perfect Harmony na zdrowy kręgosłup 01.12.10, 12:43
                mysle ze najlepiej jest zawsze poszukac na ich stronie

www.perfectharmony.pl/
                albo po prostu skontaktowac się i zapytac.
    • mecenas_wieslaw Re: Materace Perfect Harmony na zdrowy kręgosłup 12.12.10, 12:23
      Witam. Ja trafiłem na te materace szukając informacji o tym jak leczyć moje bóle kręgosłupa.
      Taki artykuł w sieci: www.perfect-harmony.pl/materace-perfect-harmony-regeneracja-organizmu-ulga-bolu-kregoslupa/
      Używam od miesiąca i jest mi o niebo lepiej. Trochę kosztował, ale ponoć na zdrowiu nie warto oszczędzać. W moim przypadku się sprawdziło.
      • wyspana_2 Re: Materace Perfect Harmony na zdrowy kręgosłup 13.03.12, 13:06
        Na własnej skórze (a konkretnie kręgosłupie;-) przetestowałam kilka, różnych materacy w tym lateksowy, kieszonkowy, sprężynowy i kilka innych, których nazw nie pamiętam ;-) po czym nadal wstawałam rano obolała ;-((( i wtedy kuzynka, która mieszka w Niemczech zaproponowała mi zastanowienie się nad zakupem łóżka wodnego (ona miała juz kilka lat i byłą zadowolona). Już byłam tak zdesperowana iż postanowiłam spróbować (zrozumie mnie każdy kto źle sypia i od rana chodzi połamany!!!).
        Cóż mogę powiedzieć? Była to jedna z lepszych decyzji w moim życiu!! Śpi się na łóżku wodnym CUDOWNIE! Idealnie dopasowuje się do kształtu ciała, nie zależnie od tego czy śpi się na plecach, brzuchu czy boku. Jest przyjemnie ciepłe, higieniczne bo nie zbierają się tam roztocza i inne syfy, 5lat gwarancji!! na materac- ogólnie same plusy!aaa po zapoznaniu się z ofertą różnych sprzedawców łóżek z materacami wodnymi, rozmowach, negocjacjach, doradztwie z ich strony wybrałam firmę www.lozkawodne24.eu i było ok. Służą pomocą, fachowym doradztwem i ogólnie są solidni jak na niemiecką firmę przystało-nie ubliżając polskim, ale wiadomo różnie to u nas bywa...Pozdrawiam i mam nadzieję iż komuś pomogę w dokonaniu wyboru ;-)))
    • mikolaj1966 Re: Materace Perfect Harmony na zdrowy kręgosłup 18.04.12, 12:06
      a może łóżko wodne zdrowelozka.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka