Dodaj do ulubionych

Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A

11.10.12, 10:58
Witam.
Mój ojciec choruje na zwyrodnienie stawów. Widzę że bardzo się męczy, jego prowadzący lekarz ortopeda zasugerował że Tata powinien przyjąć preparat na bazie Kwasu Hialuronowego.( zastrzyki w kolano ). Lekarz stwierdził że najlepszym produktem z jakim się spotkał był to produkt Synolis V-A. Szukałem tego w całym necie i nigdzie tego nie można dostać. Ile ten specyfik może kosztować i gdzie można go kupić ?
Obserwuj wątek
    • super.maxi Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 17.02.13, 20:30
      Witam wszystkich,którzy poszukują leku Synolis V-A zapraszam na stronę
      ssl.afiliant.com/affskrypt,,3b1e26,,2867e,,,?u=(http://www.synolis.pl/)
    • magdzior28 Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 17.02.13, 21:17
      Przy zwyrodnieniach stawów u osób starszych zamiast zastrzyków i innej farmakoterapii skuteczna jest rehabilitacja manualna.
      Ja mogę polecić pana Krzysztofa Narosza z Fizjo Med Poland, który zajmuje się tego typu rehabilitacją w Warszawie. Duża skuteczność i indywidulane podejście do pacjenta.
      Ich strona internetowa:
      www.terapia-manualna.com
      • super.maxi Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 17.02.13, 22:43
        Terapia manualna jest bardzo dobrą metodą lecz nie zawsze skuteczną.
        Ja sam poddałem się takiej terapii trwała ponad rok a ból jak był tak był.
        Tak więc i tak musiałem sięgnąć po farmakologię.
        Teraz czuję się znacznie lepiej chociaż też nie obyło się bez skutków.
        Najważniejsze,że ból minął i mogę sam chodzić po zakupy i wykonywać drobne ćwiczenia.
        Jest OK polecam
        ssl.afiliant.com/affskrypt,,3b1e26,,2867e,,,?u=(http://www.synolis.pl/)
      • rud67 Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 03.05.17, 12:05
        Witam Panie Krzysztofie. Jak zdrowie?
    • krystiam Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 22.02.13, 16:51
      Ja stanowczo odradzam Synolis V-A.
      Stosowałem ten lek.Straciłem po nim włosy i zniszczyłem nerki.Teraz ból i tak wrócił
      a ja mam jeszcze dodatkowe schorzenia i ból.
      Odradzam farmakologię ona zabija i wyniszcza organizm.
      Pozdrawiam wszystkich
      • veltins9 Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 25.04.13, 18:48
        Chyba również i mózg straciłeś :)
      • rud67 Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 03.05.17, 12:06
        Fajny tekst, ktoś w walce o klienta poszedł mocno po bandzie
    • flex123 Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 28.03.13, 11:33
      Ha Ha to chyba nie był ortopeda tylko dozorca :) Synolis V-A to bardzo kiepski preparat z niską masą cząsteczkową hialuronianu sodu, niejednorodny bo sterylizowany niestety parą wodną, dodatkowo za kosmiczne pieniądze! do tego tak niestabilny, że dodali sorbitol - popularny słodzik w branży spożywczej, podobnie jak w Ost Plus - mannitol aby jakoś stabilizować te niestabilne pseudo szwajcarskie chłamy przed wolnymi rodnikami - powstają w procesie sterylizacji parą wodną, do czasu ważności produktu. Wszędzie ta żenująca i chamska promocja w sieci :/ Są trzy poziomy cen i jakości kwasów hialuronowych w Polsce. Pierwszy to produkty aktywnie promowane w niskich cenach zakupowych dla lekarzy i aptek oraz bardzo kiepskiej jakości jak - Synocrom, Synocrom Forte,Ost, Ost Plus, GO-ON, Flexus-fluid, Biovisc, Suplasyn, Fermathron, Hyalgan, Regenflex, Neovisc, Ortovisc tych produktów należy bezwzględnie unikać! Mimo namowy lekarza :) Produkty średniej klasy jakościowej i drogie - marketing kosztuje :) - Synvisc, Arthrum, Alevox HA odradzam, nie są warte swojej ceny. Produkty wysokiej jakości na rynku Polski w miarę przystępnych cenach Euflexxa, Hyaclon, Hialux pierwszy produkowany niestety w Izraelu dwa pozostałe w Korea Pd. Wszystkie wymienione powyżej Amerykańskie i europejsko-chińskie :) produkty się do nich nie umywają, bo bazują na starych 20-30 letnich technologiach produkcji. Wszystkie wymienione to typowe 5 i 3 iniekcyjne preparaty do pełnej kuracji. Wszelkie marketingowe wynalazki jedno iniekcyjne to zwykłe oszustwo! w większości to tylko większa objętość podstawowego produktu, żadnej zmiany jakościowej! wystrzegajcie się ich bezwzględnie, nigdy nie będą tak skuteczne jak typowe 3 iniekcyjne dobre jakościowo preparaty, nie bójcie się tych zabiegów są bezpieczne ale nie dajcie się nabijać w balona ,że szwajcarska, włoska czy austriacka jakość ha ha :) te są właśnie najgorsze!
      • veltins9 Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 25.04.13, 18:54
        Coś ci się chyba pomyliło. Z tego co wiem Synolis to preparat który się stosuje do 3 zastrzyków. To nie jest jeden zastrzyk. Co do masy molowej to się nie znam i nie będę się wypowiadał. Ważne jest to że udało mi się kupić ten preparat w aptece DOZ. Niemniej jednak kuracja była stosunkowo droga bo musieliśmy kupić trzy zastrzyki. Podane były tak że jeden w jedno kolano i dwa w drugie. Ważne jest to chyba że preparat nie jest pozyskiwany z grzebieni kogutów gdzieś w afganistanie :) Mój ojciec jest zadowolony i już. Nie namawiam i nie oczerniam innych produktów. po prostu lekarz zalecił ten więc kupiliśmy ten.
        Z twojej wypowiedzi wnioskuję że chyba pracujesz w konkurencyjnej firmie bo masz dużą bardzo wiedzę.

Pozdrawiam wszystkich
        • flex123 Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 28.04.13, 18:11
          Źle wnioskujesz, podaję różne kwasy hialuronowe od 10 lat, nic mi się nie pomyliło, skoro lekarz podał 3 iniekcję na dwa kolana (2+1) to może nie był to ortopeda ?! ale najważniejsze ,że jesteś zadowolony i Twój ojciec też po tej niepełnej kuracji tym wynalazkiem, którego tak szukałeś :) 99% pacjentów potrzebuje pełnej kuracji skuteczniejszymi i stabilniejszymi preparatami, które i tak nie gwarantują skuteczności terapii.
          • gen-52 Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 19.05.13, 21:06
            Kiepski preparat też pomoże, ale na krótko. Flex ma rację. Lepiej wybierać nowoczesne preparaty, stosowane w Europie i w USA (tam FDA nie dopuści na rynek byle czego - np. pseudoszwajcarskich "nowości"). Pełna kuracja to 3-5 (5 w przypadku starszej generacji produktów z niską masą cząsteczkową) w każde kolano.
      • ana210780 Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 07.02.14, 20:09
        Skopiować to każdy potrafi tekst.....zwyrodnieniastawow.info/zastrzyki-na-stawy
      • rud67 Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 03.05.17, 11:36
        To napisał ktoś zainteresowany upozycjonowaneim swojego produktu. Czyżby dział marketingu koncernu Ferring?
    • krzysz.tof1234 Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 24.05.13, 01:10
      Ja proponuję Viprosal. Rewelacyjna maść na stawy i mięśnie. Dla mnie jest skuteczna!
      • ana_popis Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 19.06.13, 22:11
        Mam podobny problem. Opiekuję się babcią, bardzo narzeka na ból stawów. Byłyśmy u lekarza, ale nawet nie chce tego komentować.
        Ktoś mi ostatnio polecił suplement www.dluzszezycie.pl/suplementy_diety/reumatoidalne-zapalenie-stawow/Stawy-Arthromax-wzbogacony-o-UC-II-i-ApresFlex ale nie bardzo jestem pewna czy próbować czegoś nowego. Czy ktoś to stosował i może powiedzieć kilka słów na temat leku?
    • juliettaewa Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 24.05.14, 16:42
      Witam. Posiadam do odsprzedaży synolis v-a z data 04.2015. Posiadam fv za lek, ktorego nie wykorzystal moj maz.Zainteresowanych proszę o kontakt julietta_ewa@onet.eu.
    • synolis Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 22.09.14, 14:06
      Witaj.

Synolis VA powinien być dostępny w każdej aptece. Jeżeli w Twojej okolicy wystąpił problem z dostępnością produktu zapraszam do naszego sklepu internetowego synolis.pl.
      Zapraszamy również do zapoznania się z udostępnionymi wynikami badań które umieściliśmy na stronie internetowej jak również na naszym fanpage
      www.facebook.com/pages/Synolis-V-A/113081652180626?ref=bookmarks

Pozdrawiamy.
    • kolo-444 Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 23.10.15, 18:44
      kupilem i ortopeda mi zrobil 1zastrzyk w kolano przez 4 dni bol nie do wytrzymania goraczka do40st dzis jest piaty dzien po zastrzyku nie moge ani stanac na nodze wyprostowac nawet spac kilka ketonali dziennie daje troche ulgi co sie zemna dzieje po chuj wydalem tyle kasy i niewiej jak dlugo to ma trwac cos jest NIE TAK ???
      • kolo-444 Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 23.10.15, 18:51
        jak chodzi o koszty to 1szt460+30 kurier no i robocizna zakup w aptece internetowej z dobrymi opiniami
      • kolo-444 Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 04.11.15, 07:58
        9 dni na ortopedi ropa w kolanie jakies zakazenie dreny plukanie kolana,noga w gipsie na 3 tyg stracilem conajmniej 10tys za 1,5 miesiaca pracy za granica niezdolny do jakiej kolwiek pracy do konca roku to sobie zrobilem lepiej lepiej bylo przepic te 500zl 460 za zastrzyk i 30 za kuriera
        • kolo-444 Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 12.04.16, 11:26
          Jestem na rencie i nie jestem w stanie przejsc bez kuli wiecej. Jak 150metrow
    • reacttiv.pl Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 24.10.15, 14:54
      Jeśli chodzi o rehabilitacje to polecam Kraków
      www.facebook.com/prywatnarehabilitacja?ref=hl
      www.reacttiv.pl

• kolo-444 Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 23.02.16, 22:12
        teraz jestem na rencie juz stracilem conajmniej 30 tys kogo mam podac do sadu o odszkodowanie za utrate zdrowia i niemoznoscpracy zarobkowej????
        LEKARZA ,APTEKE czy PRODUCENTA ALE NIE JESTEM MILIONEREM ABY WYGRAC SPRAWE Z KONCERNEM FARMACEUTYCZNYM
        • ecli Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 24.02.16, 01:18
          Ropa w kolanie po zastrzyku O_o szok też to przechodziłam ale po rekonstrukcji więzadła ACL miałam ropne zapalenie kolana a bakteria którą dostałam w gratisie to gronkowiec, również miałam drenaż płuczący przez to paskudztwo przeszłam 15 operacji ostatnia to endoproteza całkowita z przeszczepami kości , mi nawet rentę zabrali przed operacją endo masakra
          • ecli Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 24.02.16, 11:54
            Ciężko będzie dowieść kto jest winien, czy bakteria była w leku(z jakiego ono źródła pochodziło) ale to raczej mało realne prędzej źle odkażona skóra...
          • marcin.obara Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 12.04.16, 11:39
            Witam Panią,

jeżeli chciałaby Pani skorzystać z darmowej analizy Pani sprawy - pod kątem zaniedbania ze strony palcówki medycznej, to zachęcam do kontaktu. Współpracuję z kancelarią Kompensja Sp. z o.o. i specjalizujemy się w dochodzeniu odszkodowań, w tym także odszkodowań na skutek błędów medycznych. Po analizie dokumentacji medycznej stwierdzimy czy da się coś zrobić w Pani przypadku. W razie pytań proszę o kontakt. Marcin Obara. Manager Zespołu. Kompensja Sp. z o.o. | 505 - 082 - 960
    • rud67 Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 03.05.17, 11:30
      Odwiedzam tę stronę, w poszukiwaniu informacji o Arthrum 2.5%. Szukam info czy pomaga, bo drogie to jest lekarstwo, a doktor nie dał mi alternatywy. Ja się spotkałem tylko z jedną opinią pośród znajomych, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni. Znajoma zachęcała, bo jej mama bierze już trzeci rok, ale ona w zasadzie się nie rusza, no po domu trochę, a ja chcę kontynuować biegi. Lekarz, który mnie prowadzi powiedział, że Athrum ma dużą gęstość i będzie się sprawdzać u tych co trenują, bardziej niż mniejsze stężenia. To wydaje się logiczne, ale polecenia od aktywnych sportowo na pewno by mi pomogły podjąć jakąś decyzję
      • runer Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 03.05.17, 19:42
        Trenuje regularnie-biegam, dwa razy w sezonie wyjazd na narty, mam stwierdzoną chondromolacje II i III stopnia i przeszedłem przygodę już chyba ze wszystkimi preparatami z tzw. górnej półki, ale dopiero po arthrum 2,5 mam spokój. Mojemu lekarzowi, dobremu ortopedzie z Warszawy powiedziałem że nie chcę przerywać biegania i zaproponował mi arthrum 2,5%. Teraz stwierdzam, że był to był dobry wybór, w końcu nie czuje kolana po treningu, przestało trzeszczeć, brak bólu. Jedna rzecz o której trzeba pamiętać-na efekt należy poczekać ok. tygodnia, wizyta kontrolna po roku i w razie potrzeby powtórka dawki.
      • 345lucy Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 04.05.17, 22:55
        Powiem tak: biegam do 8 km dziennie od 10 lat. Pięć lat temu poczułam ból po wewnętrznej stronie kolana. Po wizycie u ortopedy dostałam Arthrum, które powtarzam co rok na wiosnę, unikam betonu i kostki chodnikowej i zakładam buty z wkładką żelową i gra gitara
    • tikitaki2016 Re: Zwyrodnienie stawów . poszukuję Synolis V-A 30.07.18, 18:40
      Witam. Pojawił się w aptece internetowej www.aptekaolmed.pl/product-pol-64223-Synolis-V-A-1-ampulko-strzykawka-2ml.html?text=synolis niestety trochę kosztuje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka