Dodaj do ulubionych

szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie

25.01.13, 11:11
Mam duży problem z kręgosłupem.Przepuklina l5-s1 .Neurochirurg powiedział ,że powinienem skorzystać z rehabilitacji .Miałem dd,laser i wyciąg ale nic nie pomaga.Szukam dobrego rehabilitanta w warszawie.
Obserwuj wątek
    • weterann Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 25.01.13, 21:29
      Witaj,
      polecam Ci rehabilitacje w Gabinecie medycyny manualnej przy al. Niepodległości 132 www.osteopatia.waw.pl. Byłem u pana Maćka, z bólem kręgosłupa z powodu dyskopatii. Ból usunął szybko, dał mi zalecenia, od tej pory nie boli.
    • anna.litwinska Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 26.01.13, 06:21
      Ja chodziłam z dyskopatią do fizjo med poland przy ul.różanej 51.Bardzo mi pomogli .miałam dyskopatię ,nr tel.22 498 18 55
      ania
    • mareknaslosa Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 09.04.14, 11:34
      Powiem że masz Nieciekawie ;/ Przepuklina, ciężki temat. No nic, wracając do tematu Polecam Tobie i każdemu Medical Fitness w Warszawie.
      www.medical-fitness.com.pl/fizjoterapia.html
      Mają znakomitą obsługę i bardzo dobry personel. Jak zakończysz leczenie napisz czy była jakaś poprawa
      • kamuzy12 Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 23.07.14, 22:36
        W Warszawie świetna jest poradnia Chorób Stopy. Nie zajmują się wcale tylko nogami, a są naprawdę świetni. Mają do tego bardzo miły personel :)
    • majewskaania5 Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 01.08.14, 18:34
      fajna strona warto zaglądać
      medstrefa.pl/
      • norka14 Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 12.09.14, 13:25
        Ja chodzę do bardzo dobrego fizjoterapeuty nazywa się Dominik Omiotek, jeżdziłam do niego do Łodzi teraz też przyjmuje w Warszawie. Facet ma pojęcie i wysoką kulturę osobistą. blfizjoterapia.pl
        • freda67 Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 24.01.15, 10:02
          Polecam fizjoterapeutę Rafała Cieśla, jest młody ale ma bardzo dobry kontakt z pacjentem, pracuje od dłuższego czasu w Stocerze w Konstancinie, widać, że lubi swoją pracę i pacjentów, ostatni kontakt 606-722-233
    • dagielka Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 18.11.14, 09:58
      Hehe no to wiedzę, że to chyba znane miejsce jeśli chodzi o rehabilitację :) Fajnie ;) Pozdrawiam
    • karol_nowacki Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 01.09.15, 14:29
      Też słyszałem o MobileMed. Ich oferta wygląda imponująco. Pewnie na każde schorzenie można znaleźć odpowiedniego fachowca, który się zajmie pacjentem.
    • jarekooo Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 22.01.16, 09:26
      Polecam Przychodnia Rehabilitacja Alius-med " DOBRY REHABILITANT " z Woli Rakowej- dla pacjentow z Łodzi i okolicznych gmin. To tylko 12 km i 15 min samochodem.
      Dobry fizjoterapeuta na NFZ i tanio prywatnie.
      www.alius-med.pl
      www.rehabilitacja-andrespol-brojce.pl
      tel. 785 977 440
    • garysiaa Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 09.02.16, 12:37
      W Przychodni Ortomasters magister WOjtek pracuje metodą Cyriax. mi naprawił kręgosłup, że ten ból tylko troche jeszcze pozostał.. Marina mokotów kom 534-34-90-90 www.ortomasters.pl
    • teresa_tesia Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 09.06.16, 14:38
      W Constance Care k. Konstancina-jeziorny pracują ciekawi fizjoterapeuci. Światowy profesjonalizm, prowincjonalne ceny. mi pomogli dlatego z czystym sumieniem mogę ich polecić !
      Teresa
      • renquisto Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 13.11.16, 10:02
        Ja polecam Mateusza z Black Cat ul. Targowa 59. Młody pracujący ze sportowcami i starszymi ludźmi potrafi szybko i skutecznie poprowadzić rehabilitację i uzdrowienie po urazie. W moim przypadku jednak zadziałała chemia, bo chłopak jest młody i abmitny i z czystym sumieniem polecam.
    • kamilla888 Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 14.11.16, 20:06
      Swojego fizjoterapeutę znalazłam na stronie trenujto.pl/fizjoterapia-i-rehabilitacja
      Jest tu na prawdę spory wybór, można wyszukiwać po lokalizacjach i odrazu czytac sobie opinie innych użytkowników... u mnie się to sprawdziło :)
    • dorkapotworka Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 18.01.19, 11:28
      Ja polecam Salveo na Chłodnej 11. Nowoczesny gabinet i pracują z Indibą. Jak od lat chodziłam na różne rehabilitacje, to nic mi tak nie pomogło jak moja obecna rehabilitantka i to urządzenie. Już po pierwszym zabiegu. Wspomnicie moje słowa że za niedługo wszyscy będą się na tym leczyć. PS. Polecam zapisać się do Pauli salveowarszawa.pl/
    • piotr090 Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 04.02.19, 22:23
      Jeśli kręgosłup to zdecydowanie polecam Artur Zemła Rehmedis w Al.Jerozolimskich rehmedis.pl/
      Można go też wygooglać w znanym lekarzu. Trochę czeka się na wizytę, ale w Warszawie trudno o kogoś tak kompetentnego i zaangażowanego jednocześnie.
    • paka83 Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 07.02.19, 23:30
      Barbara Parol ze szpitala im Grucy w Otwocku, wygląda za młodo i szczupła ale jest świetna, pacjenci na oddziale modlą się by do niej trafić, rehabilituje stawy i kręgosłup ale nie lubi leserów
      • agata_agata1980 Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 30.03.19, 19:49
        Tylko Hubert Wrzosek z Centrum Rehabilitacji Activ! Jest super specjalistą, wyleczył moje kolano i wybronił przed operacją, a inny rehabilitant powiedział, że nic się nie da zrobić. Teraz chodzę do niego raz na jakiś czas, żeby podtrzymać efekty serii zabiegów. Polecam!
    • marek000 Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 30.09.21, 11:58
      Polecam w Warszawie fizjoterapeutę Huberta Wrzoska bardzo skutecznie pomógł mi w ostrym bólu kręgosłupa nastawianiem i igłami. Łatwo go znalezc w internecie.
    • kowalalan46 Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 22.06.22, 11:41
      Bardzo dobrych specjalistów od rehabilitacji mają w enel-sport, uratowali mnie można powiedzieć po koszmarnej kontuzji barku. Mają nowoczesny sprzęt np Biodex, który idealnie dopasowuje poziom ćwiczeń i rehabilitacji do poziomu sprawności u pacjenta. Nie ma wtedy opcji się przetrenować, albo trenować za mało.

bit.ly/enel_sport_mlociny
    • minoin Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 28.09.22, 10:54
      Jest wiele gabinetów, które zajmują się fizjoterapią w Warszawie, jest także na Bielanach gabinet Fizjo-Orth - www.fizjoorthrehabilitacja.pl który kieruje swoją ofertę do sportowców i wspiera między innymi w walce o powrót do sprawności po kontuzjach. To właściwy kierunek szczególnie jeśli komuś będzie zależało na wysokiej efektywności prowadzonej terapii.
    • zdrowykacper123 Re: szukam dobrego fizjoterapeuty w Warszawie 29.09.22, 13:25
      świetną <a href="HTTP://www.sorno.pl">rehabilitację</a> mają niedaleko Warszawy w Sorno zarówno jeśli chodzi o specjalistów takich jak dr Górski czy fizjoterapeutów.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka