wojtek_kuj 14.05.15, 21:53 Sklep z bardzo dobrym zaopatrzeniem. Materiały medyczne, sprzęt rehabilitacyjny. dtsklep.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izzy74 Re: Sklep z materiałami medycznymi i rehabilitacy 26.05.15, 10:05 Sklep wygląda na rzeczywiście dobrze zaopatrzony, spora gama produktów, ale brakuje mi w nim mojego ulubionego producenta, wielokrotnie sprawdzonej firmy mdh. Może rozszerzycie ofertę o produkty tej firmy? Wtedy zyskacie nowych klientów, bo zapewne nie jestem jedyna ;) Odpowiedz Link
38darek Re: Sklep z materiałami medycznymi i rehabilitacy 09.10.15, 17:20 Jakbrakuje mdh to proszę sklep medyczny i produkty mdh i inne http://sklep.ortomedic.pl/ Faktycznie mdh to znany na naszym rynku producent. Odpowiedz Link
dallia7 Re: Sklep z materiałami medycznymi i rehabilitacy 12.10.15, 19:59 Mam od nich poduszkę przeciwodleżynową Comfy i uważam, że jakością nie odbiega od pozostałej konkurencji a cena atrakcyjna. Odpowiedz Link
reacttiv.pl Re: Sklep z materiałami medycznymi i rehabilitacy 26.10.15, 14:44 Polecam ten gabinet: prywatnarehabilitacja.pl www.facebook.com/prywatnarehabilitacja?ref=hl Odpowiedz Link
anna_1962 Re: Sklep z materiałami medycznymi i rehabilitacy 05.12.15, 21:09 Jeżeli szukacie sklepu medycznego, który faktycznie posiada towar w magazynach, a nie tylko na zdjęciach, to polecam robić zakupy w medyczny-sklepik.pl Odbierają telefony o każdej porze, udzielają wszystkich odpowiedzi i nie ściemniają że np. coś właśnie się skończyło. Terminy przydatności sterylnych produktów, np. gazików do pępka mają po 2-3 lata do przodu? Odpowiedz Link
anna_1962 Re: Sklep z materiałami medycznymi i rehabilitacy 05.12.15, 21:11 Jeżeli szukacie sklepu medycznego, który faktycznie posiada towar w magazynach, a nie tylko na zdjęciach, to polecam robić zakupy w medyczny-sklepik.pl Odbierają telefony o każdej porze, udzielają wszystkich odpowiedzi i nie ściemniają że np. coś właśnie się skończyło. Terminy przydatności sterylnych produktów, np. gazików do pępka mają po 2-3 lata do przodu? Odpowiedz Link
ask.me76 Re: Sklep z materiałami medycznymi i rehabilitacy 01.07.16, 09:24 Ja kiedyś również szukałam dobrego sklepu medycznego gdzie dostanę porządnej jakości materac przeciwodleżynowy. Potrzebowałam tego dla mojego taty, który przeszedł wylew. W końcu pielęgniarka w szpitalu poleciła mi www.zdrowie.naklo.pl/. Znalazłam tam ten materac oraz inne potrzebne w takiej sytuacji rzeczy. Odpowiedz Link
ramlega Re: Sklep z materiałami medycznymi i rehabilitacy 11.08.18, 16:25 magmed24.pl - to też jest dobry sklep. Kupowaliśmy poduszki podróżne. Wygląda na to, że też mają towar na stanie bo przyszły bardzo szybko. No i polecam ARmedical. Poduszki są rewelacyjne. Odpowiedz Link