Dodaj do ulubionych

Uraz stawu kolanowego Rehabilitacja Kraków

28.05.15, 12:45
Witam, mam uraz stawu kolanowego. Potrzebuję fachowej pomocy na terenie Krakowa. Najlepiej ktoś cierpliwy, bo nie należę do osób, które chętnie poddają się zabiegom. Potrzebuję motywacji do ćwiczeń
Obserwuj wątek
    • zielinskamaja Re: Uraz stawu kolanowego Rehabilitacja Kraków 28.05.15, 15:06
      Kiedyś dr Suszko bardzo mi pomógł w podobnym przypadku. Wiem, że przyjmuje w szpitalu wojskowym. Poszukaj w internecie, a na pewno coś znajdziesz na jego temat.
    • andy_kr Re: Uraz stawu kolanowego Rehabilitacja Kraków 29.05.15, 10:41
      Pisałem już o tym przy zupełnie innym wątku, ale myślę, że nie zaszkodzi powtórzyć, bo Tobie też może się przydać. Sprawdź sobie PCRF Votum na Golikówka. Dobrze zaopatrzone centrum rehabilitacji. Duży zespół specjalistów. Ja byłem u nich po rekonstrukcji więzadła i pomogli.
      Duże pokłady cierpliwości i potrafią też sobie radzić z kapryśnymi pacjentami ;)
    • noteme4 Re: Uraz stawu kolanowego Rehabilitacja Kraków 09.07.15, 14:51
      Jeśli uraz był poważny to pewnie już sprawa nieaktualna, ale ja również jestem byłym (bo już wyleczonym) pacjentem PCRF. Sprawnie się mną zajęli, gdy nabawiłem się paskudnej kontuzji. Nie wyobrażam sobie co by było, gdyby mi nie pomogli. Pewnie pożegnałbym się z pływaniem, bo ból był naprawdę dokuczliwy. Dostałem także od fizjoterapeuty liczne wskazówki, co robić, aby unikać kontuzji.
      • zetrab33 Re: Uraz stawu kolanowego Rehabilitacja Kraków 13.08.15, 10:52
        Sam miałem problem z kolanem, po naderwaniu MCL. Na rehabilitację udałem się do PCRF Votum. Już po pierwszej sesji zajęć nastąpiły wyraźne efekty, zmniejszył mi się ból i nastąpił lepszy zakres ruchu. Nauczyli mnie jak mogę sam trenować kolano, więc teraz po zakończeniu terapii wykonuję samodzielnie ćwiczenia w domu.
        • piotrek_stasiak Re: Uraz stawu kolanowego Rehabilitacja Kraków 01.09.15, 14:43
          Jeśli potrzebujecie fachowej rehabilitacji to ruszajcie do Votum. Są profesjonalistami pod każdym względem. Miałem problemy z kolanem, rehabilitacje odbyłem w kilku placówkach ale pomogli mi dopiero w Votum. Bardzo profesjonalnie podchodzą do tematu. Dokładnie badają, przeprowadzają z Tobą wykład. Intensywnie pracują z pacjentem. Ciężkie ćwiczenia, dobrze dobrane zabiegi.
          Dzięki Nim udało mi się wrócić do sportu.
    • reacttiv.pl Re: Uraz stawu kolanowego Rehabilitacja Kraków 30.10.15, 14:36
      Serdecznie zapraszamy do skorzystania z Naszych usług zajmujemy się kompleksową rehabilitacją ortopedyczną po urazach i po zabiegach operacyjnych. Leczymy schorzenia reumatologiczne, neurologiczne, traumatologiczne a także prowadzimy rehabilitację sportową.

prywatnarehabilitacja.pl
      www.facebook.com/prywatnarehabilitacja?ref=hl

• wiolkaklaman Re: Uraz stawu kolanowego Rehabilitacja Kraków 26.10.16, 12:26
      Umów się do p.Natalii Dąbrowskiej ja do niej chodziłam kiedyś z moim kolanami :) Podsyłam namiary jakbyś chciała. Na pewno jest cierpliwa, nie martw się...ze mną wytrzymała to i z Tobą wytrzyma :P : znajdzlekarza.pl/natalia-dabrowska/fizjoterapeuta/krakow
    • mila424 Re: Uraz stawu kolanowego Rehabilitacja Kraków 20.11.16, 01:23
      Ja się rehabilitowałam po operacji stawu skokowego u pani Anny Zajączkowskiej-Drożdż w tym ośrodku rehabilitacjafizjomed.plhttp:/ Z tego co widziałampracują tam bardzo dobrzy specjaliści, sportowcy dochodzą tam do siebie po kontuzjach. Jeżeli już wydawać kasę to lepiej wybrać się do kogoś kto ma dobre opinie. No i termin wizyty dopasowują do pacjenta także dobra opcja dla zapracowanych.
    • darekgawel Re: Uraz stawu kolanowego Rehabilitacja Kraków 19.01.17, 13:50
      Możesz śmiało tutaj drmagnus.pl , badanie i potem zabiegi, dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest stosowanie w domu urządzenia DR MAGNUS + zabiegi u nich w gabinecie, ale to wszystko dobierają indywidualnie
    • reacttiv.pl Re: Uraz stawu kolanowego Rehabilitacja Kraków 31.01.17, 11:57
      Polecam gabinet rehabilitacji Reacttiv reacttiv.pl
    • ghostmachine Re: Uraz stawu kolanowego Rehabilitacja Kraków 13.04.18, 11:28
      Ja polecam małżeństwo Pasternak w krakowie. Świetni specjaliści ze świetnym podejściem do pacjenta. Motywują do ćwiczeń, można z nimi pogadać o różnych rzeczach. Naprawdę przyjemni w obyciu są. www.fizjoterapia-pasternak.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka