anthonie 21.02.18, 09:38 Witam!Poszukuje dobrego ortopedy sportowego-mam problem ze stawem barkowym.Moze Ktos mi pomoze?Dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniteka7 Re: ortopeda sportowy 05.06.18, 14:35 równeż poszukuję. ma ktoś sprawdzony namiar? Rejon Warszawa Odpowiedz Link
natulana Re: ortopeda sportowy 07.06.18, 17:07 W Warszawie dr Jacek Małecki z Porta Medica, bardzo dobry specjalista, członek zespołu lekarskiego Centralnego Ośrodka Medycyny Sportowej. Jak najbardziej zajmuje się leczeniem stawów barkowych. Odpowiedz Link
baranrob Re: ortopeda sportowy 26.03.19, 10:58 Ortopedy dobrego nie znam, ale mi ze stawem barowym pomógł Wojciech Petelicki z enel sportu. Być może wlaśnie rehabilitacja zdziała więcej niż chodzenie po lekarzach, co u mnie nie przyniosło rezultatu bo żaden nie wiedział co mi dolega. Odpowiedz Link
errrrnesto Re: ortopeda sportowy 14.06.19, 09:51 To prawda, w enelsporcie jest taka mentalność, że nie zostawiają pacjenta dopóki mu danego cholerstwa nie wyleczą . nie znam wprawdzie tego pana (osobiście byłem u marcina błońskiego), ale mam w każdym bądź razie dokładnie takie doświadczenie. specjalista musi chcieć cię wyleczyć i tyle Odpowiedz Link
agata_agata1980 Re: ortopeda sportowy 30.03.19, 19:42 W Centrum Rehabilitacji Activ mają super specjalistów rehabilitacji sportowej, przygotowują do walk m.in. zawodnika mma Tymka Łopaczyka :D Odpowiedz Link
anulka6565 Re: ortopeda sportowy 25.07.19, 13:25 Piotr Ławicki (Wrocek, Enelmed) jest najlepszym specem ortopedą, jeśli jesteś z woj. dolnośląskiego to warto podskoczyć i się do niego umówić - pełna profeska, niewygórowane ceny, rentgen w oczach 8-) Odpowiedz Link
zdzichwaw Re: ortopeda sportowy 26.09.19, 09:51 Drogi panie, enelsport tylko i wylacznie (Warszawa), najlepiej dr Góra... tam jest prawdziwa rehabilitacja sportowa, zespół specjalistów, tam sie nikt nie cacka... wykaraskałem sie dzieki nim z przemieszczenia stawu, jesli to coś komus mowi Odpowiedz Link
joaannesca888 Re: ortopeda sportowy 29.08.20, 20:22 Ja swój bark leczyłam w św. Łukaszu w BielskuBiałej. Na początku myślałam, że nie ma sensu jechać 300 km... ale okazało się, że pracują tam tacy fachowcy że bez namysłu pojechałabym tam drugi raz. Zapraszam sprawdzić stronę www.ortopedia-sportowa.pl, w tak powaznych sprawach jak bark nie ma co ryzykować tanich pseudo specjalistów. Odpowiedz Link
zofiawasi Re: ortopeda sportowy 26.11.20, 11:14 mogę śmiało polecić doktora Puźniaka z Orthos, co ciekawe jest lekarzem olimpijskim reprezentacji judo, więc "ma rękę" do sportowców Odpowiedz Link
kasia.dabrowska90 Re: ortopeda sportowy 22.06.22, 10:28 Potwierdzam wcześniejsze komentarze, w enel sport w Warszawie na Łazienkowskiej byłam i faktycznie dopóki cię nie postawią na nogi to cię nie wypuszczą poza tym jest tam bardzo profesjonalna atmosfera i sprzęt, nic dziwnego że tam przychodzą sportowcy zawodowi żeby się przygotować odpowiednio do zawodów ;) Odpowiedz Link